Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

doamnelor, domnisoarelor si domnilor,

era sa uit de domnisori :105:

va multumesc pentru tot, initial mi-a parut rau ca mi-am pus viata pe taraba, dar sunteti o adevarata familie, asa ca o sa revin mai des si cu fapte nesemnificative...

nu de alta, dar din acest moment va consider nu doar niste tovarasi de drum, indraznesc sa spun viitori prieteni :)

Asa sa faci! Oricum, e de o mie de ori mai bine sa vii cu fapte nesemnificative, decat cu intamplari ca cele de care ne-ai pomenit. Asa ca, hai cu de-alea de rutina - soacre, plimbari, "mancari"... :)

doamnelor, domnisoarelor si domnilor,

era sa uit de domnisori :105:

va multumesc pentru tot, initial mi-a parut rau ca mi-am pus viata pe taraba, dar sunteti o adevarata familie, asa ca o sa revin mai des si cu fapte nesemnificative...

nu de alta, dar din acest moment va consider nu doar niste tovarasi de drum, indraznesc sa spun viitori prieteni :)

Asa da, viitori prieteni! :)

post-88-13383689475939_thumb.jpg

Asa,Moftanescule ,curaj!!!

Aici nu te "zgarie" nimeni si sa stii ca trebuie sa iti marturisesc ca si eu prima data am avut niste retineri si chiar teama sa imi pun viata si problemele pe tapet, dar am descoperit niste fete de toata isprava, saritoare, sincere,calde si foarte pricepute.

Si pentru asta le multumesc si le iubesc din tot sufletul meu :notworthy:

multumesc, daca vin si eu cu bagajul de probleme, in medie suntem bine :rolleyes:

Asa sa faci! Oricum, e de o mie de ori mai bine sa vii cu fapte nesemnificative, decat cu intamplari ca cele de care ne-ai pomenit. Asa ca, hai cu de-alea de rutina - soacre, plimbari, "mancari"... :notworthy:

soacre? ce minte intortocheata am, repede m-a dus gandul la tentatii necuvenite :D

o sa vin cu rutina zilnica, asa o sa demonstrez ca traiesc :rolleyes:

Hi hi! Cald frumos :rolleyes: mi-am luat rucsac de la sh. senkiu' motzulin :D nu-i prea ochos dar e trainic la cusaturi si fermoare de fermoare nu ce parnaie am luat noi din piata si am dat si o groaza de bani pe el asta 18 roni,eu zic ca merita momentan ne facem treaba cu el ,maine mai stam prin oras ca sa vedem vremea dar vineri o stergem daca nu ploua :D

Va pupez ,azi le fac sote de mazare (mazarea alba Anutza')cu pulpite de pui pe seara ficatei cu ceapa mujdei si mamaliguta,ceva branza de oiule ca asa fu cererea.

Mi-am luat untul ce-l voiam,rosioare si alte nimicuri ce-mi doream, sotul gel si deo si nimicuri deastea :D

O zi faina tuturor! :notworthy:

Buna sa va fie ziua si de la mine :notworthy: .

In zona la ai mei in Italia au fost evacuate scolile, instituiile, birourile, se revine la lucru daca totul e bine doar luni. E un moment urat!

Mutti, bine ca a trecut febra si posibila infectie.

Eu ii fac dus de la gat in jos, de cate ori face treaba mare.

Ce treaba are dusuiala cu bubitele pe manuta. Asta inseamna sa o speli mai des pe maini si sa o urmaresti sa nu puna manutele pe te miri ce (incaltaminte, pe jos si orice mai intalnesc ei in cale).

La voi e soare si caldura, transpira? La noi nu e nici soare, nici cald, asa ca nu am inceput sa ii fac baie zilnic, cum ii fceam vara trecuta, doar 1 data pe satpamana, dar de 3 saptamani cu varicela si acum cu manuta, suntem in pauza de baie.

Si eu cred ca o fi vreo reactie alergica, vezi sa nu fie de la vreun detergent sau substanta chimica/solutie de prin casa, ori vreun medicamentcrema... , vopseluri de pe ce o fi punand ea mana, substante chimice de prin pamant/nisip/curte . Ti-a dat un antihistaminic?

Hazel, merci de incurajari! Asa e daca nu se poate fuma mor sa apara o pauza sa ies sa fumez, exact cum scrie in carte. Exact asa e: un factor de stres. Si fumez ca nebuna daca vorbesc la telefon ori prin viu grai cu alti oameni. Daca nu pot (intalniri de munca) sunt ca drogata ... nu stiu cum sa ies sa fumez... E horror! un obicei oribil si un drog al naibii!

