Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata la han, aici raportez soare dar racorel bine de dimineata, dar probabil ca va fi o zi faina.

Va doresc una la fel tuturor.

Giorgiana, La Multi Ani draga mea, sa fii fericita, sanatoasa si norocoasa! Sa fii mereu vesela, tanara si frumoasa ca si astazi!

Hazel, Izuk si Floricica splendide poze. Sa va fie de bine plimbarile Va rog continuati :thumleft: sa postati asemenea incantare pt ochi si suflet!

Floricica esti in asentimentul meu, nu micsora nimic. Imi coboara o pace incredibila in suflet poza ta!

Bub adormit :) si unchiul saltaret :)

Buna dimineata!!!

Este cam racoare astazi, dar vin ele si zilele calduroase, nu-i asa! :)

Daniella, multumesc pentru urari si pup dulce o tauroaica tanara, frumoasa si harnica!

Iar mi-am scaldat ochii in florile lui Gelutza si a lui Hazel, frumoase mai sunt!

Eu sunt acasa astazi, am primit liber si m-am apucat de prajiturit, am o reteta noua dintr-o revista si sper sa imi iasa.

Pupici si o zi buna la tot Hanul! :thumleft:

Buna dimineata! La noi azi e destul de frumos, nu ploua si mai apare cate un pic de soare din cand in cand.

Floricica, superba poza, e exact ce inteleg eu prin relaxare totala si placere maxima! (numai cand o vad incepe sa ma apuce un dor de duca).

Georgi, asteptam sa vii la han cu prajitura, sunt curioasa cum e. Iti zic si aici ca-ti doresc sa ai o zi frumoasa-frumoasa si o viata la fel!

Stella, cum stai cu treaba prin gradina? Am reusit si noi sa o tundem si arata cu totul altfel, ordonata, ingrijita.

post-639-13370690018607_thumb.jpg

Hello la tot hanul!

2ut ce frumos e la tine :thumleft: !

Pacat ca nu e si soare...Noi stam in oras, in bloc, asa ca vara suntem tare fericiti ca avem un loc unde sa putem sta afara, fetelor le place mult.

hello tulemond https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif

vai, Bia, ce loc superb!!! e drept ca e de munca, dar merita. va invidiez (cu drag https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif) pe toate cele cu curti si gradini. tare imi doresc si eu petecelul meu de pamant.

Georgi, iti spun si aici La Multi Ani!!! cu toate cele bune :floare: asteptam prajitura ;)

Doamne, Dani, cum mai infuleca Bea pastelehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif. se vede ca e a ta, la cat e de topita dupa ele. si-mi place si de tine, serioasa, scormonind in farfurie :D

iar am avut de recuperat... mult... iar am uitat din idei :)

mi-am clatit ochii cu pozele din calatorii, din gradini. toate sunt frumoase, e o placere sa le privesti. si cum sunt pe alese ne putem lua, dupa nevoi, ceea ce ne trebuie.

s-a mai luminat si la noi, dar inca destul de racoare...

va doresc o zi frumoasa tuturor.

Pup tot hanul in fuga si o felicit si aici pe Giorgi, la multi ani, draga prietena de forumeala!

Imi pare rau ca nu sunt acasa sa umblu la arhivele muzicale, Giorgi, pana termini tu treaba eu fac pe digei Gela si manageriez muzica la han....hai sa bagam o selectie adecvata....

http://www.youtube.com/watch?v=QJRIUDuK95c&feature=related

Unu, doi, trei- si!

Tot hanul canta pana vine Giorgi cu prajitura...

Hai una mai saltareatza...

La multi ani, paharul sus!

woaaaaw ! 2ut ce frumos e la tine! splendid! sa va fie de bine munca, de acu sa va hodiniti !

Stella, ai terminat muncile in gradina?

any, ce sunt alea agude? dude?

am uitat sa va zic ca am mancat pt prima data granita de dude (gelsi), parca Ioana mi-a recomandat ? mmm buna!

ma doare un cap ... :floare: si sunt tare obo, e o vreme intunecoasa, rece si vantoasa.

boni ;) esti o draguta! Asa e, pt moment picea seamana cu mine la apetit, pe masura ce o sa vada ca tati nu mananca aia si nici aia si nici aia, mai vedem ... :)

Gelutza, ce vesela esti azi! imi place!

Eu sunt pentru (la petrecere ma refer), avem si balansoare, hamac, sezlonguri cate vrei, umbra de nuc sau de la foisor, voie buna pe masura! Cu drumul stam mai prost (ca-mi rup masina de mai bine de un an), dar ne teleportam noi cumva.

Any, ce-mi plac mie dudele, imi aduc aminte de bunici, cand ne cataram prin pomi dupa ele si eram colorati din cap pana-n picioare, dar ce bune erau...

Eu sunt pentru (la petrecere ma refer), avem si balansoare, hamac, sezlonguri cate vrei, umbra de nuc sau de la foisor, voie buna pe masura![b]

[/b]

si eu sunt pentru ;)

am mai zis eu, da' mai zic, ca poate se-mplineste https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif ce faina ar fi o adunare cu tot forumul (dar deloc formala) intr-un loc din asta de vis... sa gatim impreuna s-apai sa mancam si sa petrecem.

Dani, "picea" mea ma copiaza pe mine la masa. are unele chestii care ii plac sau nu, clar de tot, dar in rest ma intreaba: "mami, tu (... din aia sau din ailalta...) mananci?" iar eu profit din plin de treaba asta :D

Any, eu dude negre nu am mancat niciodata. duzii din copilaria mea erau toti albi/roz. e diferenta de gust? sau doar de pete? :D

bai, la noi a inceput o ploaie marunta si rece :floare: si abea ce ziceam ca se mai lumineaza. of :)

Giorgi La multi ani , si prajitureala placuta. si eu azi sunt in mari copturi, ca fiimea (tauroaica si ea e pe 17)serbeaza maine dupa cursuri...si cum e fata mamei,

a invitat nshpe pretini ( fara numar , fara numar, de nici ea nu mai stie) la un picnic intr-un parc, si apoi merg sa danseze, asa

ca pregatesc checuri sarate, si praji, usor de transportat , sa i le trimit maine cu ceva prietene din urbe, care se duc la ea .

joi vine si o serbam acasa cu bunicii proaspat sositi din RO.

Bia, superba gradina ta. eu mai am de smuls *pir3 si alte agatzatoare printre plante , dar sa zicem ca 95% e gata, biruit deocamdata.

Mai am peste drum , o gradinitza comunitara ( a intregului drumusor , suntem 7 case, si sunt 7 parcelutze) si acolo e prapad de buruieni, asa ca sa vad ce dovedesc pe wendul asta.

Annnooooo! pai ce-mi faci tu mie cu poza aia?

pai ii frumos? :blush:

am plantat la sf lui aprilie doi duzi, oare cand o sa fructareasca?

p.s. tu esti la Messina? cum de s-au copt asa de repede? asa cald a fost?

na, ca te-am bombardat cu intrebari

da te pup si ... ia pune tu si fa o dulceata de dude si servete-o la mic dejun cu paine calda si ricotta (da' sa nu faci poza :hug: )

Am facut un talmes balmes, nu stiu ce sa-i zic ca e, da' a fost bun si mi-au mai si ramas o gramada de agude de mancat

post-13-1337090401175_thumb.jpg

Bris, nu stiu ce sa-ti zic, habar n-am cand o sa faca fructe.

Astea ale mele saptamana trecuta erau rosii, ieri erau negre, numai bune.

Boni, la mine exact invers, agudele copilariei mele au fost negre, deci nush ce sa zic, daca-s mai bune sau nu.

Anutza, dudele alea sunt mortale.

Si eu mancam pe sparte in copilarie.

Scuzati, a intrat postarea de 2 ori :blush: !

Mai da' numai in zona mea le zice agude?

Ma asteptam sa le zici si tu agude. Ia sa vedem Geanina cum le zice. Sunt curioasa.

o vad pe Giorgi. oare ne aduce prajitura? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif