Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Multumim Stelino,de tratatiune'' :)

Acuma scrie pe ecran pe canalul realitatea,la Bacau ora 8, -24 de grade :)

Neata tuturor, si la noi frig tare, -18 (nu chiar ca la Bacau, dar tot e frig), atat e bine ca nu bate vantul si e un soare asa frumos afara.

Mi-am facut un ceai fierbinte-fierbinte si acu sunt gata de treaba.

Sa aveti o zi frumoasa!

Ca Giorgiana nu si-a dat cu parerea despre Nazare, si asta m-ar interesa :)

Si noi intre noi, colegii, tot asta discutam, mare lucru despre acest Nazare nu stim, decat ca a fost mana dreapta a lui Boagiu, omul ei de casa si poate asta spune mult. Boagiu si-a batut joc de subalternii ei, ne considera "sclavi pe plantatie", noi de abia asteptam sa plece si daca vine unul care a fost mana ei dreapta, ce am rezolvat!

Si la noi este tare frig, bine ca nu mai bate vantul insa.

Numai ca este frig si in birou si asta nu este bine deloc.

Asa ca vreau ceva sa ma incalzesc!

post-88-13286868184079_thumb.jpg

post-88-13286868365769_thumb.jpg

post-88-1328686872122_thumb.jpg

post-88-13286869222757_thumb.jpg

am terminat de pregatit micul dejun, am aprins si focul in semineu sa nu va fie frig

ia, luati de serviti :) si de la mine

s-aveti o zi mai calduroasa!!!

post-142-13286875501585_thumb.jpg post-142-13286875747776_thumb.jpg

post-142-13286875995149_thumb.jpg post-142-1328687618484_thumb.jpg

post-142-13286876358889_thumb.jpg

Buna dimineata,

si la noi la Brasov e frig , nu stiu cate grade cu minus ca nu m-am mai uitat la stiri,

Va servesc si eu cu micul dejun

Vai ce melodii faine ati pus aici fetelor.Am cazut in butoiul cu melancolie.Noi pe 26 martie avem 24 de ani de casnicie si melodia noastra preferata ( mai mult a mea) cu care am deschis si dansul la nunta a fost , ( sa nu radeti) Hai vino iar in gara noastra mica , cantata de Gabriel Dorobantu, doamne ce iubesc melodia asta.N-am mai ascultat-o de mult timp.Trebuie sa o cautpe youtube.

Nu stiu sa pun link :)

post-1233-13286883726149_thumb.jpg

Geanyyyyyy, hai ca te-am gasit :):

post-46-13286428938847_thumb.jpg

'neata. mi-am inceput bine ziua https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

si la noi e frig (-18), dar e soare si frumos, fara vant.

uite ce bine ca am stat sa citesc din urma, ca am gasit masa pusa cu de toate, pe alese. multumesc https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Salut si de la mine!

Zoazo, imi pare f rau ca nu poti ajunge iarasi la Braila. Cum ai petrecut ziua ta? =acasa, rebegita de frig, ca apucasem s-ajung la munca si-abia ne-am intors! Eu cu Stefan, c-o fripturica si cu prajiturici...cumpasrate! De Stefan!

Normasl ca azi s-a repetat scena de ieri cu "imbraca-te--dezbraca-te!" N-am ajuns nici azi la munca, dar tre' sa ies iar, sa iau cate ceva!

Frig tare! Pana duminica seara!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif

Salut si de la mine!

Zoazo, imi pare f rau ca nu poti ajunge iarasi la Braila. Cum ai petrecut ziua ta? =acasa, rebegita de frig, ca apucasem s-ajung la munca si-abia ne-am intors! Eu cu Stefan, c-o fripturica si cu prajiturici...cumpasrate! De Stefan!

Normasl ca azi s-a repetat scena de ieri cu "imbraca-te--dezbraca-te!" N-am ajuns nici azi la munca, dar tre' sa ies iar, sa iau cate ceva!

Frig tare! Pana duminica seara!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif

Mdaa! Eu l-am trimis pe sot azi la cumparaturi,nu ma mai incumet sa repet peripetia de ieri :)

Moatza, la voi la Buzau cum se prezinta situatia?!?!

Ca ce aratau astia pe Romania TV de la Ramnicu Sarat si Faurei, ceva de groaza, zapada cat casa!

Buna sa fie ziua la tot hanul!

pfoaaai! cate 30 pagini la 2-3 zile ... nu mai e chip sa ajung la zi. Am stat aseara pana la 1 si am ajuns pana unde pierdusem, duminica dimi, acu cand sa ma uit inca 30 pagini, valeleleu!

Ia sa vedem cine imi face un rezumat? ce s-a mai intamplat ca e delir aici la voi, cata logoree la gura sobei :)

Va pupez si sa aveti parte numai de bucurii! Azi e un soare superb!

Buna ziua, hangite sagalnice si harnice!