Gelutza, multa sanatate! Si eu am zoster cu recidiva periodica. Cand apare in stare incipienta iti recomand sa tamponezi imediat cu tinctura de propolis, da inapoi!

Verber, Giorgi, 2ut merci de poze: F A I N E!

Geany: de ce nu faci mancare "normala" si pui tot felul de tampenii si inventii - cunoastem modelul!

Moftanescu, wellcome in club!

lili, si tie sa iti mearga din plin!

Asa da, viitori prieteni! :D

Corect, sa stii ca aia din poza sunt frati, pot sa jur :D

Desi de culori diferite, probabil ca sunt doi viitori masculi care o sa dea cartierul peste cap, daca o sa fie lasati de autoritatile sentimentale :notworthy:

Altfel niste losersi :rolleyes:

Corect, sa stii ca aia din poza sunt frati, pot sa jur :D

Desi de culori diferite, probabil ca sunt doi viitori masculi care o sa dea cartierul peste cap, daca o sa fie lasati de autoritatile sentimentale :notworthy:

Altfel niste losersi :rolleyes:

Hai, mai, losersi, jignesti tagma motaneasca, adica moftaneasca! :D

Eii Dany' nu-l las eu sa-mi scape asa usor,acum trece prin perioada de :''Gica contra'''il las in plata lui dar o data ma infoi eu in pene si ma botosesc ,de n-o sta flamand sa-mi spui mie cutzu' :notworthy: :rolleyes:

al meu sta flamand si mancarea in frigider! daca i se pare ceva "suspect" bombane si nu se atinge! e ambitios! si eu tot la fel :D ! si picea ne seamana! ce ne-om face 3 pietre tari la un loc?! cred ca scantei! :rolleyes:

Stiind ca eu nu mananc paste, am facut alalteieri seara o lasagna clasica cu bechamel, dupa ce de ani de zile nu il mai faceam, inlocuiam stratul de bechamel cu mozzarella si parmezan! ce credeti a decretat??? :notworthy: ca e porcarie si ca nici lui nu ii place bechamelul! ...stau acu' cu tava in frigider, dar macar stim ca aici de acum ne potrivim NO MORE BECHAMEL! Bun si asa! :D

al meu sta flamand si mancarea in frigider! daca i se pare ceva "suspect" bombane si nu se atinge! e ambitios! si eu tot la fel :rolleyes: ! si picea ne seamana! ce ne-om face 3 pietre tari la un loc?! cred ca scantei! :notworthy:

Maica, dar voi ce zodii sunteti?!?! Tu esti taur, asta stiu, dar restul lumii.

Eu ca reprezentant al taurinelor las foarte mult de la mine, cat se poate de mult.

al meu sta flamand si mancarea in frigider! daca i se pare ceva "suspect" bombane si nu se atinge! e ambitios! si eu tot la fel :D ! si picea ne seamana! ce ne-om face 3 pietre tari la un loc?! cred ca scantei! :rolleyes:

Stiind ca eu nu mananc paste, am facut alalteieri seara o lasagna clasica cu bechamel, dupa ce de ani de zile nu il mai faceam, inlocuiam stratul de bechamel cu mozzarella si parmezan! ce credeti a decretat ca e porcarie si ca nici lui nu ii place bechamelul! ...stau acu' cu tava in frigider, dar macar stim ca aici de acum ne potrivim NO MORE BECHAMEL! Bun si asa! :D

Mnee ' noua ne place bechamel la toti,si ti-am vazut lazanele' :notworthy: :D

al meu sta flamand si mancarea in frigider! daca i se pare ceva "suspect" bombane si nu se atinge! e ambitios! si eu tot la fel :D ! si picea ne seamana! ce ne-om face 3 pietre tari la un loc?! cred ca scantei! :notworthy:

Eu ca reprezentant al taurinelor las foarte mult de la mine, cat se poate de mult.

Eu beste' ai mei sunt lei ...mmrr!! :rolleyes:

:D :D

tati este sagetator, cica rapune taurul precum cupidon cu sageata! si in final asa a fost, cat a fost el taurul de incapatanat si naravas!

picea e fecioara!

Eu beste' ai mei sunt lei ...mmrr!! :rolleyes:

:D :D

mamaie e leu... no more details! Ea vrea sa fie seful! Femeie foarte buna si bine-intentionata de altfel!

mama mea e peste, deci stiu si despre caracterul dumitale oleak ... Mamica mea e o scumpa, o iubita, o buna si o gospodina foarte muncitoare, face singura totul saracuta ... mai bombane dar ... le face ... ! :notworthy: Cand eram noi mici o ajutam, apoi cand am inceput serviciile si noi a ramas singurica sa centreze si sa dea cu capul in gospodarie!

