Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Lili, acum ti-am vazut fata, mumoasa foc, sa-ti traiasca! =))

Angel, sanatate multa si de la mine si sa vii pe aici numai cu vesti bune!!!!

Geany, sa va fie de bine excursia, sa inteleg ca ati intrat in vacanta/concediu!

Oana, drum bun si sedere placuta!!! Si sper sa mai dai vreun semn de viata!

Verber, sanatate multa, ce-ti mai face corasonul?!

Acum plec pana la liceu, sper sa nu ma prinda ploaia, asa anunta astia la meteo. Cum vin va spun ce am facut.

Multumesc Giorgiana,

Multa bafta si de abia astept sa vii cu vestile bune =))

Buna dimi tuturor si o saptamana fantastica si cu spor in toate, fara ploi! Sa ignoram codul galben!

Bea, cum e cu degetelele? Daniella, la raport!

Denise cînd era gradinitara prescolara.

Denise e un ingeras frumos! cu buzitele alea tuguiate cred ca va venea sa o albiti de pupat! si ce cosite balaie frumoase are :love7: Vrem si noi :105:

Beutzu, a "iesit" bine la control la medicul pediatru si la ORL-ista (am schimbat-o), toate bune, timpanele curate, luminoase. Amandoua ne-au recomandat sa o ducem in colectivitate.

A spus pediatra ca forma de varicela a fost atat de violenta datorita varstei mici (la varste de 5-6 ani formele sunt usurele) si pt ca era cu imunitatea slabita dupa otita si bronsita.

Pe chirurgul, care a facut interventia la manuta, nu l-am mai prins vineri seara, asa ca maine dimineata ne ducem sa ii scoata 2 firicele si sa vedem ce ne spune sa facem in continuare (bandaj sau nu). Acum peste noapte o lasam fara bandaj prin casa, dar ziua cu, sa fie protejata sa nu carecumva sa se loveasca taman acolo..., ca e nazdravania personificata. Unde nu se cocoata si de ce nu trage ???

In rest raportam ca de azi am reinceput gradinita si am ramas la grupa cea mai mica, cu doar 2 colegi, o fetita de aceeasi varsta si un baietel cu 2 luni mai mic.... avand in vedere ca nu a mai avut cum recupera, prin absenta, sa ramana la grupa 1.9 - 2.6 ani. Probabil doar la toamna vor incepe si ei cu vreo educatoare.

In rest, am prins 4 zile splendide. Cel putin duminica si luni soare, fara nor sau urma de ploaie. In ambele zile am fost la prietena mea in Pipera la curte, unde a mai venit o prietena cu copilasul sau de aproape 2 ani si au socializat impreuna ... Fain, frumos a fost.

Lili, sa-ti traiasca fata frumoasa! sa ne arati si baiatul! B)

Geany, ce poze frumoase si ce faina excursia! Pup la Bub! Dumneata pari destul de subtirica, doar falcile de tine! :lol:

Giorgi, hai cu vestea buna, ca vad ca cinste ai facut deja!

Mutti si ai mei sunt luati pe 6 iunie si fac 48 ani de casnicie anul acesta. Deci e o zi norocoasa! :love7:

Iza e bine?

Zozo, o sa ai la mare cea mai buna vreme de pe vara asta, sa vezi! E perioada ideala. Cat despre net, hai sa se repare scula rpd, ca ne lipsesti! Am uitat sa mentionez de compasiune :hug: DD sa o duca intr-un loc luminos!

2ut, voi cum ati petrecut zilele libere? ce fac printesele?

Oana, uite ce vreme buna ai in vacantaaa! :tongue3:

boni, te astept sa apari, cred ca ai pedalat in ultimele 5-6 zile tot soare a fost :cheers:

Sorina :thumleft: , cum a fost petrecerea? Sa-ti traiasca fetele! te asteptam la raport :tongue3:

pup si imbratisez si pe ceialalti nementionati!

Inca nu ploua, sunt la munca, nu pot sta mult, nu ploua si-astept rezultatele de la Alex!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

ma mai"strecor" cand mai pot!

Daniella ,ma bucur ca Beiutza e bine :thumleft:

Multumesc frumos .Poze cu baiatul meu am pus de ziua lui pe la pagina 848.

Buna! Multumesc tuturor!

Dany am si falci si sunci si burti :thumleft: sunt destul de bubulina dar momentan ma simt mai nesim' din punctul asta de vedere,nu prea ma stresez,mai calc stramb mai beau o bere apoi ma apuca mustrarile de cunostinta de cauza si rontai la salata si morcov si tot asa una calda una rece :tongue3:

Azi fac o varza cu multe rosii ardei gras afumatura,apoi servit cu mamaliguta si ardei iuti,o zi faina va urez tuturor! :tongue3:

Dani, sunt bine printesele, am fost la socrii mei, dar am cam puturit prin casa, ieri a fost Cristi cu ele in parc vreo 2 ore, apoi si-au comandat piza si s-au uitat la DVD, la Ice age (pentru a nu stiu cata oara) si cu asta, gata, de azi iar la scoala.

