February 7, 201214 yr comment_128309 Buna ziua la hanMulte bunatati pe aiciLa noi e frig si bate un vant taios,brrrSa bem un ceai sa ne incalzimPup toate fetele frumoase de aiciMi-ar trebui si mie ceva cald. Cre' ca ma duc sa pun de-un vin fiert. Report
February 7, 201214 yr comment_128310 Mda..incotro se indreapta Romania?Cred ca, cadem din lac in put. Report
February 7, 201214 yr comment_128312 maaaamaaaa ce frig imi e, nu reusesc sa ma mai incalzesc...Ia un vin fiert, sa te mai incalzesti! Report
February 7, 201214 yr comment_128314 Buna ziua si de la Calarasi!Bate vant si viscoleste...Si-aici e vai s-amar...... Cica or sa fie -21 de grade noptile urlatoare.. Vai schinaruta mea. Am stat in pat si am citit si asta voi face tota ziua.Cine poate, boiereste..... Altii tre' sa mearga prin troiene si vantoase la scarbiciu. Si sa-si faca si calcaiele praf din pricina ciubotelor...... E-adevarat ca tortura aia a fost "dulce tortura" ah, foxxy!Carliontatul mic de la pian daca mi-ar canta si mie"Cantoluna"l-as albi in pupaturi! Multu'! E albit de-atata pupat si fara sa cante "Cantoluna"..... Report
February 7, 201214 yr comment_128315 Prea tarziu Sorina draga,m-am aventurat cu sotul si bub',ceva mai departe de casuta,am mai achizitionat o blanita de sonca deaia buna ,cascabal' si salata verde da am venit cu un vant cu zapada in fata si inotat printre troiene pana la genunchi...brrrr!! Nu-i de iesit nene ,mi-au inghetat si ...ochii'n cap ... Belea de belea....Las' ca va incalziti cu slana si tuica fiarta. Nu? Report
February 7, 201214 yr comment_128316 P.S .Elena,eu deocamdata n-am descooerit pe nimeni in vreo legatura cu mine.Daca descoper,ma prezint si eu la apel,altfel mai stau un pic in mister ca doar ashea ne shade bine,ca doar nu pot sa-l las pe DEX-a singur io ti contrazic: ni shadi bini shi daca ni cunoashtim la ochi.Ei da, iaca, parca pe mine ma stiti !Ia treci matale la inaintare! Repejor! Report
February 7, 201214 yr comment_128319 Cei care lucreaza in Bucuresti sunt chiar oropsiti! Eu o duc bine, am metrou direct, nu schimb, am autobuz pana acolo...Ce oropsiti maica? Io adorm in metrou. Merg dintr-un capat in altul..... Report
February 7, 201214 yr comment_128321 Se inteteste ninsoarea de la o ora la alta, ce iarna cu nabadai si schimbare de guvern , pe deasupra! Ce ninsoare maica??? Azi a fost numa' vantoasa aici. Acolo a nins iarasi? Aici e numa' ger. Da' de ala de te ling iepurii....... -12 grade sunt acu'. Report
February 7, 201214 yr comment_128322 Am la cuptor o placinta cu ceapa Tenk's Fox! Da si mieeeeeeee! Mi-ai facut pofta! Report
February 7, 201214 yr comment_128323 Merci Stela! Eu am crosetat asta Ioiiiiiiiii.. cum poa' s-arate.......... =)) =)) Report
February 7, 201214 yr comment_128325 Gelutza, uite ce ti-am adus!Mi-ar cam trebui si mie o tratatie...... La cat am degerat azi pe drumuri.... Report
