Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Acum ca ati pomenit de salata buf stau si ma gandesc ca nu am mai facut de mult si cred ca io veni randul sambata.Deocamdata m-am facut geamana cu Geany si aseara am avut si noi la cina ficatei in sos de ceapa cu mamaliguta(dar nu ficateii mei ci ai vitelusului)

post-1369-13384949348034_thumb.jpg

Dar aseara dupa ce am papat ghiciti cine statea pe jos in genunchi ca nu mai putea de stomac,eu ca pe langa astea ieri am mai mancat si pasta de jumeri cu ceapa si nici aia nu imi cade bine dar nah daca imi place.....

merge buf cu castraveti de vara? nu am mancat niciodata! bine, mama nu punea castraveti de vara, asa ca rareori am mancat!

fetita mea, a inceput sa puna lucrurile la loc in dulap dupa ce le inspecteaza pe toate partile si le duce mai hacana sa vada ce-s

si nu mai trage jos sa le sparga

asa ca am inceput sa o las ... acum nu vrea la somn, are treaba cu o cutie cu bratari ... si le-a pus pe toate pe mana ....

Oooo Dany ce norocoasa esti!!!Ai mei doar imprastie jucariile in toata casa si cand e de strans.....pauza ca doar mami se joaca cu ele nu ei!Vladut imi spune ca el nu poate ca e mic,sau ca acum nu are timp ca ii plac desenele si rareori ma ajuta la strans.

Parca o aud pe Bea ce zdrangane bratarile alea,draga de ea!!11

Ha ha ha! Cat de gemene suntem! :crying: :pupic: Eu ce am pus in poza era portie sot,eu am mancat doar mamaliguta cu sos de la ficatei si castraveti murati,ultima oara cand am facut figura asta mi-a fost rau de numa desi am mancat putin,se vede ca nu m-am invatat minte ca acum am recidivat :tongue3: sper sa va povestesc maine ca nu au fost repercursiuni' :snorting:

Somn pufos tuturor,eu ma retrag la nani' :toothy6:

Salut Foxulio, Kiralino arati wow ( eu am venit acum de la contzert, recuperat pisicul *bagabont* pe ulita, si pus la facut rapid o ciocolatoasa, ca maine o prietena face o varsta rotunda, si duc , ca avem inregistrari de dimineata :snorting: si seara concert)

Mirela, refacere rapida si muuuuuulta sanatate, acompaniata de multi pupici.

Buna dimineata la han!Va urez o zi senina cu mult spor in toate!Deocamdata va invit la o cafea ca e inca devreme!!!!!!post-1369-13385206140387_thumb.jpgpost-1369-13385205999363_thumb.jpg

hello, hello! am dormit cam repede ast' noapte, ar mai fi trebuit!

Koralino, eu nu vad decat niste picioare - wow!- si-un cap intre ele, esti mistoaca, ce mai!

Stella, cata putere ai tu sa faci prajituri in miez de noapte? si ptr altii! te admir, sa stii!

Dani, ti-ai numarat bratarile? sunt toate dupa aventura cu Bea?

o zi glorioasa va doresc!

Buna dimineata!

La multi ani! tuturor copiilor si de ce nu La multi ani'' si copilului din noi ! :crying:

La noi e soare ,frumos(poate patesc,ca ieri :snorting: ) ,asa ca sotul de dimineata l-a pupat pe bub' i-a spus ''la multi ani''si i-a promis ca-l scoate la plimbare la utza' si ca-i cumpara ce vrea el bun,la care bub' i-a raspuns:''intai iei o jucalie si dupaia iei ceva bun'' :tongue3: ...Paii si ce jucarie vrei tu?!...Bub':'' nu ciu'(=nu stiu in traducere)una flumoasa' poate doua '' :pupic:

O zi de 1 iunie minunata va urez tuturor! :toothy6:

Prima zi de vara :)

Si pentru ca azi e o zi speciala si fiecare din noi avem copii sau nepoti le urez tuturor copilasilor LA MULTI ANI! de 1 IUNIE!

Sa aiba parte toti de o copilarie fericita plina de zambete si bucurii!Iar noua celor adulti sanatate,putere si rabdare sa ii putem creste asa cum se cuvine si sa le putem oferii tot ce isi doresc si o buna educatie pentru ca copiii de azi vor fi adultii de maine!

La Multi Ani!

post-1369-13385290081363_thumb.jpg

post-1369-13385295318003_thumb.jpg

La multi ani tuturor copiilor si copilului din noi!

Foxyy multumim de tratatie, dar paturile alea faine invita mai curand la lene, somn sau alte alea ptiu ! :snorting:

Corina, tu esti eleva care o asteapta pe doamna prodesoara????

Va doresc o zi frumoasa, calma si relaxata in asteptarea weekendului prelungit.

Foxyy multumim de tratatie, dar paturile alea faine invita mai curand la lene, somn sau alte alea ptiu ! :occasion15:

zi Doamne-ajuta!

auzi la ea! :love7:

'neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Foxyyyyyyy!!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Tiza mea :occasion15: ce ma bucur să te văd. Săr'na pentru masă. Multă sănătate îţi doresc!

M-am sculat cu o durere groaznică de cap. Am crezut că toată ziua va fi compromisă. Da' e soare afară, m-am suit pe ţoaclă, iar parcul şi-a făcut datoria.

Acum ascult Skunk Anansie, pe repeat :love7: Mă duc să-i pun la topicul cu pricina.

Stella, jos cu clopu' pentru dărnicie şi hărnicie.

Pup toată lumea de la han. Să avem o zi frumoasă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

EDIT: LA MULTI ANI! tuturor copiilor (mari sau mici :) )

Foxyy multumim de tratatie, dar paturile alea faine invita mai curand la lene, somn sau alte alea ptiu ! :occasion15:

zi Doamne-ajuta!

auzi la ea! :love7:

Da Doamne! :)

'neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Foxyyyyyyy!!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Tiza mea :love7: ce ma bucur să te văd. Săr'na pentru masă. Multă sănătate îţi doresc!

M-am sculat cu o durere groaznică de cap. Am crezut că toată ziua va fi compromisă. Da' e soare afară, m-am suit pe ţoaclă, iar parcul şi-a făcut datoria.

Acum ascult Skunk Anansie, pe repeat :) Mă duc să-i pun la topicul cu pricina.

Stella, jos cu clopu' pentru dărnicie şi hărnicie.

Pup toată lumea de la han. Să avem o zi frumoasă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Helau! Sper sa se fi dus definitiv durerea de cap si saru'mana pentru muzici! :occasion15:

Buna dimineata!

Foxy, ma bucur sa te vad din nou, imi place ideea ta de mic-dejun! Sa-ti treaca repede raceala (baga vitamina C la greu) sa te poti bucura de week-end, sa va distrati!

Boni, pe mine m-a durut rau capul ieri seara, vad ca azi sunt ca noua (m-am enertat doar de buna diminetata, degeaba, acu m-am mai calmat, daca v-am citit pe voi).

La multi Ani tuturor copilasilor, sa ne traiasca, sa creasca mari, sanatosi si fericiti! (acum mi-am dat seama ca nu le-am luat nimic fetelor mele, dar nu-i inca timpul pierdut; Ioana a venit dimineata la mine si mi-a zis "Mami, spune-mi La multi ani, ca e ziua mea azi!" si apoi ne-a imbratisat si pe mine si pe tati).

Sa aveti o zi frumoasa, frumoasa si un week-end si mai si!

Neatza, sa va traiasca dragalasii, mari si mici. moama ce vrenica fusei disdemorgen :occasion15:, am facut maslinele aperitiv ale lui lilly, niste croissanti mici cu jambon si foetaj, si niste acadele de parmezan cu susan si mac ( acum am susan, da am terminat macul :love7: )

am facut chiar si poze, dar sa vad cand am timp sa le descarc...acusa plec la inrejistrari...da incepem ca domnii mai tarziu, ca inrejistram ceva cu cantareti , si astia dimineata sunt mai firavi :)...o messa de bruckner....macar e frumos afara , o zi splendida .

va-mpupez pe tulemond.

LA MULTI ANI tuturor copilasilor si celuia din noi!

Fox, mie imi place patul si tava, dar iau capsunicile si ceaiul si ma bag la munci, am si de calarit matura azi!

Stella, tu nu incetezi sa ma uimesti! admiratie e deja prea putin spus!

Boni, deci si tu esti Monica?

Bub, merita macar 2 jucarii, ceva bun si utza.

