June 3, 201214 yr comment_151705 Oana, drum bunMultumesc mult fetelor , la fel va doresc si voua. Report
June 3, 201214 yr comment_151708 Drum bun Oana! Eu ma uit din nou la ''Frumusica'' Ci'sa fac bre' ?! nu pot ca sa ma abtinez' is romanticoasa rau si sensibiloasa la corason Report
June 3, 201214 yr comment_151714 Drum bun Oana! Eu ma uit din nou la ''Frumusica'' Ci'sa fac bre' ?! nu pot ca sa ma abtinez' is romanticoasa rau si sensibiloasa la corason La Frumusica ne uitam si noi desi l-am vazut de vreo 8 ori dar tot e frumos Report
June 3, 201214 yr comment_151716 Drum bun Oana! Eu ma uit din nou la ''Frumusica'' Ci'sa fac bre' ?! nu pot ca sa ma abtinez' is romanticoasa rau si sensibiloasa la corason La Frumusica ne uitam si noi desi l-am vazut de vreo 8 ori dar tot e frumos Daa!! Eu nu pot sa rezist la ''astea'' ,e mai presus de mine Maya! Gurita tuguiata a Denisei e o amintire atat de dulce si nepretuita! Vezi nu te depresa'!! Report
June 3, 201214 yr comment_151718 Da, nici eu nu rezist la filmele astea de dragoste Singurul film pe care l-am vazut doar o data si atat ca n-am mai vrut sa il vad de mai multe ori a fost Titanic.M-a impresionat prea tare si odata mi-a fost de ajuns Report
June 4, 201214 yr comment_151720 Buna dimineata ! Trezirea ! Am venit cu micul dejun http://www.thefeelgoodlifestyle.com/wp-content/uploads/2011/07/breakfast2.jpg Oana , drum bun . Maya , dulce Denise Report
June 4, 201214 yr comment_151724 Buna dimineataPrezent la apelIzuk multumesc de micul dejun E o vreme superba afara ,cald ,26 de grade or sa fie azi Report
June 4, 201214 yr comment_151733 Buna dimineatza!Oana , drum bun ! nush daca te-am mai prins sau ai plecat deja.... acum am o leaca de vreme si tocmai voiam sa-tzi laud papusile Doamner , dulci sunt! Pupam si pe Bea cea iubitoare de animale Maya , tare dulce-i / era Denise Lili ,a i o mandretze de fata ! Fetelor ,. merci la toate pt urari , miercuri e ziua cea mare!!! Doar ne-am casatorit pe 6.6.6 Angel , ce s-a intamplat? Eu abia acum am citit ca ai fost la spital.... pupam si Bub suparacios Si Stella ...ce minunatzii ai gatit tu acolo.... vorba Elenei , Am- AM ( yummy-yummy) Report
June 4, 201214 yr comment_151737 Salut! A plecat jumatea sufletului meu dupa tigari si-am intrat sa va salut! pentru masa! Bueyyy, deci nu mai pooot!De pe ce ca n-am net , de maine iar e cod galben de furtuni, ploi si grindina!Mai vine vara asta odata? Acu' se face 23 sa plec la Bulgaria si uite ce se prevede! Va pup, ca cine stie cand mai pot intra! Report
June 4, 201214 yr comment_151739 Zoazo , nu plange ca acusica vine vremea buna , taman pt concediul tau!!!! ( Am comandat-o io! ) Report
June 4, 201214 yr comment_151751 Mutti , multumesc Zoazo am inteles ca toata luna iunie o sa fie ploioasa ,cel putin asa au prognozat astia .Eu sper sa se insele ca m-am saturat de atata ploaia Report
June 4, 201214 yr comment_151754 Lili , eu...sper sa nu fie prea cald in iulie.... Si eu sper la fel, da astia de la meteo au zis ca iunie o sa fie ploioasa si iulie caniculara, acum Dumnezeu stieAzi dimineata era o vreme superba ,soare cald si acum s-a innorat si a inceput sa bata vantul , de cald e cald dar cred ca iar vine o furtuna ca si aseara de altfel, a fost o furtuna cu tunete , fulgere Si de maine iar cod galben ,off,off Report
June 4, 201214 yr comment_151779 Acum e bine cum e aici, e cald dar nu zapuseala, dar daca iar incep ploile o sa fie deja deprimant, toata luna trecuta aproape a plouat! Si cand o sa vina vara o sa vina cu 40 de grade si eu sunt hipotensiva, o sa stau cu limba scoasa ca un catel! Report
June 4, 201214 yr comment_151787 Prefer asa decat ploaie zilnic! Desi...nu prea cred ca vor fi mai mult de 2-3 zile-asa!Ufff, greu fara net! Si nici de la munca nu mai pot intra... Taare-s amarata! Report
