Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Gelutza, asa sa ne ajute Doamne Doamne! ca mare dreptate ai! si majoritatea de aici suntem pentru asta aici ! cuum te mai simti? remediu pt zoster ai?

Stella, inteleg perfect ce spui. Absolut perfect!

zerda, nu sunt atat de analfabeta, incat sa nu fi auzit de endocrinolog, sunt mai mult ca sigura ca te-ai prins ca era o greseala de editare, ca am spus mereu ca scriu tot in goana calului.

[indent][i]"Mi se pare de departe cel mai jignitor lucru pe care l-am citit pe acest forum de cand sunt membru!! Si tu pui pe seama ca e vorba de zodie??!!? Ma gandesc ca te gandesti ca esti o fiinta rationala, ti se pare normal sa balacaresti pe cineva asa, ca nu esti tu multumita ca nu a avut grija de fiica ta?? fata de 30 de ani are auto control si discernamant, ce vina are mama pentru ce mananca ea ca bezmetica?? ca n-ai zis ca si ea e obeza!!

si nici pe fata ta n-a facut-o obeza!

si se numeste endocrinolog, doar asa ca m-ai calcat pe coada! " [/i][/indent]

tu nu te-ai saturat sa tot apostrofezi gratuit lumea pasnica de aici?

Am si scris deja, inca de la inceputul discutiei, ca NU cred in zodii, ca depinde luna, ziua, ora, minutul, data, locul. Dar unora le place sa NU citeasca, ci sa scoata din context, sa dea cu bata si apoi sa intrebe!

De calcat nu vad cu ce te-am calcat eu pe coada... alooo! si nu vreau sa emit nici un fel de jigniri, pentru ca nu sunt dispusa sa raspund in modul tau! ... si chiar nu imi face nici o placere sa trebuiasca sa vorbesc pe tonul cu care tu trebuie sa fii pusa in banca ta!

In alta ordine de idei, am un editor de texte in care scriu in prezent de tot rahatul acasa, ca nu vad nimic din ce scriu ... mi se duce scrisul in dreapta sub emoticoane, asa ca scriu blind, asa cum o fac de regula! nu mai indrazni sa ma corectezi pe mine de acum! vezi de tine si alte tale!

geany, super poze ai pus! ;) brava fata! esti tare + disteapta!!! Ma facusi sa rad! :hug: exact pe context!!!

Moatzo, tu esti la categoria intelepti, alaturi de Giorgi, de Stella, de lili. Iar mofta' are dreptte: mai da si tu si altora! Daca masculul nu poti sa-l imparti si Doamne fereste! nici prin cap nu-mi trec asemenea pretentii, singurul lucru pe care mi-l doresc este sa imparti cu noi cate o bucatica din intelepciunea si experienta ta ... , din rafinamentul tau! :D

Ioana, este super cand poti sa faci orice este nevoie cu pasiune, cu dragoste, cu bucurie si cu relaxare! felicitari si tie! :71: Stiu cum este ca o fac la serviciu si te inteleg perfect!

Eu, totusi sunt de acord cu Maya! :D noroc ca nu am cazul ala in fata (el cu mana in pantaloni cerand o bere, in timp ce ea trebaluieste!) ca dupa o zi ca asta scoteam si eu bazuca ........de jucarie ... sa ma joc cu fiica-mea de-a razboiul ...:D

dar chiar, mai tineti minte cand jucam toci si razboi? :lol:

Fetelor, va pupicesc si fug acasa ca aici se anunta furtuni si vijelii. Si sunt niste nori!!!

Maine nu sunt cu voi, mi-am luat liber sa fiu alaturi de Alex la primul lui examen, trebuie cineva sa-i sustina moralul. Dar pe al meu cine il sustine, am niste emotii!

DD sa fie cu toata lumea si cu cupilul meu, sa treaca cu brio de examen si sub el sa se traga linia si sa scrie "promovat"! :notworthy: :thumleft:

Sa ii ajute DD!Succes!