February 7, 201214 yr comment_128326 Sorina, Bia, Monalisa multumesc iaca si reteta de "Muffin cu nuci si gutui" (din "Dolci & dolcetti" nush'cenumar): am curatat si taiat cubulete 1,5 gutui (acolo ziceau feliute), le-am pus la fiert cu 75 ml apa (ei ziceau suc de mere sau pere + 2 linguri de calvados), 1/2 plic de zahar vaniliat si 25 g zahar, le-am fiert pana s-au inmuiat putin, le-am scurs de sirop si le-am lasat la racit. am mixat 1 ou cu 100 g iaurt (la ei, smantana - da io nu aveam) si 50 g zahar, am adaugat - mixand in continuare - 40 g unt topit si, treptat, 100 g faina cu 1 lingura praf de copt. am umplut formele de muffin pe 3/4 cu compozitia, am distribuit deasupra cuburile de gutui, am presarat peste gutui 40 g alune zdrobite grosolan si am copt la 1600 C (ventilat). astea-s cantitati pentru o jumate de reteta, voi - daca horatati sa-i faceti - dublati cantitatile.asta-i tot Report
February 7, 201214 yr comment_128328 Eu mi-am facut un ceai fierbinte cu miere si lamaie multa si 2 felii de paine prajita cu dulceata.As face dulceata de lamai ca am lamai bio, bune.Sunt nehotarata . E de groaza cu zapada in Ro.Moatzo cum e la tine la Buzau? Am vazut la stiri ca e jale si acolo. Report
February 7, 201214 yr comment_128329 P.S .Elena,eu deocamdata n-am descooerit pe nimeni in vreo legatura cu mine.Daca descoper,ma prezint si eu la apel,altfel mai stau un pic in mister ca doar ashea ne shade bine,ca doar nu pot sa-l las pe DEX-a singur io ti contrazic: ni shadi bini shi daca ni cunoashtim la ochi.Ei da, iaca, parca pe mine ma stiti !Ia treci matale la inaintare! Repejor! Gata, tac malc, nu mai zic nimic .Sunt foooooarte timida ! Report
February 7, 201214 yr comment_128330 Am la cuptor o placinta cu ceapa Tenk's Fox! Da si mieeeeeeee! Mi-ai facut pofta! Va servesc cu mare drag Fox! Deaia am si adus-o la han sa o inpartiti! E tare buna,mie imi place mult Report
February 7, 201214 yr comment_128331 Dar vinul, l-am fiert eu ! Si fiindca nu sunt ego, v-am adus si voua, iaca, mi-am adus aminte ca impachetasem niste saratici ca sa le iau la munca si daca nu m-am mai dus, au prins bine azi, maine trebuie sa-mi fac aluat fraged, sunt moarta fara asa ceva in congi!Da' si mie niste vin fiert, te rog! Saratelele sunt foarte bune, multumesc! Report
February 7, 201214 yr comment_128332 Gata, tac malc, nu mai zic nimic .Sunt foooooarte timida !Daaaaaaaaaaaa........ si marmotaaaaaaaa........ Report
February 7, 201214 yr comment_128333 Fox, parca esti masina de scris, abia te-ajung din urma!E de la frig ? Report
February 7, 201214 yr comment_128334 Cei care lucreaza in Bucuresti sunt chiar oropsiti! Eu o duc bine, am metrou direct, nu schimb, am autobuz pana acolo...Ce oropsiti maica? Io adorm in metrou. Merg dintr-un capat in altul..... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Oropsiti, maica, ai de lucra-n Straulesti, cam cu ce crezi tu ca ajung? Cu metroul, ca noi? Neah! Cu f'o doua-trei aftobuse de trebe schimbate care-unde!Pentru maine e incerta situatia, asa ca repetir, ca azi: trezit, spalat, beut cafea, gatit, tras ciobotele si sunat! La pariu ca iar va fi "la loc comanda"? Cica pana duminica tine codul! Iar n-ajung la Braila!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif http://vremea.ido.ro/drumuri.php Report
February 7, 201214 yr comment_128338 Va servesc cu mare drag Fox! Deaia am si adus-o la han sa o inpartiti! E tare buna,mie imi place mult No, daca ziceti ca-i buna, inseamna ca tre' s-o fac si io. Report
February 7, 201214 yr comment_128339 Fox, parca esti masina de scris, abia te-ajung din urma!E de la frig ?Un pic cam da. Tre' sa ma incalzesc si io. Mi-a intrat frigu' si-n ganduri......... Asa de rece-i afara. brrrrrrrrrrrrrr.... Report
