Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Scoruri mari Daniela atat la case de cumparat cat si de inchiriat. La mare ma refer.

La Taormina, gazdele ziceau de 200k eur/ 2 camere. Nu o fi si la dumneata zona la fel de scumpa ? :rolleyes: Nu vreau in prima linie la mare si nici imobil nou ... ceva asa unde poate omul trai la pensie retras ... ? Am luat beletele de venit incolo la 1 mai, sa stii... . Acum ramane de vazut dc voi putea cu serviciul, ca la mine pana in ultimul moment nu se stie, cu serviciul ... :biggrin: Chiar ar trebui sa ma plateasca in bani de cazinou la pensie .... :scratch:

Ai mp.

Fox, stau intre MegaImage din Titan si piata Minis si mai am inca branzeturi, pofeteste de croieste-ti drum prin zapada. Beletul a fost cu Alitalia, max 23 kg, cel mai mic extrabagaj de plata este 55 eur!!! :rolleyes:

Iau eu bonusul carliontat de la pian la pupat pe ambii obrajori si fur si o felie de roayala, daca o mai fi ramas ceva ...

Zozo, iti cedez antipastele pentru o zi, alege tu cand! vii la mine? o scoti in parc? sau o aduc la dumneata? sau stiu ce rucsac sa pregatesc.:(

Nasol cu bagajele......... No, da' macar sunt bune-bune produsele. Le-ai platit dublu, da' le halesti. :scratch:

Nu stiu zona unde locuiesti matale de nici o coloare. Asa ca..... ma multumesc sa-ti admir pozele. :D Mai am o singura feliuta de royal si jupanu' inca n-a ajuns acasa. Se grabeste careva????? :biggrin:

Moatza, cand te-o pune directoare sa ma iei pe mine "mana ta dreapta", dar vezi sa nu uiti si sa te faci ca nu ma mai cunosti, da! :scratch: :rolleyes:

Si acum arata la stiri ce probleme mari sunt cu zapada in jud.Buzau, vai si amar de bietii oameni!

O seara buna si o noapte buna la tot Hanul!

Foxu', ce-ti mai fac calcaiele?

:rolleyes: Tot la fel. Stangul tre'sa-l tin blocat.... nu pot sa indoi nici macar glezna, iar dreptul e plin de basicute, da' inca mai poate trage, saracu'..... :scratch: Ma tot doftoricesc io cu crema de galbenele, da' na, tot dureste..... :biggrin:

Dani, cand voi gasi smantana buna, o sa fac si ciorba de burta.

N-am mai vazut aici la mine de aia romaneasca, astept sa aduca.

Genunchi de vita? Woww ..de unde sa-l iau ?

Daca m-aude macelarul...ca eu ma duc numai cu cereri ciudate la el :scratch: !

Supiera tre sa cumpar ca n-am :biggrin:!

Pai du-te si surprinde-l iar! :D Daca tot e obisnuit sa aiba cereri mai "altfel", macar sa nu te dezminti! :(

Nici io n-am supiera aici, da' poate iau una d ela mama, ca ea are vreo 2 sau chiar 3... :rolleyes:

:biggrin: Tot la fel. Stangul tre'sa-l tin blocat.... nu pot sa indoi nici macar glezna, iar dreptul e plin de basicute, da' inca mai poate trage, saracu'..... :( Ma tot doftoricesc io cu crema de galbenele, da' na, tot dureste..... :scratch:

Nasol, sanatate multa si sa-ti treaca cat mai repede, sa nu mai suferi! Pupici, ca sa treaca! :rolleyes:

marturisesc cu rusine ca, desi-s maritata de-atatia ani, n-am supiera.

da' nici nu-mi mai iau, ca nu stiu unde-as tine-o.

Eu n-am vazut sa vanda separat si in plus cum ar trebui sa fie sa sa asorteze cat de cat cu restul farfuriilor? Sau nu mai conteaza :rolleyes: ?

