May 31, 201214 yr comment_151186 Sa fiti sanatosi! Ca de frumosi sunteti cat incape ! Ma bucur nespus sa te vad pe la han! Multumim!Si eu ma bucur ca m-ati primit aici in sanul vostru chiar daca,de multe ori intru citesc si fug la treaba.Oricum imi place foarte mult si ma simt asa un copilas al vostru pentru ca daca nu ma insel sunt cea mai mic de pe aici.Imi place ca pot cere sfaturi fara a fi judecata Report
May 31, 201214 yr comment_151190 Buey, you made my day cu maneaua voastra santeti tari doaamnelor...azi facui ( luat din fuga calului de pe net ) o prajiturea, care a iesit nespus de buna...deci aveam 250 gr de mascarpone, ca copila n-a vrut tiramisù, asa ca l-am reciclat...mixat bine cu 220 gr zahar pudra, oleac de zahar vanilat prod proprie , 4 oua zeama si coaja de lamaie, pus si un gatlej bun de limoncello apoi 100 gr migdale/amande macinate, 100 gr faina, 100 gr amidon, oleac de praf de copt; amestecat bine, pus in tava siliconoasa oleac de unt, zahar si ceva lamele de migdale/amande( optional)...totul 40 min la 180°...rasturnat, intepat si inundat cu niscai limoncello ( si asta e optional, la ei in reteta il tartinau cu lemoncurd, da eu nu aveam si eram si pe fuga; )...le-a placut la cocoanele de la biroul orchestrei ( si domnilor ) caci fusese ziua uneia si am aflat tarziu Report
May 31, 201214 yr comment_151192 Ce m-ati distrat cu cantecelul, aveti inspiratie ce mai incoace incolo!!!Ela Bravo Alex , Geany, se zice ca atunci cand visezi urat ti se intampla exact invers ,adica ti se intampla ceva bun si frumos Report
May 31, 201214 yr comment_151193 Buey, you made my day cu maneaua voastra santeti tari doaamnelor...azi facui ( luat din fuga calului de pe net ) o prajiturea, care a iesit nespus de buna...deci aveam 250 gr de mascarpone, ca copila n-a vrut tiramisù, asa ca l-am reciclat...mixat bine cu 220 gr zahar pudra, oleac de zahar vanilat prod proprie , 4 oua zeama si coaja de lamaie, pus si un gatlej bun de limoncello apoi 100 gr migdale/amande macinate, 100 gr faina, 100 gr amidon, oleac de praf de copt; amestecat bine, pus in tava siliconoasa oleac de unt, zahar si ceva lamele de migdale/amande( optional)...totul 40 min la 180°...rasturnat, intepat si inundat cu niscai limoncello ( si asta e optional, la ei in reteta il tartinau cu lemoncurd, da eu nu aveam si eram si pe fuga; )...le-a placut la cocoanele de la biroul orchestrei ( si domnilor ) caci fusese ziua uneia si am aflat tarziu Pentru ca ai facut-o si presupun gustat-o, imi poti o idee de inlocuitor al limoncello-ului. Am tot ce-mi trebe in casa, da' limoncello nu vreau sa pun. Report
May 31, 201214 yr comment_151194 Angel, multa sanatate si recuperare grabnica! Sa te intorci curand la familia ta si la noi! si pe azi:2ut ma vezi acum ce silueta sunt? Report
May 31, 201214 yr comment_151195 Denisa e cea care vorbeste,e ca un papagal,repeta tot ce aude doar ca le mai poceste P in loc de F, I in loc de L dar in rest le cam spune si a inceput sa si lege cate doua trei cuvinte.Natalia in schimb vorbeste mai putin esenialul ca sa zic asa:mama,tata,papa,pipi,kk,nu, da,apa,Dutz(vladut),Neni(Deni),Nani(Nati)etc.Si Vladut acum e in perioada cu intrebarile "de ce asa","ce e asta","da de ce"? brava Denisa! uite cum chiar si gemenii nu au acelasi ritm de dezvoltare! noi 1 an si 8 luni si nu suntem mai avansata decat Natalia Report
May 31, 201214 yr comment_151196 Angel, multa sanatate si recuperare grabnica! Sa te intorci curand la familia ta si la noi! Sanatate multa Angel, te asteptam! Report
May 31, 201214 yr comment_151197 Multumim!Si eu ma bucur ca m-ati primit aici in sanul vostru chiar daca,de multe ori intru citesc si fug la treaba.Oricum imi place foarte mult si ma simt asa un copilas al vostru pentru ca daca nu ma insel sunt cea mai mic de pe aici.Imi place ca pot cere sfaturi fara a fi judecata da-da-da-da-da! si mie! e o atmosfera super! orice probl ai avea si cat de stangace ai fi intr-un domeniu, gasesti aici un sfat, o experienta, o parere, fetele cauta pe net imediat daca ai nev de o info ! e o comunitate de prieteni!imi place cand vii cu piticii tai aici! si asa mai iesi de la pampersi, supe si rufitze de spalat.... Report
May 31, 201214 yr comment_151198 Felicitari de oral Alex! maine bem pentru intrarea la liceu! Alex devine licean ! Sa te tii mami emotii de acum! Stella ai poza? cum e ? gen pandispan? sau gen cheesecake? esti foarte descurcareata si inventiva! moama dar cu atatia colegi de orchestra nu mai prididesti cu gateala! te admir enorm! in mod special pentru altruism, daruire, ospitalitate, compasiune etc. Cuvintele sunt de prisos cand vine vorba de Stellina! As vrea sa fiu si eu asa, dar nu stiu de unde sa incep? Colegii ar ramane masca sa incep sa le aduc prajituri! Stiu eu cui i-ar place, sa-i chem la masa toata ziua: cumnaticii Report
May 31, 201214 yr comment_151199 Sorina, te rog , e nevoie de tine aici:https://forum.artaculinara.ro/topic/88-odiseea-fundamentalismului/page__pid__151162__st__240entry151162referitor la prosciuto si alte mezeluri italienesti "curate" si "murdare". Ne ajuti? Report
May 31, 201214 yr comment_151220 Georiana, sunt sigura ca Alex v-a fi printre cei 60 .Asteptam maine vesti. Stella, Fico e un dulce. Si de la mine niste bujori, eu sunt mai intarziata la flori, la noi apar toate mai tarziu:)si macisi niste trandafiri mici cataratori Report
May 31, 201214 yr comment_151222 am uitat sa spun stellei ce mult mi-au placut macii!ce floricele frumoase ai Ioana! asa da, ai spor la gradinarit Am un feeling, ca Alex va fi in top prima jumatate! Report
May 31, 201214 yr comment_151235 Dani, te vad, esti subtirica, dar ma cam aburesti...Georgi, bravo lui Alex, maine sarbatorim, clar.Ioana, foarte faine floricelele, bujorii imi plac tare mult. Report
May 31, 201214 yr comment_151236 Sorina , rapid de tot...suc de lamaie si zahar pudra, sau lemon curd sau pur si simplu zahar pudra.Daniella, are consistenta de ...ceva intre chec ....nu stiu nici eu ce...dar e un chec foarte fin si fain.fuuuuuug la contzerte Report
May 31, 201214 yr comment_151240 Dani, te vad, esti subtirica, dar ma cam aburesti... n-am poze "noua", poate fac sambata ca iesim cu copii de 1 iunie (Cu ai fratelui si inca ceva prieteni), daca nu ploua ... Report
May 31, 201214 yr comment_151241 Giorgi' ma bucur nespus de veste buna! Cred ca tu ai emotii mai mari decat el! Stelin' mi-ai amintit de reteta de chec cu aluat oparit ,am uitat sa o intreb pe mama daca a pus mana pe reptzept' Report
May 31, 201214 yr comment_151242 Salut!N-am citit din urma ca n-am timp!Dar maneaua am vazut-o!Sper sa am si idei![b]Ce m-ati distrat cu cantecelul, https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif aveti inspiratie ce mai incoace incolo[/b]!!!=aveti inspiratie, ce mai in colo si-ncoace, e corect, ca sa fii "in tema" Ca din vechi mai citii cate ceva, Alimocanu, parca, zicea de furnici? Sau incurc? Nu-i bai!Citeam undeva ca se presara praf de copt pe traseul lor! Is ff fericita ca NU MAI PLOUA!!! S fi venit vara mai devreme de 6 iunie? Ce frumos ar fi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Aici e senin si frumos! Ce-a patit Angel!Sper ca nu-i grav si ca se va reface repede!O stiu luptatoare!Giannyyyyy! Vreau castraveciori de-aia!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Sau vrei sa te bantui? Bu-hu-huuu, castraveciori mai ai NU!(zi ca te-am speriat!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif )Giorgiuto, tu stii ca io-s langa voi cu sufletul si-i tin pumnii lui Alex!SIGUR va fi in primii 30!Asa simt eu! Oricum, in cei 60 va fi! Frumoase flori, frumoase ca stapanele!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
May 31, 201214 yr comment_151249 Am lipsit un pic si ati scris o gramada de pagini... Nu pot ascunde cat de rau imi pare pentru cearta izbucnita aici, un loc care nu ar trebui sa fie o arena de lupta, ci un loc de relaxare. La mine la scoala vin foarte des in cabinet elevi cu probleme similare, pe care nu stiu sa le gestioneze. Pe langa recomandarile pe care le fac profesorilor privind elevii respectivi, la consiliere copii incearca sa-si gaseasca unul altuia calitatile. Uneori au nevoie de mai mult ajutor din partea mea, alteori realizeaza singuri, dupa ce petrec un timp impreuna, ca au in comun mai mult decat credeau, si nu de putine ori au ajuns sa aiba o relatie buna spre foarte buna ulterior . Daca nu reusesc, sau nu isi dau nici un interes sa colaboreze, le recomand ceea ce a facut si Adriana: sa se ignore. Uneori avem zile bune, alteori mai agitate, cand interpretam lucrurile si cuvintele in mod eronat, asa ca mai bine numaram pana la 10 inainte de a raspunde. Bun, nadajduiesc sa lasam in urma acest episod si sa mergem inainte cu bucurii si realizari.PS: am avut doua zile mizerabile din toate punctele de vedere, abia azi am inceput sa-mi revin. Sa-mi treaca si mie! Va pup pe toate si tin si eu pumnii lui Alex ! De la mine o ciorba de fasole: mmmmmmm,ce buna a fost dupa atata vreme de dieta Report
May 31, 201214 yr comment_151252 Ia, si de la mine o poza de azi, din cabinet. Am editat ca era prea mare poza. Report
May 31, 201214 yr comment_151254 Ia , si de la mine o poza, de azi, din cabinet: Waw, ce doamna bine! Report
May 31, 201214 yr comment_151256 Doamna profa si doamna psiholog bine ati venit!1. la mana, iau vasutul! 2. la mana, ma asez pe canapea si va las sa imi povestiti ce vrea muschii dvs aia frumosi de la gambele alea de caprioara zvelta care-mi sunteti!3. la mana, ma conformez : inainte cu bucurii si realizari! Report
May 31, 201214 yr comment_151257 Ia , si de la mine o poza, de azi, din cabinet: Waw, ce doamna bine! Saru'mana! Report