May 24, 201214 yr comment_149859 Perla bub':''duoamna ne-a tzpus o poveste de Klon-klenc''... Haa??!! Aha = Ion Creanga Bre, poliglot bubu' tau...vorbeste tibetana veche ...saracu Creanga , oare cum o zice Bub la Humulesti bre?? L-am intrebat raspunsul e :''Cucumeshti' '' Report
May 24, 201214 yr comment_149863 Ia cine ghiceste ce desert fac eu?! Cozonac ! Geanino vin cu pozele mai acus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Report
May 24, 201214 yr comment_149867 neeeee, nu coace janina azi, ca-i Inaltarea...spuma sau inghetata de capsuni... Cucumeshti, hai Report
May 24, 201214 yr comment_149871 Hristos s-a-naltat! Da Stellina stiu ca-i Inaltarea azi! Tocmai de aceea am facut cozonaci dupa reteta Geaninei, pasca si oua rosii, de ieri !Va servesc pe toti cu mare drag! Report
May 24, 201214 yr comment_149876 Minunate, Any, toate arata foarte bine! Any, arata yummi ce-ai tu acolo. Serviti pana mai este, ca deja un cozonac , juma' de pasca si 6 oua le-am trimis la socrii, ca tare le-a mai placut la Pasti. Report
May 24, 201214 yr comment_149877 Anutz! Arata supeerr!! Eu nu am facut destea din cauza de criza (am o gaura in buget cat china' ) Am luat doar vreo 2 capsuni si am facut eclere cu crema de vanilie ,capsuni si frisca,poza naspa ca e prea cald si in bucatarie ,trebuie sa se mai raceasca toate Report
May 24, 201214 yr comment_149882 Hristos s-a-naltat! Da Stellina stiu ca-i Inaltarea azi! Tocmai de aceea am facut cozonaci dupa reteta Geaninei, pasca si oua rosii, de ieri !Va servesc pe toti cu mare drag! Doamne, cum arata, am luat cate o bucatica, numai mananc nimic pana diseara! Report
May 24, 201214 yr comment_149883 Geaninoooo!!! Gata, nu ma mai uit. Am frisca in frigider. As face, da' nu fac, ca deja am cozonac si pasca.Sambata am o nunta, asa ca tre' stau cu apa si paine pana sambata sa fiu in forma ! Report
May 24, 201214 yr comment_149886 Anutz! Arata supeerr!! Eu nu am facut destea din cauza de criza (am o gaura in buget cat china' ) Am luat doar vreo 2 capsuni si am facut eclere cu crema de vanilie ,capsuni si frisca,poza naspa ca e prea cald si in bucatarie ,trebuie sa se mai raceasca toate HHHMMMM, ce bine arata si eclerele tale!!! Si eu de criza, am facut doar un guguluf. Terminarea clasei a 8-a a lui Alex ne-a adus in sapa de lemn, atatia bani trebuiesc. Banchet la restaurant, platit sala+masa+fotograf+DJ, album foto, cadouri profesori (17), cadou separat diriginta + Alex imbracat frumos cu pantaloni+sacou+camasa+pantofi. OF!!!! Ca mi-am zis of-ul! Report
May 24, 201214 yr comment_149888 Oau, Geany, eclerele sunt printre prajiturile mele preferare (eclere, choux, chestii din astea). Crema cum ai facut-o? Report
May 24, 201214 yr comment_149897 Oau, Geany, eclerele sunt printre prajiturile mele preferare (eclere, choux, chestii din astea). Crema cum ai facut-o?Rapidulescu' si din ochi am pus un ou intreg (si albus si galbenus)l-am batut cu 4 linguri de zahar un praf de sare esenta de vanilie am pus 200 ml. de lapte si dat pe foc tot amestecand cu telul para ,am desfacut cu putin lapte 1 lingura plina vf. cu faina si am adaugat in fir tot mestecand am lasat sa bolboroseasca bine tot frecand si am dat deoparte cand e calduta am adaugat frecand putin unt vreo 50 gr. am dat la rece acoperit cu folie de plastic sa nu faca crusta... Pe la eclerele mele sunt mai multe creme destea' inclusiv cea de ness a Ioanei pe care apropo' inca nu am facut-o https://forum.artaculinara.ro/topic/1495-eclere-geany/ Report
May 24, 201214 yr comment_149900 Any, Geany, Tot apa mananc si eu Off,Georgiana Imi aduc aminte de anul trecut cand a terminat Cristi clasa a 12-a ,la fel ,o gramada de bani,banchet,album,poze peste poze,haine + meditatii la matematica pentru bac ,of,ofDaniella ,ai dreptate daca as stii vreun domeniu care merge bine l-as schimba ca m-am saturat ,dar din pacate nu stiu si ma chinui asa cat mai am putere, si sper ca o veni si soarele pe strada mea intr-o zi.Criza e in toate domeniile si n-am nici banii de alte investitii La noi ploua de rupe si e intuneric si e deprimant si am asa un discomfort of, viata mea Report
May 24, 201214 yr comment_149903 Anutz! Arata supeerr!! Eu nu am facut destea din cauza de criza (am o gaura in buget cat china' ) Am luat doar vreo 2 capsuni si am facut eclere cu crema de vanilie ,capsuni si frisca,poza naspa ca e prea cald si in bucatarie ,trebuie sa se mai raceasca toate HHHMMMM, ce bine arata si eclerele tale!!! Si eu de criza, am facut doar un guguluf. Terminarea clasei a 8-a a lui Alex ne-a adus in sapa de lemn, atatia bani trebuiesc. Banchet la restaurant, platit sala+masa+fotograf+DJ, album foto, cadouri profesori (17), cadou separat diriginta + Alex imbracat frumos cu pantaloni+sacou+camasa+pantofi. OF!!!! Ca mi-am zis of-ul! Off! Daca ai sti cat te inteleg!! Report
May 24, 201214 yr comment_149904 Any, Geany, Tot apa mananc si eu Off,Georgiana Imi aduc aminte de anul trecut cand a terminat Cristi clasa a 12-a ,la fel ,o gramada de bani,banchet,album,poze peste poze,haine + meditatii la matematica pentru bac ,of,ofDaniella ,ai dreptate daca as stii vreun domeniu care merge bine l-as schimba ca m-am saturat ,dar din pacate nu stiu si ma chinui asa cat mai am putere, si sper ca o veni si soarele pe strada mea intr-o zi.Criza e in toate domeniile si n-am nici banii de alte investitii La noi ploua de rupe si e intuneric si e deprimant si am asa un discomfort of, viata meaSi la noi s-a intunericit rau ,e aproape ca seara tarziu lumina in casa La nani... Report
May 24, 201214 yr comment_149907 Bai, sincer, n-am sa inteleg veci de ce trebuie cheltuit atat...fiimea si-a luat o rochie cu 50 fr, si banchet a fost un fel de disco seara la liceu, scoala platea disco, si ei daca voiau isi cumparau ceva de baut sau de mancat, sau ambele...dupa care s-au dus gashca lor intr-un bistrou si au stau la cioace.iar meditatii a dat ea si si-a facut bani de vacanta ....zau cateodata ma intreb daca au toti boii acasa , cu ideile astea ca fetele musai sa aiba rochia nu stiu care, baietii la 4 ace.,...aici cu un pantalon decent si o camasa calcata si gata...nu cred ca a fost vreunul la costum...ei se duc acolo sa se bucure sa fie cu colegii, sa serbeze finalul unui ciclu din viata lor, nu e banchet de nunta fratzica....in fine...mi-am zis si eu parerea si compatimesc cu voi ce sunteti obligati de sistem sa cheltuiti o caruta de bani. Report
May 24, 201214 yr comment_149910 Stella ,ai zis bine asa e sistemulEu vb acum de cazul meuAu cerut 200 lei pentru banchet la un local select cu tot meniul ,apoi 90 lei albumul de absolvire ,drep e ca e foarte frumos si are 22 de file cu pozele fiecarui coleg si cu gandurile lor + o poza mare pe care am si inramat-o , facute foarte artistic si cu fotoshop,foarte reusite + hainele , astea nu mai stiu exact cat am dat pe ele pantaloni,pantofi,camasa toate noi ca de....+ bani pentru flori la toti profesorii plus diriginta ,deci rezulta o gaura semnificativa in buget.Si ai n-ai trebuie sa tii pasul. Report
May 24, 201214 yr comment_149911 cristos s-a inaltat!valeleu ce dezmat aici! 2 minute va lasa omul singure si faceti asemenea minunatii!Doamne Dumnezeule! Any! si un sfant il poti corupe tu! Arata impecabil! perfect! sylish! maer clasa!si eclere mda...ce as mai da iama in toate!dar nu vad, nu vad, nu vad pozele ...hm norocul meu!cu sfarsitul de an, pe vremea mea, noi eram niste prapaditi ... Cu meditatiile.... alta distractie! Stella aici cu sistemul scolar si sanitar nu imi mai dau cu parerea ca n-am chef a ma nervoza! noroc ca mai sunt si profe ca si Kora noastra, ca altfel ...peste 90% din dascali/medici ... praf... Lili, rezista! La mine in birou, se aude doar sunetul rapaielilor de ploaie de 4 zile, asa ca am bagat muzica de relaxare - budhaBAR ca devenise deja greu de suportat! Giorgi, zerda, merci de indicatiile cu uleiurile. Ma interesez. In curand ... Report
May 24, 201214 yr comment_149917 Stella ,ai zis bine asa e sistemulEu vb acum de cazul meuAu cerut 200 lei pentru banchet la un local select cu tot meniul ,apoi 90 lei albumul de absolvire ,drep e ca e foarte frumos si are 22 de file cu pozele fiecarui coleg si cu gandurile lor + o poza mare pe care am si inramat-o , facute foarte artistic si cu fotoshop,foarte reusite + hainele , astea nu mai stiu exact cat am dat pe ele pantaloni,pantofi,camasa toate noi ca de....+ bani pentru flori la toti profesorii plus diriginta ,deci rezulta o gaura semnificativa in buget.Si ai n-ai trebuie sa tii pasul. Da asa este, nu ai, trebuie sa tii pasul obligatoriu, eu asta nu pot sa inteleg, sigur sunt batuta in cap. Cam tot 200 pentru restaurant, 70 albumul, inca nu stiu cum arata, sper sa merite banii, hainele nu mai zic, doar le-am vizionat, ne-am facut idee, acum trebuie sa ne ducem sa le achizitionam, doar flori la profesori, nu, cadouri, inca nu stim in ce consta si cat or sa coste + simbolic, asa zis, o diploma care si aia o sa coste bani. Diriginta, alta gasca in alta traista, pentru ea separat 70. Si mai avem la dispozitie doar 2 saptamani si vine banchetul. Report
May 24, 201214 yr comment_149918 Si cine nu dispune de bani de flori + cadou + haine noi?se imbraca toti la fel? nu-mi aduc aminte de pe vremea mea de asa ceva la terminarea de a 8-anu am nici un album, doar caiet de amintiri siu camasa de pionier semnata dintr-a 8-a. Dar la un mom dat din adolescenta mea le-am aruncat si pe ele si toate cele 8 coronite, am decis ca nu mai pot pastra prafuitele acelea. Acum am o samanta de regret ... , dar nu mare ... Desi aveam multa corespondenta speciala cu gen TE IUBESC-URI pe colturi indoite de pagina. la terminarea de a 12-a imi aduc aminte ca:- am facut banchet undeva la un coleg la snagov si ne-a costat doar sa luam pateuri/saratele/dulciuri/sucuri- ne-am luat niste rochite albe de panza cu dungulite, fiecare ce culoare de dungulite a vrut. Ieftineala. Daca nu aveai bani ssau nu vroiai nu luai. Si am fost la liceau de tocilari. Report