Neeeeee.. Cu cat mai diferite, cu atat mai bine! :scratch:

Cred ca tot cand ma pensionez aman si planul asta ... :scratch:

si-atunci renunti la supiera, ca tot nu esti obisnuita! :(

bine zici, io sper sa lucrez acu'cat sa imi permit la pensie sa stau numai pe la MonteCarlo in cazino, ca babele alea bogatane :D ce vise ... sa incep sa joc la loterie, ar fi momentul, nu-i asa? :D

Tu ai vreo matusa Tamara si noi n-am aflat???? Ce salar ai maica, de speri sa traiesti din pensie la Monte Carlo???????? :biggrin: O fi vreo reteta anume? Ca as vrea-o si io! :rolleyes:

Dani, eu stiu ce faci la pensie, o sa te tii de vacante, vii aici la mine la mare, stam pe chaise longue la malul marii, tu poti sa fumezi, eu nu stiu, poate ma reapuc pana atunci :rolleyes: .

Echipate cu palarii si ochelari de soare :scratch: .

Apoi mergem acasa si bagam niste paste, un gratar ceva si-o sticla de vin :biggrin:

Si pe mine un' ma lasati?????? :(

Tu ai vreo matusa Tamara si noi n-am aflat???? Ce salar ai maica, de speri sa traiesti din pensie la Monte Carlo???????? :biggrin: O fi vreo reteta anume? Ca as vrea-o si io! :rolleyes:

io CRED ca o sa apara si matusa Tamara! reteta e: PUTEREA EXTRAORDINARA A SUBOCONSTIENTULUI TAU, de Stuart Wilde. Dupa ce o citim o sa vezi ca ajungem la pensioara unde ne dorim, in Monte Carlo ..., dar nu citesti cu atentie? tocmai am schimbat planurile: ma duc in Sicilia :( ca e superba, desi nu cu mult mai ieftina :scratch: !

Dani, eu stiu ce faci la pensie, o sa te tii de vacante, vii aici la mine la mare, stam pe chaise longue la malul marii, tu poti sa fumezi, eu nu stiu, poate ma reapuc pana atunci :biggrin: .

Echipate cu palarii si ochelari de soare :( .

Apoi mergem acasa si bagam niste paste, un gratar ceva si-o sticla de vin :scratch:

Ma primiti si pe mine? Eu nici nu mai astept pensia... care pensie?

Cum care??? Aia care tre' s-o capeti cand faci vreo 80-90 de ani. :rolleyes:

Dani, eu stiu ce faci la pensie, o sa te tii de vacante, vii aici la mine la mare, stam pe chaise longue la malul marii, tu poti sa fumezi, eu nu stiu, poate ma reapuc pana atunci :rolleyes: .

Echipate cu palarii si ochelari de soare :D .

Apoi mergem acasa si bagam niste paste, un gratar ceva si-o sticla de vin :biggrin:

Si pe mine un' ma lasati?????? :(

pune labuta de ceteste cartea, sa vezi ca nu ramai tu de izbeliste! dar vezi ca nu sunt primtie decat beutoarele de vin! sa nu auz, ca si dumneata esti non-alcoolica :scratch:

Dani, eu stiu ce faci la pensie, o sa te tii de vacante, vii aici la mine la mare, stam pe chaise longue la malul marii, tu poti sa fumezi, eu nu stiu, poate ma reapuc pana atunci :scratch: .

Echipate cu palarii si ochelari de soare :( .

Apoi mergem acasa si bagam niste paste, un gratar ceva si-o sticla de vin :D

Ma primiti si pe mine? Eu nici nu mai astept pensia... care pensie?

Cum care??? Aia care tre' s-o capeti cand faci vreo 80-90 de ani. :rolleyes:

... de munca ... ca pana atunci se mai schimba legea de fo cateva ori! ... si nu cred ca in favoarea sclavului pe plantatie ... :biggrin: Totul e sa ne reorientam sa devenim oameni liberi ... intre timp ... , in cat mai scurt timp!!! :D

Va aduceti aminte ca ziceam ca fac dulceata de lamai?

Am facut dar nu-mi place deloc, a iesit amaraaaaaa.

Am pus si un pic de coaja cred ca de aia a iesit amara, insa coaja am fiert-o de vreo 3 ori sa-i scot amareala din ea.

Si zahar am pus kil pe kil.

Totule sa ne reorientam sa devenim oameni liberi ... :rolleyes:

libertatea-i prea scumpa!

ori ca ne pune altu' jugu', ori ca ni-l punem noi, tot tre sa tragem.

