February 5, 201214 yr comment_127668 Koralino succes, iti tin pumnii!Stella si mie imi place cum iti sta cu caciulile alea, mi-am facut si eu o poza cu una de asta intr-un magazin in Copenhaga . Fetelor spuneti-mi si mie va rog frumos daca merge sa dreg ciorba de pui cu iaurt. doar in farfurie, parerea mea. altfel se taie si-arata cam rau Atunci asa am sa fac ca nu am smantana. Tenchiu tenchiu! Ce zapada e la voi, la mine numai ploua. Report
February 5, 201214 yr comment_127671 Am primit de la prietena mea un ciorchine de rosii, facut asa de tatal ei.Vara, in august, le culege verzi, face un ciorchine si il pune agatat intr-un loc racoros.Se inrosesc ele singure in timp si se pun la mancare. Report
February 5, 201214 yr comment_127672 Am primit de la prietena mea un ciorchine de rosii, facut asa de tatal ei.Vara, in august, le culege verzi, face un ciorchine si il pune agatat intr-un loc racoros.Se inrosesc ele singure in timp si se pun la mancare. ce prietena buna ai tu! ba rosii, ba busiate! cand punem muraturi mai alegem si noi cateva mai parguite si le uitam in boxa, la catva timp se coc si-s bune si de salata. dar chiar asa de mult timp n-ar tine. Report
February 5, 201214 yr comment_127673 ia cum e la mine! Arata bine Mie imi place iarna cu zapada..bine, nu-mi place poleiul si alte probleme, dar macar un pic de zapada...chiar asa cheala nu e frumoasa.Bine, nu mi-e dor de zilele cu -40C, dar macar asa, o pudra de zapada...tot ar fi ceva Report
February 5, 201214 yr comment_127675 nici noi n-am avut deloc iarna asta, dar de-o saptamana ne-a dat sa ne sature! si-avem cod portocaliu pana miercuri: adica asta ce-nseamna, ca ninge-ncontinuu pana miercuri?se=adevereste ce-a zis Igas. Report
February 5, 201214 yr comment_127676 Am primit de la prietena mea un ciorchine de rosii, facut asa de tatal ei.Vara, in august, le culege verzi, face un ciorchine si il pune agatat intr-un loc racoros.Se inrosesc ele singure in timp si se pun la mancare. ce prietena buna ai tu! ba rosii, ba busiate! cand punem muraturi mai alegem si noi cateva mai parguite si le uitam in boxa, la catva timp se coc si-s bune si de salata. dar chiar asa de mult timp n-ar tine. Astea sunt rosii ciliegino/cherry.Si eu m-am mirat si sunt si tari pe deaupra. Mi-a mai dat si o sticluta de mirt si o sacosa de lamai. De-acum o astept pe ea la mine, insa ei sunt profesori amandoi si pot veni doar cand au vacanta. Report
February 5, 201214 yr comment_127677 sa fiti sanatosi si sa fiti prieteni toata viata! e mare lucru, nu tb sa-ti dea sau sa simti vreo obligatie, e mare lucru sa simti pe cineva aproape. mirt? de unde-l are? Report
February 5, 201214 yr comment_127679 @Moatzo, si io as vrea sa nu se circule maine si sa nu merg, dar n-am eu norocul asta!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif @Koralino, sa ne spui cand sa te vedem la tv si pe ce program, si la ce ora!Nu mai ninge!Poate va incepe si-om scapa maine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Report
February 5, 201214 yr comment_127680 pai cica maine ninge-n toata tara si mai mult in sud, sud-est.ce noroc? plantatie scrie pe noi! Report
February 5, 201214 yr comment_127681 pai cica maine ninge-n toata tara si mai mult in sud, sud-est.ce noroc? plantatie scrie pe noi! Mie-mi spui? Cu groaza ma gandesc la iesirea din bloc pana la metrou maine la 5:30 a.m.! Pe bune mi-e frica! Report
February 5, 201214 yr comment_127688 sa fiti sanatosi si sa fiti prieteni toata viata! e mare lucru, nu tb sa-ti dea sau sa simti vreo obligatie, e mare lucru sa simti pe cineva aproape. mirt? de unde-l are? Multumim frumos, asa sa fie!Atat sunt de primitori, niste oameni atat de simpli si plini de caldura !Mirt au facut ei, au in curte niste tufe. Eu asa ma bucur cand imi da cate ceva, sar in sus de bucurie si ne strangem in brate .Abia astept sa vina la mine, o sa le dam si noi ce putem. Report
February 5, 201214 yr comment_127689 Burta curatata luam si noi, doar o mai spalam asa un pic pt linistea noastra si apoi o tocam bucatele mai mici, ca sunt cam maricele. Si apoi trecem la treaba. Fetele va pupacesc... ziceti-mi daca aveti nevoie de ceva ca tragem o fuga pana la Carrefour. Report
February 5, 201214 yr comment_127690 Ma bucur si eu pentru tine, any! Cum zice Motzulina: mare lucru sa ai asa prieteni!@ Moatzo, tare as facea asa dar:1.N-am2.Din cand in cand ne asteapta la usa si ne fac testatri de alcoolemie. Nu va mai spun ca-ntr-o zi, vara, era ziua unui coleg si ne servise cu bomboane cu lichior.Au venit aia si-nca aveam bomboanele in gura.Norocul a facut sa n-aruncam cutiile!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/beer2.gif Ma plimbam io pe-aici, prin forum si...iaca ce mi-a iesit:Si modelul meu in viata, maestrul W M P, de aici:https://forum.artaculinara.ro/topic/1329-ale-noastre-azi-in-bucatarie-la-gramada/page__st__200 posturile 233 si 236 Report
February 5, 201214 yr comment_127702 I-am transmis omului salutarile, de fapt l-am poftit sa le citeasca( si asa mai tragea el cu ochiu'sa vada in seara asta ce mai scot la mezat fiindca si-a ascuns scula sa nu fac vreo prostie si sa-l las fara ea, sa-i rup vreo coarda, s-o ciuntesc, pacatele mele, atat mi-ar trebui!) Ne bucuram ca te rasfeti, ai grija sa nu pierzi cumparaturile pe drum!Abia astept sa ne prezinti bunatati facute cu ingredientele alea de le-ai cumparat!Mai Geluta mai neata gospodina priceputa si harnicutaScula ca sa i fie bine trebuie unsa!!(ceva slanina ceva )Na baba batrina vorbeste prostii de dimineata:)Eu Gelutza mai mult va admir harul bucatariseli si salivez profund in fata ecranului...ca eu fac gateli mai simple ca stii ca am am un sac in spinare de care trebuie sa ma debarasez:)==================================================================================Hai ca acum m am luat cu vorba si cred ca miine e onomastica Zoazei!!Cine face tortul....ca eu in deplasare nu poci...Mwai,mwai...despre ce onomastica vorbesti tu aici ca io sunt in pom si pomu-n aer! Report
February 5, 201214 yr comment_127706 Eii, aniversarea, le-a-ncurcat Carmen!Si io, f'o 46, asa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Report
February 5, 201214 yr comment_127707 Zozo, sa nu-mi zici ca maine trebuie sa te sun, dupa ce ma strang de pe drumuri!!! Report
February 5, 201214 yr comment_127708 Zozo, sa nu-mi zici ca maine trebuie sa te sun, dupa ce ma strang de pe drumuri!!! Cum vrei tu! Daca ai timp...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
February 5, 201214 yr comment_127710 Va aduc si eu un buchetel de trandafiri.Furati din Gradinile Gelutzei! Doamne, cum miros!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Nu prea i-am mai prins boboci.Sunt cam infloriti, da-s buni!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Ai mirosit ca nu-s pe faza si gata, mi i-ai sparlit! Ma bucur ca-ti plac si eu trebuie sa-i fac zilele astea, mi-e dor de parfumulsi gustul lor inconfundabil! Report
February 5, 201214 yr comment_127711 Eii, aniversarea, le-a-ncurcat Carmen!Si io, f'o 46, asa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gifTe rog sa fii explicita...nu ma baga in ceata si mai rau ca io acum sunt in mijlocul poleiului, nu mai ajung la liman...spune-mi, te rog, e sau nu e ziua ta... Report
