Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hazel, are dreptate! ea intotdeauna are dreptate!:love7: Oricine se speria sa viseze asa. Se mai intampla, dar de acu te-ai trezit la realitatea ce ne inconjoara. Ia gaseste ceva amuzant si/sau relaxant, ori bun de facut!

Vai di mini, nu zi asa ca mi se suie la cap! :hug:

Dar am incercat sa imi imaginez cum ar fi fost sa visez eu asa ceva si mi s-a zbarlit parul pe spinare!

Ella +1! :)

Gemenele au 1 an si 6 luni in 16 iunie si Vladut 3 ani- a implinit pe 21 aprilie

Muti inainte ,multa sanatate! :hug: :)

Micuti, trebuie sa-ti fie destul de greu ,cum te descurci?! :love7:

Hazel, are dreptate! ea intotdeauna are dreptate!:love7: Oricine se speria sa viseze asa. Se mai intampla, dar de acu te-ai trezit la realitatea ce ne inconjoara. Ia gaseste ceva amuzant si/sau relaxant, ori bun de facut!

Vai di mini, nu zi asa ca mi se suie la cap! :hug:

Dar am incercat sa imi imaginez cum ar fi fost sa visez eu asa ceva si mi s-a zbarlit parul pe spinare!

Ella +1! :)

Hi hi acum cu ziua si cu voi mi-a mai trecut dar la mine in general visele se cam adeveresc ,ii cam sperii eu uneori pe ai mei cu astea,de data asta imi impun sa cred ca e alarma falsa...

Gemenele au 1 an si 6 luni in 16 iunie si Vladut 3 ani- a implinit pe 21 aprilie

Ellaaaa :) ! La un an si 6 lunite gemenele vorbesc :hug: ???! multi ani inainte pentru tustrei si voi pe langa ei, cu sanatate si noroc!

chiar asa cum te descurci cu 3 bebiti! mai ales cum a fost cu 2 gemene? :love7:

Hi hi acum cu ziua si cu voi mi-a mai trecut dar la mine in general visele se cam adeveresc ,ii cam sperii eu uneori pe ai mei cu astea,de data asta imi impun sa cred ca e alarma falsa...

Think positive! ce am spus mai devreme!? ai doar grija sa nu arzi preparatele azi :love7:

Hazel, dar nu glumesc! Ador oamenii pozitivi, care au mereu o vorba buna de spus! Vreau sa ma molipsesc 100%, doamna draga!!!

Hieeii! Mi-am amintit,mi-am amintit! :love7: Stirea aia oribila cu omul ala care l-a atacat pe altul si il manca de viu,a trebuit impuscat (se speculeaza ca era drogat )canibalul il numeau m-a impresionat f. mult! asta trebuie sa fi fost! :hug:

Think positive! ce am spus mai devreme!? ai doar grija sa nu arzi preparatele azi :hug:

Hazel, dar nu glumesc! Ador oamenii pozitivi, care au mereu o vorba buna de spus! Vreau sa ma molipsesc 100%, doamna draga!!!

Multumesc frumos, incerc si eu sa vad latura pozitiva din toate, ca e mai usor, si faci mai putine riduri :)

Geany, sa zicem ca visul tau inseamna dusmani, ok? Hai sa facem o manea:

Sa moara dusmanii mei / Sa ii ploua si pe ei! :love7:

Continuati va rog

Think positive! ce am spus mai devreme!? ai doar grija sa nu arzi preparatele azi :D

Multumesc frumos, incerc si eu sa vad latura pozitiva din toate, ca e mai usor, si faci mai putine riduri :D

Sa moara dusmanii mei / Sa ii ploua si pe ei! :beer2:

Continuati va rog

sa tremure toti de frig/si sa se faca covrig

Think positive! ce am spus mai devreme!? ai doar grija sa nu arzi preparatele azi :D

Multumesc frumos, incerc si eu sa vad latura pozitiva din toate, ca e mai usor, si faci mai putine riduri :D

Continuati va rog

si sa-i bata soarele / sa le arda picioarele!

Continuati va rog

Si tu esti la servici?!

si sa-i sufle vantul / sa dispara ca gandul

Hieeii! Mi-am amintit,mi-am amintit! :beer2: Stirea aia oribila cu omul ala care l-a atacat pe altul si il manca de viu,a trebuit impuscat (se speculeaza ca era drogat )canibalul il numeau m-a impresionat f. mult! asta trebuie sa fi fost! :D

Biacs! De aia nu ma uit eu la stiri!

[Geany, sa zicem ca visul tau inseamna dusmani, ok? Hai sa facem o manea:

Sa moara dusmanii mei / Sa ii ploua si pe ei! :D

Continuati va rog

Si tu esti la servici?!

Sa ii bata pantofii / sa li se strice cartofii!

Da, si am o zi turbata ca e inchidere de luna targete si alte alea! Dar trece mai usor cu voi :beer2:

Ce-mi place de voi ca nu aveti toate tiglele pe casa... tot inainte cu maneaua, ca eu nu ma precep. Da' fac galerie de pe margine. Sau mai bine eu sunt cu chiuitul. Alegeti voi!

