May 31, 201214 yr comment_151091 Adriana, ai dreptate in tot ce ai punctat! Iti multumesc pentru sfat ! Am sa il urmez! Daniella, Think positive always! Report
May 31, 201214 yr comment_151092 +1e greu uneori in viata reala sa intelegi corect ce a vrut sa zica celalalt, darmite in virtual, cand citesti niste cuvinte pe un monitor, nu auzi intonatii, nu vezi expresia fetei....Signature Seperator image Ai mare dreptate+1Zerda sper sa se rezolve problemele tale si daca ai ceva pe suflet care te apasa eu cred ca poti sa iti spui linistita necazul si cred ca sunt in asentimentul fetelor ca vei fi inteleasa si de ce nu poate vei primi si sfaturi utile. Eu sunt convinsa ca nimeni nu e perfect si in fiecare casnicie si familie sunt si lucruri bune si lucruri rele .Am invatat de-a lungul anilor ca, " capul plecat nici sabia nu-l taie".Mai voiam sa zic ceva da se vede treaba ca azi nu am inspiratie Ella ce flori frumoase si soare la tine. Sa trimiti te rog si la mine o raza ca e tot inoratDaniella catelusii aia sunt mortali,la fel si celelalte animalute iar Bea e o dulce Pup manuta de printesa bandajata :lol: Geany , plimbare placuta si trimit un pup Bubuletului Pe toate fetele va pup si va iubesc Report
May 31, 201214 yr comment_151094 Daniella catelusii aia sunt mortali,la fel si celelalte animalute iar Bea e o dulce Pup manuta de printesa bandajata Pe toate fetele va pup si va iubesc +1 E inorat si aici, ca ti.as trimite cu mare drag o raza de soare! Primeste-o din sufletul meu de mami fericita, ca am vestea cea buna de la chirurg ca Beutzei nu o sa ii ramana semne Report
May 31, 201214 yr comment_151098 ce multi catei! si tot fara stapan. la noi la bloc a fatat o catea 9! si au supravietuit toti si-s chiar frumusei. ieri i-am vazut si eu cum sugeau de la ma-sa. of!iar la garaj la noi s-a mai aciuat unu', avem 5 acuma, plus 2 la serviciul omului. Dani, nu-mi imaginam ca Bea arata asa de suferinda cu manutza bandajata. Chiar ca te inteleg! inseamna ca e serios tare. sa speram ca nu va ramane cu semne. Ce-o fi facand Giorgi, o mai respira? ca ptr Alex n-am nicio emotie. a iesit si la mine un soare timid. Report
May 31, 201214 yr comment_151099 Daniella ,ma bucur mult de tot de vestea cea buna si sa dea DD sa nu mai aiba Bea parte de alte accidente Report
May 31, 201214 yr comment_151100 Si noi cautam un alt catel pentru mama ,off,off Acum orice catel am cauta tot Mosmondel ,noi asa ii spuneam a ramas in sufletul ei dar sper ca odata cu trecerea timpului sa ii treaca durerea, ca de iubit sunt convinsa ca o sa il iubeasca la fel . Report
May 31, 201214 yr comment_151101 Pup si eu Beutzu bandajat, dar ce vesela este ea la locul de joaca! Avem si noi cateii nostri, vagabonzi, sunt tare dragalasi cand sunt mici, iar cand sunt mari, te inconjoara si te latra/musca.... SI primaria nu face nimic, sa ii sterilizeze, sa nu se mai inmulteasca. Mi-e mila tare de ei, dar nici sa ii ajutam nu putem Report
May 31, 201214 yr comment_151102 Moatza, da, am fost intr-o stare groaznica de vineri seara, pana ieri, cand dr asta mi-a dat o speranta mai frumoasa ... Acum, gata mi-a trecut supararea, doar tb sa o ingrijim cu mare atentie 5 luni sa creasca unghia corect, sanatoasa si sa elimine tot ce e acolo lovit .... Micuta de ea ... Da, bietii catelusi .... erau si pe o parte si pe cealalata, dau mancare lui tati in fiecare zi sa le duca. Au si mama si tata, seamana leit intre ei , mai ca nu ii deosebesti daca nu te uiti la burta ... Lili , asa sa dea Dumnezeu! Giorgi, nu ne fierbe, hai la apel! Foxyy e bine, are mult de munca. A inceput sa mai citeasca din urma, dar are peste 100 pag de citit la han! Foxyy te pupez ! Report
