May 29, 201214 yr comment_150609 Buna dimineata la han!Sa-ti traiasca printesele si petrecere frumoasa, Sorina, si baiatul meu e nascut pe 2 iunie, ne petrecem impreuna!Moftanescule, bine ca ai blana intreaga, si bine ca ti-e bine fata! Si la han noi iubim pisicile, asa ca esti binevenit! Ella, mi-ai pus un zambet pe fata, si imaginea nazdravanilor tai, si animalutele din ograda ta, superb! La noi a plouat iar asta noapte, si ploua iar... era nevoie....Noi sa fim sanatosi!O zi maxima la toata lumea! Report
May 29, 201214 yr comment_150610 Hop si eu pe aici!Buna diminata la tot hanul,la Sibiu s-a oprit deocamdata ploaia dar sa vedem cat tine.Oricum e asa urat afara parca ar veni toamna,e rece asa ca centrala merge de zor.Sper ca odata cu norii de pe cer sa dispara si "norii" tuturor celor care au probleme si sa iasa soarele.Tuturor celor bolnaviori(bolnavioare) insanatosire grabnica!(nu mai numesc ca sa nu uit pe careva).Daniella sa se faca bine Beutza si sa nu mai aiba parte de asa incidente.Si subscriu ce a spus Maya deoarece si eu sunt 24 din 24 cu prichindeii mei(vladut-3ani si gemenele 1 an si 5 luni)si de multe ori se intampla cate un incident.Saptamana trecuta una din gemene i-a prins celeilalte degetelul la sertar si i s-a inegrit toata unghiuta,am crezut ca o sa ii cada dar am scapat.Cealalta gemanutza are o problema cu cataratul cum ai intors capull cum e ba in pat,ba pe scaun,in geam sau te miri unde de iti ingheata sufletul cand vezi.Ieri domnita care mereu se cocoata mi-a cazut din pat si s-a pricopsit cu un cucui in funte.Si sa nu vedeti cand ajunge taticutul acasa ca e prapad.El nu intelege ca asa sunt copii ca poti fi cu ochii tot pe ei si tot se pot lovi. Dar el stiti ce imi spune:cu mine de ce nu se lovesc?Si sa va spun de ce: -pentru ca cu el stau poate cate o ora si atunci ii tine pe toti pe langa el,dar eu cum as putea oare?ca pe langa copii mai trebuie si mancare facuta si curatenie,si haine de spalat si intins(zilnic spal 2 masini de rufe).Asta e stiti cum zicea o poezie "numai mama sa nu fii".Dar pe langa micile neplaceri cu aceste incidente nedorite nimic nu se compara cu bucuria de a fi MAMA si cea mai mare multumire e atunci cand copilasii sun bine si sanatosi!!!Si daca tot am vorbit de mamici si puiuti va pun si cateva imagini cu animalute din ograda mea Ai perfecta dreptate Ella, oricat ne-am uita dupa ei si cat i-am verifica tot fac prostii. Al meu a facut toate boacanele fiind si noi prin preajma, dar cum nu poti sa stai non-stop langa ei, se mai intampla si accidente. Dar toate trec, copiii cresc frumosi si sanatosi!Sa-ti traiasca printesele si printisorul!Iar de animalutele tale, ce sa mai zic, m-au zapacit de-a binelea! Iar cum mie imi plac foarte mult... Report
May 29, 201214 yr comment_150612 Buna dimineata! Aici s-a oprit pentru moment ploaia, ar vrea sa iasa si soarele, poate cine stie! Hazel, sa traiasca si baiatul tau si sa te vedem "mama soacra" si "bunica"!!! Si ceva bun! Report
May 29, 201214 yr comment_150613 Giorgi, multumesc frumos, sa ne traiasca baietii si sa ne aduca bucurii!Iau si eu din bunatatile puse de tine, ca tare bine arata, si iau si pisoiul hehehe! Report
May 29, 201214 yr comment_150614 Buna dimineata la han. Ella are dreptate, un incident/accident se intampla intr-o secunda.Puiutii tai patrupezi sunt tare dulci. pe prichindei i-am mai admirat la copilasi.Moftanescule, ia mai poftim pe la han, ca mai gasesti o vorba buna, o cafea, un mizilic, o maslina, ba chiar si ceva mai consistent in unele zile.Eu incepp azi cu munca nobila , repetiitii, dupa ce am salahorit la munca de jos campeneasco-gradinareasca.va doresc la toti o zi faina. Report
May 29, 201214 yr comment_150616 hello!ploua, ploua, ploua, ploua -- vreme de betie! asta-mi suna in urechi. moftane, esti un dur, sper ca n-ai naparlit instantaneu.Ela, imi inchipui ce activitate ai tu, cu 3 mogaldete pe langa tine. guvernantii ar tb sa recunoasca meseria de mama, sa-i dea cod in COR.Sorina, sa-ti traiasca cucuietele, sa va petreceti frumos! si la voi e frig?Stella, Giani, tu ai pus gand rau banisorilor! ce ti-o mai trecut prin minte? o zi suportabila tuturor! Report
May 29, 201214 yr comment_150617 Moftanescule, nu numai ca te mai poftim pe la han, dar ti-am adus ceva bun special pentru tine! Si ceva vegetarian! Si acum binemeritata siesta! Report
May 29, 201214 yr comment_150622 Neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gifLa noi încă e urât şi friiiiig, da' nu-i bai. Va fi şi vară într-o joi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy6.gif. Am furat din pofta de viaţă a Geaninei. La Multi Ani! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif pentru toţi sărbătoriţii (fetiţe şi băieţei, micuţi sau mai măricei) şi multă sănătate tuturor. Giorgi, am furat din toate câte puţin, mai ales din mâţa ceea împachetată Ela, tu eşti mămică "extinsă", de mai multe soiuri de puiuţi. Să ai putere şi răbdare pentru viaţa de "zi cu zi" https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Puşa, mă bucur să te vad pe aici https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Dani, Gelutza, ceva noutăţi de pe "front"? moftă, bine ca sunteţi bine, şi tu şi fata. Lasă timiditatea şi stai de poveşti cu noi. Face bine Precis am uitat pe careva. Aşa că mai trimit o tură de pupături la grămadă, să nu se simtă nimeni exclus O zi frumoasă să aveti. P.S. hei, de când tot scriu la mesajul ăsta a ieşit soarele, ceea ce vă doresc şi vouă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Report
May 29, 201214 yr comment_150627 'neata la hanSorina ,Hazel, sanatate multa si La multi ani copiilor vostri Ela ce animalute frumoase ai.Ai de treaba nu gluma Va pup pe toate si sper sa vina si Danilla si Gela cu vesti bune :) :) Moftansecule ma bucur ca ai blana intreaga Ploua intruna si din pacate ieri a murit catelul mamei .L-a dus sotul meu la doctor dar nu s-a mai putut face nimic . Si nu era batran ,avea doar 5 ani.Nu pot sa va povestesc cum ma simt eu dar mama e terminata ,off,off Report
May 29, 201214 yr comment_150633 Neata la han, la noi asa-si-asa, e destul de frig si soare ioc.Lili, imi pare rau, imi inchipui ce-i in inima ei, ne atasam de sufletele astea mici si doare cand se duc...Hazel, multumim de masa, eu cred ca iau bolul cu lapte, cereale si zmeura, iar poza cu bebele si pisicul e superba.Ella, sa-ti traiasca puiuti, sa-ti traiasca si animalutele, vitelusul e foarte fain, ce culoare interesanta are.Sorina, Hazel, LA MULTI ANI copilasilor in avans, sa petreceti fain!Va pup pe toate, mai revin. Report
May 29, 201214 yr comment_150634 'neata la hanPloua intruna si din pacate ieri a murit catelul mamei .L-a dus sotul meu la doctor dar nu s-a mai putut face nimic . Si nu era batran ,avea doar 5 ani.Nu pot sa va povestesc cum ma simt eu dar mama e terminata ,off,off Of, dar ce a avut saracutul! Imi pare tare rau cand aud de astea! Report
May 29, 201214 yr comment_150636 Neata la han, la noi asa-si-asa, e destul de frig si soare ioc.Lili, imi pare rau, imi inchipui ce-i in inima ei, ne atasam de sufletele astea mici si doare cand se duc...Hazel, multumim de masa, eu cred ca iau bolul cu lapte, cereale si zmeura, iar poza cu bebele si pisicul e superba.Ella, sa-ti traiasca puiuti, sa-ti traiasca si animalutele, vitelusul e foarte fain, ce culoare interesanta are.Sorina, Hazel, LA MULTI ANI copilasilor in avans, sa petreceti fain!Va pup pe toate, mai revin. Poate ai vrut sa-mi multumesti mie pentru masa! Report
May 29, 201214 yr comment_150640 oh, Lili, chiar nu vreau sa mai aud de-astea, imi pare tare rau!Boni, ! Report
May 29, 201214 yr comment_150641 Poate ai vrut sa-mi multumesti mie pentru masa! Normal ca tie am vrut sa-ti multumesc , v-am scris pe amandoua, apoi am vazut ca o tura de poze era doar cu pisici si te-am sters din gresala pe tine... Report
May 29, 201214 yr comment_150643 Normal ca tie am vrut sa-ti multumesc , v-am scris pe amandoua, apoi am vazut ca o tura de poze era doar cu pisici si te-am sters din greseala pe tine... Report
May 29, 201214 yr comment_150644 Giorgiana, le-am zis colegilor ca la Bucuresti a iesit soarele si toata lumea-i in urale. il asteapta si la Buzau! Report
May 29, 201214 yr comment_150645 Buna! Deci e stabilit domnul moftanescu e asteptat cu mare drag la han cand are mnealui' chef! A plouat si la noi...iar si din nou Motzulina',are sotul olea de conced' vreo 18 zile si planuim mici excursii peaici prin jur daca o da soarele (o Piatra' destea')si trebuie sa luam un ruxac cu care se va cocosa sotul (inauntru va fi paturica de picnic,jucarii bub',apa bub',o hainuta ca nu se stie niciodata ,senvisuri si o bere sot' destea ala de anul trecut s-a rupt asa ca l-am cusut bine si i l-am dat lui maroiu'),mi-am pus in cap castraveciori murati ca am vazut pusi la fomei' in piata de vanzare si-s 1,5 roni kg. da' eu voiam si cu pepene ca asa imi place mie,la noi e la feli(oi)da e scump si mare trage mult ,nu-mi covine,in piata e mai ieftin felii mai decente ,in plus vazusem dar nu luasem rosii la ciorchine prunisoare 7 roni faine rau si le pusesem gand rau si alora,un unt care-mi place mie mult la 5 roni cu 82 % grasime (ala rosu de la unicarm)ma rog si altele ,ca trebuia sa mai iau eu pulsul pietii da' nu mi-a iesit socoteala ,poate maine In rest pup pe toate lumile! Asa, crastraveti am pus doar crastraveti' ca m-am nervat,i-am pus de ieri dimi' nervoasa(ca nu aveam si pepene) si vad ca deja se tulbura' miros bine rau. La noi in fata scarii e plin de tufe de iasomie cum a plouat miros de-ti iau mintile asa ca am furat vreo 2 (da sa nu ma spuneti lu' nea' Cenusa,seful de scara ca-s a lui ) Ashea! Acum fug dupa bub' dupaia le fac chifle umplute cu cartofi prajiti cascaval afumat, kechup picant ,rondele de carnaciori cabanos si ou deasupra,pe seara pizza! Asta-i planul meu planuitor! Report
