May 29, 201214 yr comment_150729 Am si eu 2 tufe de iasomie puse de noi, foarte faine, dar nu stiu de ce nu miros deloc....ciudat. Asta e tufa mea Din cate vad eu in poza e ca a mea...e tot din familia iasomiei dau nu miroase deloc. Eu am d-aia curgatoare. A mea face flori tot anul.... Report
May 29, 201214 yr comment_150733 Moata era mic avea vreo 6 luni si habar n-am cate lingurite io fi dat cert e ca am stat cu el in spital vreo saptamana .Stiu doar ca aveam in dulapul meu cu mirodenii vanilie esenta si probabil oi fi amestecat-o cu zahar si folosit-o la prajituri si restul l-am pus in dulap dar zaharul il aveam in cutie asa il tin si acum ,in fine , a trecut destul timp de atunci .....Drept e ca nu ii place vanilia nici acum ,nici budinca de vanilie,nici inghetata de vanilie mai nimic ce contine vanilie.Acum nu pot sa fiu sigura ca a ramas sensibil de atunci sau pur si simplu nu ii place vanilia.Prefera tot ce contine ciocolata Report
May 29, 201214 yr comment_150743 Giorgi si eu deabea astept! Eu am trecut de mult de pragul mic dejun chifla umpluta,acum e un pranz, umpluta cu cartofi prajiti,rondele de cabanos,kechup picant ,cascaval afumat... Inainte de dat la cuptor. Si dupa cu oul deasupra. Mama, ce bine arata chiflutele astea cu oul ala deasupra! Dar nu se usuca prea tare chifla?!?! Paii cum am mai zis daca nu vrei sa se usuce prea tare chifla o lasi la cuptor umpluta asa cu ce vrei tu doar pana se incalzeste bine si atunci nu e deloc uscata,daca o vrei mai crocanta o lasi mai mult ,te joci cu ea cum vrei tu Report
May 29, 201214 yr comment_150744 Giani, dupa cate-i cunosc eu pe-ai tai din ce mai povestesti tu, sa stii ca n-ar fi fost prea incantati cu fazanul. eu am prestat 2 la viata mea, dupa carte carevasazica, si nu ne-au dat pe spate. pai daca i-as face io o chifla de-asta omului meu...oho, as avea asigurata orice dorinta timp de-o saptamana da' nu-i fac, nu-i fac! si nici nu-i zic ca exista si-asa ceva Ha ha ha! faza cu fazanul era doar un fel de a spune,voiam sa spun ca au fost atat de incantati de parca le-asi fi gatit cine stie ce raritate sau fel elaborat ,cine stie ce delicatesa Report
May 29, 201214 yr comment_150749 i-a spus sefei mele "m-au servit vanzatoarele tale " ) .urat!cumnata-mea e farmacista si stiu cata munca si cat stres are cu farmaciile. si cumnata mea tot farmacista!si cata scoala, la fel ca si un dr!dar nu sunt oare foarte multi care nu mai merg la dr si cer direct sfatul unei farmaciste, povestindu-i simptomele. Este un consilier apropiat de medic ...parerea mea... Report
May 29, 201214 yr comment_150750 Giani, dupa cate-i cunosc eu pe-ai tai din ce mai povestesti tu, sa stii ca n-ar fi fost prea incantati cu fazanul. eu am prestat 2 la viata mea, dupa carte carevasazica, si nu ne-au dat pe spate. pai daca i-as face io o chifla de-asta omului meu...oho, as avea asigurata orice dorinta timp de-o saptamana da' nu-i fac, nu-i fac! si nici nu-i zic ca exista si-asa ceva Ha ha ha! faza cu fazanul era doar un fel de a spune,voiam sa spun ca au fost atat de incantati de parca le-asi fi gatit cine stie ce raritate sau fel elaborat ,cine stie ce delicatesa inclin si eu sa cred din povestire ca NU le plac raritatile, delicatesurile, sau felurile elaborate ci de-alea din popor si mai ales cunoscute! stiu modelul ... Frati/surori azi nu a mai plouat la noi! iupii! in schimb nu am nici o veste din Italia pe ziua de azi si nici un raspuns la mailuri! am sunat si nu raspunde nimeni in firma Io de abia acum m-am trezit ca a fost groasa, citind la topicul pt fetele din Italia! bietii oameni!Fug si eu la printesuca mea si la cei 3 bunici! intr-o clipa se pot intampla si nenorociri mai mari, Doamne pazeste-ne si apara-ne pe toti! Mutti, ati dat de cap infectiei la Elena? ati reusit cu punguta? ce face printesuca? ma scuzati ca sunt dezlanata in idei de graba mereu ... Foxulina te pup pe toate partile si mi-e dor de tine! vad ca l-ati speriat pe moftanescu: ca un clasci motan, baga capul sa adulmece si apoi da cu fuga.... [b]Stellina,[/b] idee buna asta cu un adult prin casa.... Stiu ca sunt inventivi adolescentii, ce parca noi nu am fost ! Report
May 29, 201214 yr comment_150754 Draga Dani' eu chiar eram mandra de sot ca-l mai pacaleam cu una alta ,dar in ultima vreme parca l-a luat pe nu in brate nu mai vrea si pace,nu mai demult de sapt. trecuta,aveam de la mama un borcanel de pesto (cu busuioc)si am facut paste,pfuai ce m-a mai boscorodit,ca de ce nu-i fac paste ca lumea si fac cu toate tampeniile?! (dealtfel i-am facut ieri paste cu sos de carne ragu la cuptor de care a fost f. incantat) la fel mai am condimente ieburi mediteraneene ,rosmarin,la fel mi-a dat interzis si la astea,dar nu ma las eu asa usor ,il las acum in plata lui si sper sa-i treaca,incet incet mai introduc eu ''ciudatenii'' cum le spune el Despre ce se intampla in Italia ,imi pare nespus de rau pt. acei oameni si sper ca toate fetele sunt bine La noi ploua,ploua si acum! Report
May 29, 201214 yr comment_150779 Seara buna la han!Mi-e dor de voi, v-am citit putin , toata lumea bine si sperante de soare...eu nu mai vreau sa vorbesc de ploaie, toata noaptea a plouat si a cata noapte ploioasa a fost nu mai stiu, cred ca asta e motivul pentru care am facut zona zoster, recidiva, nu e pentru prima data...dar nu vreau sa va incarc cu problemele mele, ma bucur ca ati fost guresi toti, sunt cu gandul la fetele din Italia, sper sa fiti bine toate.Sanatate tuturor si mult soare ca sa fiti binedispusi! PS.Geany, eu fac ou in cartof semi-fiert, cam acelasi principiu ca si la cel in paine si e tare bun si asa, daca-i mai pui si cascaval deasupra, mmm e doar mic pui, pe langa ce poti sa spui! Report
May 30, 201214 yr comment_150781 Buna dimineata la hanA plouat si la noi asta noapte de numa, si azi e tot rece si innourat, iar prognoza zice ploaie pana in 2014! La mine la servici e sfarsit de luna si nebuneala ca de obicei, pe mine ma doare spatele dimineata si ma trezesc din cauza disconfortului. Trebuie sa imi fac timp una din zilele astea sa merg la medic. Incep sa dau dreptate cuiva, nu mai stiu cine, care zicea ca daca dupa 40 de ani te trezesti dimineata fara nici o durere, inseamna ca ai murit! Citesc din urma si imi pare rau pentru catelul mamei, Lili , e trist tare sa pierzi un animalut . Giani iti doresc vreme buna si sa te bucuri de oleac de conced al sotului din plin,2ut superba tufa de trandafiri, e special agatatoare, nu? Nu mai stiu ce fac trandafirii pe care i-am sadit in gradina mamei, cu atat ploaie nu am mai ajuns la tara de mult, offff.Boni , la asa mama, asa copila, sa-ti traiasca Ana Maria si sa va aduca numai bucurii!Giani , eu la pozele tale recunosc cinstit ca nu ma uit, ca mi se face o foiameeeeeeeeeeeeee si o poftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mama-mama!Ella , pentru furnici am luat un spray Baygon pentru taratoare, furnici si gandaci, il am de muuuulta vreme, cred ca e expirat deja, dar cand imi apar furnici, cam o data - de doua ori pe an, dau un puf doua si am scapat.Izuk give me five! Tot vanzatoare de medicamente, aka asistenta de farmacie sunt si eu, doar ca acum lucrez pentru un depozit - distribuitor, dar tot in sistemul lui peshte oceanic marinat, ca traim in Romania si ne ocupa tot timpul!Zerda cum te mai simti, esti mai bine?Moatza, daca capeti nitel soare, nu-l opri pe tot, mai lasa o raza doua sa treaca si spre Iasi Va multumesc pentru urari, intr-adevar baietelul meu are de mult 1.85 m, dar tot copil e pentru mine , ca doar asa suntem noi mamele.Gelutza sper ca te simti mai bine, si ca te-ai odihnit un pic, nu tot Duracell cum faci dumneata tot timpul!Daniella voiam sa iti spun ca o sa reusesti sa te lasi de fumat cand o sa fii pregatita, si cand o sa realizezi ca tigara nu te ajuta la stress ci dimpotirva, provoaca stress suplimentar. Exemplu - cand esti intr-un loc unde nu poti fuma, intri in sevraj, ai nevoie de nicotina, nu? Nu mai ai rabdare sa faci altceva, nu te poti concentra, iti trebuie drogul.Eu iti tin pumnii oricand te hotarasti tu sa incerci din nou!Stellina , tare as vrea sa stau in culise la un concert de al tau, e atat de grea dar frumoasa profesia ta!Inca imi beau cafeaua si sunt adormita, sigur am uitat una alta din ce voiam sa scriu... Va imbratisez pe toate si va urez o zi buna, si ma bucur ca existati! Report
May 30, 201214 yr comment_150784 Buna dimineata tuturor!La mine nu e chiar buna ca imi pica ochii in gura de somn,azinoapte copilasii mei nu stiu ce au avut dar s-au trezit tot din jumate in jumate de ora(faceau parca cu randul)si daca cumva va era dor la noi iar PLOUA!M-am saturat ca nu se mai usuca odata rufele!Aseara am adunat salata din gradina, asa ca azi vreau sa o pun la congelator pentru iarna. O imbratisare calda si sper sa fie numai vesti bune astazi aici la han! Report
May 30, 201214 yr comment_150787 Buna dimineata! La noi raze de soare timide,e cald,asa ca insfac sotul de-o aripa si mergem la cumparaturi! Geluta ai grija de tine ,imi pare rau sa aud ca ai facut zoster,stiu cat de antipatic poate fi! Multumesc Haz' speram ,dar am citit o stire precum ca luna iunie va fi cea mai ploioasa luna din an,deci treaba-i buna da mai dureaza ..Ieeii poate n-o fi chiar ashea',ce stiu astia?! Report
May 30, 201214 yr comment_150790 Uf Geany m-ai omorat,mi s-a umplut gura de apa vazand chiflele tale parca le si simt mirosul!!!!!!!!!Yammy!!!!Am o mare problema,sunt invadata de FURNICI!!!!Peste tot e plin de furnici,in bucatarie,in dormitor si mai nou si in baie.Nu stiu ce sa mai fac am cumparat un praf dar am dat numai pe dupa mobila ca sa nu ajunga copii cumva la el dar tot degeaba.Denisa,cand vede o furnica o ia pe degetel si vine fuguta la mine si-mi zice "vai mami ite puniciie"(vai mami uite furnicile)in loc de F spune P si in loc de L spune I.Imi pare rau daca ti-am facut pofta cu chifla ! Mi-am amintit despre furnici ca nu le place sa presari prin colturi si pe unde sunt ele cu sare fina de bucatarie,sau facut o solutie da apa in care ai dizolvat (lasat la inmuiat) sapun de rufe,ajutandute de buretel pui spuma peste tot prin colturi si pe unde sunt ele (stii cam cum verificau astia de la gaze cu solutie de sapun dadeau cu pensula sa vada sa nu faca bulbuci' ezact' asa )ai sa observi ca daca dai direct pe ele mor instant. Report
May 30, 201214 yr comment_150796 Neatza!mie furnicile imi plac , coabitam perfect cand am stat la etajul unu, bunica mea era chimista si mi-a zis ca unde sunt furnici, nu sunt gandaci, cu patru patrupede care rontaie puteam avea tone de gandaci, ehh bine, nu! aveam furnicile si pisicile nu se stresau din cauza lor.in schimb trebuie sa gasesc ceva anti vrabiute!am scos florile afara ca le mancau labutzele, afara le ciupesc vrabiutele!eu o sa pun frigarui de bambus pe margine, ca am vazut asa in Germania anul trecut. Report
May 30, 201214 yr comment_150803 Pt bolnavioarele noastre o clipa de frumusete(vechiul carusel in eternul oras!!)Buna dimineata!! :) Report
May 30, 201214 yr comment_150806 Buna dimineata!!!! La noi nu mai ploaua de ieri, in sfarsit, si a iesit.... soarele!!!!! Si va trimit putin soare, vazut de la biroul meu, in special pentru Moatza, l-am facut colet si l-am pus in primul tren spre Buzau! Si o mica tratatie de dimineata! Report
May 30, 201214 yr comment_150807 Salut! La noi e frumos, deocamdata, ca pe mai tarziu s-au anuntat ploi. Asta e...Hazel, da, sunt trandafiri agatatori, mai am si galbeni, iaca (e cam nelcara poza, din pacate): Pusa, sa stii ca si eu m-am gandit daca-i bine sau nu sa-i fac sotului meu chifle din alea super apetisante, dar am renuntat deocamdata, ca a facut o burtica in ultima vreme....si nici macar nu bea bere (soacra mea tot rade de el si ii zice ca asta-i burta de bere).Mutti, iasomia mea nu sta prea mult inflorita, daca tot nu miroase macar de-ar avea mai mult timp flori, ca de frumoasa e foarte frumoasa.Gela, deci zona zoster a fost pana la urma? Destul de nasol, dar hotarata cum te stiu, treci repede peste asta.Sa aveti zi faina (nu stiu de ce, am senzatia ca-i vineri azi).Georgi, iar ma omori cu bunatatile, vreau si placinta si baogli si capuccino sau ce-o fi in pahar, ca arata tare bine. Report
May 30, 201214 yr comment_150808 Seara buna la han!Mi-e dor de voi, v-am citit putin , toata lumea bine si sperante de soare...eu nu mai vreau sa vorbesc de ploaie, toata noaptea a plouat si a cata noapte ploioasa a fost nu mai stiu, cred ca asta e motivul pentru care am facut zona zoster, recidiva, nu e pentru prima data...dar nu vreau sa va incarc cu problemele mele, ma bucur ca ati fost guresi toti, sunt cu gandul la fetele din Italia, sper sa fiti bine toate.Sanatate tuturor si mult soare ca sa fiti binedispusi! Of, Gelutza, nasol cu zona zoster, a avut si mama si stiu ca avea in afara de buboaie si dureri si a trecut greu, dar a trecut. Sanatate multa iti doresc din tot sufletul!!! Pupici! Report
May 30, 201214 yr comment_150809 Georgi, iar ma omori cu bunatatile, vreau si placinta si baogli si capuccino sau ce-o fi in pahar, ca arata tare bine. Dar soarele nu il vrei, nu vezi ce frumos straluceste! Si se potriveste cu frumosii tai trandafiri galbeni. Report
May 30, 201214 yr comment_150811 Georgi, iar ma omori cu bunatatile, vreau si placinta si baogli si capuccino sau ce-o fi in pahar, ca arata tare bine. Dar soarele nu il vrei, nu vezi ce frumos straluceste! Si se potriveste cu frumosii tai trandafiri galbeni. Acum cu burta plina, cred ca vreau si-un pic de soare... Report
May 30, 201214 yr comment_150812 Georgi, multumim de tratatie, raza ta de soare straluceste pana la Iasi!!!Gelutza multa sanatate! Carmen - verber sanatate multa si inimioarei tale!2ut, sunt superbi trandafirii tai, cei galbeni sunt mortali, multumesc pentru poze! Report
May 30, 201214 yr comment_150814 Va salut si eu pe fuga;am vrut sa fac asta pana nu ploua iar, ca sta sa ploua, of cred ca 10 ore doar am avut fara ploaie in ultimul timp, nici nu mai stiu de cand...zona zoster la mine a recidivat, nu e prima data, dar medicul mi-a zis ca e normal sa recidiveze la unele persoane da, la altele ba... cauza recidivei poate fi stresul, imunitatea scazuta, bla, bla...azi sunt la munca fiindca acasa pe nor e criminal pentru mine. V-am admirat florile, frumoase rau, am si eu multe, multe si tot frumoase, dar nu am mai postat, am zis sa nu devin stresanta cu prea multe postari am papat de la voi ca eu tin oarece regim si fug, ata pot sta, va pupacesc in gand, da Doamne soare! Report
May 30, 201214 yr comment_150824 Buna dimineata si de la mineAm admirat trandafirii galbeni ,foarte frumosi si am luat micul dejun de la Giorgiana Gela multa sanatate N-am nimic nou ce raporta ,decat ca ploua si iar ploua Si m-am saturat de atata ploaie si vreau soareeeeeeeeVa pup si sa va mearga toate din plin :D Report
May 30, 201214 yr comment_150829 Buna dimineatza! Daniella , ne-a trecut dupe 3 zile. Cum a venit asa s-a dus.....analiza n-am putut sa facem ca n-am avut la ce Acum alta dracie: are niste cosuletze / punctuletze pe manutze , in spate la degetul mare si la aratator....multe si mici....am fost la dr cica-i o reactzie alergica la soare/caldura/ transpiratzie...mi-a dat un sirop contra mancarimilor , cred ca-i un fel de Romergan nemtzesc pt ca a dormit dusa de la el Cica sa o dusez des.....pai , cat de des ca eu o spal in fiecare seara pe corp? O pun in vana intr-o leaca de apa si o spal . Baie- baie facem tot de 2-3 zile. Tu-i faci dus la Bea dimineatza? Eu pe Elena o spal numai pe fatza , manutze , dintzi..... Report
May 30, 201214 yr comment_150833 doamnelor, domnisoarelor si domnilor,era sa uit de domnisori va multumesc pentru tot, initial mi-a parut rau ca mi-am pus viata pe taraba, dar sunteti o adevarata familie, asa ca o sa revin mai des si cu fapte nesemnificative...nu de alta, dar din acest moment va consider nu doar niste tovarasi de drum, indraznesc sa spun viitori prieteni Report
May 30, 201214 yr comment_150836 doamnelor, domnisoarelor si domnilor,era sa uit de domnisori va multumesc pentru tot, initial mi-a parut rau ca mi-am pus viata pe taraba, dar sunteti o adevarata familie, asa ca o sa revin mai des si cu fapte nesemnificative...nu de alta, dar din acest moment va consider nu doar niste tovarasi de drum, indraznesc sa spun viitori prieteni Asa,Moftanescule ,curaj!!!Aici nu te "zgarie" nimeni si sa stii ca trebuie sa iti marturisesc ca si eu prima data am avut niste retineri si chiar teama sa imi pun viata si problemele pe tapet, dar am descoperit niste fete de toata isprava, saritoare, sincere,calde si foarte pricepute.Si pentru asta le multumesc si le iubesc din tot sufletul meu Report