May 26, 201214 yr comment_150240 Salut si eu tu'lemondul si tin pumnii ca Biutza sa fie bine, bine, Daniella, abia astept sa vii cu vestile!Verber, ce pozici, tare mult trebuie sa iubesti tu pe cineva-ul ala! Raportez si eu liniste in atmosfera, alternanta nor/senin, dar fara ploaie pana acum si mai raportez o groaza de treburi rezolvate si multe in asteptare.Gatit, spalat, smuls buruieni asunse printre flori, rasadit oregano si cimbru,plivit bamele, cules castraveti din solar sa-i bag la borcane diseara si inca au mai fost si mai sunt destule pe tapet, sa vad ce si cat mai pot ca ma doare spatele rau si legitimu' m-a trimis in casa sa ma trantesc , cica si io navighez... Dar e si asta tot o odihna, o fi d'aia activa, nu mai stiu, dar ma relaxeaza.Sper ca toata lumea sa fie bine si sa aiba parte de relax, asa ca in week!Va pup de nu va vedetzi si ma trantesc putin in pat, ca pe urma se supara omu'! Report
May 26, 201214 yr comment_150246 Salut si eu tu'lemondul si tin pumnii ca Biutza sa fie bine, bine, Daniella, abia astept sa vii cu vestile!Verber, ce pozici, tare mult trebuie sa iubesti tu pe cineva-ul ala! Raportez si eu liniste in atmosfera, alternanta nor/senin, dar fara ploaie pana acum si mai raportez o groaza de treburi rezolvate si multe in asteptare.Gatit, spalat, smuls buruieni asunse printre flori, rasadit oregano si cimbru,plivit bamele, cules castraveti din solar sa-i bag la borcane diseara si inca au mai fost si mai sunt destule pe tapet, sa vad ce si cat mai pot ca ma doare spatele rau si legitimu' m-a trimis in casa sa ma trantesc , cica si io navighez... Dar e si asta tot o odihna, o fi d'aia activa, nu mai stiu, dar ma relaxeaza.Sper ca toata lumea sa fie bine si sa aiba parte de relax, asa ca in week!Va pup de nu va vedetzi si ma trantesc putin in pat, ca pe urma se supara omu'!Gelutza fugi repede la hodina eu fac niste tzatiki si niste ....nu stiu nu am idee (trebuie sa fac niste sandvichuri mititele)miine am niste invitati la un aperitiv(o tuiculeana, un ouzo, un gin sau un vin alb sec... fiecare ce pofteste)...da numai eu trebuie sa ma dumiresc ce pun pe piinici Report
May 26, 201214 yr comment_150252 Multa sanatate , Bea mica si scumpa! Dani, toti copiii au accidente, sa nu te simti vinovata, ai mei pateau cu mine de mana sau la 10 cm de mine cele mai urate. Unii sunt mai norocosi, au mai putine, ( cum am fost eu, de ex)iar altii le fac pe toate( sora-mea, cu aceeasi parinti si la fel de supravegheata si, culmea, mai linistita decat eram eu)Invata sa elimini cauze, daca tot ai vazut ce s-a intamplat- substante la inaltime mare, usi inchise cu chei si luata cheia din ea, lipite cu banda etc.Nici asa nu le poti evita pe toate. Din pacate. Doamne da sa treaca repede si sa nu sufere si sa nu se repete. Report
May 26, 201214 yr comment_150267 Ce poze frumoase! Ia cine vrea barabuli' coapti'?! Incet ca frige rau la dejti' Cu sare ,unt,cascabal',smantana si paine neagra parlita pe plita Report
May 26, 201214 yr comment_150269 Ce poze frumoase! Ia cine vrea barabuli' coapti'?! Incet ca frige rau la dejti' Cu sare ,unt,cascabal',smantana si paine neagra parlita pe plita Si eu am avut cartofi copti dar nu in coaja...ce bunutzi, de cand aveam pofta...II pun si pe ai mei langa ai tai sa le cante cu acordeonul! Si o dulceatza, ca am facut de doua ori si nu v-am dat deloc, taman io care nu sunt zgarcita! Report