Sunt foarte fericita. Am fost la control la alt chirurg mai experimentat si ne-a spus ca in 5 luni o sa fie bine unghiutele cu mare atentie: sa nu se mai loveasca, multivitamine cu multiminerale (Picovit - pt fortificare unghii 3 luni), tratament cu un gel cicatrizant post interventii chirurgicale 2 luni si igiena detaliata sa se inmoaie si sa nu rupa cojitele de acolo de pe patul unghial. Doamne ajuta :notworthy: , ca tare am fost catranita!

Ma bucur foarte mult sa aud vesti bune Daniella! :thumleft: si un :pupic: la manuta Biutei.

zerda, nu sunt atat de analfabeta, incat sa nu fi auzit de endocrinolog, sunt mai mult ca sigura ca te-ai prins ca era o greseala de editare, ca am spus mereu ca scriu tot in goana calului. zi zau ca nu te-ai prins! sunt sigura ca am luat la treapta 1 nota mai mare ca tine la examentul de limba si literatura romana! sunt sigura!

[indent][i]"Mi se pare de departe cel mai jignitor lucru pe care l-am citit pe acest forum de cand sunt membru!! Si tu pui pe seama ca e vorba de zodie??!!? Ma gandesc ca te gandesti ca esti o fiinta rationala, ti se pare normal sa balacaresti pe cineva asa, ca nu esti tu multumita ca nu a avut grija de fiica ta?? fata de 30 de ani are auto control si discernamant, ce vina are mama pentru ce mananca ea ca bezmetica?? ca n-ai zis ca si ea e obeza!!

si nici pe fata ta n-a facut-o obeza!

si se numeste endocrinolog, doar asa ca m-ai calcat pe coada! " [/i][/indent]

tu nu te-ai saturat sa tot apostrofezi gratuit lumea pasnica de aici? se pare ca nu reusesti sa intelegi si din cand in cand trebuie sa dai cu batul in balta, conform vechilor obiceiuri...!

Desi, uneori

- felul in care te adresezi si judeci pe ceilalti

[indent]- fara sa te intereseze nici pentru ce suntem noi aici, cei ce ne scriem aproape zilnic una alta;

- fara sa cunosti o anumita situatie particulara, [/indent]

- dar si modul in care te agati de te miri ce fraza sau context, ori pe care o scoti din context

fac deja ca lumea sa nu iti mai dea aici de mult explicatii cand ai tot apostrofat- ba pe una, ba pe alta. Dar, afla ca lumea continua sa se contrarieze, insa nu "public"! pentru ca noi nu suntem aici pentru samanta de scandal si nici pentru apostrofari sau pt a fi judecati. Personal, apreciez parerile, solutiile si opiniile diferite, insa nu si mitocania gratuita, care imi cade greu la ficat!

De cate ori trebuie sa ti se mai repete ca sa pricepi ca oamenii sunt aici pentru relax, socializare, descarcare de problemele zilnice, compasiune, pentru un sfat, pentru frumusete, pentru o vorba buna, pentru a-si impartasi retete, bucurii, necazuri, si alte motive similare ... ! ?

Nimeni nu asteapta sa fie judecat de tine, in mod special! Iar noi am mai precizat lucrurile aceastea in diverse ocazii.

Nimeni nu iti cere sa fii de acord cu mine, sa ai aceeasi parere sau reteta cu mine, dar asta nu inseamna ca iti poti permite sa jignesti alta persoana, indiferent de diferenta de opinie ...sau ce ti se pare tie ...!

Eu o sa o fac de data asta, o sa iti dau explicatii desi nu ti se cuvin, pentru felul in care stii sa te adresezi!!! Pentru informatia ta, nu am vrut sa intru in detalii, tocmai ca nu e locul - nu toata lumea are chef sa citeasca povestea mea, pe de-o parte si pe de alta parte, pentru ca mamaie este o femeie buna la suflet, care nu face nimic din rautate si care iubeste copilul! Ea chiar crede ca face bine ce face! Deci in mod categoric e bine intentionata. Si o iubeste si pe fiica-sa si pe nepoata-sa cealalta si pe fiica-mea si pe fiu-su si pe mine!!!! Ceea ce ai scris tu, nu are legatura cu ceea ce am scris eu! Daca nu ii iese mereu, nu am dreptul in cate o zi, 2, 7, 9 sa ma enervez, sa imi vars oful ca trebuie sa fug de judecata ta!? Dar cine esti tu sa ma judeci pe mine?

Interpretezi in functie de toanele tale te miri ce fraza si ceea ce tu scrii negru pe alb apoi e scos din context si diferit de ceea ce eu am scris! Nu e nici o balacareala si nici o jignire in ceea ce eu am scris! Am scris simplu pe intelesul tau: ea vrea cu orice pret sa fie seful, sa faca ce spune ea, ceilalti nu stiu nimic si este convinsa ca are dreptate in orice. Nu stiu unde citesti tu! Ceea ce am scris si am subliniat este ca ea e seful si toti vrand nevrand in fata faptului implinit joaca precum canta ea, pentru ca spune da-da si apoiu face tot cum stie/vrea. Unde e balacareala? alooo!

Deci, da! pt informatia ta are legatura mama (nici ea nu e departe deloc de obezitate, nici de glicemie ridicata, nici de colesterol si trigliceride marite), cu fiica si cu nepoata: in primul rand pentru obiceiurile culinare formate in copilarie, pentru lipsa de interes si preocupare pentru sanatatea membrilor familiei cand vezi ca lucrurile sunt complet scapate de sub control. Iar legatura mare este ca locuiesc inca in aceeasi casa si mama gateste pentru ei toti. Dimineata se scoala la 6 -7, face 3 oale cu mancare. Vine la mine la 9 jum-10, ia caruciorul fuge in piata cumpara ce o taie, nu ce ii spun eu, NU-NU in nici un caz (de altfel rareori o rog sa cumpere ceva, ca nu e nevoie de regula). Dar ii spun ce si cum sa gateasca, dar ea nu face niciodata decat ce are ea chef si cum are ea chef. Pentru ca asa e mai bine, asa face ea, asa i-a spus vecina etc....intotdeauna are un motiv!

Abia asteapta sa culce copila si face si la noi 3 oale de mancare.

Abia asteapta sa plece acasa, pt. ca o suna nepoata de zor, ca la scoala a avut ciulama si ei nu ii place si acasa nu mai e "nimic de mancare", sau nu ii place ce e si iar abia asteapta sa fuga sa faca alte 3 oale de mancare.

Cand spun 3-3-3 oale de mancare fac o medie, o data sunt 4 feluri, o data 2, o data 5, o data 1, dar media de oale in frigider e de minim 3. A doua zi, pentru diversificare, vine deja la mine cu cumparaturile facute: azi am pofta de varza/mazare/sarmale asa ca am luat tot ce-mi trebuie si cum se culca fata asta am in plan. In conditiile in care la mine troneaza alte 3 oale de mancare.

Sau dimineata vine si ma intreaba: ce am azi de facut: sa va jucati si plimbati cu Beatrice, avem mancare 3 oale. Raspuns: pai am adus x, y, z, lasa ca vad eu ce fac cu ele... Crezi ca nu o iei razna dupa 1 an ? Dar nu mai fac caz...

Iar cand spun ca face numai ce vrea ea, nu ma refer la maruntisuri de tipul ca pune alandala totul in dulapuri si/sau pe unde nimereste, nu ma refer la faptul ca ii spun ca trebuie sa ii dea vitamina D3 in fiecare zi impreuna cu fructele si cand o intreb aflu nu a facut asa ca ... are ea un motiv intotdeauna ... Nu, pentru astea deja nu mai fac caz si nu ii mai spun macar ... Pt ca oricum nu foloseste! Ajungi la concluzia ca nu vorbesti aceeasi limba!

Ma refer la chestii mult mai grave, de tipul: copila e bolnava de otita sau bronsita. E grav, face antibiotice intravenos de 2 ori avem plimbare cu ea la clinica. Ii las lista cu 7 medicamente si schema pe ore scrisa , mai explicit decat mi-a dat-o medicul, inainte sa plec ii repet si o intreb dc a inteles. Cand o intreb daca i le-a dat imi spune ca i-a dat panadolul si nurofenul, ce mai trebuia ceva!?!?!?!

Cum spunea si Stella, ce sa ii faci? :thumleft: Ramai speachless!

Chestiunile astea sunt aproape zilnice: Dupa 7 zile de antibiotic la bronsita tot facea febra, dar numai un puseu pe zi si mai mica, sub 39.

Ii explic totul si ce a spus medicul si ii las scris: doar in caz ca face febra, 5 ml nurofen.

Seara o intreb: a facut febra? zice: da 38,3-38,5- 38,8. Si zic: i-ati dat nurofen? Aaa... nu... nu i-am dat. De ce? pai ce, asta e febra?! :pupic: In conditiile in care ai crescut 2 copii si 1 nepoata deja.

Da, pe a mea nu a facut-o obeza ca totusi e sub ingrijirea mea, care trebuie sa fiu ca picatura chinezeasca|! Nu e inca obeza pt ia cu mamaie-sa doar 2 mese pe zi x 5 zile cand nu merge la gradinita (o ajunge ea sa frecventeze normal si asta!) si am in casa numai paste, orez, gris integral. Fac 100 Km sa ii aduc legume si oua, pasare de la tara. Nu ii permit sa imi faca si sa imi aduca in casa toate matrapazlacurile. Dar ce crezi ca noua nu ne trimite sambata-duminica asa din poanier cate 3 placinte cu branza!? Pai la mine in casa, TOTI 3 nu mancam 3 placinte intr-un an!

Darrrrrrrrrrrr toate astea le face din bunatate si cu bune intentii. Este o femeie buna, am mentionat asta intre primele posturi de azi dimineata! Nici intr-un caz nu am balacarit pe nimeni! Ceea ce am scris eu, nu are legatura cu rautatile pe care le scrii tu!!!!

In primul rand nu cred ca ai caderea sa iti dai cu presupusul cum e sa fii mama si sa iti doresti sa iti cresti copilul si sa fie ingijit intr-un anumit mod, sa instruiesti in detaliu pe cineva apropiat privind modul de ingrijire si sa simti in fiecare zi cum este sa iti fie refuzata sistematic aceasta posibilitate de a-ti creste copilul dupa propriile reguli. Cand o sa ai ocazia sa simti si sa traiesti asta, desi ca bun crestin nu ti-o doresc, revino cu intrebari!

Am si scris deja, inca de la inceputul discutiei, ca NU cred in zodii, ca depinde luna, ziua, ora, minutul, data, locul. Dar unora le place sa NU citeasca, ci sa scoata din context, sa dea cu bata si apoi sa intrebe!

Crezi ca era cazul sa scriu eu toata polologhia asta despe o femeie bine intentionata, care vrea sa fie sef, doar pentru ca tu sari sa apostrofezi fara sa stii despre ce e vorba, fara sa citesti si sa cumpanesti inainte sa scrii asemenea aberatii?!

Cum crezi ca ceilalti au inteles, doar tu nu? Si nu e primul caz cand procedezi asa! Simplu: ceilalti daca nu inteleg ceva intreaba civilizat si nu apostrofeaza cu expresii complet lipsite de sens ca si cele folosite de tine. Asa te-am intrebat si eu cand nu am inteles, in mod civilizat: "aici te-am pierdut! ce ai vrut sa spui?" si ce imi raspunzi tu??????!!!! dar cum iti permiti?!

insa cum toata lumea te stie ..., nici nu meriti sa se mai enerveze omul ... Pacat ca strici atmosfera de aici!

De calcat nu vad cu ce te-am calcat eu pe coada... alooo! si nu vreau sa emit nici un fel de jigniri, pentru ca nu sunt dispusa sa raspund in modul tau! ... si chiar nu imi face nici o placere sa trebuiasca sa vorbesc pe tonul cu care tu trebuie sa fii pusa in banca ta!

In alta ordine de idei un editor de texte in care scriu in prezent de tot rahatul acasa, ca nu vad nimic din ce scriu ... mi se duce scrisul in dreapta sub emoticoane, asa ca scriu blind, asa cum o fac de regula! nu mai indrazni sa ma corectezi pe mine de acum! vezi de tine si alte tale!

:notworthy: like!

hello, hello! si-o zi senina tuturor!

Buna dimineata dragi prietene si prieteni!Ca sa mai schimbam putin atmosfera ia priviti ce soare am avut ieri la Sibiu

post-1369-13384399547279_thumb.jpg

Lasand la o parte furtuna de azinoapte, va mai incalzesc putin ziua cu un soare timid care la ora 6.30 si-a facut aparitia de "dupa" casute

post-1369-13384401332468_thumb.jpg

Si tot pentru a va inveseli ziua cateva floricele din curtea mea:post-1369-13384402161323_thumb.jpgpost-1369-13384403122453_thumb.jpgpost-1369-13384406465876_thumb.jpgpost-1369-13384403551678_thumb.jpgpost-1369-13384403809088_thumb.jpgpost-1369-13384405937053_thumb.jpg

Cine se scuza, se acuza! uitati ce am scris eu si cerceaful scris de Daniella! Nu am jignit pe nimeni cu nimic, am vorbit politicos, mai ales concis.

Tu ai facut mai multe trimiteri directe si jignitoare la mine ca si cum m-ai cunoaste, ca si cum stii ceva despre mine, ca sa te citez" fara sa cunosti o anumita situatie particulara"!!!

Merci ca mi-ai demonstrat impreuna cu moatza ca nu sunt dorita aici! Nu e o problema, pot sa-mi duc problemele pe care nu le cunoasteti voi si in alte zari! Eu nici macar la fantana dorintelor nu am spus ce ma roade, ca sa veniti sa radeti voi, dar tot eu sunt aia rea!

Frumoase flori ella!cu atat mai frumoase cu cat vin dupa niste venin!

Buna dimineata la han, si nu va mai suparati si in lumea virtuala, ca e destul ce este in cea reala.

De obicei martea si joia au faima de zile cu ceasuri rele, dar vad ca la noi fu miercuri...deci lojic, azi fiind joi, si spiritele calmate, sa fie o zi splendida.

va pun o poza sa va inveseliti...pisicul contorsionist...care se ascunde in bidet :notworthy:

post-16-13384448448676_thumb.jpg

Haha Stella, noroc ca ai scris ca e pisic, ca altfel e greu sa-ti dai seama!

Buna dimineata la han si o zi frumoasa si calma va doresc! Mi-e o leneeeeeee!

post-114-13384452635503_thumb.jpg

Buna dimi'!

Ha ,ha !ce dulce e pisicu' :hug:

La noi din nou soare timid! :thumleft:

Eu am visat tare urat azinoapte ...Brrr!! :pupic:

Si eu sunt de parere ca suntem aici pt. a socializa si a ne simti bine printre prieteni,ficare cu probleme mai mari sau mai mici vin sa-si gaseasca aici alinare printre prieteni dragi ,oameni cazi si deosebiti s-au adunat aici la han si sunt tare mandra ca ma aflu in preajma lor :hug: de multe ori cand sunt mai ''depresata'' :lol: ma incarca pozitiv atmosfera de la han,mai oferim o floare mai stam la o barfa la o cafea la un fursec ^_^

Astfel eu propun sa ne dam mana sa uitam supararea si sa fim cu totii aceeasi prieteni calzi care am fost si pana acum ,ar fi pacat ca cineva sa stea suparat intr-un colt,asa ca pe principiul :'' cele rele sa se spele cele bune sa se adune'' :lol: supun la vot cine e deacord sa voteze :''+ 1'' si evident cine nu e deacord sa voteze :''-1''. Am o presimtire ca nu va fi nici un -1 :71:

Acum sa va plictisesc ,cu ale mele ,azi e bub' liber asa ca iesim la plimbare il duc la topogane etc,am in plan un bors bun de pui sa-l fac la amiaza,pe seara ficatei prajiti cu ceapa si mamaliguta ,asa de frumos miros castraveciorii cred ca o sa fur unul asa doar pe jumatate murat :notworthy:

De la mine +1, mie mi-e drag tare sa intru aici, sa va citesc, sa va cunosc pe toate, sa-mi mai vars si eu un of cand e cazul sau sa impart bucuriile cu voi, ma gandesc ca suntem imprastiate prin toate colturile lumii, dar va simt mai aproape decat multe persoane pe care le intalnesc zi de zi.

Stella, poza e mortala, te pufneste rasul instantaneu.

Hazel, ce faci? hai cu micul dejun, ca Georgi are treaba azi (tin pumnii pentru Alex).

Zi faina (musai)!

Buna dimineata .

Hazel , colega :notworthy:

Stella ,motanul ala al tau superb e tare inventiv ...ce loc de dormit si-a gasit el :pupic:

Eu sunt fericita posesoare a unei verze murate , am gasit un magazin turcesc in Helsinki unde aduc , te miri ce gasesti acolo , asa ca ...sarmale scrie pe sortul meu de Masterchef zilele astea :thumleft:

De la mine +1, mie mi-e drag tare sa intru aici, sa va citesc, sa va cunosc pe toate, sa-mi mai vars si eu un of cand e cazul sau sa impart bucuriile cu voi, ma gandesc ca suntem imprastiate prin toate colturile lumii, dar va simt mai aproape decat multe persoane pe care le intalnesc zi de zi.

Stella, poza e mortala, te pufneste rasul instantaneu.

Hazel, ce faci? hai cu micul dejun, ca Georgi are treaba azi (tin pumnii pentru Alex).

Zi faina (musai)!

M-am executat sa traiti! :notworthy:

post-114-13384465183789_thumb.jpg

post-114-13384465310904_thumb.jpg

M-am executat sa traiti! :notworthy:

Asa mai vii de-acasa! |Bun!

Si mie mi-e dor de Foxy, zici ca au mutat-o pe alta planeta, nu stiu ce se intampla....

Buna dimi'!

La noi din nou soare timid! :pupic:

Eu am visat tare urat azinoapte ...Brrr!! :hug:

Si eu sunt de parere ca suntem aici pt. a socializa si a ne simti bine printre prieteni,ficare cu probleme mai mari sau mai mici vin sa-si gaseasca aici alinare printre prieteni dragi ,oameni cazi si deosebiti s-au adunat aici la han si sunt tare mandra ca ma aflu in preajma lor :lol: de multe ori cand sunt mai ''depresata'' :lol: ma incarca pozitiv atmosfera de la han,mai oferim o floare mai stam la o barfa la o cafea la un fursec ^_^

Astfel eu propun sa ne dam mana sa uitam supararea si sa fim cu totii aceeasi prieteni calzi care am fost si pana acum ,ar fi pacat ca cineva sa stea suparat intr-un colt,asa ca pe principiul :'' cele rele sa se spele cele bune sa se adune'' :71: supun la vot cine e deacord sa voteze :''+ 1'' si evident cine nu e deacord sa voteze :''-1''. Am o presimtire ca nu va fi nici un -1 ^_^

Acum sa va plictisesc ,cu ale mele ,azi e bub' liber asa ca iesim la plimbare il duc la topogane etc,am in plan un bors bun de pui sa-l fac la amiaza,pe seara ficatei prajiti cu ceapa si mamaliguta ,asa de frumos miros castraveciorii cred ca o sa fur unul asa doar pe jumatate murat :notworthy:

+1 si de la mine :thumleft:

Buna dimi'!

La noi din nou soare timid! :thumleft:

Eu am visat tare urat azinoapte ...Brrr!! :pupic:

Si eu sunt de parere ca suntem aici pt. a socializa si a ne simti bine printre prieteni,ficare cu probleme mai mari sau mai mici vin sa-si gaseasca aici alinare printre prieteni dragi ,oameni cazi si deosebiti s-au adunat aici la han si sunt tare mandra ca ma aflu in preajma lor :hug: de multe ori cand sunt mai ''depresata'' :lol: ma incarca pozitiv atmosfera de la han,mai oferim o floare mai stam la o barfa la o cafea la un fursec ^_^

Astfel eu propun sa ne dam mana sa uitam supararea si sa fim cu totii aceeasi prieteni calzi care am fost si pana acum ,ar fi pacat ca cineva sa stea suparat intr-un colt,asa ca pe principiul :'' cele rele sa se spele cele bune sa se adune'' :lol: supun la vot cine e deacord sa voteze :''+ 1'' si evident cine nu e deacord sa voteze :''-1''. Am o presimtire ca nu va fi nici un -1 :71:

+1

e greu uneori in viata reala sa intelegi corect ce a vrut sa zica celalalt, darmite in virtual, cand citesti niste cuvinte pe un monitor, nu auzi intonatii, nu vezi expresia fetei....

Asa asa adunati la + 1! :lol: :71:

Am uitat sa va urez o zi superba ! :pupic:

Bub' tzopaie tare nerabdator :hug: :hug: '' 'Ai mami melgem?! cand melgem?! ,acum se probeaza in oglinda :thumleft:

Ultima stire pe care am avut-o despre Fox era ca e bine dar e f. ocupata de dimineata pana seara ,oricum ma alatur si eu corului :'' Fffooxxx!!!! :notworthy: ne e tare dor despre' tinee!! :lol:

Mi-a trimis mama prajitura cu pere si nuci,tare buna la cafea,va servesc (doar virtual din pacate, si pe voi)

post-405-13384495885054_thumb.jpg

Tare pufoasa si gustoasa i-a mai iesit,e prajitura ei preferata :thumleft: Asta

Nu o sa-i povestesc visul ca o sperii! :notworthy:

Mi-a trimis mama prajitura cu pere si nuci,tare buna la cafea,va servesc (doar virtual din pacate, si pe voi)

Tare pufoasa si gustoasa i-a mai iesit,e prajitura ei preferata :pupic: Asta

Nu o sa-i povestesc visul ca o sperii! :thumleft:

Vise taica!

Nu te mai speria si tu, creierul noaptea prelucreaza ce se intampla ziua, ce stressuri ai, ce dorinte, dar fiind pe jumatate adormit, le amesteca cum se nimereste, asa ca stai linistita :notworthy:

Tot vreau de sambata sa pun pozele astea, ia sa va inseninez si eu putin ziua de azi, pe langa minunatiile de flori, pisicuti puse de restul fetelor, tratariseala si prajitura mamei Geany:

post-685-13384527023424_thumb.jpg

post-685-13384528508943_thumb.jpg

post-685-13384529582811_thumb.jpg

post-685-13384530143455_thumb.jpg

Daaaa, era numai dupa catei, ca vedea prima oara pui de animale si trebuia sa o protejez de catelasa-mama ....

Cele dinainte cu catelusii care sug sunt de la garaj, acum pun si de la ferma animalelor:

post-685-13384539116226_thumb.jpg

post-685-1338454027714_thumb.jpg

post-685-13384541832552_thumb.jpg

insa cum toata lumea te stie ..., nici nu meriti sa se mai enerveze omul ... Pacat ca strici atmosfera de aici!

Merci ca mi-ai demonstrat impreuna cu moatza ca nu sunt dorita aici! Nu e o problema, pot sa-mi duc problemele pe care nu le cunoasteti voi si in alte zari! Eu nici macar la fantana dorintelor nu am spus ce ma roade, ca sa veniti sa radeti voi, dar tot eu sunt aia rea!

Imi pare rau ca am citit ce am citit si mai rau imi pare ca trebuie sa intervin.

Va rog eu personal pe ambele si amindoua sa punem punct aici acestui episod. Inca mai sper ca suntem intr-o oaza fericita aici si discutii de acest gen nu avem. :notworthy:

Si, un sfat, dobindit din lunga-mi experienta :thumleft: cind nu "va place" de cineva nu cititi ce a scris si daca ati citit, inainte de a raspunde numarati pina la 10, trageti o respirare adinca si intrebati-va daca are totusi sens sa raspundeti.