February 5, 201214 yr comment_127713 Geany , mici am io, dacă vrea trimite-l la mine. Da" vin n-am , şi eu aş vrea , că mă terminară fetele astea cu vinul lor fiert cu mirodenii, n-am mai băut aşa ceva nici de 2 ani! Dacă-l trimeţi, spune-i să ia o damigeană de vin , condimente am eu... Ştii ceva , dacă-i bal , bal să fie! Haidatz toţi, acu" fac şi neşte ciumperci cu maioneză, cornuri mai am, şniţelele de pui sunt gata. De fapt , intrasem să vă rog să-mi ţineţi mâine pumnii, că am proiect antidrog la şcoală, cu televiziune, presă, 60 de copii şi nu" câţi părinţi vin, io-s coordonatoarea proiectului, n-am cum scăpa... Activitatea e de 2 ore- aici am ajutor 2 colege, profa de bio şi consiliera educativă, apoi restul eu singură în bătaia reflectoarelor ( ca să nu zic a puştii ) Ufff. , sper să treacă ziua de mâine!Tinem pumnii, nu are cum sa nu iasa, copiii sunt inventivi, ia sa vezi cu cate chestii vor veni!Tu concentreaza-te pe actiune, ca eu fierb vinul si fac cinste la tot hanul, ce sa fac, te ajut un pic! Report
February 5, 201214 yr comment_127716 Da" vin n-am , şi eu aş vrea , că mă terminară fetele astea cu vinul lor fiert cu mirodenii, n-am mai băut aşa ceva nici de 2 ani! io n-am baut niciodata! sunt plictisitoare, stiu! De fapt , intrasem să vă rog să-mi ţineţi mâine pumnii, că am proiect antidrog la şcoală, cu televiziune, presă, 60 de copii şi nu" câţi părinţi vin, io-s coordonatoarea proiectului, n-am cum scăpa... ia uite la ea! maine se face vedeta si ea se plange! sa ne spui cand apare filmul pe marile ecrane! La mine ninge!Cu fulgi maaari!Poate nu s-o circula maine spre Bolintin! Ce fain ar fi! parlamentarii au zis ca n-au cum sa ajunga maine la munca. la care ziaristii au spus ca asa cum maine tot poporu' se imbrobodeste cum o putea si-o ia la pas catre sapa, sa faca bine sa vina si ei! daca nu, sa decreteze ptr toata lumea muncitoare zi libera!ca patronu' te da afara daca nu vii, ei de ce sa aiba alt regim? Moatzaaaaaaaaaaaa, ai intrat la comandamentul de urgenta al sotzului?Hai ca iti facem o buey, voi sunteti in(di)vidioase! azi e iar in comandament! muta babele dintr-un tren blocat la Cilibia ha, ha! acuma doar coordoneaza, da'ntr-un an era acolo (acolo mereu sunt probleme) si chiar le-a mutat cu carca dintr-un tren in altul Abia acum am ras si eu cu lacrimi pe azi:))))))))))))))))))))))))) Report
February 5, 201214 yr comment_127717 Stella, Daniella bine ati revenit pe la casutele vostre!Doamne, Stella, nu stiu cum ai rezistat in Rusia... prea frig pt gusturile mele...Daniella, cred ca ai golit raionul cu branzeturi al unui magazin intreg... bravo tie! Si eu am facut la fel aseara...Any, daca te incanta te invit la o ciorbita de burtica... delicioasa... Mai avem si ceva mici, daca te grabesti poate mai gasesti ceva...Doamnelor, am ras ca nebuna zilele astea... ati avut asa o limbarnita hazoasa (oare ma bate Dexter?!)... Imi place de voi!Wowww, aveti cosmaruri cu Dexteru', ce ma distreaza, va ia boii de la bicicleta! Haideti sa vorbim la han despre semantica si etimologie, atunci! Report
February 5, 201214 yr comment_127724 Hai!http://www.google.ro/#sclient=psy-ab&hl=ro&source=hp&q=semantica%20si%20etimologie&pbx=1&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=1336f506e682e036&biw=1280&bih=796&pf=p&pdl=3000 Report
February 5, 201214 yr comment_127725 Abia acum am ras si eu cu lacrimi pe azi:))))))))))))))))))))))))) nu mai rade, ca nu-i a buna! nici acuma n-a ajuns, cre' ca-i blocat cu vreo baba in tren. cupeu separat, carevasazica Report