Eu sunt leu, sa zica Zozo ca ma cunoaste mai indeaproape, nu fac pe seful. Pana mi se taie, atunci, m-ai pierdut. Nu-mi pasa de orgolii, o fi ascendentul de vina, dar ce recunosc este ca am un simt al" mirosului "oamenilor de exceptie. Toata lumea recunoaste, ba unii chiar se tem! ooohooo si ce se tem!

Aia e, fi om cu mine, nu ai nicio treaba, minte-ma si sa te tii!!

nu prea cred ca stii cu cine ai de-a face daca te bazezi pe mamaie! cum zic chinezii nu trezi niciodata un tigru care doarme!

eu sunt tigru dupa zodiacul asiatic

Daniella , nu mi-a dat decat siropul ala....antialergic e...scrie pe el Cetirizindihydrochlorid....atat.

Am mai terminat de vopsit un perete la casutza de gradina... daca sta vremea mai dau maine o mana pe peretele asta si apoi mai am numai cel dinspre vecini. . O vopsesc rosu suedez , usile le fac albe , streasina si coltzurile tot albe.

nu conteaza zodia decat in linii mari, conteaza luna, ziua, ora, minutul si chiar locul nasterii, precum si numele. Evident de aici vine si ascendentul.

Am cunoscut si eu mai multi lei..., a noastra vrea sa faca ce vrea ea si cum spune ea, deci simplu: Sa fie seful!

Ia ca fug sa sun astrologul ... ca nu am vorbit de un secol, sa vedem ce-i cu cutremurele si inundatiile ? e chiar 2012? :notworthy:

Daniella , nu mi-a dat decat siropul ala....antialergic e...scrie pe el Cetirizindihydrochlorid....atat.

Am mai terminat de vopsit un perete la casutza de gradina... daca sta vremea mai dau maine o mana pe peretele asta si apoi mai am numai cel dinspre vecini. . O vopsesc rosu suedez , usile le fac albe , streasina si coltzurile tot albe.

pai da, atat e suficient pt alergii, un siropel antihistaminic. Daca persista va trebui sa tii regim de carne, oua, lactate. Ai grija la vopseluri, ingrasaminte chestii chimice cu care ar putea veni in contact ..

O sa ai deci casuta rosie cu alb. Fain si cald! Eu am pe tonuri de pamant, un orange deschis cu acoperis si canaturi grena.

tati este sagetator, cica rapune taurul precum cupidon cu sageata! si in final asa a fost, cat a fost el taurul de incapatanat si naravas!

picea e fecioara!

eu greu las de la mine, trebuie sa mai invat de la voi, de la viata, de la altii! daca imi intra o idee in cap nu mi-o mai scoate nimeni usor! daca imi intra o persoana la suflet dau si camasa de pe mine! daca imi iese de la suflet/ma dezamageste, greu mai reusesc sa ma intorc din logica cu care am ajuns la concluzia respectiva :notworthy: !

da, stiu :rolleyes: mai am de invatat multe!

Dani exact ca mine.Asa sunt si eu

Eu taur, sotul sagetator, fiica-mea fecioara si fii-miu berbec

Da sa stii vorba lui Georgiana ,si eu am invatat ca e bine cateodata sa lasi de la tine ,asa eviti o gramada de certuri sau probleme chiar daca cate odata asta te face sa te doara sufletul sau sa te simti cumva nedreptatit.

domnitelor, stati, nu trageti in mesager, este vorba de regatul inimii mele si vreo cateva milioane nenumarate, cu ce am gresit?

stiu ca este o optiune sinucigasa, daca spun ca-i ieftin sa-ti faci mea culpa, sunt o exceptie exacerbatosentimentala, asa-i ce utili sunt masculii vero in lumea asta?

va intreb pe bune, de ce avem nevoie de ei?!

ma duc sa ma culc in bucatarie :notworthy:

domnitelor, stati, nu trageti in mesager, este vorba de regatul inimii mele si vreo cateva milioane nenumarate, cu ce am gresit?

stiu ca este o optiune sinucigasa, daca spun ca-i ieftin sa-ti faci mea culpa, sunt o exceptie exacerbatosentimentala, asa-i ce utili sunt masculii vero in lumea asta?

va intreb pe bune, de ce avem nevoie de ei?!

ma duc sa ma culc in bucatarie :D

Da, bun, te culci in bucatarie, dar pana dimineata sa prepari si ceva gustos, mascul vero ce esti! :notworthy: :rolleyes:

Pentru ca sa-i gadilam pe burta sa se simta bine, si sa-i scarpinam intre urechi sa se simta sefi!