Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Dani, cand voi gasi smantana buna, o sa fac si ciorba de burta.

N-am mai vazut aici la mine de aia romaneasca, astept sa aduca.

Genunchi de vita? Woww ..de unde sa-l iau ?

Daca m-aude macelarul...ca eu ma duc numai cu cereri ciudate la el =)) !

Supiera tre sa cumpar ca n-am :71: !

marturisesc cu rusine ca, desi-s maritata de-atatia ani, n-am supiera.

da' nici nu-mi mai iau, ca nu stiu unde-as tine-o.

Eu n-am vazut sa vanda separat si in plus cum ar trebui sa fie sa sa asorteze cat de cat cu restul farfuriilor? Sau nu mai conteaza :71: ?

Any, e de ajuns sa cauti oase de vita pt supa... secretul e sa le cumperi pe cele cu zgarci (sper ca ai inteles ce vreau sa spun).

Iar smantana e buna si aia naturala de aici.

Chiar nu gasesti la tine 'panna acida'? Asta este exact smantanica noastra. Eu in ultimul timp o gasesc mai peste tot: Spar/Despar/Interspar, Auchan, Prix. Doamne ca buna mai e.

Am gasit o oferta la Despar-ul de langa mine aproximativ 1 euro borcanelul de 200g. E asa de groasa smantana ca o tai cu cutitul.

La Prix, e mai acrisoara, are mai putina grasime. Dar e foarte buna, calitativ, si aceasta.

Mi se pare imposibil sa nu ai pe langa tine unul din magazile astea.

La Auchan, deja e alta poveste, aici exista deja raionul cu produse romanesti.

A, si la Emisfero am gasit o 'panna acida' buna.

Cauta un pic, ca sigur vei gasi.

Si eu fac la fel ca Daniella, scot legumele dupa ce au fiert. Duminica am facut un pireut din ele cu un pic de grana a fost o nebunie.

Supiera tre sa cumpar ca n-am =)) !

vaaai! nu pot sa cred! si cum ti-ai permis de ai prezentat supele de Craciun, fara ? :71:

Sorina, in afara de cele romanesti panna acida nu am vazut.

Aici nu folosesc genul asta de smantana si tocmai de aia nici nu aduc ca nu e cerinta.

Are mama vreo 2-3 ma imbie cu ele, dar nici eu nu am unde sa o mai tin si pe aia! si nici nua m gatit supe/ciorbe pt mesele festive pn acum ... :71: Cred ca tot cand ma pensionez aman si planul asta ... =))

Eu n-am vazut sa vanda separat si in plus cum ar trebui sa fie sa sa asorteze cat de cat cu restul farfuriilor? Sau nu mai conteaza =)) ?

nici nu mi-am pus pb asta ptr ca, chiar nu ma mai intereseaza.

edit: acuma doar n-oi cumpara un set intreg :71: ca n-ai supiera.

Supiera tre sa cumpar ca n-am =)) !

vaaai! nu pot sa cred! si cum ti-ai permis de ai prezentat supele de Craciun, fara ? :71:

Uite-asa m-am dus fara rusine cu oloiu la masa :) !

post-13-1328717254041_thumb.jpg

Iar in seara de ajun m-am du tot asa cu supa de peste tot in oala asta :)

Aici nu folosesc genul asta de smantana si tocmai de aia nici nu aduc ca nu e cerinta.

trage-i de urechi si spune-le ca ar fi cerinta, dar nu au de unde sti daca e vanzare, de vreme ce nu e oferta!

Cred ca tot cand ma pensionez aman si planul asta ... :71:

si-atunci renunti la supiera, ca tot nu esti obisnuita! =))

nici nu mi-am pus pb asta ptr ca, chiar nu ma mai intereseaza.

edit: acuma doar n-oi cumpara un set intreg :71: ca n-ai supiera.

Nu nimica, doar n-am inebunit si in plus daca ma aude al meu chiar ca zice ca am luat-o razna, abia ce am cumparat un set de farfurii =)) .

Atunci in lipsa se smantanica de-a noastra, foloseste cu incredere panna de aici. Sa stii ca eu nu mai pe asta o folosesc atunci cand pregatesc ciorbita.

Smantana noastra, daca o am in casa la momentul respeciv, o pun in farfurie atunci cand trec la atac. Daca n-am, nu-i bai, nu moare nimeni.

Supiera tre sa cumpar ca n-am :) !

vaaai! nu pot sa cred! si cum ti-ai permis de ai prezentat supele de Craciun, fara ? =))

Uite-asa m-am dus fara rusina cu oloiu la masa ;) !

post-13-1328717254041_thumb.jpg

Iar in seara de ajun m-am du tot asa cu supa de peste tot in oala asta :)

si-am impresia ca n-ai primit decat laude :71: , n-am auzit de nicio reclamatie ;)

Neatza, o iau prin nametzi disdemorgen.....si e friiiiiiig.Mirela, pot sa vin repede la voi acolo unde e cald si bine ? :71:

o zi faina si fara prea multe tracasari va doresc, si in special sa se urce oleaca temperaturile spre 0° , si sa nu mai stati cu frica sa nu de-a ortul popii sistemul de electricitate :) offfffffffffffffff.

un ceai cald, un kelkesoz mai taricel ( cu toate ca se pare ca e doar o amageala ca te incalzeste la frig...)o cafea??

pentru Gianina&BUb un mic dejun servit la pat =))

Buna seara si multam de tratatiune! Nu m-am atins de portia bacauanilor, dar m-am servit cu cate-un pic din restul bunataturilor....

Uite-asa m-am dus fara rusina cu oloiu la masa :71: !

Iar in seara de ajun m-am du tot asa cu supa de peste tot in oala asta =))

la ce mancaruri bune faci si ce comeseni care apreciaza ai, nici nu mai conteaza. Totusi eu zic ca poti gasi un vas estetic de portelan cu capac, pentru servit la masa, supierele alea de pe vremea noastra nici nu stiu dc mai cadreaza neaparat ... Si da, si eu zic ca tb sa fie la fel, sau asortate cu setul de farfurii/platouri etc ... No, ca ti-amd at tema de cercetare :)

Cred ca tot cand ma pensionez aman si planul asta ... :71:

si-atunci renunti la supiera, ca tot nu esti obisnuita! =))

bine zici, io sper sa lucrez acu'cat sa imi permit la pensie sa stau numai pe la MonteCarlo in cazino, ca babele alea bogatane :) ce vise ... sa incep sa joc la loterie, ar fi momentul, nu-i asa? :)

Buna dimineata,

si la noi la Brasov e frig , nu stiu cate grade cu minus ca nu m-am mai uitat la stiri,

Va servesc si eu cu micul dejun

Vai ce melodii faine ati pus aici fetelor.Am cazut in butoiul cu melancolie.Noi pe 26 martie avem 24 de ani de casnicie si melodia noastra preferata ( mai mult a mea) cu care am deschis si dansul la nunta a fost , ( sa nu radeti) Hai vino iar in gara noastra mica , cantata de Gabriel Dorobantu, doamne ce iubesc melodia asta.N-am mai ascultat-o de mult timp.Trebuie sa o cautpe youtube.

Nu stiu sa pun link :71:

No, mai bine va zic de pe acum aniversare frumoasa (si placuta) si multi ani fericiti impreuna si de acum inainte! =))

dar, voi aveti dreptate, in cateva zile e valentinul si noi suntem cu turturii de-asupra capului ! nici nu ma mai gandii ca a si sosit!

Daniella, dupa Sf Valentin sunt iarasi cuminte, promit =)) Ce rasfat am vazut acolo pe masa la tine! Arata totul cumva....fara cuvinte..

Geluta, multa sanatate! Sfatul meu e sa stai in casa de SF Valentin :71:

Sorina, sanatate la fetite!

Eu am facut ieri si mai am si astazi Super supă cremă de mazăre , foarte buna, reteta de a lui Cosmina N

post-1297-13287176768254_thumb.jpg

Ma gandesc sa fac ceva cu varza, am o varza prospata si nu stiu ce papa bun sa fac...

Ma duc ca ma plange pitica, vrea jucata, nu-i place sa ma vada la laptop...

Revin mai acusica...

Va pup!

io sper sa lucrez acu'cat sa imi permit la pensie sa stau numai pe la MonteCarlo in cazino, ca babele alea bogatane =)) ce vise ... sa incep sa joc la loterie, ar fi momentul, nu-i asa? :)

io cred ca nu-ti pot da astia dupa potentialu' lu' matale de cheltuit! :71:

cotizeaza la loto mai bine!

a propos de casa vraiste de jucarii si copii ... Nici nu vreti sa stiti ce nu imi lipseste mie in acest peisaj glaciar de afara: bradul impodobit. Arata ca in prima zi cand l-am facut, pe 24 decembrie, vajnic si falos! Nu s-au aplecat crengile nici 1 mm si nimic nu e scuturat, probabil cand ma apuc sa scot globurile o sa se scuture. L-am tinut pe terasa neincalzita si in suport are apa ..., dr totusi mai acusi e 1 martie :71: Nici pe cap nu mai apuc sa ma spal. Azi decretez seara de baie relaxanta, in cada, cu mirodenii ... =)) Poate ma programez si la epilat, cand e luna in descrestere, spre sfarsit de patrar?

[b]

" Singurul lucru asupra căruia ai control este gândul din acest moment!!!"[/b]

io sper sa lucrez acu'cat sa imi permit la pensie sa stau numai pe la MonteCarlo in cazino, ca babele alea bogatane :) ce vise ... sa incep sa joc la loterie, ar fi momentul, nu-i asa? =))

io cred ca nu-ti pot da astia dupa potentialu' lu' matale de cheltuit! :)

cotizeaza la loto mai bine!

poti sa fiu sigura ca nu pot plati! e de ajuns sa ies o data la mall si intr-o ora-doua nu ai ce face dc iti pui mintea ;) ! vezi d-aia ma straduiesc sa nu am timp de shopping ;) strang pentru cazinou, la pensie

Am fost o data, la Monte-Carlo ... , in 5 min am cheltuit 20 eur + 10 eur intrarea ... am fugit mancand pamantul ... Dar tot ma mai amuz cu prietenele mele, cum ca ce o sa facem noi la pensie ...! intrebarea e cine o mai apuca ... Ele sunt bugetare ... mai usor cu stresul si programul unele chiar lejer de tot ... :71: si bravo lor!