May 14, 201214 yr comment_148538 Buna dimineata la hanSa va fie de bine plimbarile pe la soare si caldura, am fost si eu putin plecata , dar am avut nori si ploaie mai mereu. Pun niste poze facute de sub umbrela, Olanda e frumoasa tare, doar vremea e ciudata, asa le trebuie, sa nu le aiba chiar pe toate Va pup pe toate, mi-a fost dor de voi, ma duc sa citesc din urma. Sa aveti o saptamana frumoasa! Report
May 14, 201214 yr comment_148539 Buna dimineta la tot Hanul!!!! Cam frig afara, dar sper sa incalzim noi atmosfera cu caldura sufletelor noastre! Eu nu am facut nimic special in acest week-end, am fost doar putin la padure sa culeg fragi si mure, asa e rima! , nu, am cules flori de soc si flori de salcam. Deja am pus socata la borcanul de 20 l si din florile de salcam dupa-amiaza execut niste clatite. Si mai am in plan si o prajiturica cu crema din Eugenii, asta pentru maine sa imi servesc colegii, ca doar o data pe an imbatraneste omul. Stella, pup dulce pe mustati un motan la punga! Daniella, mi-au placut enorm pozele voastre din vacanta, se vede ca v-ati simtiti bine, in special Bea, dulcea lui mama! Gelutza, sa rupi sanatoasa sandalele cele noi! Floricica, te pupicesc, ma bucur ca ai mai dat pe aici si te-ai simtiti bine in vacanta, la asa o priveliste, mi se pare normal! Geany, sa-ti traiasca unchiul si sa mai "crosetezi" si alta data bunatati! Fetelor, cum v-am mai spus, sontul meu este harnic si priceput, stie sa faca mancare mai buna decat mine si ii si place foarte mult si stie sa faca si curatenie. Vorba lui mama, pe ce pune mana, orice stie sa faca, sper sa-i semene Alex sau macar sa invete cate ceva de la el. O zi buna si frumoasa va doresc! Report
May 14, 201214 yr comment_148540 Buna dimineata la hanPun niste poze facute de sub umbrela, Olanda e frumoasa tare, doar vremea e ciudata, asa le trebuie, sa nu le aiba chiar pe toate Va pup pe toate, mi-a fost dor de voi, ma duc sa citesc din urma. Sa aveti o saptamana frumoasa! Ce poze frumoase, chiar si sub umbrela si pe chipul tau se vede ca ti-a priit plimbarea! Report
May 14, 201214 yr comment_148544 Buna dimineata, m-am delectat cu vederi din olanda cu hazel, si m-am ospatat la bunatatile lui giorgi.o zi faina la tot hanul Report
May 14, 201214 yr comment_148546 Neata la han!Dani, foarte faine pozele din vacanta, relaxare totala se citeste pe chipurile voastre. Mi-ar placea si mie sa ajung candva pe-acolo.Hazel, plimbareato, sa-ti fie de bine excursia, e tare fain cand ajungi sa pleci un pic sa mai vezi si alte tari, orase.Georgi, multumim de masa, eu imi iau un sandvis de la tine. Report
May 14, 201214 yr comment_148552 Hazel , faine locuri , frumoase poze . Sa-ti fie de bine plimbareala .Si noi ne-am plimbat ieri dupa pranz prin Helsinki si de data asta am reusit sa intram si intr-una dintre catedralele ortodoxe - Uspenski Cathedral ( am fost de mai multe ori , dar nu am reusit sa intram inauntru din cauza programului , intre orele 12 si 15 ). Foarte frumoasa . Report
May 14, 201214 yr comment_148554 Ce poze frumoase am vazut aici.Pup copilasii frumosi Bea si Bub :D si pe matusa si unchiul Geaninei si pe toata lumea Mi-au incantat ochii si sufletulE frig la noi de zici ca vine toamna O sapamana frumoasa cu sanatate si sa va iasa toate asa cum va doriti . Mi-am adus aminte de cirese ca am vazut smoothie-ul lui Daniella , doamne 70 lei kg. ,la noi intr-o piata ,nu imi venea sa cred Report
May 14, 201214 yr comment_148555 Si noi ne-am plimbat ieri dupa pranz prin Helsinki si de data asta am reusit sa intram si intr-una dintre catedralele ortodoxe - Uspenski Cathedral ( am fost de mai multe ori , dar nu am reusit sa intram inauntru din cauza programului , intre orele 12 si 15 ). Foarte frumoasa . Sa va fie de bine plimbarea!Catedrala este intr-adevar frumoasa si impunatoare. Report
May 14, 201214 yr comment_148558 Izu frumoasa tare catedrala si ce albastru e cerul! Daniella, cand vad Beutza cu ce pofta papa, mi se face foame instantaneu! Si ce frumoasa e Sicilia, sper sa ajung si eu vreodata pe acolo! Floricica, vreau si eu sa-mi pun cracul la soare pe o plaja ca aia Pupam si Bub obosit, ce cuminte e el cand doarme Inca mai am de citit din urma, si sar cu gratie peste pozele cu bunatati, nu de alta, dar am slabit 2,5 kile cat am mers pe jos saptamana trecuta si sper sa continui in aceeasi directie Report
May 14, 201214 yr comment_148563 Ce boze' frumoase Multumesc tuturor,va pup pe toate si mai ales pe Bea! Azi am facut salata de ardei copti si mancarica de cartofi noi cu marar Pe seara hotdogi' Report
May 14, 201214 yr comment_148566 Am trecut si eu sa admir pozele puse de cei care s-au plimbat.Geany imi pare rau de incident, aveti grija e foarte periculos in jurul oamenilor tulburati!Stella mor dupa motanul in punga!!!!!! :D Floricica, tare as fi vrut sa ne intalnim in locul frumos in care ai fost!!!Giorgi, rusine ca mi-ai facut pofta de socata, acum trebuie sa fac!!! Report
May 14, 201214 yr comment_148569 Giorgi, rusine ca mi-ai facut pofta de socata, acum trebuie sa fac!!! Cand este gata socata, ma infiintez la tine la usa cu o sticla, este bine asa! Report
May 14, 201214 yr comment_148573 Am trecut si eu sa admir pozele puse de cei care s-au plimbat.Geany imi pare rau de incident, aveti grija e foarte periculos in jurul oamenilor tulburati! Asa e ,noi eram la masa si nici nu era f. tarziu era cam 8 seara (20 )iar el era o persoana varstnica ,dar bine imbracat ingrijit,n-asi fi crezut Report
May 14, 201214 yr comment_148574 Vreau si eu motan la punga cu salata de ardei copti! Am gasit ardei la oferta 3 roni kg. ca erau zbarciti dar nu erau loviti sau stricati si chiar am luat un kg. i-am copt si facut salata Parca asi mai lua pot sa mai pun la mancaruri sau chiar mancarica de ardei copti cu cartofi noi smantana si marar ,dar asta nu mananca,coptii' doar sotul daca o vrea eu doar sa fur putin,ca daca nu ,nu mai fac Report
May 14, 201214 yr comment_148576 Vreau si eu motan la punga cu salata de ardei copti! Am gasit ardei la oferta 3 roni kg. ca erau zbarciti dar nu erau loviti sau stricati si chiar am luat un kg. i-am copt si facut salata Parca asi mai lua pot sa mai pun la mancaruri sau chiar mancarica de ardei copti cu cartofi noi smantana si marar ,dar asta nu mananca,coptii' doar sotul daca o vrea eu doar sa fur putin,ca daca nu ,nu mai fac Ma omori incet, mi-ai facut o pofta de-mi ploua in gura! Report
May 14, 201214 yr comment_148578 Vreau si eu motan la punga cu salata de ardei copti! Am gasit ardei la oferta 3 roni kg. ca erau zbarciti dar nu erau loviti sau stricati si chiar am luat un kg. i-am copt si facut salata Parca asi mai lua pot sa mai pun la mancaruri sau chiar mancarica de ardei copti cu cartofi noi smantana si marar ,dar asta nu mananca,coptii' doar sotul daca o vrea eu doar sa fur putin,ca daca nu ,nu mai fac Ma omori incet, mi-ai facut o pofta de-mi ploua in gura! Soorrry'! Si eu imi fac pofta singura Report
May 14, 201214 yr comment_148581 hazelina, e frumoasa excursie si ce-mi place casa aia cu obloane multe si de lemn!Si chioscurile alea pe marginea apei! Izuk, ia sa mai iesi cu aparatul in mana ca ai ce sa ne arati! Report
May 14, 201214 yr comment_148585 va salut din mers pe toate, fara discriminari.Bea e adorabila, cu palarie si ochelari e mortala si cu pastele cu cerneala la fel. am gustat si nu m-a dat pe spate, lui ii plac mult insa Sara adora sea food, nu te ascunzi de ea si ce comanda ea la restaurant ii lasa masca pe ospatari o saptamana buna tuturor de la mic la mare Report
May 14, 201214 yr comment_148590 Izuk, ia sa mai iesi cu aparatul in mana ca ai ce sa ne arati! O sa mai ies , de fapt ...ies mai mereu , dar nu prea ajung eu sa micsorez poze si sa postez . Ieri , ma simteam putin aiurea , erau in jurul meu zeci de asiatici , care mai de care cu aparate profi , poze la flux continuu , eu cu pispiricul meu printre ei . Report
May 14, 201214 yr comment_148604 Hazel frumoaso, sa-ti fie de bine vacanta !Izuk, chiar, cand mai iesi mai fa ceva poze si sa ni le-arati si noua! Frumoase sunt! Report
May 14, 201214 yr comment_148605 Pe langa voastre, pozele mele sunt neinteresante dar linistitoare. Asta e plaja Pilar,una din cele mai fine si mai relaxante...si nu,nu vreau sa o micsorez. Scuze. Vacante frumoase! Report
May 14, 201214 yr comment_148620 Hangitelor, ce frumos e aici, Doamne ce talentate la fotografiat sunteti, brava pentr plimbari, Hazel eram sigura ca ai disparut undeva, departe...sa va fie de bine plimbaritul!Si eu m-am plimbat prin gradina inveselita de ploaie...cate lucruri frumoase ne-a dat Dumnezeu si ce pacat ca nu avem suficient de mult timp sa ne bucuram de ele... Am lucrat la Pc.si am ascultat Chris Rea, vi-l las si voua sa adormiti pe unde de vise frumoase.http://www.youtube.com/watch?v=cKApvdUSv44&feature=relmfu Report
May 14, 201214 yr comment_148640 Pe langa voastre, pozele mele sunt neinteresante dar linistitoare. Asta e plaja Pilar,una din cele mai fine si mai relaxante...si nu,nu vreau sa o micsorez. Scuze. Vacante frumoase! Flori, daca noi am ajunge intr-un colt de lume din asta, cred ca am fi pe jumatate in paradis. Report
May 15, 201214 yr comment_148643 Buna dimineata fetelor frumoaselorGelutza, adevarat paradis ai tu acolo, ce pacat ca esti asa departe.... Va las o cafeluta si niste flori aduse din cea plimbare si un castan cu flori roz care mie mi-a placut mult tare, nu am mai vazut pana acum. Sa aveti o zi asa cum v-o doriti! Report