Azi ma grabesc si eu sa ajung mai repede in oras, ca trebuie sa le facem pasapoarte noi fetelor (plecam in concediu peste 3 saptamanani si ne-am hotarat sa-l luam si pe nepotul meu cu noi, deci vom fi ditamai echipa...).

Ma bucur ca si la voi sunt bine acum treburile si raportezi doar lucruri faine de pe "front".

'neata la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Iar s-a scris "cu găleata". Să văd ce-mi mai amintesc din ce am citit.

Sorina, să-ţi trăscă fetele sănătoase si voioase. Sper că aţi avut petrecere frumoasă.

Mutti, mulţi ani fericiţi împreună să aveţi şi de acum în colo.

vai Dorina, ce sperietură! bine ca e bine Iza, draga de ea.

Mirela, bine ai revenit acasă. Recuperare rapidă îţi doresc şi multă sănătate.

Zozo, noi ne gândim la tine şi ştim că si tu re gîndeşti la noi. Ţin pumnii să se rezolve cât mai iute problema.

Lili, ai "o fată ca o floare". :thumleft: Te cred şi eu că eşti mândră de ea.

Maya, când am dat cu ochii de poza Denisei (nu citisem încă textul) am crezut că-i Ada Mirelei. Apoi am căscat ochii mai bine. :tongue3: E dulce tare cu buzele ţugui. Vă doresc soare şi vouă, să vă mai uscaţi niţel.

Oana, sper că ai avut drum bun şi fără peripeţii. Să ne dai veşti dacă poţi. Vă doresc vreme bună şi zile frumoase.

Geany, de câte ori vad poze cu bub, primul meu gând este: câte inimi o să frângă ochii aia....

Să vă fie de bine plimbarea.

Dani, mă bcur să aud şi veşti bune despre Bea. Sper să fi trecut de tot valul de "turbulenţe".

Georgi, şi eu sunt aici cu pumnii strânşi, aşteptând vestea cea bună.

Aşa, sper că nu am uitat pe nimeni. Dacă nu am pomenit pe cineva cer scuze şi trimit pupături speciale https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Noi am avut zile destul de pline, nu toate cu vreme bună. Vineri am fost la concert cu Horia Brenciu, tot în Piaţa Mare, în cadrul Festivalului de Teatru. Ne-a plouat în reprize :love7: dar eram pregătiţi cu haine de ploaie şi umbrele. Mie una mi-a placut. Ştie omul ăsta să facă spectacol, să antreneze lumea, ştie ce să cânte în orice împrejurare. A ştiut că lumea din piaţă nu a venit neapărat pentru el ci a venit la unul din concertele organizate în cadrul festivalului, aşa că nu şi-a cântat doar piesele lui. A cântat "de toate pentru toţi", chiar şi pentru copii :tongue3: că doar era ziua lor.

În zilele următoare ne-am plimbat, călare şi pe jos :cheers: iar ieri am dat o fugă până la Sighişoara. Vremea a fost splendidă, cetatea frumoasă şi mai aranjată decât era ultima oară, mi-a plăcut muuult de tot să ne plimbăm pe străduţele liniştite. Am avut o singură nemulţumire şi un singur şoc. Nemulţumirea era legată de preţul "biletului" la toiletele publice: 2 lei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blink.gif Mie mi s-a părut enorm, în comparaţie cu Sibiul, unde costă 50 bani şi sunt foarte curate (cele pe care le ştiu eu). Dar am rezolvat problema folosind toileta din restaurantul unde am mâncat. Era curată si "free". Şocul l-am avut când am vrut să ne cumpărăm îngheţată "artizanală". Mă aşteptam să fie mai scumpă decât orice îngheţată de şa tonetă dar când ne-a spus că o bilă costă 9 lei era să cădem din picioare. Am luat doa o bilă de sorbet de lamâie pentru Maia, foarte bun, ce-i drept, dar totuşi...

Aşa că am mai luat o hotărâre ieri: ne cumpărăm maşină de îngheţată şi facem sorbet si îngheţată la discreţie, drept răzbunare :love7:

Acu' iar s-a înnorat aici, dar viaţa e frumoasă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Bine ca toata lumea a petrecut bine!!

Asteptam rezultatele lui Alex!

Copiii sunt in regula, Angel se reface, deci numai Zoazo sa-si rezolve netul si suntem back in business!

Sanatate lui Angel si pupaturi la Bea si la Iza!

Multi ani inainte fericiti Mutti!

Zozo tinem pumnii sa se rezolve problema.

Sunt la servici, dar mai bag ochiul din cand in cand, ca astept rezultatul lui Alex! Si beutura de rigoare!

Revin, ca uitai sa-i zic si eu lui Mutti, multi ani fericiti si de aici inainte, sa petreceti bine diseara!

Si am uitat si sa-i spun lui Lili ca i-am admirat fata, sa-ti traiasca amandoi, frumosii!

