February 8, 201214 yr comment_128763 La cate prajituri am facut in ultima vreme ! Nu-i de deschis aici cofetarie pentru ca sunt prea tari maestri cofetari de aici.Nici o sansa.Io i-as lasa pe aia in plata lor si-as veni la cofetaria ta oricand!! Report
February 8, 201214 yr comment_128764 Eu mi-am facut 2 ceaiuri cu miere si lamaie si le-am baut unu' dupa altu'.Si la mine nu te-ai gandit, asa-i??? Tu ai visinata ascunsa bine !Asa de bine, ca am si uitat de ea! Report
February 8, 201214 yr comment_128765 Geaninoooooo vino repede, iote a scos visinata la interval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mai scot, de-i cererea asa de mare: Report
February 8, 201214 yr comment_128766 Tu ai vreo matusa Tamara si noi n-am aflat???? Ce salar ai maica, de speri sa traiesti din pensie la Monte Carlo???????? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif O fi vreo reteta anume? Ca as vrea-o si io! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gifNeah! Viseaza si ea!Cine stie ce "aer" o fi tras pe nas!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifAhaaaaaaaa...... e drept ca la asta io nu m-am gandit! Report
February 8, 201214 yr comment_128767 Helau!!! Ce-aveti? S-a umflata taratza? Ia calmati-va! Beti neste ceai de levantica si la nani, ca vaz c-ati luat-o p-aratura!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifPai daca a aruncat bunatate de culcetica....... Nu-mi place levantica si la nani n-o trecut nici nepot-miu, de ce-as trece io? Report
February 8, 201214 yr comment_128769 Merci Fox , va dau de stire ce si cum, vreau sa le fac vineri.Spor! Report
February 8, 201214 yr comment_128770 Ma duc sa curat niste cartofi, vreau sa-i fac la cuptor cu mustar, usturoi, ulei, sare, piper si oregano.Reteta accea pe care a pus-o Narnia parca.Adicatelea astia??? Sunt excelenti!!!!! Report
February 8, 201214 yr comment_128771 Geaninoooooo vino repede, iote a scos visinata la interval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mai scot, de-i cererea asa de mare: Asa!! acum e pt. toati' lumili' Report
February 8, 201214 yr comment_128772 Tu, ca si tu faci parte din categoria citata mai sus!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifPai n-ai citit ca io-s secretara??? Cine-mparte, parte-si face! Report
February 8, 201214 yr comment_128773 Asa!! acum e pt. toati' lumili' Pai, am umblat la "rezerva strategica". Sper sa ne-ajunga o vreme! Report
February 8, 201214 yr comment_128776 Da Fox, aia sunt cartofii, sunt buni tare .I-am facut si eu de cateva ori. Minunati! Report
February 8, 201214 yr comment_128778 Am un borcanel de icre de hering cumparat de la Ikea, din ala care se manaca asa cum e din borcan.Vreau sa incerc sa fac salata de icre.Mama le face cu gris. Cum tre sa fac? Fierb grisul si apoi il adaug pe rand peste icre, amestecind cu ulei? Any, mie mi se pare ca grisul schimba gustul icrelor. Eu pun o lingurita de mustar peste cantitatea de icre pe care vreau s-o fac si-apoi in 2-3 minute, cu mixerul, ulei si niste zeama de lamaie e rezolvata treaba. Deci eu nu folosesc gris. Pune niste alcool si fa-o liqueur! Va iesi un fel de bitter, dulce-amarui! buey Zozo, ce desteapta esti! Moatzo, ai pus-o, ai pile pana-n varf de nuc! Sa stam si noi bine pe langa ea, poate-poate ne-or pica si noua vreo 2-3 nuc'soare! nuc? io am citit de cuc deci poate v-or cadea si voua vreo 2-3...ce? mai bine zi tot, ca si tu ai unu' din Calarasi! Report
February 8, 201214 yr comment_128779 nuc? io am citit de cuc deci poate v-or cadea si voua vreo 2-3...ce? mai bine zi tot, ca si tu ai unu' din Calarasi! Hmm..... cuce? Report
February 8, 201214 yr comment_128780 Am un borcanel de icre de hering cumparat de la Ikea, din ala care se manaca asa cum e din borcan.Vreau sa incerc sa fac salata de icre.Mama le face cu gris. Cum tre sa fac? Fierb grisul si apoi il adaug pe rand peste icre, amestecind cu ulei? Any, mie mi se pare ca grisul schimba gustul icrelor. Eu pun o lingurita de mustar peste cantitatea de icre pe care vreau s-o fac si-apoi in 2-3 minute, cu mixerul, ulei si niste zeama de lamaie e rezolvata treaba. Deci eu nu folosesc gris. Pune niste alcool si fa-o liqueur! Va iesi un fel de bitter, dulce-amarui! buey Zozo, ce desteapta esti! Moatzo, ai pus-o, ai pile pana-n varf de nuc! Sa stam si noi bine pe langa ea, poate-poate ne-or pica si noua vreo 2-3 nuc'soare! nuc? io am citit de cuc deci poate v-or cadea si voua vreo 2-3...ce? mai bine zi tot, ca si tu ai unu' din Calarasi! Io am zis tot de la bun inceput, vai mama agrriculturii cu nea Stelica la carma...asa ii zice lumea pe aici.Aproape ca nici nu ma mai intereseaza...eu sunt tot intr-un medical, pe anul asta nu prea am dat ochii cu shefu'! Report
February 8, 201214 yr comment_128781 Va rog nu-mi mai aduceti aminte de dulceata ! Mustar la icre? N-am incercat niciodata.Iote domle, cat traieste omu'-nvata! Report
February 8, 201214 yr comment_128782 Eu am vazut azi la Tv. atatea stiri, cat nu vad la un loc, tot anul... Report
February 8, 201214 yr comment_128783 I-am zis lui dl. Any sa-mi aduca niste ramurele de rozmarin de la tara.I-am dat telefon, cica a uitat, dar se reintoarce si o sa ia.Ia sa vad eu daca am rozmarin in seara asta ! Report
February 8, 201214 yr comment_128786 Ce v-am zis eu? A cazut tara din lac in put.La ce te referi? Report
February 8, 201214 yr comment_128787 Ce v-am zis eu? A cazut tara din lac in put.La ce te referi? Ca au venit guvernanti noi, "mai buni" decat ailalti. Report
February 8, 201214 yr comment_128791 Ce v-am zis eu? A cazut tara din lac in put.La ce te referi? Ca au venit guvernanti noi, "mai buni" decat ailalti.Iote cine ar trebui sa fie prim ministru: Report
February 8, 201214 yr comment_128797 Da Fox, aia sunt cartofii, sunt buni tare .I-am facut si eu de cateva ori. Minunati! Eu fac niste cartofi copti,unsi cu mustar si usturoi tare buni,fara grasime in tava, cam asa...Si mai fac unii asa, tot buni, cu cimbru! Report
February 8, 201214 yr comment_128799 Ce v-am zis eu? A cazut tara din lac in put.La ce te referi? Ca au venit guvernanti noi, "mai buni" decat ailalti.Pai n-au venit decat cu numele, ca tot aia-s la butoane! Report