May 21, 201214 yr comment_149452 Buna dimineatza , fetelor! Io-s pe baricade dupa un weekend prelingit. Halal vacantza , am smotruit casa si a scormonit buruieni in gradina.....dupa ce ma intorc la vara din concediu imi iau femeie la curatzenie , nu se mai poate. Elena avea ceva temperatura de dimineatza , nu mare , 37,8 . Asta nu e febra normal........dar ea dimineatza are mai putzin. 37 cel mult. Si era cam caldutza. Oricum , azi noapte a fost foarte cald si ea avea un sac de dormit gros pe ea.... In fine...i-am dat niste sirop si am imbracat-o ca pe o printzesa si la gradi ! Oi fi inconstienta? Am facut muffins cu glazura de zahar si bombonele si cu acadele infipte in ele.....voiam sa sarbatoareasca frumos cu copii! Tati spune ca-.i de la dintzi , oricum , ca era vesela dimineatza. Azi nu avem invitatzi , daca sta vremea printzesa Elena merge cu mami la un picnic la lac ( cu bicicleta) si apoi mergem cu tati la Burger King sa pape cartofi prajitzi. Report
May 21, 201214 yr comment_149457 Buna dimineata!!! S-a facut vreme frumoasa dupa un week-end ploios! LA MULTI ANI!!!! cu sanatate, bucurii, fericire si impliniri tuturor celor ce poarta numele Sf.Elena si Constantin! (Izuk si mama ei! fratele, cumnata si nepotul lui Stella! Si ceva bun! Report
May 21, 201214 yr comment_149458 Buna dimineata La multi ani Elenelor,Constantinilor si celor care isi serbeaza azi onomastica si nu numai ,si mamei mele la fel :wacko: Report
May 21, 201214 yr comment_149460 Buna dimineatza , fetelor! Io-s pe baricade dupa un weekend prelingit. Halal vacantza , am smotruit casa si a scormonit buruieni in gradina.....dupa ce ma intorc la vara din concediu imi iau femeie la curatzenie , nu se mai poate. Elena avea ceva temperatura de dimineatza , nu mare , 37,8 . Asta nu e febra normal........dar ea dimineatza are mai putzin. 37 cel mult. Si era cam caldutza. Oricum , azi noapte a fost foarte cald si ea avea un sac de dormit gros pe ea.... In fine...i-am dat niste sirop si am imbracat-o ca pe o printzesa si la gradi ! Oi fi inconstienta? Am facut muffins cu glazura de zahar si bombonele si cu acadele infipte in ele.....voiam sa sarbatoareasca frumos cu copii! Tati spune ca-.i de la dintzi , oricum , ca era vesela dimineatza. Azi nu avem invitatzi , daca sta vremea printzesa Elena merge cu mami la un picnic la lac ( cu bicicleta) si apoi mergem cu tati la Burger King sa pape cartofi prajitzi. LA MULTI ANI!!!! in primul rand lui Elena "printzesa" si multa, multa sanatate, de ziua ei nu are voie sa fie bolnava! Report
May 21, 201214 yr comment_149461 Buna dimineata La multi ani Elenelor,Constantinilor si celor care isi serbeaza azi onomastica si nu numai ,si mamei mele la fel :wacko: LA MULTI ANI!!!! si maicutei tale!!!! Report
May 21, 201214 yr comment_149466 Bia, vad ca ale tale sunt ca Manu(sau Manu ca ele): patineaza si skiieaza! Report
May 21, 201214 yr comment_149467 Georgi , ce festin ai pregatit Eu nu am facut decat tort cu ocazia asta , de fapt l-am facut sambata . Pentru mine ziua de 21 mai este una cam nefericita , asta incepand de anul trecut . Report
May 21, 201214 yr comment_149479 Buna dimineata La multi ani Elenelor,Constantinilor si celor care isi serbeaza azi onomastica si nu numai ,si mamei mele la fel LA MULTI ANI!!!! si maicutei tale!!!! Multumesc Georgiana Report
May 21, 201214 yr comment_149480 Georgi , ce festin ai pregatit Eu nu am facut decat tort cu ocazia asta , de fapt l-am facut sambata . Pentru mine ziua de 21 mai este una cam nefericita , asta incepand de anul trecut . Izuk, o imbratisare calda de la mine Report
May 21, 201214 yr comment_149484 Mutti, La multi ani Elenei, musai trebuie sa fie sanatoasa si apta de distractie azi!Lily,cred ca fetele mele se descurca mai bine cu skiul, cel putin Ale pe role are o singura viteza, a-ntaia .Georgi, m-ai omorat cu bunatatile, ultima poza mai ales...n-am cuvinte.Izuk, . Report
May 21, 201214 yr comment_149488 Anamaria , sa-ti traiasca printesa, si LMA mamei Lili.Izuk :wacko: Report
May 21, 201214 yr comment_149502 Buna ziua si la multi ani Elenelor si Costicilor care scriu sau citesc pe aici( io vad mereu ca falfaie perdeua)...Sa va traiasca in pace si liniste, dar mai ales sa fie sanatosi toti sarbatoritii vostri, rude, prieteni.Sa petreceti frumos!O dedicatie muzicala pentru sarbatoriti:http://www.youtube.com/watch?v=zfPIkgDYbgc&feature=relatedVa iubesc, dar n-am loc sa ma manifest azi, incingeti hanul ca vin sa va si pup mai pe seara! Report
May 21, 201214 yr comment_149510 Eu cred ca printzesei ii e bine , ca n-au sunat de la cresa inca...la ora asta doarme , puiutza mea...N-am vazut diminaetza dce aveau in meniu...sunt curioasa cum arata rochitza ei cea noua Sa nu zicetzi sa-i fac poze ca NU POT! Mi-am pierdut incarcatorul de la aparat si nu-l gasesc! Cu camera sotzului n-am facut niciodata poze....dar e timpul sa invatz! E soare , e frumos , poate ca avem noroc de vreme de picnic! Report
May 21, 201214 yr comment_149541 Pupam printesa sarbatorita, si un picnic minunat va dorim.aici picura deja, ca demult nu mai plouase Report
May 21, 201214 yr comment_149545 Anamaria , sa-ti traiasca printesa, si LMA mamei Lili.Izuk Multumesc mult Stella Report
May 21, 201214 yr comment_149553 Inca odata LA MULTI AAANIIII! tuturor sfintilor si tuturor celor dragi noua! Nu va numesc aici, ca sigur uit pe cineva si nu vreau, ca mi-ar parea rau!Dar, un singur amendament: Pup muuult si tare pe Bebe si pe Elela (Oana si Mutti).Azi fu frumos p-aici, dar de maine cica cod galben de furtuna, ploi.Iar ploua, iar frig...N-am mai facut nimic special.Am fost la Braila, dar a plouat si-a fost frig si-am stat in casa!Macar am stat cu-ai mei si acum ma simt parc-as fi venit din vacanta!Tare bine-a fost!Ma uit cu jind ca tot scumpe-s capsunile, si tot "din plastic"!Trec pe langa tarebe si nu miroase a capsune!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Tot nu dau 8 lei / kg.As fi vrut dsa fac dulceata, dar nu-mi permit nici macar inghetata sa fac! Report
May 21, 201214 yr comment_149555 Multzumim de urari! La picnic a fost frumos , Elena a mancat iaurt cu capsuni aleine , asa ca salopeta alba pe care o avea a devenit ...pastelata , apoi a cautat in rucsac...a scos cutii , a mai mancat de prin toate.....si cand s-a saturat a zis Mama Fahrrad ( Fa-ad) = bicleta. Enene chetig (fertig=gata). Teau GA GA ( Ceau ratzelor) si s-a terminat picnicul. Seara am fost cu tati in oras....cand am plecat nu avea nimic..pe drum a adormit in masina...cand am scos-o avea 40,5. Apoi aproape 41...........i-am dat supozitoare si o urmaresc. Maine la doctor. Report
May 21, 201214 yr comment_149557 hello, hello!sper ca toti sfintii si imparatii de azi sa fi avut o zi buna si frumoasa ca a mea! La multi ani tuturor si sa va poarte noroc numele! Mutti, iubeste-o pe Elena din partea mea! Giani, tu mai ai paprika pe rcs-rds? la mine-au scos-o, neghiobii! si-nca altele! Report
May 21, 201214 yr comment_149576 La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena: Moatza, Foxyy,Hazel, Izuk si mama ei! fratele, cumnata si nepotul lui Stella! Elena de MuttiBebe de Oanamama de Lilisi toti cei pe care i-am uitat sau nu ii stiu! si eu pe langa voi, ca sunt si eu o Elena {in secundar}. Sper ca ati avut cu totii o zi fantastica demna de adevarati Imparati. Moatzo iesi cu povestea la interval si dezvaluie si cadourili ... Izuk Report
May 21, 201214 yr comment_149582 Cine a fost pe Transalpina, sa-mi dea si mie cateva sugestii, ca am vrea sa mergem in WE dc o fi vremea buna? Merci anticipat! Motzulina, deci de aia ti-ai facut aparitia ultimamente, ca nu mai ai TV Paprika? La mine vad ca este, prima oara m.am uitat sambata, dar nu consecvent ca e imposibil la mine sa urmaesc ceva la tv in aceasta perioada ... Oana, abia astept sa deschizi topicul despre uleiuri. ce ai mancat azi de ziua picei tale? te-am vazut cu clatitele in fapt ... si cu chinezul ... ce a spus cantarul a doua zi dimi? Report
May 22, 201214 yr comment_149589 Fetele va pup si o zi buna va urez! ps mi a scris o cunostinta ca fostul ei..... ia furat o copie de pe Bi si a facut contract pe numele ei (de servicii internet)Stiti asa se procedeaza se poate face contract fara ca proprietarul BI ului sa fie de fata?Si fara procura pt semnatura?E penal nu? Report
May 22, 201214 yr comment_149590 hello, hello!sper ca toti sfintii si imparatii de azi sa fi avut o zi buna si frumoasa ca a mea! La multi ani tuturor si sa va poarte noroc numele! Mutti, iubeste-o pe Elena din partea mea! Giani, tu mai ai paprika pe rcs-rds? la mine-au scos-o, neghiobii! si-nca altele! Am Moato' si paprika si boomerang ,sper sa nu mi le scoata ca m-am obisnuit cu ele (chiar aseara ma uitam la scoala lui Jamie ,si cum urma sa-si deschida primul restaurant,a dat sansa sa-si ia invatacei ,tineri defavorizati sa-i formeze ,iar ei nu-si vedeau de treaba chiulangii si le-a spus ca fara stirea sotiei sale el pt. program a girat cu casa si tot ce avea pt ei si m-a impresionat asta f.f. mult ) P.S Moatzo vezi sa nu fi umblat astia la canale si-i posibil sa-i fi mutat locul pe banda ca si la noi s-a intamplat ,daca nu-l gasesti sau nu-l mai baga du-te la ei la sediu si intreaba sau da telefon (sigur le gasesti nr. pe net) ,ca daca solicita mai multa lume posibil sa vi-l bage la loc (mie imi scosesera candva italienii rai uno si m-am dus si le-am facut panarama ca ma trec la u.p.c ,acum n-o fi fost de asta dar l-au bagat inapoi,nu oi fi fost singura care sa-i baraie' ) Report