May 11, 201214 yr comment_148118 Pe lista de asteptare la pisica ma inscriu si eu Ziua buna . La mine ploua si eu m-am apucat de copt daca tot stau in casa . Sper sa iasa ceva bun , ca e prima data cand incerc un blat de prajitura fara strop de faina , dar cu pesmet si nuca in compozitie .Chiar , Foxyy sper ca e bine , nu am mai vazut-o pe aici . Parca facea mama ceva de genul asta, fara faina, cu nuca si pesmet, tin minte ca crestea si cand il scotea din cuptor dadea putin inapoi. Sper sa nu fie o regula. Asa ca astept sa vad ce bunatati faci, stau la coada!!!! Report
May 11, 201214 yr comment_148119 Strig si eu dupa ajutor aici Vreau sa imi schimb poza de la avatar si nu reusesc nicicumIntru la profil-schimbare avatar-ii dau stergere poza -pun poza noua -ii dau salvare si tot aia veche apare,dar sus in dreapta unde e numele meu apare poza noua .Aveti idee de ce ? sau ce nu fac eu bine? Report
May 11, 201214 yr comment_148127 Strig si eu dupa ajutor aici Vreau sa imi schimb poza de la avatar si nu reusesc nicicumIntru la profil-schimbare avatar-ii dau stergere poza -pun poza noua -ii dau salvare si tot aia veche apare,dar sus in dreapta unde e numele meu apare poza noua .Aveti idee de ce ? sau ce nu fac eu bine? Lili, asa e , apare mai greu dar o sa apara. Nu apare dintr-odata. Report
May 11, 201214 yr comment_148128 Strig si eu dupa ajutor aici Vreau sa imi schimb poza de la avatar si nu reusesc nicicumIntru la profil-schimbare avatar-ii dau stergere poza -pun poza noua -ii dau salvare si tot aia veche apare,dar sus in dreapta unde e numele meu apare poza noua .Aveti idee de ce ? sau ce nu fac eu bine?lili, eu te vad in tricou da un refresh (F5) la pagina si vezi si tu Report
May 11, 201214 yr comment_148129 hello, hello! si la noi cald si bine azi. cica si maine si de duminica se strica treaba. f bine, ca si-asa aveam de gand sa aprind cuptorul. tre' sa-l duc si la tuns aoleu, am emotii! sa te prezinti la raport! Sper sa iasa ceva bun , ca e prima data cand incerc un blat de prajitura fara strop de faina , dar cu pesmet si nuca in compozitie . daca mi-a iesit mie, tu nu tb sa-ti faci griji! savarinele le fac doar cu pesmet. da' unde s-a mutat Foxu'? is cam in urma cu stirile. Report
May 11, 201214 yr comment_148130 Hello hello!Iau si eu carnatii si tot ce-i in poza aia, apoi iau si desertul, iau pavlova ! Aseara mi-am facut curaj si am fotografiat musafirul meu nocturn de fiecare seara din balcon.Aseara era mai mititel, se vede ca a fost schimb de tura . Report
May 11, 201214 yr comment_148131 dau si eu buna ziua, ca am sarit cu raspunsul pentru lili si atat Georgi, de toate pentru toti ai adus. sar'na https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifmi-e dor si mie de Foxxy, mai ales cand vad asa mese imbelsugate la han. ne rasfata in fiecare dimineata. ne gandim cu drag la tine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Dorina, ies bine blaturile si fara faina. trebuie doar potrivita bina proportia lichide/solide. eu fac marea majoritate a balturilor doar cu pudra de midgale. exista si un blat doar cu cacao, face sorina un tort combinat de obicei cu mouse de fructe de padure. frumoase flori... tot dau pagina inapoi si ma uit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif va doresc tuturor o zi frumoasa si insorita, ca la mine EDIT: ca intre timp am vazut "musafirul" lui any. asa, in poza ta pare destul de inofensiv. pe balcon nu m-ar deranja, dar sa ramana acolo Report
May 11, 201214 yr comment_148133 Strig si eu dupa ajutor aici Vreau sa imi schimb poza de la avatar si nu reusesc nicicumIntru la profil-schimbare avatar-ii dau stergere poza -pun poza noua -ii dau salvare si tot aia veche apare,dar sus in dreapta unde e numele meu apare poza noua .Aveti idee de ce ? sau ce nu fac eu bine?lili, eu te vad in tricou da un refresh (F5) la pagina si vezi si tu Multumesc mult,acum ma vad si eu Report
May 11, 201214 yr comment_148134 O zi buna la toata lumea si din partea mea Izuk ,de abia astept sa-ti vad iar minunatiile Stai , nu te grabi , s-ar putea sa mearga la dezastre . Blatul cred ca e ok , a crescut binisor , a dat putin inapoi , no problem . Crema cam putina , as fi pus dublu , dar am urmat reteta din revista Daca mai aveam ingrediente , mai faceam , asa ...e doar mazgalita cu crema . Macar la glazura am fost inspirata sa fac cantitate mai mare . Acu' e la rece , taiem peste cateva ore si vedem daca e dezastru sau nu . Mi-ar parea rau si mi-ar fi tare ciuda , pentru ca mi-o doream de mult , dar nu gaseam aici un ingredient - foaie de napolitana . In rest , s-a oprit ploaia , se chinuie sa iasa soarele . Report
May 11, 201214 yr comment_148138 Stai , nu te grabi , s-ar putea sa mearga la dezastre . Blatul cred ca e ok , a crescut binisor , a dat putin inapoi , no problem . Crema cam putina , as fi pus dublu , dar am urmat reteta din revista Daca mai aveam ingrediente , mai faceam , asa ...e doar mazgalita cu crema . Macar la glazura am fost inspirata sa fac cantitate mai mare . Acu' e la rece , taiem peste cateva ore si vedem daca e dezastru sau nu . Mi-ar parea rau si mi-ar fi tare ciuda , pentru ca mi-o doream de mult , dar nu gaseam aici un ingredient - foaie de napolitana . In rest , s-a oprit ploaia , se chinuie sa iasa soarele . Astept rezultatul final!!!Am zis eu ca da putin inapoi! Si cand te gandesti ca foi de napolitane aici in Romanica sunt pe toate drumurile. Report
May 11, 201214 yr comment_148139 hello, hello! si la noi cald si bine azi. cica si maine si de duminica se strica treaba. f bine, ca si-asa aveam de gand sa aprind cuptorul. tre' sa-l duc si la tuns aoleu, am emotii! sa te prezinti la raport! Ashea,raport de raport am fost cu bub' si tacso' la tuns,bub' cuninti' cuninti' a palavragit cu fetisoara de-l tundea,a dat tot din casa,i-a zis ca s-a stricat tv.-ul ca el are multi gangacci' acasa(mami ii omoala cu papucu') si etc , sotul se baga numa la babute ca-i place freza facuta bec si ca la carte,firu' 13 langa firu 14 L-a intrebat fetisoara pe bub' cum sa faca ,cararea bub i-a spus:''in tzus''(= in sus) l-a feonat l-a dat cu gel si facut tzepi,cand a terminat tacso' si l-a vazut a zis grav cu o voce baritonala:'' Donsoara' va rog sa dati imediat tzepii jos si sa-i faceti freza normala'' aia a incercat saraca:''da vedeti ce frumos sta ca asa se poarta,macar acum ca e abea tuns ...etc... sotul nexam de neclintit Acum bub' e infierbantat ,murdar la gurita de inghetata e comod la chelea' goala face baloane de sapun super fericit cu noua freza Am facut rapid pe tigaia cu riduri fleici de ceafa gratarite ,rondele de cartofi noi si salata ... Report
May 11, 201214 yr comment_148140 Ashea,raport de raport am fost cu bub' si tacso' la tuns,bub' cuninti' cuninti' a palavragit cu fetisoara de-l tundea,a dat tot din casa,i-a zis ca s-a stricat tv.-ul ca el are multi gangacci' acasa(mami ii omoala cu papucu') si etc , sotul se baga numa la babute ca-i place freza facuta bec si ca la carte,firu' 13 langa firu 14 L-a intrebat fetisoara pe bub' cum sa faca ,cararea bub i-a spus:''in tzus''(= in sus) l-a feonat l-a dat cu gel si facut tzepi,cand a terminat tacso' si l-a vazut a zis grav cu o voce baritonala:'' Donsoara' va rog sa dati imediat tzpii jos si sa-i faceti freza normala'' aia a incercat saraca:''da vedeti ce frumos sta ca asa se poarta,macar acum ca e abea tuns ...etc... sotul nexam de neclintit Acum bub' e infierbantat ,murdar la gurita de inghetata e comod la chelea' goala face baloane de sapun super fericit cu noua freza Am facut rapid pe tigaia cu riduri fleici de ceafa gratarite ,rondele de cartofi noi si salata ... Pupam Bub' tunsulica! Sa-i fie de bine!Pe al meu greu il mai cinvingi sa se tunda. Report
May 11, 201214 yr comment_148142 bine ca-i Bub multumit, da' tat'su merita o tunsoare casha ptr ca i-a stricat minunatie de freza baietului. ia la el, ce conservator tre sa iau si eu niste cartofi noi, cred ca-n we asta am sa fac greseala dupa greseala! Report
May 11, 201214 yr comment_148147 Chiar ca-i conservator domnu' sotz Gianinoooooooo....zii ca Bub inca nu-i in armata bre .Eu am mancat paine cu zacusca si paine cu unt...am chelit gradina, smuls la buruieni d'alea maroace, schini si urzici care crescusera de juma de metru...toata is beshicata de la urzici....ma duc sa fac un dus si sa ma siestez ca diseara am spectacol.pupu tulemond.Moatzo , buna ideea cu cartofi noi, poate duminica cu marar si usturoi. Report
May 11, 201214 yr comment_148149 Daa!! Sar-na! e jale cu tacsu' asta, conservator la patrat (adica la puterea 2 )bub' ca bub' da sa vezi cu maroiu' ca nu se inteleg deloc,ie' jale cu J mare El se crede in armata ''drepti in cor' pi dou' randuri' '' Da cine-l baga in seama?! Report
May 11, 201214 yr comment_148150 Moatzo , buna ideea cu cartofi noi, poate duminica cu marar si usturoi. Stellino, buna ideea cu mararul si usturoiul. ai mei sigur vor prajiti, si muuuulti! Report
May 11, 201214 yr comment_148152 Daa!! Sar-na! e jale cu tacsu' asta, conservator la patrat (adica la puterea 2 )bub' ca bub' da sa vezi cu maroiu' ca nu se inteleg deloc,ie' jale cu J mare El se crede in armata ''drepti in cor' pi dou' randuri' '' Da cine-l baga in seama?! Ehehe, cunosc prea bine . Report
May 11, 201214 yr comment_148153 Daa!! Sar-na! e jale cu tacsu' asta, conservator la patrat (adica la puterea 2 )bub' ca bub' da sa vezi cu maroiu' ca nu se inteleg deloc,ie' jale cu J mare El se crede in armata ''drepti in cor' pi dou' randuri' '' Da cine-l baga in seama?! Ehehe, cunosc prea bine, tatal lui je cum zici tu, e militar .Mda' e jale cu ei Report
May 11, 201214 yr comment_148156 Geany, ordine si disciplina !Ambii mei bunici au fost cadre militare ,coptii (deci tata si unchii mei) nu au urmat aceasta cariera,tata electromecanic unchiul ceferist alt unchi sofer tiruri si camioane sotul m-a cunoscut pe ''je'' la 18 ani (ghinionul lui )si a apelat la un unchi prin alianta sa faca armata in Bacau (ii era frica sa nu ma pearda' duoamni' feri )a intrat la transmisiuni si dupa a ramas in cadrul armatei tot transmisiuni si asa a incremenit Ce-i drept asta l-a schimbat mult ( armata ma refer) e f. conservator si calculit' ,ezact' opusul lu' je',io-s mai boema ashea si mai romanticoasa,dar ne completam de numa siecretu' e ca nu prea dau eu 2 bani pe armata lui acasa Report
May 11, 201214 yr comment_148160 Eu am taiat prajitura ca nu mai puteam de curiozitate ...destul de buna . Cum ziceam , crema parca as fi vrut mai multa .Geany , ce tunsulici ai tu acolo Report