:rolleyes: Si eu tre' sa citesc mai bine ca-mi fug ochii in toate directiile,la ce debit aveti :biggrin:

Mie mi-a facut mama cadou o supiera de casa noua,e dintr-un set ce l-a primit si ea la nunta ,cam toate piesele s-au spart dar aceea a ramas cu tot cu capac :scratch: sper sa nu-i vin eu de hac duoamne feri' ca la cat sunt zapacita prin bucatarie nu se stie niciodata :(

Pai ce o folosesti? :D Ori te temi ca de la mutat la curatenie sa nu faci pocinogul? :D

Hi hi hi! Nu iubita,in 8 ani daca am folosit-o de 3 ori :D E la loc sigur ,sus in (scuzati) fundu' dulapului,dar mai sunt si alte panarami pe-acolo si cu manevratul lor nu se stie niciodata :(

Totusi ma simt bine s-o stiu acolo si mi-ar pare tare rau sa o sparg :(

Am pus si un pic de coaja cred ca de aia a iesit amara, insa coaja am fiert-o de vreo 3 ori sa-i scot amareala din ea.

da' macar aromata a iesit?

Dar pliculete pentru raceala si gripa ai luat? eu cu alea m-am pus pe picioare cand am avut febra, durere de oase, muschi, nas infundat si toate cele.

Despre ce pliculete vorbesti tu acolo??? :scratch:

coldrex, fervex, modafen, de-astea cred c-a vrut sa zica.

Aaaaaaaa. Am crezut ca or fi ceva chestii deosebite. Nu m-am gandit la ele, scuze. :rolleyes:

Daniellooooooooo, nici nu stiu cu ce sa incep....... Ca de oprit, nici o sansa sa-mi pun frana la laboante si limba, daca apuc sa dau iama in strachinile tale..... :( :D :(

Incepe cu inceputul! :rolleyes: cu gustarica! sau antipasto!

mai deunazi zicai ca unele nu stii cu ce se mananca, iti raspund azi ca uitai: care cu labuta, care cu tacamuri, cu ce iti pare ... Pofta sa fie si vin rosu! :biggrin: :scratch:

Antipasta de-o pozasi mai deunazi..... as hali-o oricand. Pe nerasuflate. :D

No, acu' bine ca m-ai dumirit cum se halesc. Inseamna ca pot sa dau atacul... :(

Dar pliculete pentru raceala si gripa ai luat? eu cu alea m-am pus pe picioare cand am avut febra, durere de oase, muschi, nas infundat si toate cele.

Despre ce pliculete vorbesti tu acolo??? :biggrin:

cred ca de fervex si alte chimicale de alea ... :scratch:

M-am prins si io, intr-un final, ajutata si de Moatza. N-am mai beut lapte de cateva zile, ma prind mai greu. :rolleyes:

Va servesc si eu ca am gasit o poza mai veche prin arhiva mea

Tu vrei sa-mi sara glicemia-n aer??? :rolleyes:

Aaaaa, pai ala era un platou mic :biggrin: .

Si tu de ce crezi ca te intrebam de glicemie? Doar stie tot satu' ca tu gatesti pentru o armata.... Platouasul a fost doar de poza. :scratch:

da' macar aromata a iesit?

Aromata da, da' nu ne place :( .

Si am curatat lamaile de coaja bine de tot. Numai coaja aia cred ca a fost de vina.

Asta e, am dat-o-n bara tura asta.

post-13-13287227943498_thumb.jpg

La Taormina, gazdele ziceau de 200k eur/ 2 camere. Nu o fi si la dumneata zona la fel de scumpa ? :( Nu vreau in prima linie la mare si nici imobil nou ... ceva asa unde poate omul trai la pensie retras ... ? Am luat beletele de venit incolo la 1 mai, sa stii... . Acum ramane de vazut dc voi putea cu serviciul, ca la mine pana in ultimul moment nu se stie, cu serviciul ... :( Chiar ar trebui sa ma plateasca in bani de cazinou la pensie .... :(

Cum ziceam.... ce servici fain ai matale.... :D

Moatza, cand te-o pune directoare sa ma iei pe mine "mana ta dreapta", dar vezi sa nu uiti si sa te faci ca nu ma mai cunosti, da! :D :(

Si acum arata la stiri ce probleme mari sunt cu zapada in jud.Buzau, vai si amar de bietii oameni!

O seara buna si o noapte buna la tot Hanul!

Io ma multumesc sa fiu "secretara". :(

Somn usor! :(