May 31, 201214 yr comment_151104 Pup si eu Beutzu bandajat, dar ce vesela este ea la locul de joaca! Avem si noi cateii nostri, vagabonzi, sunt tare dragalasi cand sunt mici, iar cand sunt mari, te inconjoara si te latra/musca.... SI primaria nu face nimic, sa ii sterilizeze, sa nu se mai inmulteasca. Mi-e mila tare de ei, dar nici sa ii ajutam nu putem da, da e vesela mai mereu ea, dar nu reusesc sa o surprind in foto ca e argint viu si mutritele le schimab rapidos.. Din pacate asa este cu cainii vagabonzi... . Ar trebui facut ceva. Eu la serviciu am vreo 15 in curte, dintre care 2 sunt protejati ai unor doamne de la o firma de la parter si ii baga in scara sau in biroul lor. Cand sunt pe scara si vin parteneri latra si sunt violenti. Pe scara miroase horror. Dar asta e ...convietuim ... parca face parte din noi si mirosul de acum. Tare greu mi-a fost cu mirosul cand eram insarcinata erau vreo 3 si o pisica, au facut pui ... Azi dimineata mi-am gasit un fir de par de caine pe buza cestii de cafea ...O fi semn sa ma las de ea ... hangitelor, mai avem cateva paginute si implinim 1000 de pagini! Report
May 31, 201214 yr comment_151106 Mi-a trimis mama prajitura cu pere si nuci,tare buna la cafea,va servesc (doar virtual din pacate, si pe voi) Tare pufoasa si gustoasa i-a mai iesit,e prajitura ei preferata Asta Nu o sa-i povestesc visul ca o sperii! Vise taica! Nu te mai speria si tu, creierul noaptea prelucreaza ce se intampla ziua, ce stressuri ai, ce dorinte, dar fiind pe jumatate adormit, le amesteca cum se nimereste, asa ca stai linistita Sa dea D-zeu sa fie asa! Eu recunosc sunt mai superstitioasa si sperioasa de fel Report
May 31, 201214 yr comment_151109 Ce sa va mai spun?! Ne-a prins o ploaie de ne-a udat pan' la piele de ici' pana ici ' sotul e de-a dreptul depresat' n-am vazut asa ceva,asta de obicei e rolul meu incerc sa-l imbarbatez ii spun ca mai are o bucata de concediu in august ,momentan nu ma incumet sa ma aventurez prea departe de ''habitatul meu naturel'' Noroc,ca l-a sunat un coleg si vecin de-al nostru ca are probleme la calculator,mai butoneaza ei ,mai fac schimb de programe si filme mai beau o bere ca baietii ,sper sa se mai inveseleasca un pic,ca a inceput sa vada si el numa matze' negre Fug sa fac borsul meu de pui Report
May 31, 201214 yr comment_151111 dar ce ai visat, geany?lasa ca ii trece supararea d-lui Geany! fa-i ceva bun, ce-i place lui! de cand nu ai mai copt .... ? Report
May 31, 201214 yr comment_151112 dar ce ai visat, geany? ceva ce s-a adeverit azi: nenorocire mare, a plouat-o! Giani, ia aprinde tu cuptorul, sa vezi ce trece depresiunea! Report
May 31, 201214 yr comment_151113 dar ce ai visat, geany? ceva ce s-a adeverit azi: nenorocire mare, a plouat-o! Giani, ia aprinde tu cuptorul, sa vezi ce trece depresiunea! Daaaa, vrem, vrem, ia sa vedem ce a mai tentat-o pe Geany a noastra in ultima vreme? Report
May 31, 201214 yr comment_151116 Maii era urat rau ca intr-un film de groaza si nu am mai vazut unul de mult, mult timp chiar nu am vazut ceva ce pot sa ma gandesc,ca m-ar fi putut influienta chiar nu stiu de unde si cum,ca acum ceva luni bune dadeau la stiri cu femeia aia mancata la propriu de caini si apoi copilul ala dar acum recent eu nu am vazut (ie' la moda capusele acu' )am visat ca eram cu sotul cu bub' si cu cel mare si era noapte urat intr-o padure si ne inconjurasera niste lupi mari f. fiorosi gri inchis si negri la culoare la inceput maraiau si strangeau cercul spaima era mare,am apucat sa-l pasez pe bub' in brate la sot cand a sarit primul pe mine si a inceput sa ma muste ,stiu ca pare stupid dar m-am trezit intr-o zvacnitura puternica,cu tipatul in gat Mnee! puteti sa radeti dar eu m-am speriat rau de tot! Din ce stiu eu nu e de bine,dusmani,pierdere,nenorocire deshtia ,si nu ma mai certati ca stiu ca-s superstitii !! Nu ma luati in seaman' ,eii vise de noapte duca-se cu noaptea cum s-ar zice Report
May 31, 201214 yr comment_151117 Mai pupam inca o data manuta lui Bea si sa treaca repede sa ramana doar o urata amintire!Ce frumoase sunt animalutele,abia astept sa vina caldura sa mergem si noi la ZOO!Si ca tot veni vorba de catelusi/pisici eu acum sunt intro mare dilema:am doua pisicute si au fatat de curand una 5 pui, alta 3 pui si acum nu stiu ce sa fac cu toti ca sunt chiar prea multi.Chiar ieri ii spuneam sotului ca daca nu mai sug la mamica lor o sa-i pun intr-o cutie si ii duc la poarta sa ii ia cineva dar el mi-a spus ca nu e o idee buna ca ii iau copii si ii chinuie si chiar are dreptate.Ma duc sa pregatesc ceva de papa acum ca puisorii dorm si pot sa imi fac treaba linistita. Report
May 31, 201214 yr comment_151120 Geany, nu e de ras, ca si eu m-as fi speriat sa visez asa ceva, dar acuma gata, esti cu noi, duca-se visul cu noaptea! Ella, te-ai gandit sa ii duci la vreu pet shop? poate ii ia cineva ca-s frumosi tare. Si sa sterilizezi mamicile? Ca sa nu mai ai grija asta, si e si pentru ele mai bine! Report
May 31, 201214 yr comment_151124 Maii era urat rau ca intr-un film de groaza si nu am mai vazut unul de mult, mult timp chiar nu am vazut ceva ce pot sa ma gandesc,ca m-ar fi putut influienta chiar nu stiu de unde si cum,ca acum ceva luni bune dadeau la stiri cu femeia aia mancata la propriu de caini si apoi copilul ala dar acum recent eu nu am vazut (ie' la moda capusele acu' )am visat ca eram cu sotul cu bub' si cu cel mare si era noapte urat intr-o padure si ne inconjurasera niste lupi mari f. fiorosi gri inchis si negri la culoare la inceput maraiau si strangeau cercul spaima era mare,am apucat sa-l pasez pe bub' in brate la sot cand a sarit primul pe mine si a inceput sa ma muste ,stiu ca pare stupid dar m-am trezit intr-o zvacnitura puternica,cu tipatul in gat Mnee! puteti sa radeti dar eu m-am speriat rau de tot! Din ce stiu eu nu e de bine,dusmani,pierdere,nenorocire deshtia ,si nu ma mai certati ca stiu ca-s superstitii !! Nu ma luati in seaman' ,eii vise de noapte duca-se cu noaptea cum s-ar zice Cred ca lui domnul Geany o sa-i treaca instantaneu supararile daca dupa ploita rece o sa pape un bors cald si pe deasupra delicios.Cat despre vis nu stiu ce sa zic ca si eu is mai superstitioasa de fel dar asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa se intample ceva rau,in cel mai rau caz sa se arda prajitura in cuptor si nimic mai mult!Spor la gatit!!! Report
May 31, 201214 yr comment_151125 Ella, te-ai gandit sa ii duci la vreu pet shop? poate ii ia cineva ca-s frumosi tare. Si sa sterilizezi mamicile? Ca sa nu mai ai grija asta, si e si pentru ele mai bine!Uite ca nu m-am gandit la asta si chiar e o idee buna,cat despre mamici chiar o sa le sterilizam doar ca nu am avut cand pentru ca nu demult le am,ne-am trezit cu ele prin curte si fiindca nu strica pe langa casa le-am hranit si au ramas aici. Report
May 31, 201214 yr comment_151126 Hi hi hi! Daa!! Acum nu-mi mai e frica ,dar dimineata numa' la asta-mi era gandul! Si vremea asta mohorata,,, Report
May 31, 201214 yr comment_151128 Hazel, are dreptate! ea intotdeauna are dreptate! Oricine se speria sa viseze asa. Se mai intampla, dar de acu te-ai trezit la realitatea ce ne inconjoara. Ia gaseste ceva amuzant si/sau relaxant, ori bun de facut! Report
May 31, 201214 yr comment_151129 Si inainte de a ma retrage va propun sa facem din viata noastra o matematica:Adunam BUCURIE Scadem DURERE Impartim NECAZURILE Inmultim DRAGOSTEA Report
May 31, 201214 yr comment_151130 ella +1! viva matematica in viata! tot vreau sa te intreb, iarta-ma ca nu am retinut: cat au gemenele? Report
May 31, 201214 yr comment_151131 Gemenele au 1 an si 6 luni in 16 iunie si Vladut 3 ani- a implinit pe 21 aprilie Report