Si o astept si eu cuminte pe Georgi (stau cu mana pe pahar...).

Si eu! Hai, Giorgie!!!!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Revin, ca uitai sa-i zic si eu lui Mutti, multi ani fericiti si de aici inainte, sa petreceti bine diseara!

Si am uitat si sa-i spun lui Lili ca i-am admirat fata, sa-ti traiasca amandoi, frumosii!

Si o astept si eu cuminte pe Georgi (stau cu mana pe pahar...).

multumesc mult si ale tale sa va bucure viata :thumleft:

Mutzam , fetele , da' ce ma mai gratulatzi! :thumleft:

Oare sa ma stept la cadou? :tongue3: de la m'nealui? oare sa-i cumpar vreunul? zau ca nu stiu ce.... :tongue3:

Mutzam , fetele , da' ce ma mai gratulatzi! :tongue3:

Oare sa ma stept la cadou? :tongue3: de la m'nealui? oare sa-i cumpar vreunul? zau ca nu stiu ce.... :cheers:

Poate o cina romantica in doi? sau o seara in oras amandoi

da eu cred ca o cina romantica cu lumanarii, muzica buna......si restul

:thumleft: ar merge ,nu?

Sanatate lui Angel si pupaturi la Bea si la Iza!

Multi ani inainte fericiti Mutti!

Zozo tinem pumnii sa se rezolve problema.

Sunt la servici, dar mai bag ochiul din cand in cand, ca astept rezultatul lui Alex! Si beutura de rigoare!

Hazelut dulce, daca stii vreo farmacie care sa vanda pastile de DOR DE MUNCA, as lua si eu o traista!

In asta consta problema mea!Ca daca ma pricepeam eu mai bine...Da' nu ma pricep prea bine, asa ca nu ma bag!

Mutti, cadou? Ce cadou? Ce-am ratat?

Giorgie...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/director.gif

Fetelor, gata, in dreptul lui Alex este scris cu litere mari de tipar: PROMOVAT.

V-am zis eu, nota 6 sa ia si sub el sa traga linia. Cam asa ceva a fost.

Multumim pentru sustinere, ganduri bune, pumni stransi, tuturor "matusilor" lui Alex!!!! :thumleft: :tongue3: :tongue3:

Asa ca sampanie! :cheers: :love7: :love7:

post-88-13388948736064_thumb.jpg

post-88-13388948796918_thumb.jpg

post-88-13388948679877_thumb.jpg

bravo Alex! felicitari Giorgi! Avem motiv sa bem! nu mai are alte examene de dat, asta a fost tot? iuhuhuhu :thumleft: suntem la liceu! ce clasa?

si prietena mea e in emotii la fel, Robert la engleza a dat examen. :tongue3:

felicitari!! ti-am spus eu ca daca merg toate matusile cu el, o sa ia examenul numai sa scape??? :thumleft:

Buna ziua, buna ziua, la hangite frumusele!

Cu o nesimtire crasa declar ca azi la h11,30 cand am ajuns acasa m-am bagat in pat si am facut nani pana acum. Doamne, ca bine a mai fost! Da' sa nu ziceti la nimeni, ca am o multime de treaba si eu fac nani... ramane intre noi.

Petrecerea a fost superfaina. Se manca, se bau, se jucara, se dansa... bre, da' ce nu se facu. La h18 am reusit sa scap de ei. Eram rupta. Eu am reusit sa ma bag in pat la h21, perfect in timp ca sa simt cutremurul de 5,1 si succesivele de 3,4 si 3,1. Eram singura treaza, restul dormeau deja.

Poze am facut si cand voi mai avea un pic de timp liber pe care nu-l voi mai dormi am sa le prelucrez si am sa vi le arat si voua.

Acum ma duc sa ma fac frumoasa si fug la spectacolul de sfarsit de an al Marei. Sper sa fac ceva poze si pe acolo.

Va pupacesc! Ma duc sa incalec pe matura.

Bravo Alex https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif si baftă în continuare.

Giorgi, acum poţi să respiri uşurată o perioadă. Ţinem pumnii pe mai departe.

bravo Alex! felicitari Giorgi! Avem motiv sa bem! nu mai are alte examene de dat, asta a fost tot? iuhuhuhu :thumleft: suntem la liceu! ce clasa?

si prietena mea e in emotii la fel, Robert la engleza a dat examen. :tongue3:

Nu, stati ca nu s-au terminat emotiile, era tare bine, mai are pe 25 si 27 iunie, proba la romana si matematica. Dar are toate sansele sa intre la clasa de bilingv italo-romana. Ceea ce isi dorea el. Are posibilitatea sa faca schimburi de experienta cu elevi din Italia. Cu note si medii bune la sfarsitul clasei a 12-a, poate sa opteze pentru a urma facultatea in Italia cu bursa. Sunt niste lucruri bune si depinde de el daca va beneficia. Asa ca trebuie sa se puna cu burta pe carte. :tongue3:

La engleza am inteles ca a fost mult mai greu decat la italiana, succes si lui Robert!