Mi-e tare rauuuu, acum am coborat din pat, am avut o noapte tare grea...cu toata frectia nocturna si tot ce am inghitit nu am scapat de frisoane, febra, 39,5 la un moment dat, simteam ca mai am putin si delirez...mi-a scazut pana la urma febra, acum am 37,8, fata de ce a fost..doctorul de fam. nu e azi la cabinet, tusesc de duduie peretzii; mi-a pus sotzul miere intr-o ridiche neagra sa beau si sirop de-asta, o astept pe cumnata mea cu supa calda. A iesit sorele si aici dar bate un vant napraznic si gerul e tot ger.Tot judetul e izolat, nu se circula, mama mea e singura si nu putem ajunge si la dansa, vb.la telefon, e sub zapezi, dar si-a facut painita calda...

Nu pot sa sed in fund, ma dor toti muschii, oasele si ce-o mai fi pe langa ele, beau siropul ala din ridiche si niste ceai din termos lasat de legitim si ma bag in plapumioara, astept zile mai bune si cu soare cald, nu vreau amageli cu dinti!

Pupaceli virtuale,asa, virushii nu se pun!

Multa, multa sanatate Gelutza! mai ieri erai vesala te tineai de petreceri/scula ... si azi iti clantane dintii sub plapuma. Pe langa ceaiuri, supe de gaina/pui si alte remedii, zic sa te imrbaci in ceva gros/calduros in care sa transpiri (un flanelus de bbc peste care trage ceva de polar sau de lana, in care sa nu mai poti de cald!

Si pt ca dupa atata timp nu puteam sa vin cu mana goala, iaca

[center]incepem cu o gustarica cu prociuto crudo, cotto, di praga afumicato, 2 tipuri de salam, un tip de toba cu limba, speck, mortadella con pistacchio, am scos la interval si vreo 3 tipuri de branzeturi

post-685-13286973917975_thumb.jpg

post-685-13286974095725_thumb.jpg

post-685-13286974261776_thumb.jpg

tigelle (traditionale in zonaModena):

post-685-13286974454996_thumb.jpg

post-685-13286974666263_thumb.jpg

piadina con prosciuto cotto si branzica

post-685-13286976035904_thumb.jpg

farfalle cu salsa funghi porcini

post-685-13286975304234_thumb.jpg

post-685-13286975453654_thumb.jpg

si un pahar de vin rosu bun, aici e o poza cam naspa, dar nu pot sa nu dau si de baut dupa atata absenta, insa poate mai alaturati voi bauturi mai calde ...

post-685-13286976512491_thumb.jpg

si un desert micut, canollo piccolo

post-685-13286976975747_thumb.jpg[/center]

Buna ziua, hangite sagalnice si harnice!

Mi-e tare rauuuu, acum am coborat din pat, am avut o noapte tare grea...cu toata frectia nocturna si tot ce am inghitit nu am scapat de frisoane, febra, 39,5 la un moment dat, simteam ca mai am putin si delirez...mi-a scazut pana la urma febra, acum am 37,8, fata de ce a fost..doctorul de fam. nu e azi la cabinet, tusesc de duduie peretzii; mi-a pus sotzul miere intr-o ridiche neagra sa beau si sirop de-asta, o astept pe cumnata mea cu supa calda. A iesit sorele si aici dar bate un vant napraznic si gerul e tot ger.Tot judetul e izolat, nu se circula, mama mea e singura si nu putem ajunge si la dansa, vb.la telefon, e sub zapezi, dar si-a facut painita calda...

Nu pot sa sed in fund, ma dor toti muschii, oasele si ce-o mai fi pe langa ele, beau siropul ala din ridiche si niste ceai din termos lasat de legitim si ma bag in plapumioara, astept zile mai bune si cu soare cald, nu vreau amageli cu dinti!

Pupaceli virtuale,asa, virushii nu se pun!

Imi pare tare rau ca te-a luat asa o raceala sau vreo gripa, viroza, cine stie ce mai bantuie. Dar pliculete pentru raceala si gripa ai luat? eu cu alea m-am pus pe picioare cand am avut febra, durere de oase, muschi, nas infundat si toate cele.

Sper sa isi mai revina vremea!

Pupaceli si tie si multa sanatate!

Dani, tigelle am mancat si eu la Bologna, numai ca le-am taiat si le-am umplut cu salam, mortadella, etc.

Arata toate minunat, iar pastele sunt super!

Gela , imi pare tare rau ca esti bolnavioara :(

Ai grija de tine,ca racelile sau gripele astea sunt tare pacatoase

astea pana nu isi fac ele damblaua poti sa iei medicamente cu pumnul ca tot nu trec usor

Eu cand eram racita asa ma duceam la cabinetul medical , am si noroc ca e la parterul blocului meu si imi faceam 3 zile cate o injectie cu 2 fiole de polidin si pe langa ceaiuri si fervexuri si nurofenuri astea ma ajutau mult.Dar din pacate a disparut si asta

Te imbratisez :hug: :hug: ,poate ajuta cat de cat

si un desert micut, canollo piccolo

Arata bine desertul asta, cum se face?!?!

sunt cumparati canolli. E un desert traditional in Sicilia, poate Any iti poate da mai multe info, nu stiu dac se pot face in casa ... , dar romanii sunt inventivi si romancele destoinice :hug:

vai,vai ce de bunatatiuri

nici nu stiu ce sa servesc prima data

:hug: