February 7, 201214 yr comment_128402 Frig e la voi, Doamne, şi eu , în Maramureş, am crescut mereu cu ideea că la noi, în nord, e mai răcoare... in Romania nu cred ca e oras mai vantos decat Buzaul. iarna e groaznic, chiar daca termometrul nu e jalnic, iar vara indeparteaza orice nor si e seceta permanent. ce mi-o fi trebuit? Nu vreau să răsucesc cuţitu-n rană, eu fac 15 minute de mers pe jos până la şcoală, cu maşina nici nu mi se merită să o scot din parcare... ha, ha, eu fac vreo 5 minute.Mda.... Si io o ora. Cu metroi, aftobus........ mda..... daca ti-a placut sa fii capitalista! btw: stii vorba tiganului: fie gerul cat de ger, numa' vantu' sa nu bata! cred ca la buzau s-a inventat, ca-i plina urbea de etnia colorata. Report
February 7, 201214 yr comment_128403 Ma ingrozesc cand vad ce frig este in RO. Zoazo, imi pare f rau ca nu poti ajunge iarasi la Braila. Cum ai petrecut ziua ta? Geany, ai la indemana linck-ul cu placinta cu ceapa?... ma bate un gand sa o fac si eu.Any, asteptam dovada! Tortul mac-mac... poze mai in graba, dar macar aveti dovada...eu acum papa salata de ton, ce buna e!!Iote link-u' pentru placinta cu ceapa!Buna tortura ai si matale.... saru-manaChiar ca e tortura, am bagat 3 felii, greu ma opresc la dulce Pana de SF Valentin nu mai fac nimic dulce Report
February 7, 201214 yr comment_128406 ce rontaitori draguti!Uite Oana https://forum.artaculinara.ro/topic/2270-badischer-zwiebelkuchen/ E f. buna dar eu nu am respectat ,nu am pus chimen ,doar piper,am mai pus ceva cascaval,pecorino si olea de branza de oi,dar putin din toate nu mult... Chitz chitz! multam fain Ce repede le gasiti voi!! Report
February 7, 201214 yr comment_128408 saru-manaCu placere!Chiar ca e tortura, am bagat 3 felii, greu ma opresc la dulce Pana de SF Valentin nu mai fac nimic dulce [i]Daaaaaaaaa, sigur. Si marmotaaaaaa... [/i] Report
February 7, 201214 yr comment_128410 multam fain Ce repede le gasiti voi!!Pai daca zilele trecute discutam despre reteta asta... Report
February 7, 201214 yr comment_128411 ce rontaitori draguti!Gresit! Corect era: ce bine arata Geany in toate ipostazele!!!! Paii sa stii ... Report
February 7, 201214 yr comment_128413 ce rontaitori draguti!Gresit! Corect era: ce bine arata Geany in toate ipostazele!!!! Report
February 7, 201214 yr comment_128414 multam fain Ce repede le gasiti voi!!Pai daca zilele trecute discutam despre reteta asta... eu nu am mai apucat sa citesc de la 624 incoace...trebuie curaj domnule! Report
February 7, 201214 yr comment_128415 ce rontaitori draguti!Gresit! Corect era: ce bine arata Geany in toate ipostazele!!!! Paii sa stii ... Pai!? Report
February 7, 201214 yr comment_128416 Poate aveti idei romantice pt iubiti, zice-ti si la tantea care nu stie.. Report
February 7, 201214 yr comment_128417 Buey, terminati cu chitz-chitzii...eu am boala pe ei...am fobie.cu ct stam mai departe unii de altii cu atat mai bine .Am profitat de frigul siberian, ca sa decongelez congelatoarele ...si ap lasat totul pe terasa, pana le-amdecongelat si curatat.singurul avantaj al temperaturilor negative ...basca sper sa omoare toti virusii si bacteriile Report
February 7, 201214 yr comment_128419 Frig e la voi, Doamne, şi eu , în Maramureş, am crescut mereu cu ideea că la noi, în nord, e mai răcoare... in Romania nu cred ca e oras mai vantos decat Buzaul. iarna e groaznic, chiar daca termometrul nu e jalnic, iar vara indeparteaza orice nor si e seceta permanent. ce mi-o fi trebuit? Wow, m-am curentat si io cu ce belele aveti de pe seama iernii,poate o fi bine,nu de alta,dar daca nu-i corent electric cu care sa va-ncalziti,apoi chiar si vantul sa nu bata si tot nu v-ar ajuta. Da' cu vantu' m-ai atins la partea sensibila. Tu acolo in bataia vantului,eu aici.Cica e cel mai vantos loc pe-o raza de vreo 15 km.Mama,cum mai bate cateodata(care-s multe).Zic si eu ca tine,ce mi-o fi trebuit,dar ce sa-i fac daca jumatatii mele i-o trebuit si inca-i si mai place de numa'. Si Geany m-o atins la partea sensibila cu placinta ei,de Fox,nici nu mai zic,ca doar la tortu' ala imi stau papilele de-a gata(de-ar veni odata ocazia aia) Report