Ha ha ha! :D Ai' ca o dam in versuri! Sunteti tari! :D

Mie imi place maneaua aia:

Da-le doamne la dusmani

Da-le-averi si da-le bani

Mie sa-mi dai sanatate

Ca-i mai buna decat toate :beer2:

Ha ha ! Ce m-am inveselit sunteti suupperrbbee! :D

Eu sper sa nu am dusmani ,nu stiu sa fi facut rau nimanui in mod deliberat ,dar mai stii?! :D

Nici eu nu ma uit la stiri dar mai da sotul si prind din vf. urechii si din coltul ochiului,in plus am mai aruncat un ochi pe situl stirilor protv. pt. vreme si dezastrul din Italia (sorica mea e in Italia),de stirea de mai sus chiar uitasem dar m-a impresionat rau ,aia trebuie sa fi fost cauza cosmarului meu...Douamne' ce vremuri mai traim... :D

Continuati va rog

Si tu esti la servici?!

sa le ias-o batatura/chiar sub limba, drept in gura!

n.r. buey, daca o puneti si pe muzica, eu cer drepturi de autor, sa stiti! :beer2:

Continuati va rog

Si tu esti la servici?!

n.r. buey, daca o puneti si pe muzica, eu cer drepturi de autor, sa stiti! :beer2:

Hai, ca suntem tari de tot!

Si sa se rataceasca / Casa sa nu-si mai gaseasca

Continuati va rog

Si tu esti la servici?!

Hai, ca suntem tari de tot!

Si sa se rataceasca / Casa sa nu-si mai gaseasca

Moatza esti sadica de tot!

si s-ajunga in padure / cardurile sa li se fure

Sa nu aiba o muratura/ De pofta le ploua-n gura..

post-405-13384657732916_thumb.jpg

:beer2: :D Fiecare cu ce-l doare mie mi-e pofta de muraturi :D

Tu fatah Geany!

Eu nu ti-s dusman, da' nici muraturi nu am si am si balit aici de numa!

Muti inainte ,multa sanatate! :D :D

Micuti, trebuie sa-ti fie destul de greu ,cum te descurci?! :beer2:

Multumim la fel!Imi este destul de greu mai ales ca sotul e la servici,lucreaza in 3 schimburi si daca e acasa e cu animalele ca avem si de alea,uneori ma mir si eu de unde mai scot atata energie si putere sa le fac pe toate.DD are grija de noi si nu ne da mai mult decat putem duce!

Tu fatah Geany!

Eu nu ti-s dusman, da' nici muraturi nu am si am si balit aici de numa!

Hi hi! S-au tulburit si zeama e parfumata rau si acra,deseara il violez (pe borcanu' :beer2: ) :D

Momentan o poza urata de bors de pui fierbinte :D

post-405-13384663718023_thumb.jpg

Cu ceapa ardei iuti smantana etc... :D

Muti inainte ,multa sanatate! :D :D

Micuti, trebuie sa-ti fie destul de greu ,cum te descurci?! :D

Multumim la fel!Imi este destul de greu mai ales ca sotul e la servici,lucreaza in 3 schimburi si daca e acasa e cu animalele ca avem si de alea,uneori ma mir si eu de unde mai scot atata energie si putere sa le fac pe toate.DD are grija de noi si nu ne da mai mult decat putem duce!

Sa fiti sanatosi! :D :D Ca de frumosi sunteti cat incape ! :D

Ma bucur nespus sa te vad pe la han! :beer2:

Ellaaaa :D ! La un an si 6 lunite gemenele vorbesc :D ???! multi ani inainte pentru tustrei si voi pe langa ei, cu sanatate si noroc!

chiar asa cum te descurci cu 3 bebiti! mai ales cum a fost cu 2 gemene? :beer2:

Denisa e cea care vorbeste,e ca un papagal,repeta tot ce aude doar ca le mai poceste P in loc de F, I in loc de L dar in rest le cam spune si a inceput sa si lege cate doua trei cuvinte.

Natalia in schimb vorbeste mai putin esenialul ca sa zic asa:mama,tata,papa,pipi,kk,nu, da,apa,Dutz(vladut),Neni(Deni),Nani(Nati)etc.Si Vladut acum e in perioada cu intrebarile "de ce asa","ce e asta","da de ce"?

Gata!!! :D

Ne-am intors. A durat mult oralul si de care ii era teama. El a vazut ca in dreptul lui a scris 29 puncte, din 30 maxim. Sa vedem insa la scris, ceva, ceva a gresit sau a scris aproape de adevar. Sa vedem cate puncte ii scade. Si 10 puncte din oficiu.

Maine seara avem rezultatele. Trebuie sa ia minim nota 6 si este promovat. Daca nu intra la acest liceu, poate merge la altul unde se preda italiana. Acum om vedea. Celelalte examene sunt pe 25 si 27 iunie.

Maine cand am rezultatele aici vin prima data si va spun ce a facut Alex, a fost promovat sau respins. Sunt 80 de copii pe 60 de locuri.

Va las acum, ca fug la sedinta cu parintii, ultimele pregatiri pentru banchet.

Va multumim din suflet pentru pumnii stransi si incurajari!!!!! :beer2: :D

Gata!!! :D

Ne-am intors. A durat mult oralul si de care ii era teama. El a vazut ca in dreptul lui a scris 29 puncte, din 30 maxim. Sa vedem insa la scris, ceva, ceva a gresit sau a scris aproape de adevar. Sa vedem cate puncte ii scade. Si 10 puncte din oficiu.

Maine seara avem rezultatele. Trebuie sa ia minim nota 6 si este promovat. Daca nu intra la acest liceu, poate merge la altul unde se preda italiana. Acum om vedea. Celelalte examene sunt pe 25 si 27 iunie.

Maine cand am rezultatele aici vin prima data si va spun ce a facut Alex, a fost promovat sau respins. Sunt 80 de copii pe 60 de locuri.

Va las acum, ca fug la sedinta cu parintii, ultimele pregatiri pentru banchet.

Va multumim din suflet pentru pumnii stransi si incurajari!!!!! :D :D

Bravo Alex!

Maine bem sa sarbatorim :beer2: