February 6, 201214 yr comment_128034 ha, ha! ai dat tot din casa! (cam multa sampanie ) eu ma refeream la alte experiente, non-alcoolice. Ai vazut?Nici la politie nu tre' sa ma duci,recunosc tot,tot ,tot Ei,care non-alcoolice?Alea nu conteaza!Caci citind faza cu sampania,mi-am dat seama,po' sa zic eu nu si nu la altele,dar tocmai sampania aia o sa ma bage la tratamente pentru alcoolici,mai ales c-ai confirmat si tu ca-i multa Zoazo,frumos gest ai mai avut din partea Gelei.Mai ales ca ti-a si dedicat o zi intreaga si toate bunataturile facute de ea.Eu chiar sa fi vrut sa-ti dedic,n-aveam ce,pentru ca de-abia maine mai bucataresc,azi am mai avut de golit frigiderul. P.S Iarasi dau tot din casa,acu' va veti da seama ce mare gospodina mai sunt,pentru ca nu gatesc in toata ziua Report
February 6, 201214 yr comment_128035 Koralino, "eram precisa" cum ziceam de copila, ca va fi totul super ok.Gela draga, minunata tarta , dar zau ca placinta cu branza imi face mai tare cu ochiul...de intre "scripcari" avem gusturi in comun .Ce frumoasa surpriza ii facurati Lui Zoaza nationala. si iar *sunt precisa* ca si Bub a felicitat-o cu un *pa si putzi* Report
February 6, 201214 yr comment_128036 Vai cate bunatati!Si toate pentru mine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Gelutza!Va multumesc mult! Tuturor!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifZoazo, jur ca toata ziua ne-am gandit la tine si dupa ce ti-am cantat tie, am cantat vreo ora repertoriul nostru de petrecere, daca venea si ne auzea cineva, zicea ca am dat in mintea copiilor, dar ne-am relaxat de lunea! Ma servesc acum din toate, ca sunt pofticioasa, sa ne traiesti, Zozorico! Report
February 6, 201214 yr comment_128037 si zi asa, ai avut bucurie la scula omului Gelutzei, ha? se iarta daca era si ea pe-acolo! = Moatzo, DA! Categoric! Si cu Gellutza de fata! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
February 6, 201214 yr comment_128038 Koralino, "eram precisa" cum ziceam de copila, ca va fi totul super ok.Gela draga, minunata tarta , dar zau ca placinta cu branza imi face mai tare cu ochiul...de intre "scripcari" avem gusturi in comun .Ce frumoasa surpriza ii facurati Lui Zoaza nationala. si iar *sunt precisa* ca si Bub a felicitat-o cu un *pa si putzi*Pai, sa vezi ce o sa cantam si cu tine!Uite, iti spun dinainte, ca sa nu dai in balbaiala ca zoaza...iti dai seama cand s-a trezit cu vioara la ureche?Hi, hi, hi...d'aia sunt prieteni pe lume! Report
February 6, 201214 yr comment_128039 Geluta draga, tot am vrut sa trag tare sa termin de citit multimea de pagini care le-am gasit si doar din w-end nu am mai fost pe la Han. Orcum inca mai am de citit, dar le voi mai citi si mai acusica, acum sa mai vorbesc cu voi.. Vad ca tu nu mai ai stare, tot gatesti, eu nu mai pot tine pasul cu tine,la cate bunataturi faci! Este reteta la tarta cu struguri? Totul arata f bine. Bravo!! Din cate am mai citit... Carmen, esti o cuconeta frumoasa, ptu, ptu!! sa mai pui poze pe unde mergi... Geany, Daniella si Sorinadaniela, m-au bucurat enorm pozele voastre cu copii, sa mai puneti. Acum eu sa va pun si eu cateva pozici, ca nu pot veni cu mana goala la Han, vad ca toti au venit cu ceva. Asa ca pozici...Aici cateva la Ocean, poate va transmit putina caldura, era inourat dar era cald. Mai nou unde vor sa se culce ha,ha!! Astazi am facut fenicul gratinat a lui Maya, foarte, foarte bun!! Fetele au fost super impresionate de aceasta mancare. Le-am facut si in vasute micute si au fost fericite si le-au dus singurele la masuta de tortita... Fetele tunsulete, le-am tuns in w-end , au vrut tunse ca le vin in ochi si nu vor prins parul,asa ca..le-am tuns. scuzati dezorninea, la mine asa este in fiecare zi, jucarii pe jos Ma duc sa mai citesc si mai revin... Pupici!! Report
February 6, 201214 yr comment_128042 Zozorico, sa ne traiesti!Se cunoaste ca esti de la Dunare, numa' pe baza de peste ne tratezi. Hai sa fii sanatoasa1 edit: azi v-a mai pus vreo fiola? c-am un presimtz ca nu prea erati conformi edit 2: si zi asa, ai avut bucurie la scula omului Gelutzei, ha? se iarta daca era si ea pe-acolo!Pai, noi asa suntem tot timpul, nedespartiti si la bine si la rauEeeeeeeeee, dar scula n-a vazut-o, nu stie firma! Report
February 6, 201214 yr comment_128043 eu vreau tarta cu struguri! O felie catre Montreal please! Report
February 6, 201214 yr comment_128044 Geluta draga, tot am vrut sa trag tare sa termin de citit multimea de pagini care le-am gasit si doar din w-end nu am mai fost pe la Han. Orcum inca mai am de citit, dar le voi mai citi si mai acusica, acum sa mai vorbesc cu voi.. Vad ca tu nu mai ai stare, tot gatesti, eu nu mai pot tine pasul cu tine,la cate bunataturi faci! Este reteta la tarta cu struguri? Totul arata f bine. Bravo!! Din cate am mai citit... Carmen, esti o cuconeta frumoasa, ptu, ptu!! sa mai pui poze pe unde mergi... Geany, Daniella si Sorinadaniela, m-au bucurat enorm pozele voastre cu copii, sa mai puneti. Acum eu sa va pun si eu cateva pozici, ca nu pot veni cu mana goala la Han, vad ca toti au venit cu ceva. Asa ca pozici...Aici cateva la Ocean, poate va transmit putina caldura, era inourat dar era cald. Ma duc sa mai citesc si mai revin... Pupici!!Chiar as vrea si eu la ocean, frumoase poze...Dar fetele sunt si mai frumoase, daruri mai frumoase ca astea nici ca puteai sa ne aduci, va pup pe toate trei! Si mancarica arata fain, eu nu am de unde sa cumpar fenicul, as vrea si eu sa-l gust!Ma bucur mult ca ai vorbit cu noi! Report
February 6, 201214 yr comment_128045 Koral, ma bucur ca totul a mers bine. Arati f bine. Esti o dulce. Zoazo, sa ne traiesti!! Report
February 6, 201214 yr comment_128046 eu vreau tarta cu struguri! O felie catre Montreal please!Sa traiti, teleportam! Report
February 6, 201214 yr comment_128051 Sa-ti iei si un scaun, daca citesti din urma, sunt si pasaje mai tari, gratie generatiei "de aur"...hi, hi, hi...Sa nu te sperii cand ai sa vezi ca "scula" omului meu a ajuns in centrul atentiei, s-a intamplat, pur si simplu, sa o folosesc in decorul culinar, asta e! Report
February 6, 201214 yr comment_128052 Sa-ti iei si un scaun, daca citesti din urma, sunt si pasaje mai tari, gratie generatiei "de aur"...hi, hi, hi...Sa nu te sperii cand ai sa vezi ca "scula" omului meu a ajuns in centrul atentiei, s-a intamplat, pur si simplu, sa o folosesc in decorul culinar, asta e! am vazut scula sotului , ha,ha!! suna cumva comic ,ha,ha! Cand ai pus poze cu tarta in forma de inima. Pupici! Report
February 6, 201214 yr comment_128055 Sa-ti iei si un scaun, daca citesti din urma, sunt si pasaje mai tari, gratie generatiei "de aur"...hi, hi, hi...Sa nu te sperii cand ai sa vezi ca "scula" omului meu a ajuns in centrul atentiei, s-a intamplat, pur si simplu, sa o folosesc in decorul culinar, asta e! am vazut scula sotului , ha,ha!! suna cumva comic ,ha,ha! Cand ai pus poze cu tarta in forma de inima. Pupici! sau nu-i asta scula? orcum mai am de citit din urma... Report
February 6, 201214 yr comment_128056 Sa-ti iei si un scaun, daca citesti din urma, sunt si pasaje mai tari, gratie generatiei "de aur"...hi, hi, hi...Sa nu te sperii cand ai sa vezi ca "scula" omului meu a ajuns in centrul atentiei, s-a intamplat, pur si simplu, sa o folosesc in decorul culinar, asta e! am vazut scula sotului , ha,ha!! suna cumva comic ,ha,ha! Cand ai pus poze cu tarta in forma de inima. Pupici! sau nu-i asta scula? orcum mai am de citit din urma...Pai, aia muzicala e, sa nu te gandesti la alta Report
February 6, 201214 yr comment_128057 Stellina, eu nu ma mai satur privind imaginile acelea, wowwww, basm e prea putin spus, daca ar trebui sa descriu ce vad, nu as putea, atat de multa poveste, simetrie si asimetrie, mister... celestial, ce mai, sunt vrajita de-a dreptul! Report
February 6, 201214 yr comment_128059 Si marea ta imi place, Moatzo, uite de ce e-nstare iarna, saru'mana pentru privilegiul de a le vdea si eu! Report
February 6, 201214 yr comment_128060 Oana, si cucuietele tale tare-s frumoase. imi place poza cu noul *culcus* .Gela, si mie imi place sa ma uit la poze din casa , sa fiu la caldurica...cat despre a "calca" pe patinoarul ala, nici vorba nenica Report
February 6, 201214 yr comment_128068 Oana, si cucuietele tale tare-s frumoase. imi place poza cu noul *culcus* .Gela, si mie imi place sa ma uit la poze din casa , sa fiu la caldurica...cat despre a "calca" pe patinoarul ala, nici vorba nenica multumesc mult Am vazut si fata ta, e o frumoasa. Report
February 6, 201214 yr comment_128069 Sa-ti iei si un scaun, daca citesti din urma, sunt si pasaje mai tari, gratie generatiei "de aur"...hi, hi, hi...Sa nu te sperii cand ai sa vezi ca "scula" omului meu a ajuns in centrul atentiei, s-a intamplat, pur si simplu, sa o folosesc in decorul culinar, asta e! am vazut scula sotului , ha,ha!! suna cumva comic ,ha,ha! Cand ai pus poze cu tarta in forma de inima. Pupici! sau nu-i asta scula? orcum mai am de citit din urma...Pai, aia muzicala e, sa nu te gandesti la alta pai m-am gandit la aia muzicala dar apoi am zis ca poate nu-i aia , ca barbatul are mai multe scule si poate nu am nimerit-o Report
February 6, 201214 yr comment_128077 Geluta m-ai terminat cu placinta cu branza Oana, adorabile papusile tale - tin minte ca si eu cand eram mica ma mai lasau ai mei sa mananc la masuta mea de papusi si tare mandra eram Sa iti traiasca si sa creasca mari!Numai frumuseti de pici avem aici! Report
February 6, 201214 yr comment_128079 Geluta m-ai terminat cu placinta cu branza Inca mai am, da o fuga! Report