May 29, 201214 yr comment_150647 Giani, peste drum de munca mea e-un SH si are agatate la usa niste rucsace f faine. si nu-s nici scumpe. pe la voi n-ai gasi oare? bineinteles daca accepti ideea de SH.sa nu-ti para rau de pepene, am luat eu la 3lei/kg, am dat si-o gramad' de bani pe el, ca-s mari, si nu-s buni. era proaspat, dar nu e dulce inca. da' daca avu omu' pofta! auzi, si 18 zile de conced nu-nseamna oleac' di conced, nu, nu! va pup! ce-mi place iasomia, aveam si noi acasa o tufa mare-mare! Report
May 29, 201214 yr comment_150649 Giorgiana, le-am zis colegilor ca la Bucuresti a iesit soarele si toata lumea-i in urale. il asteapta si la Buzau!Motzulina, am trimis deja soarele si la voi la Buzau, soseste cu primul tren!!!! Dar sa stii ca aici este soare cu "dinti" si nori pe deasupra. Report
May 29, 201214 yr comment_150650 Am si eu 2 tufe de iasomie puse de noi, foarte faine, dar nu stiu de ce nu miros deloc....ciudat. Asta e tufa mea si mi-au inflorit si mie trandafirii, asa ca pentru voi, cu drag Report
May 29, 201214 yr comment_150651 La noi in fata scarii e plin de tufe de iasomie cum a plouat miros de-ti iau mintile asa ca am furat vreo 2 (da sa nu ma spuneti lu' nea' Cenusa,seful de scara ca-s a lui )aşa. Ştiam io că vroiam să vă mai spun ceva, noroc cu Geany. Am în casă, de sâmbătă, un "snop" din ăsta de iasomie. Mi l-a cules Maia din curte de la bunica. S-a răspândit mirosul în toată casa, ioi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Şi mai vroiam să-mi laud copila https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/cool.gifÎnvăţătoarea lor a lipsit 2 (sau 3, nu mai ştiu exact) săptămâni. A fost bolnavă. De luni s-a întors. Maia ne-a bătut la cap de vineri să îi cumpărăm flori pentru bucuria că se întoarce. De obicei când erau chestii de şcoală ne anunţa dimineaţa respectivă, sau cu o seară înainte Am lăsat-o o dată cu problema nerezolvată, să se înveţe minte că nu putem să ne dăm peste cap asa ţac-pac. Aşa că duminică dimineaţă (pe ploaie) a plecat cu tati să cumpere flori. Au găsit un bucheţel finuţ si decent, şi a primit de la florăreasă si un cartonaş din acela, gen felicitare, pe care a scris frumos, cu roz https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif:Bine aţi venit ...., cu drag Anamaria. Tot drumul până la şcoală a tremurat de bucurie. Aşa-s de mândră de ea!!!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Da, recunosc, sunt cioară https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif, da' am zis să mai aduc în discuţie şi lucruri mai plăcute, poate vă fac ziua mai frumoasă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
May 29, 201214 yr comment_150652 Giani, peste drum de munca mea e-un SH si are agatate la usa niste rucsace f faine. si nu-s nici scumpe. pe la voi n-ai gasi oare? bineinteles daca accepti ideea de SH.sa nu-ti para rau de pepene, am luat eu la 3lei/kg, am dat si-o gramad' de bani pe el, ca-s mari, si nu-s buni. era proaspat, dar nu e dulce inca. da' daca avu omu' pofta! auzi, si 18 zile de conced nu-nseamna oleac' di conced, nu, nu! va pup! ce-mi place iasomia, aveam si noi acasa o tufa mare-mare!Moatzo' eu nu am vazut la sh. dar ce-i drept nici nu fregventez,pepenele asta nedulce imi place mie sa-l pun la murat felii Iasomia miroase de te darma poate din cauza ca a plouat pe ele si-s vioaie Report
May 29, 201214 yr comment_150653 OOOOooo, Stellina, deci Vale a avut "bona"/supervisor pana la 19 ani. Iuhuuu, de aia a crescut mare si cuminte si frumoasa si a invatat si carte. Frati-miu nu mai stie ce sa faca, cu Seniorul (10 ani) ca numai de invatat nu-i arde, numai jocuri pe compu si playstation. unde o sa ajunga generatiile astea si ce e de facut? Mi-am taiat cateva felii transparent de subtiri din sunca pe care ai oferit-o la han! Maya, merci din suflet de sfaturi si expunere cazuistica, am mare, mare, mare nevoie ca imi clocoteste sufletul si sunt neagra de suparare cand vad manuta si cicatricile de pe fata!!! Offf ce a mai patit si Denise si voi! E asa de greu sa-ti vezi copilul ranit ! Si cu mine cand i se intampla o vanataie, un cucui - 2 ore ma doare inima! Fac eforturi sa nu ma gandesc la acuze, dar nu reusesc prea bine si TREBUIE sa gandesc pozitiv despre mamaie-sa, intentiile ei sunt sigur bune si iubeste copila. Nu mai vreau sa plec si sa revin acasa cu inima cat un purice de teama sa nu o mai gasesc ciopartita. Sorina, sa-ti traiasca printesele, sa aiba multa sanatate si sa va bucure. Dixtractie placuta!Hazel si tu urmeaza sa faci masa pentru fecior? inspiratie si spor la pregateli! sau e prin oras cu baietii si fetele de ziua lui? Moftanescu, bine ca ai salvat fata si bine ca ai scapat cu bine din accident! Doar motanii au si ei 9 vieti, nu-i asa? Esti binevenit la han mai des si cu curaj ... pe teme libere si de orice fel! Tot timpul se va gasi o vorba buna, un sfat, o experienta in care sa invatam! Toata lumea de la han este extraordinara, os a te inveti cu noi si o sa devii dependent Don't be a stranger! Zozo, tu esti un izvor de optimism si speranta de felul tau, ce-ti veni? Nu mai fii si tu pasare rara! Ella, sa-ti traiasca puiutii! Deci si tu esti ca mine cu rufele. Si eu cel putin 10 masini spal pe saptamana! ce poze faine!Vanatai, cucuie, zgarieturi inteleg perfect ca se intampla...., doar sunt copii. Si Bea e tare nazdravana si are multa energie,a re si ea cu cataratul de dinainte sa mearga in picioare se catara pe noptiera/pat/scaun etc. Aseara ne-a pus tati muzica in living si am dansat toti 3 toata seara, mai ales domnisorica ... . Apoi a dormit dusa! Repetam ... Motzulina, ce bine e sa te mai vada omul! a venit soarele si la voi?! La noi e timid, dar e soareeeee ... Maine 23 grade, iuhuuu Geany, cand ai zis ca vii la Bucuresti? Promit sa ii fac lui Bub cadou un rucsac, as fi vrut sa fie surpriza, da tb sa deconspir: te rog nu arunca banii daca nu ai nevoie de el urgent! Imi place iasomia! Lili, of ce trist! Boni imi place enorm tonusul tau moral din ultimul timp! Bravo sus moralul toata lumea! 2ut, Verber, Giorgi si toti cei nepomeniti va imbratisez cu drag si va doresc pe azi si pana la sfarsitul saptamanii numai cele bune! Vara cica vine in iulie, fetele. Au anuntat aseara prognoza ca iunie si august vor fi ploioase, iar iulie canicular (> 40 grade C). Cea mai ploiasa vara din ultimele nu'sh cate zeci ... Eu iubesc soarele, vara, caldura! Sa vina iulie la Bucuresti! Report
May 29, 201214 yr comment_150655 si mi-au inflorit si mie trandafirii, asa ca pentru voi, cu dragwoaw! cum ai facut sa se cocoate trandafirii astia si cate radacini/tufe sunt? am si eu unul dar nu stiu al griji si este labartat si stufos,d ar tot pe loc, pe loc, pe loc! abia ma inteleg cu tati sa nu mi-l taie definitiv! Maia scumpa! Boni, ai o fetita foarte educata! felicitari de buna crestere! Report