May 26, 201214 yr comment_150270 Daniella, zi-ne iubita cum e Bea.ca sa va inveselesc ziua, sa vi-l arat pe ajutorul de gradinar....si cateva campanule frumusele si gingaseM-am topit dupa ajutorul tau, dar nici florile nu-s mai prejos.Pe ale mele le-a cam culcat ploaia, nu le-am mai pozat pentru ca am fost prea ocupata. Report
May 26, 201214 yr comment_150271 Astept cu sufletul la gura sa apara Daniella.Doamne-ajuta, sa fie bine! Report
May 26, 201214 yr comment_150273 Hi hi! Ce faine acordeoane! Zi-mi oleaca,cum i-ai preparat,te rog! Despre dulceata nu mai zic! Anul asta nu cred ca fac,prea scump Si eu ii tin pumnii lui Bea! deabea astept vesti bune! Ii povestisem mamii despre chiflele umplute (de fapt si lui matusa ca eu sunt paracioasa rau )asa ca a cumparat si mama chifle si m-a pus sa-i fac le-au placut f. mult! Report
May 26, 201214 yr comment_150275 Ooooo, Gela, trimite si mie un valau, sa ma scald în dulceata ta! Nimic mai bun decît dulceata de capsune! Report
May 26, 201214 yr comment_150280 Saraca mititica rau a mai patit-o!! Eu mi-a desprins o unghie acum vreo 2 luni si a fost cumplit, incepuse sa se infecteze, i-am dat cu ungunente cu antibiotic. Eu am cam lenevit azi, ca am fost cu capsa pusa de dimineata m-a trezit o vecina care vorbea la telefon de se auzea fiecare cuvant! L 8 dimineata! Gela noroc de dulceata ta ca-mi aduc aminte periodic ca am pofta! Verber ma bucur ca toate sunt bune cu tine, vad ca ai o gradina superba!Dar stella mi-a inveselit ziua cu pozele ei, cu marea si cu ajutorul de gradinar Report
May 26, 201214 yr comment_150283 Buna dimineata la toata lumea. o zi frumoasa si insorita.ce bine arata branzoica/placinta cu branza!! Report
May 26, 201214 yr comment_150284 Oana, cat mai ai pana vii? Zic si eu ca o sa aduci vremea buna cu tine...Sa stii ca m-am dat aseara cu ulei de argan pe fata (din asta aveam in casa), dar nu mi-a ramas fata uleioasa, a fost ok. Mi-am comandtat si de catina si as mai vrea de migdale ca am si eu puncte din acelea de grasime, mersi mult de idei. Mai am o saptamana si 2 zile , pe 4 iunie sunt in Romania debea astept!!Ma bucur ca ai inceput si tu cu uleiurile, nu o sa-ti para chiar deloc rau si mai ales ca sunt doar uleiuri si nu chimicale, nu o sa-ti afecteze deloc fata,din contra o sa-ti imbunatateasca.Sa ai grija la uleiul de migdale dulci(trebuie de migdale dulci ca cel normal este amarui si ataca pielea de la ochi) sa te dai un strat f f f subtire la ochi, ca sa nu-i incarci prea mult si apoi sa vezi incetosat, oricum nu-i rau daca te dai cu mai mult, doar ca o sa ai vazul mai in ceata putin. Ce descopar impart cu voi, ca eu una invat multe de aici de pe forum Pupici! Report
May 26, 201214 yr comment_150285 Am dormit de-am bubuit, la noapte navigat scrie pe fruncea mea.Am citit toate discutiile legate de cerintele financiare ale parintilor pentru un absolvent.Copii mei au terminat liceul la distanta de patru ani;cand unul absolvea, celalalt intra.Vreau sa va spun ca cerintele s-au triplat cand a absolvit baiatul( el este mai mic)si a absolvit la acelasi colegiu.SI da, parintii celor cu bani incurajeaza toate ifosele odraslelor lor si pe urma ceilalti, pentru a nu le crea copiilor lor complexe de inferioritate nu au curajul sa spuna "nu" si de aici degringolada, ca altfel nu pot sa-i spun, am si eu colege care mi se plang saracutzele ca nu mai pot face fatza fiindca au cotizat de la inceputul anului si acum tot li se cere, deja ma scutur...Referitor la carlliontata care mi s-a lipit de suflet stiu ce ma asteapta ca si proceduri, nu ar fi o problema, o pot lua acasa inainte de terminarea procedurilor, problema e daca primesc acceptul parintilor, la acest capitol am emotii.Domnul Gelu s-a bucurat mult si mi-a promis ca merge si el sa o vada saptamana viitoare, de ziua copilului.I-am sunat si pe copii, fata mi-a raspuns exact asa"ar fi prea frumos ca sa fie adevarat" iar baiatul mi-a zis:"inseamna ca ai copii foarte buni, mami, daca nu te-ai saturat de crescut copii, asa ca faceti cum vreti voi"Am facut dulceatza de capsune si la un moment dat o si vedeam pe langa mine in bucatarie mancand cu pofta, asa ca scumpica de Biutza...Ce sa va spun, mi s-au intiparit in minte ochii ei si ma gandesc numai la ea, maine ma duc sa caut o rochita cu mov sa i-o dau de 1 iunie cand ne ducem sa o vedem la gradinita. Va tin la curent!Va multumesc de incurajari si sunt sigura ca vor conta acolo sus! Pup tot hanul, unde cred ca o sa-mi petrec seara ca prea am dormit mult, ce n-ati dat si voi cu goarna... Gelutza, si eu si sotul meu ne-am dorit sa infiem un copil, copilul il gasisem cand a fost internat Alex in spital, era si el internat si am avut grija de el toata perioada internarii, ne duceam dupa aceea la el (era la un camin, nu in plasament la o familie) cu haine, cu mancare, cu jucarii, mereu cu ceva sa-i faca placere si din cauza parintilor naturali nu am putut sa-l luam definitiv acasa. L-am adus acasa doar la sfarsit de saptamana. Nu numai ca nu au fost de acord parintii naturali dar eram gata sa fim batuti, directoarea caminului le-a spus unde locuim si ne-am trezit cu ei la poarta, scandal monstru, ne-a cerut o suma imensa de bani + amenintari. A fost un cosmar. Asa ca ai mare, mare grija. Noi am suferit mult dupa toate astea si dupa copil, dar a trebuit sa renuntam, de teama ca parintii naturali s-ar razbuna intr-un fel pe noi. De atunci tot am tanjit dupa un copil, tanjim si in ziua de azi. Ne-am mai fi dorit inca unul si atunci ne-am revarsat dragostea fata de nepotelele noastre, fetele surorii sotului, pe care le-am si botezat si ne iubesc la randul lor chiar ca pe al doilea rand de parinti, mai ales de cand sora sotului a ramas vaduva.Eu iti tin pumnii si sa fie cum vreti voi! DD sa va ajute si sa va binecuvanteze!In privinta cerintelor financiare pentru banchet sa stii ca ai mare dreptate: " parintii celor cu bani incurajeaza toate ifosele odraslelor lor si pe urma ceilalti, pentru a nu le crea copiilor lor complexe de inferioritate nu au curajul sa spuna "nu" si de aici degringolada ". Si daca unul spune nu, nu este luat in seama, ci in deradere. ce urat din partea lor! Ofofo si voi prin ce ati mai terecut! Report
May 26, 201214 yr comment_150286 Cu rasuflet nou...salutare tuturor!!Tocmai am revenit de la experienat coronografieSunt rupta caci azi noapte nu am dormit(vizite dese de infirmiere etc)plus ca eram intr un salon cu 6 barbati:((Ca sa ma internez am asteptat 8 ore (si apoi in viteza la examenA da si prima mea injectie a fost cu strapungere de vena si in carne.Halal asistentaDar etapa asta s a terminat cu bine... astept continuareaVa pup si iar la puricat hanul cind fac ochi! Multa sanatate! Ai grija de tine! Mii de pupici!! Report
May 26, 201214 yr comment_150287 - Mamico mamico , am vazut cocosul pe gaina de zece ori de azi dimineata!- Du-te si spune-i lui taicatu el o sa inteleaga.- Taticule mi-a zis mamica sa iti spun ca am vazut cocosul pe gaina de zece ori de azi dimineata!- De zece ori cu aceeasi gaina, dragul meu?- Nu!- Atunci du-te si spune-i si mamicii ea o sa inteleaga! Report
May 26, 201214 yr comment_150289 Dupa taieturile de pe fata cu care am gasit-o acum doua luni, ieri am gasit-o cand am intrat in casa de la serviciu band sapun lichid, cu sticla la gura si sapun pe barba SI AZI!!!!!!!!! Cu doua unghii si patul unghial strivite, de la mana stanga.Nu mai am cuvinte si nici doar ca ma ingrozesc cand ma gandesc ca vine luni si trebuie sa plec la serviciu ! Acum o ora ne-am intors de la urgenta, i-a taiat jumatate din fiecare unghie (erau zdrobite- sparte pana la jumatate, impreuna cu tesutul moale de sub ele) si a cusut-o. Copilul meu iubit!Nu am cum sa condamn pe nimeni. Ce alternative am? Totul va fi bine si se va reface copila pe toate partile! O citez pe Gelutza:Vreau ca de acum sa va dau numai, dar numai vesti bune si foarte bune! Doamne-ajuta si-mplineste!numai bine tuturor! mi se rupe inima cand aud din astea... Multa sanatate lui Beuta!Pup la ea! Report
May 26, 201214 yr comment_150290 Stelino nu stiu cand va fi intalneala (tu vii anul asta in tara?) Ia mic dejun taranos (Izuk )painita umpluta cu branza de burduf,kaiser,cascaval si salam,piper out. asa da, mic dejun! Report
May 26, 201214 yr comment_150292 Ce poze frumoase! Ia cine vrea barabuli' coapti'?! Incet ca frige rau la dejti' Cu sare ,unt,cascabal',smantana si paine neagra parlita pe plita eu, eu vreau! Report
May 26, 201214 yr comment_150293 Ce poze frumoase! Ia cine vrea barabuli' coapti'?! Incet ca frige rau la dejti' Cu sare ,unt,cascabal',smantana si paine neagra parlita pe plita Si eu am avut cartofi copti dar nu in coaja...ce bunutzi, de cand aveam pofta...II pun si pe ai mei langa ai tai sa le cante cu acordeonul! Si o dulceatza, ca am facut de doua ori si nu v-am dat deloc, taman io care nu sunt zgarcita! ce poze frumoase si ce bine arata totul! Report
May 26, 201214 yr comment_150294 - Mamico mamico , am vazut cocosul pe gaina de zece ori de azi dimineata!- Du-te si spune-i lui taicatu el o sa inteleaga.- Taticule mi-a zis mamica sa iti spun ca am vazut cocosul pe gaina de zece ori de azi dimineata!- De zece ori cu aceeasi gaina, dragul meu?- Nu!- Atunci du-te si spune-i si mamicii ea o sa inteleaga! Report
May 26, 201214 yr comment_150298 - Mamico mamico , am vazut cocosul pe gaina de zece ori de azi dimineata!- Du-te si spune-i lui taicatu el o sa inteleaga.- Taticule mi-a zis mamica sa iti spun ca am vazut cocosul pe gaina de zece ori de azi dimineata!- De zece ori cu aceeasi gaina, dragul meu?- Nu!- Atunci du-te si spune-i si mamicii ea o sa inteleaga! Hi hi! Stii vb. Moatzei:''pasarea mihai viteazu' ''(pasarea malai viseaza) Report
May 26, 201214 yr comment_150299 Hi hi! Ce faine acordeoane! Zi-mi oleaca,cum i-ai preparat,te rog! Despre dulceata nu mai zic! Anul asta nu cred ca fac,prea scump Si eu ii tin pumnii lui Bea! deabea astept vesti bune! Ii povestisem mamii despre chiflele umplute (de fapt si lui matusa ca eu sunt paracioasa rau )asa ca a cumparat si mama chifle si m-a pus sa-i fac le-au placut f. mult! I-am curatat, i-am taiat rondele, dar nu pana jos ca sa se desprinda felia, i-am uns cu maglavaisul meu de cartofi copti facut din: usturoi zdrobit, mustar, ulei Ev. de masline, piper, cimbru oregano. I-am dat la cuptor, in tava am pus uei maslinos si supa de pasare, daca vrei de post, ulei si apa.Cam 30 de minute ii tin. Sunt foarte buni, dar si copanul ala mare de cocos a fost bun rau!Cat despre dulceata, am facut pentru ca nu am cumparat capsunele, are mama capsunarie, la mine sunt 10 roni acum, a crescut pretul de cand cu ploile. In toamna infiintam si noi o cultura mare, mare, sa va trmit eu la toate! Report
May 26, 201214 yr comment_150300 Hi hi! Ce faine acordeoane! Zi-mi oleaca,cum i-ai preparat,te rog! Despre dulceata nu mai zic! Anul asta nu cred ca fac,prea scump Si eu ii tin pumnii lui Bea! deabea astept vesti bune! Ii povestisem mamii despre chiflele umplute (de fapt si lui matusa ca eu sunt paracioasa rau )asa ca a cumparat si mama chifle si m-a pus sa-i fac le-au placut f. mult! I-am curatat, i-am taiat rondele, dar nu pana jos ca sa se desprinda felia, i-am uns cu maglavaisul meu de cartofi copti facut din: usturoi zdrobit, mustar, ulei Ev. de masline, piper, cimbru oregano. I-am dat la cuptor, in tava am pus uei maslinos si supa de pasare, daca vrei de post, ulei si apa.Cam 30 de minute ii tin. Sunt foarte buni, dar si copanul ala mare de cocos a fost bun rau!Cat despre dulceata, am facut pentru ca nu am cumparat capsunele, are mama capsunarie, la mine sunt 10 roni acum, a crescut pretul de cand cu ploile. In toamna infiintam si noi o cultura mare, mare, sa va trmit eu la toate!Multumesc de raspuns! Cat despre capaciuni' si la noi tot 10 roni! Report
May 26, 201214 yr comment_150301 Salut si eu tu'lemondul si tin pumnii ca Biutza sa fie bine, bine, Daniella, abia astept sa vii cu vestile!Verber, ce pozici, tare mult trebuie sa iubesti tu pe cineva-ul ala! Raportez si eu liniste in atmosfera, alternanta nor/senin, dar fara ploaie pana acum si mai raportez o groaza de treburi rezolvate si multe in asteptare.Gatit, spalat, smuls buruieni asunse printre flori, rasadit oregano si cimbru,plivit bamele, cules castraveti din solar sa-i bag la borcane diseara si inca au mai fost si mai sunt destule pe tapet, sa vad ce si cat mai pot ca ma doare spatele rau si legitimu' m-a trimis in casa sa ma trantesc , cica si io navighez... Dar e si asta tot o odihna, o fi d'aia activa, nu mai stiu, dar ma relaxeaza.Sper ca toata lumea sa fie bine si sa aiba parte de relax, asa ca in week!Va pup de nu va vedetzi si ma trantesc putin in pat, ca pe urma se supara omu'!Gelutza fugi repede la hodina eu fac niste tzatiki si niste ....nu stiu nu am idee (trebuie sa fac niste sandvichuri mititele)miine am niste invitati la un aperitiv(o tuiculeana, un ouzo, un gin sau un vin alb sec... fiecare ce pofteste)...da numai eu trebuie sa ma dumiresc ce pun pe piinici Petrecere frumoasa cu prietenii si spor la sendviciurit! Report
May 26, 201214 yr comment_150302 Ooooo, Gela, trimite si mie un valau, sa ma scald în dulceata ta! Nimic mai bun decît dulceata de capsune! Trimit, trimit, pana nu vin piulicii acasa, sa dea navala. E si preferata lor. Report