February 7, 201214 yr comment_128420 Buey, terminati cu chitz-chitzii...eu am boala pe ei...am fobie.cu ct stam mai departe unii de altii cu atat mai bine .Am profitat de frigul siberian, ca sa decongelez congelatoarele ...si ap lasat totul pe terasa, pana le-amdecongelat si curatat.singurul avantaj al temperaturilor negative ...basca sper sa omoare toti virusii si bacteriile chit-chitii sunt frumosi doar in poze Report
February 7, 201214 yr comment_128423 Poate aveti idei romantice pt iubiti, zice-ti si la tantea care nu stie.. Pai ce sa fie mai potrivit sa le oferi la iubiti decat multa LOVE,LOVE,LOVE si vre-o doua,trei Report
February 7, 201214 yr comment_128425 Poate aveti idei romantice pt iubiti, zice-ti si la tantea care nu stie.. Pai ce sa fie mai potrivit sa le oferi la iubiti decat multa LOVE,LOVE,LOVE si vre-o doua,trei asta se executa ovcors dar inainte de...?! edit: daca aveam la cine duce fetele, luam o camera la hotel la vreo 2 ore distanta mers cu masina, undeva la Ocean, alea, alea...masaje... Vise! Report
February 7, 201214 yr comment_128428 eu nu am mai apucat sa citesc de la 624 incoace...trebuie curaj domnule!Curaj gaina, ca te tai??? Oricum, nu la topicul asta era vorba despre placinta cu ceapa, ci la nelamuririle culinare. Geany cauta reteta. Report
February 7, 201214 yr comment_128430 eu nu am mai apucat sa citesc de la 624 incoace...trebuie curaj domnule!Curaj gaina, ca te tai??? Oricum, nu la topicul asta era vorba despre placinta cu ceapa, ci la nelamuririle culinare. Geany cauta reteta. prea mult pt mine Report
February 7, 201214 yr comment_128431 Wow, m-am curentat si io cu ce belele aveti de pe seama iernii,poate o fi bine,nu de alta,dar daca nu-i corent electric cu care sa va-ncalziti,apoi chiar si vantul sa nu bata si tot nu v-ar ajuta. Da' cu vantu' m-ai atins la partea sensibila. Tu acolo in bataia vantului,eu aici.Cica e cel mai vantos loc pe-o raza de vreo 15 km.Mama,cum mai bate cateodata(care-s multe).Zic si eu ca tine,ce mi-o fi trebuit,dar ce sa-i fac daca jumatatii mele i-o trebuit si inca-i si mai place de numa'. Si Geany m-o atins la partea sensibila cu placinta ei,de Fox,nici nu mai zic,ca doar la tortu' ala imi stau papilele de-a gata(de-ar veni odata ocazia aia)Daca vii incoa, te pot servi cu o feliuta. INCA mai am.... Report
February 7, 201214 yr comment_128434 asta se executa ovcors dar inainte de...?! edit: daca aveam la cine duce fetele, luam o camera la hotel la vreo 2 ore distanta mers cu masina, undeva la Ocean, alea, alea...masaje... Vise!Apa, multa apa, sa nu cumva sa va deshidratati! Report
February 7, 201214 yr comment_128436 Foxy, esti destul de romantica, dupa cum vad eu Shttttt! Nu mai zi la nimenea! Report
February 7, 201214 yr comment_128439 Buna seara, Doamne ce frig e, si bate vantul de iti ingheata sufletul Si mai tine gerul asta inca vreo 4 zileMa duc sa o scot pe Cora afara , brrrrr,brrrrr Report
February 7, 201214 yr comment_128440 asta se executa ovcors dar inainte de...?! edit: daca aveam la cine duce fetele, luam o camera la hotel la vreo 2 ore distanta mers cu masina, undeva la Ocean, alea, alea...masaje... Vise! Io zic ca si inainte,si dupa n-are ce sa strice Si tu care ziceai ca n-ai idei?Pai uite cate le ai,pe langa altii care nici atata n-au.Dar da,daca n-ai cui lasa mandretile de fete,nu va ramane decat sa puneti deoparte tot ce nu consumati acum si sa reveniti pe cand o fi si fetele preocupate cu surprize de Valentin's.Iar acum,mai o ciucalata,mai o maslina,o atentie ,ceva acolo... Report