February 7, 201214 yr comment_128344 Va servesc cu mare drag Fox! Deaia am si adus-o la han sa o inpartiti! E tare buna,mie imi place mult No, daca ziceti ca-i buna, inseamna ca tre' s-o fac si io. O felie ca cea din boza' a papat si bub',am vrut sa-i dau bors si a zis ca nu ,ca asteapta picinta' era flamand dupa umblatura prin nametii mari si frig,si cum ceapa face somn a dormit dupaia Cel mare nu a avut rabdare si a plecat chiauca,dar o sa-i incalzesc ,cand o veni acasa ,sunt sigura ca o inneaca in kechup Report
February 7, 201214 yr comment_128345 Oropsiti, maica, ai de lucra-n Straulesti, cam cu ce crezi tu ca ajung? Cu metroul, ca noi? Neah! Cu f'o doua-trei aftobuse de trebe schimbate care-unde!Pentru maine e incerta situatia, asa ca repetir, ca azi: trezit, spalat, beut cafea, gatit, tras ciobotele si sunat! La pariu ca iar va fi "la loc comanda"? Cica pana duminica tine codul! Iar n-ajung la Braila!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif http://vremea.ido.ro/drumuri.phpIo tre' sa fac niste cursuri zilele astea, de azi pana joi si am de schimbat 2 autobuze. Si de stat in frig si vant.... si...... cum ziceai? Oropsita mi-s..... Nu zic si astia sa stau acasa si sa dorm??? Report
February 7, 201214 yr comment_128346 O felie ca cea din boza' a papat si bub',am vrut sa-i dau bors si a zis ca nu ,ca asteapta picinta' era flamand dupa umblatura prin nametii mari si frig,si cum ceapa face somn a dormit dupaia Cel mare nu a avut rabdare si a plecat chiauca,dar o sa-i incalzesc ,cand o veni acasa ,sunt sigura ca o inneaca in kechup Bietul inghetat..... Normal ca a mancat si-a picat lesinat de somnuc. Report
February 7, 201214 yr comment_128353 Si-aici e vai s-amar...... Cica or sa fie -21 de grade noptile urlatoare.. cica -25! Am stat in pat si am citit si asta voi face tota ziua. Cine poate, boiereste..... Altii tre' sa mearga prin troiene si vantoase la scarbiciu. Si sa-si faca si calcaiele praf din pricina ciubotelor...... da' ce-ai patzit? ai ciubote noi si te-au batut? Ei da, iaca, parca pe mine ma stiti !Ia treci matale la inaintare! Repejor! io parca-mi amintesc de-o poza de demult , Any rezemata de-o masina. e? Aici e numa' ger. Da' de ala de te ling iepurii....... ce expresie-i asta? n-am mai auzit-o? Moatzo cum e la tine la Buzau? Am vazut la stiri ca e jale si acolo. este ceva de ne-a pus pe chituci pe toti: ger accentuat de vant extrem de puternic, copaci rupti, curentul intrerupt in multe cartiere, mormane de zapada, fantani inghetate la tzara, sate intregi izolate, de fapt tot Buzaul e inchis, nu se intra, nu se iese, cazuri medicale disperate, nu poate interveni nici SMURDu', cu elicopterele , din cauza vantului extrem. cand ma intorceam azi acasa, pe peronul garii m-a impins asa de tare vantul, incat m-a dus in linia curenta. eu am colegi izolati in camp, in locomotive, intre Cilibia si Roseti, de 30 de ore. Omu' a venit cu ultimul plug de zapada care a mai putut circula, la 3 noaptea, duminica. Circula trenurile pe magistrala, spre Bucuresti, cu intarzieri rezonabile, 30-40 min, dar pe liniile secundare, cu operatori privati, a inghetat tot. Astia nu au nici utilaje de deszapezire si s-a sistat tot.inca nu sunt pb de aprovizionare, speram sa nu cada curentul, ca suntem morti toti. aici majoritatea are centrala proprie. Report