May 17, 201214 yr comment_149083 La multi ani, Vale!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Uite, si baietii asta zic ceva destept, ce-ar fi bine sa urmezi!Pup mamica dulce de Vale, care si mamica intinereste pe zi ce trece!S-acum mn-asez la coada la pupat, ca si mie mi-a fost dor de voi! Report
May 17, 201214 yr comment_149088 Gata treaba...papat capsune pe saturate si facut clatite multe, multe, fara numar, fara numar...Unele umplute cu urda si marar, de cand pandeam momentul...altele cu o umplutura pe care am testat-o acum, o tot visam si asteptam capsunele romanesti.Doamne, ce bune au iesit, am facut si poze, blituite rau, cum or fi iesit nu stiu fiindca tocmai cand ma pregateam de o sexiune m-au lasat acumulatorii;astept sa se incarce putin si descarc poze.Mama, a facut si dansa o fapta buna, a cules capsunele pana am ajuns eu in punga si mi-a facut nervi cu treaba asta fiindca eu vroiam sa le iau intr-un castron.Nu sunt foarte mari dar au mirosul ala de capsuna, domne, ce mai!Stella, tu ce ai facut bun?Oana, zoaza bine ca v-am zarit la raport, v-am pupacit. Report
May 17, 201214 yr comment_149095 Meniul a fost simplu la noi salata de vinete, ardei copti, somon afumat gigot de miel cu cartofi natur si mazare , si tarta cu mere facuta de moa, inghetate diverse, si o splendoare de tort ( preferatul lui miss ) facut de un mare cofetar.cand descarc poze cu tortul ( daca au iesit ) va pun poza. Report
May 17, 201214 yr comment_149098 Meniul a fost simplu la noi salata de vinete, ardei copti, somon afumat gigot de miel cu cartofi natur si mazare , si tarta cu mere facuta de moa, inghetate diverse, si o splendoare de tort ( preferatul lui miss ) facut de un mare cofetar.cand descarc poze cu tortul ( daca au iesit ) va pun poza.Simplu, da'bun, sa va fie de bine si sa va traiasca mandretea de fata, o pupam si pe ea ca altfel ne stricam firma de pupaciosi, eeeeeeee! Report
May 17, 201214 yr comment_149100 Nu stiu de ce Gelutza ma ignora mereu, mie imi plac povestile ei si ce gateste.Nu sunt foarte bine dispusa zilele astea, fac un tratament medical care ma da peste cap, am chef sa pun inchis peste tot, dar mi-e dor sa mai vorbesc cu voi.Nu ca ar trebui cineva sa vorbeasca cu mine de mila, sau ceva, tratamentul nu-mi afecteaza creierul. Report
May 17, 201214 yr comment_149102 Nu stiu de ce Gelutza ma ignora mereu, mie imi plac povestile ei si ce gateste.Nu sunt foarte bine dispusa zilele astea, fac un tratament medical care ma da peste cap, am chef sa pun inchis peste tot, dar mi-e dor sa mai vorbesc cu voi.Nu ca ar trebui cineva sa vorbeasca cu mine de mila, sau ceva, tratamentul nu-mi afecteaza creierul.Special pentru tine, capsune d'alea bune, bune de la mama... Si multa, multa sanatate. Report
May 17, 201214 yr comment_149104 Am furat si eu vreo doua capsuni din poza ta .Cafelutza , sanatate si numai bine, uite pun si eu poza cu tortul lui miss...si special pentru Daniella o salata de fructe de mai deunazi, si pepene rosu&galben pe care am uitat sa-l dau la masa...o sa fie maine la micul dejun Report
May 17, 201214 yr comment_149106 Am furat si eu vreo doua capsuni din poza ta .Cafelutza , sanatate si numai bine, uite pun si eu poza cu tortul lui miss...si special pentru Daniella o salata de fructe de mai deunazi, si pepene rosu&galben pe care am uitat sa-l dau la masa...o sa fie maine la micul dejun Stella, ce ziceai ca nu ai facut pregatiri...pup Io o mamica de fata si sac, io am si baiat,aaaa, poate ne cuscrim, iote ce idee nocturna mi-a venit! Daca stii ce clatite am facut si eu, o minunatie, cele mai bune clatite pe care le-am mancat vreodata, asa a decretat legitimu'! Report
May 17, 201214 yr comment_149110 Haha , Gelutza, copchii din ziua de azi, fac dupa capul lor:).Am uitat sa-i dedic tarta cu mere lui cofi . Report
May 17, 201214 yr comment_149118 Haha , Gelutza, copchii din ziua de azi, fac dupa capul lor:).Am uitat sa-i dedic tarta cu mere lui cofi .felicitari pt bebelusha ta Steluto! eu cred ca o sa le zic bebelushi pina cind oi muri la toti copiii! ce mindra tre' sa fii - 20 de anishori! Cind ajung si eu asa? mai am vreo 19:)) Report
May 18, 201214 yr comment_149130 Neata!Stella, foarte fain arata tortul, cu ce e? Eu m-as da un pic si la tarta cu mere si un pic de salata de fructe (cred ca nu se supara Daniella ).Lizura, sa vezi tu ce repede trec, prea repede.Bine ca e vineri azi, ca tare greu m-am trezit in ultimele zile, numai ca maine au amandoua picele mele nu-sce concursuri si iar nu pot sa lenevesc.Pupici fara numar la tot hanul si zi faina! Report
May 18, 201214 yr comment_149139 Buna dimineata!!!! Ce vreme urata si rece, am mai spus, parca ar veni toamna, au zis la meteo ca de maine se mai incalzeste, asa sa fie! Eu cu fameleonul vreau diseara sa mergem la Noaptea Muzeelor. Sa vizitam Antipa, Muzeul Tehnic, Scoala Centrala si eu vreau si Foisorul de Foc. Sa vedem ce reusim din toate. Am gustat cate un pic din toate bunatatile aduse de Stella si am savurat din capsunile lui Gelutza, bune, bune! Acum va las si eu cate ceva si ma duc la treaba! O zi buna si frumoasa sa aveti! Si pe dumneaei care stie sa spele vasele in felul ei! Oana, multa sanatate si sa scapi repede de microbel! Report
May 18, 201214 yr comment_149143 Buna dimineataLa noi e frig tare si ploua, sunt suparata ca s-a amanat gratarul de familie de maine, cu ocazia Elenelor si Constantinilor + 50 de casnicie ai parintilor mei! Eh, poate weekendul urmator! Va urez o zi usoara, sanatate la bolnaviori, si ceva soare daca se poate! Report
May 18, 201214 yr comment_149146 Buna dimineataLa noi e frig tare si ploua, sunt suparata ca s-a amanat gratarul de familie de maine, cu ocazia Elenelor si Constantinilor + 50 de casnicie ai parintilor mei! Eh, poate weekendul urmator! Va urez o zi usoara, sanatate la bolnaviori, si ceva soare daca se poate! Au anuntat ca se mai incalzeste, la voi nu? Sau deja e hotarata amanarea? Foarte frumoasa ocazie de sarbatorit, multi ani si de-aici inainte impreuna! Report
May 18, 201214 yr comment_149147 Buna dimineataLa noi e frig tare si ploua, sunt suparata ca s-a amanat gratarul de familie de maine, cu ocazia Elenelor si Constantinilor + 50 de casnicie ai parintilor mei! Eh, poate weekendul urmator! Va urez o zi usoara, sanatate la bolnaviori, si ceva soare daca se poate! Pai da, au anuntat ca se mai incalzeste, ar fi foarte frumos de sarbatorit mai ales asa o aniversare, 50 de ani de casnicie. Si eu i-am serbat pe parintii mei si au fost foarte incantati si emotionati. Mai ales ca le-am facut supriza de a se cununa in biserica. Report
May 18, 201214 yr comment_149149 Buna dimineataLa noi e frig tare si ploua, sunt suparata ca s-a amanat gratarul de familie de maine, cu ocazia Elenelor si Constantinilor + 50 de casnicie ai parintilor mei! Eh, poate weekendul urmator! Va urez o zi usoara, sanatate la bolnaviori, si ceva soare daca se poate! Au anuntat ca se mai incalzeste, la voi nu? Sau deja e hotarata amanarea? Foarte frumoasa ocazie de sarbatorit, multi ani si de-aici inainte impreuna! Multumim frumos, la noi se anunta ploi cu fulgere si tunete, asa ca s-a amanat deja. Mi-e un soooomnnnnnn, sper sa treaca repede ziua de azi, ca diseara beau ca a luat pretina lu ficior'meu carnetul Report
May 18, 201214 yr comment_149150 Multumim frumos, la noi se anunta ploi cu fulgere si tunete, asa ca s-a amanat deja. Mi-e un soooomnnnnnn, sper sa treaca repede ziua de azi, ca diseara beau ca a luat pretina lu ficior'meu carnetul Care carnet, ala de note!!!! Sa-l stapaneasca sanatoasa si fara evenimente, amenzi! Report
May 18, 201214 yr comment_149152 'neata la han.urat si la noi, si umezeala, si mizerie pe jos stiu ca-i bine pentru pamant si plante, da' ar putea sa ploua noaptea iar ziua sa fie frumos. asa ar fi toata lumea/planeta multumita phiiii, ce bunatati pe aici. ne mai inveselim nitel ziua cu culorile din farfurii.si iaca ce frumos ne-am incolonat la pupaturi multa sanatate celor cu probleme https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifzerda, eu cand "cad in butoi" si vreau sa ies ascult ceva muzica ce-mi place, mananc ciocolata, deschid geamurile larg la casa si merg cat mai mult pe jos. ce vreau sa zic? fa lucruri care sa te bucure, cat mai marute si mai multe. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif va doresc tuturor o zi frumoasa si un week-end la fel Report
May 18, 201214 yr comment_149154 Multumim frumos, la noi se anunta ploi cu fulgere si tunete, asa ca s-a amanat deja. Mi-e un soooomnnnnnn, sper sa treaca repede ziua de azi, ca diseara beau ca a luat pretina lu ficior'meu carnetul Care carnet, ala de note!!!! Sa-l stapaneasca sanatoasa si fara evenimente, amenzi! Haha ce m-ai facut sa rad!Sarumana mult! Report
May 18, 201214 yr comment_149155 'neata la han.urat si la noi, si umezeala, si mizerie pe jos stiu ca-i bine pentru pamant si plante, da' ar putea sa ploua noaptea iar ziua sa fie frumos. asa ar fi toata lumea/planeta multumita phiiii, ce bunatati pe aici. ne mai inveselim nitel ziua cu culorile din farfurii.si iaca ce frumos ne-am incolonat la pupaturi multa sanatate celor cu probleme https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifzerda, eu cand "cad in butoi" si vreau sa ies ascult ceva muzica ce-mi place, mananc ciocolata, deschid geamurile larg la casa si merg cat mai mult pe jos. ce vreau sa zic? fa lucruri care sa te bucure, cat mai marute si mai multe. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif va doresc tuturor o zi frumoasa si un week-end la fel Eu fac baie lunga calda ,relax,pap ce-mi place si lishtine' (liniste)pana-mi trece sa nu-mi stea nimeni in cale Buna tuturor, intunericeala si la noi! Veneam cu sotul cu cumparaturile si lalaia nenea la scara (fals de numa')si i-am zis:''Bre' matali' lalaiai ashea' ieri la geamul meu ca am vrut sa deschid sa-ti spui ca-l culcam pe-ala micu' ''la care colegii lui spun:''asa duoamna' spuneti-i ca si pe noi ne-a inebunit de cap'' Azi fac pui cu sos(ostropel) si mamaliguta moale ca nu am cartofi buni de piure asa fu' cererea de la sotoshenie O zi faina tuturor! Si nu va depresati' bre' de la vreme' Report
May 18, 201214 yr comment_149156 Nu stiu de ce Gelutza ma ignora mereu, mie imi plac povestile ei si ce gateste.Nu sunt foarte bine dispusa zilele astea, fac un tratament medical care ma da peste cap, am chef sa pun inchis peste tot, dar mi-e dor sa mai vorbesc cu voi.Nu ca ar trebui cineva sa vorbeasca cu mine de mila, sau ceva, tratamentul nu-mi afecteaza creierul. Este bine ca mai iti este dor sa vorbesti cu noi, asta este foarte bine!Inseamna ca tratamentul nu te-a dat complet peste cap , sanatate multa si pupici! Report
May 18, 201214 yr comment_149158 Ziua buna . Zerda , Oana , sanatate !Eu am pus de-o focace , ca-mi era dor rau de tot , nu am mai facut de-un veac . Soarele cand apare , cand dispare , afara e cam rece . Picea ma bate la cap ca vrea la topogane , dar ieri a plouat dupa dupa -amiaza , pana azi noapte si e totul ud .Numa' balti pe-afara , pe care precis le ia la numarat ...cu picioarele . Report
May 18, 201214 yr comment_149159 Buna ziua la toata lumea Si pe mine ma dispera vremea asta ,imi creeaza un sentiment ciudat ,parca totul e gri si n-am nici un chef de nimic , da de nimic,off,offE frig si urat .Ce capsuni faine ai Geluto!, parca le simt mirosulBunatati faine si bune pe aici, si as manca din toate daca as putea , si cum nu pot, beau un pahar cu apa si inghit in sec Zerda si Oana sanatate multa Hazel , sanatate si La multi,multi ani parintilor tai , ce frumos 50 de ani de casnicie,o viata de omSi la toate,toate fetele de aici spor in toate si o zi cat mai frumoasa Report
May 18, 201214 yr comment_149162 Multumesc pentru capsuni Gela si pentru tarta cu mere de la stella.Si pentru toate urarile de sanatate, de la toate :pupic: Desi e destul de gri afara ma simt ceva mai bine! Report
May 18, 201214 yr comment_149168 hello si de la mine!gelutza, merci de capsunile natur, am inhatat eu ce a mai ramas din castron, clatitele le las fetelor ...cred ...Oare capusunicile pt clatite le-ai facut cu sosulet de ala subtire si nici prea dulce cu care le-am mancat prin Cipru pe clatite la Mic Dejun?stella, merci de salata de fructe si de amestecul de pepenasi! fix pe gustul meu hazel, e prima oara ca te vad ca te plangi! chiar ca parca suntem intr.un peisaj de octombrie tarziu ... nu mai vine vara o data?! sa-ti traiasca parintii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de o familie frumoasa in continuare! felicitari nurorii pt carnet ... pt fete nu-i asa de usor ... zerda sanatate si eu cu tratamente! Oana, sanatate, ce tratament ti-au dat? habar nu aveam ca o candida poate da simptomele de care ai pomenit!dupa turele de antibiotice, are si picea levuri candida in gura, i-a iesit la exudat. in general dupa antibiotice te captusesti cu candida, de-aia evit eu antibioticele ca pe naiba! boni, imi place reteta ta de scoatere din butoi! un weekend fantastic la tutlemond! Report