Ela, ce urari frumoase in imagini! Da, nu demult strange, de acum ...am inceput sa o las sa umble in dulapuri, ii spun sa nu scoata chestii care se sparg si dupa ce le cerceteaza (Si fuge cu ele mai incolo) sa le puna la loc. Nu o face mereu, dar vad ca e spre bine. Trebuie enaparat sa ii cooptezi la strans, daca o faci tu nu o sa stie ca e treaba lor.

Moatza, cred si eu ca o sa fie o cocheta, nu doar bratarile, dar toata ziua ia haine din dulap incearca sa le probez si pantofi cu toc musai, defileaza cu ei toata ziua prin casa ... , mai nou incearca sa urce si scara pe tocuri :)

Si noua tati dimineata ne-a promis ca azi ne scoate in oras + utza, e si ziua noastra, pe langa a Beutzei, 4 ani de cand suntem impreuna. Nu i-am luat cadouri beutzei (doar lui tati), dar are deja prea multe, sa iasa cu noi colo-colo la copii, la jucarii - aia e fericirea ei.

Azi mergem la medic sa vdm dc ne da aviz de intrare in colectivitate, desi sunt 4 saptamani de la eruptia varicelei, mai are cateva cojite pe cap inca si ceva semne mai un pic mai rosioare pe spate de la cazutul cojilor mari, in rest se atenueaza toate pe zi ce trece. Pe fata are cateva gauroaie si ma chinui cu tot felul de creme si geluri in speranta sa o fac noua. In rest pe burta se scarpina (ca tot timpul baga o mana cu deget in gura si o mana in san, la subrat...) si are cateva facute chisalita in zona manutei de sub bluza. Sper sa ne dea avizul totusi si de marti sa incepem sa fim si noi studioase :occasion15: . Mergem azi si la ORL (nu la acelasi dr nesufer) sa vada daca otita seroasa a trecut si nu mai e lichid in spatele timpanelor. mergem si la control cu manuta la spital, speram sa ne scoata bandajul si sa fie tot ok. 3 dr de vizitat azi + exudate. Hmmmm de acum sper sa avem doar sanatate si noroc, ca destul cu ghinioanele, de 3 luni tot bolnava si in casa copila mica si scumpa :love7:

LA MULTI ANI SI O COPILARIE FERICITA!!!

Dani, multe controale pe capul Beutzei...sa fie totul bine, sa poata sa *studieze*

In alta dezordine de idei...eu-s ca gianina, fac unele si altele , ca-mi place si ma destinde, si stiu ca fac placere altora.

dar nu e nimic de admirat, e o relaxare ca oricare alta...in schimb sa nu va zic ce *camp de bataie* e in bucatarie,, dar las asa, si fac la pranz cand vin de la inregistrari :occasion15:.

o zi faina copilasi , inclusiv celui ce somnoleaza in fiecare din noi.

Buna dimineata la toate fetele si baietii de la han

La multi ani copilasilor,sa fie sanatosi, frumosi,voiosi si cu noroc in viata

Ficatei cu ceapa ,mamaliga cu branza de burduf am facut si eu aseara ,dar am uitat sa fac si poza, ne era prea foame

Foxyy, bine te-am regasit :love7:

Multa sanatate si toate cele bune :)

Koral :)

Daniella sanatate Beutei :)

Stella,ai toata admiratia mea :occasion15:

Geany, de abia astept sa vad jucariile noi ale lui Bub si ce traznai a mai facut :)

Angel multa sanatate si te asteptam pe la noi :)

Zoaza imi era dor de optimismul si veselia ta :)

Si pentru toate fetele multe imbratisari :)

Doamne e si la noi soareeeeeee, si ce bine e!!!

Ma bucur mult si sper sa ramana vremea asa ca maine copiii mei merg la nunta la niste prietenii de ai lor.Sper sa apuc sa le fac o poza :)

O zi frumoasa cu spor sa aveti

... niste acadele de parmezan cu susan si mac...

Nu e prima oara cand te aud cu acadelele astea. Imi poti da ceva detalii, te rog frumos?

Banuiesc ca pui un betigas/scobitoare cu parmezan, susan si/sau mac(? aici nu mi-e clar, dar nu conteaza, ma descurc eu) si apoi? Le bagi la cuptor sau le faci pe aragaz?

Daca e la cuptor, cam la cate grade si un timp aproximativ, daca se poate.

Ceva detalii daca imi poti da, poate reusesc sa le fac si eu pt duminica.

La multi ani pt copiii nostri/vostri si pt copiii din noi!