June 4, 201214 yr comment_151790 Deci baii nene nu mai pot! Stati sa-mi trag sufletul ca am limba pe umar ,nu-mi mai simt picioarele! Ashea,ziua buna! Azi a fost o zi superba la noi,asa ca a luat sotosenia ruxacul in spinare,am aruncat inauntru un cersaf,niste senvisuri delicioase cu de toate ,un bidon de apa ,jucarii bub' si altele ,picioarele la spinare si am mers,si am mers printre blocuri,pe coclauri,am ajuns printre case,s-au terminat si casele am ajuns prin balarii ,caini,vaci la pascut cai scaieti tot ce vreti ,am batut kilometri si am ajuns la baraj. Erau mai jos pescari ,dar nu era bine de stat ca nu era umbra deloc pietris,maracinis nu-i de mine,mai in spate se vedea insula ,ia ce umbra ,banci terase acolo-i de mine M-am prabusit pe prima terasa pe banca la umbra,caldura mare bre' Bub' l-am dezbragat'la cheligosul gol si s-a infipt in vata de bat (= in traducere vada de zahar pe bat evident) Am pus si cersaful sub o salcie pe malul apei,am halit senvisurile sotul a mai luat o bere,seminte si un miniradio de care sotul nu se dezlipeste.Bub a luat o varga sa dea la peste Ratusca prin stufaris. Boboceii de ratusca. Am batut chilometri sunt franta,am facut toti baie am mancat o farfurie de bors cu smantana,acum vor pizza Report
June 4, 201214 yr comment_151792 Deci v-ati distrat toti bine!! Ce scumpi sunt boboceii de ratzusca!!! Report
June 4, 201214 yr comment_151793 Daa! m-a prins si soarele dar aiurea,pe nas in decolteu (gatul a ramas alb)si pe labute Report
June 4, 201214 yr comment_151818 Deci baii nene nu mai pot! Stati sa-mi trag sufletul ca am limba pe umar ,nu-mi mai simt picioarele! Ashea,ziua buna! Azi a fost o zi superba la noi,asa ca a luat sotosenia ruxacul in spinare,am aruncat inauntru un cersaf,niste senvisuri delicioase cu de toate ,un bidon de apa ,jucarii bub' si altele ,picioarele la spinare si am mers,si am mers printre blocuri,pe coclauri,am ajuns printre case,s-au terminat si casele am ajuns prin balarii ,caini,vaci la pascut cai scaieti tot ce vreti ,am batut kilometri si am ajuns la baraj. Erau mai jos pescari ,dar nu era bine de stat ca nu era umbra deloc pietris,maracinis nu-i de mine,mai in spate se vedea insula ,ia ce umbra ,banci terase acolo-i de mine M-am prabusit pe prima terasa pe banca la umbra,caldura mare bre' Bub' l-am dezbragat'la cheligosul gol si s-a infipt in vata de bat (= in traducere vada de zahar pe bat evident) Am pus si cersaful sub o salcie pe malul apei,am halit senvisurile sotul a mai luat o bere,seminte si un miniradio de care sotul nu se dezlipeste.Bub a luat o varga sa dea la peste Ratusca prin stufaris. Boboceii de ratusca. Am batut chilometri sunt franta,am facut toti baie am mancat o farfurie de bors cu smantana,acum vor pizza Mincal ar mama de lipicios! Report
June 5, 201214 yr comment_151830 Buna dimineata!!! A venit vara!!!! Astazi dupa ora 10,00 se afiseaza rezultatele la examenul de italiana si ma duc sa dau o fuga pana la liceu, sper sa vin cu vesti bune, colegii lui care au dat examen la limba engleza au picat . Ceva bun de dimineata! Report
June 5, 201214 yr comment_151832 Buna dimineata .Giorgi , multumim de tratatie . Tin pumnii stransi , o sa fie bine ! Report
June 5, 201214 yr comment_151833 Buna dimineata! Georgi multumim pentru tratatie si tinem pumnii, sper sa vii repede cu vesti bune, chiar am emotii!!!! Geany sa va fie de bine plimbareala si la mai multe, faine tare pozele, se vede ca stiti sa va simtetz bine Oana drum bun si sejur frumos in tara! Lili frumoasa tare fata, sa-ti traiasca si sa aibe noroc! Carmen - verber , cum te mai simti cu inimoara? Pupaturi la tot hanul si sa aveti o zi maxima! Report
June 5, 201214 yr comment_151835 Buna dimineata, am citita tot din urma dar nu mai stiu cui si ce aveam sa-i spun cate ceva, baba, de..Angel, te pup si eu si te imbtatisea cu drag, sa te pui repede-repede pe picioare.Geany, sa va fie de bine excursia, imi plac tare pozele cu bubuletul, in toate ipostazele (doar ca atunci cand ii vezi plangand, ti se rupe inima).Maya, n-am poze, dar iti multumesc pentru retetele de inghetata (mi-am luat aparat de inghetata si ti-am luat retetele la rand, mai intai cea de capsuni, apoi de banane, asta a fost preferata fetelor, ieri cea de ciocolata). In alta ordine de idei, am visat intr-una din noptile trecute ca am fost cu tot familionul la tine, ne-ai plimbat prin gradina, a fost foarte faina senzatia.Georgi, te asteptam cu vestile bune! Report
June 5, 201214 yr comment_151839 Buna dimineataGeorgiana multumim de tratatie Asteptam vestile bune si pana atunci tinem pumnii La noi inorat, ploua , bleahO zi faina cu spor sa aveti Report