May 8, 201214 yr comment_147667 hello! pupaciuni si salutari! azi zi nebuna si urmeaza alele si mai si1 am citit pe diagonala si eram sigura de cand a ochit tarta ca nu trec multe ore si e gata! ce frumos sa trec pe la voi azi! numai vesti bune! flori care mai de care si tarta NU NU NU! Piciomena nu a dormit pana la 5 jum azi noape saracuta. Are buboaie multe si mari, zici ca sunt furunculi, daca dai cu mana pe pielea ei, numai munti! O mananca pielea, dar e destul de ascultatoare ... mai putin azi noapte cand nu mai putea saracuta! Este horrror! ma asez la rand la pupicuri de Gelutza fara dinti! cum e treba cu dantura finalmente?vreau si tarta, dar prefer sa nu o vad! SUNT CUMINTE! SUNT CUMINTE! boni, de ce nu ai mai luat bici, ca acum cateva zile ai zis ca nu primesti alcoale ca esti cu masina? ai patit tranta pe bici? pfoai! fundul clasei stellina spor la taiat iarba si mai vrem sa vedem bujori si flori! merci Giorgi de garofite Izuk si la 4 ani vrea carata in brate?! valeu! tati o intreaba de 1 an pe Bea: cat o sa te mai car eu pe tine in brate? azi noapte a plimbat-o in brate pana la 2 jum, apoi a capotat si am trecut eu la plimbari .... Vedem ce o mai fi si in noaptea asta! si febra: 40! 2ut sper sa fie numai 2 zile de eruptii! ca e teroare, are o forma violenta! Report
May 8, 201214 yr comment_147669 Dani pup Biuca ,vai saracuta cat de nesuferite trebuie sa fie mancarimile,brrr!! Despre tarta am gustat nu m-a dat pe spate,ii rezist fara nici un fel de broblema,las coptii' sa se delecteze cu ea,parca vad ca nici sotul nu va fi f. incantat Abea astept sa duc maine tv.-ul la dr. ca altfel e haos la noi In rest urat sta sa ploua iar S-a amuzat si maica-mea de numa' ca am de platit si ''fundul'' scolii acu' Report
May 8, 201214 yr comment_147685 Daniella, sanatate Beutzei dragalase....stiu cat de aiurea e cu varicella, fiimea a facut asta pe la 5 ani, si o *pensulam* cu un produs sa nu o manance prea tare, dar ea a facut o forma usoara.Compatimesc si cu tine si cu Bea.Dragul de bub, cum duce el grija la *fundu'* scolii o seara placuta dragelor. cu dedicatie Danielei Report
May 8, 201214 yr comment_147687 Salutare! Sa stiti ca va citesc in fiecare zi dar nu prea am timp de sa stau de vorba cu voi, Jasu are virus la stomac- e ok cu dieta data de dr, nu am probleme cu ea dar nu merge la gradinita si e super acitiva, vrea afara...activitati... Multa sanatate lui Beuta!! Ofof greu e! Lasa ca se face bine si incepe iarasi sa faca masaj lui tati 'Fundul scolii'- m-am amuzat f tare!! Scump Bub!Daniella si 2ut, ma bucur ca v-a priit vacanta.. Vreau si eu bujori, primele mele flori primite de la sot au fost bujorii- si acum imi amintesc cum ma astepta cu florile in mana , prea romantic! Geany, te bat si gata! Vii tu cu tarta aia care arata asa de....fara cuvinte!! Va salut pe toate!! Pupici!! Report
May 8, 201214 yr comment_147689 Lasa fata nu ma mai bate ca nu e chiar rupere de nori ''tarta! Maroiu' haleste la greu,bine ca lui ii place Stelino,bub' seamana cu tacso' si aici ca si ala nu ajunge bine o factura ca si fuge sa o plateasca sa nu aiba el vreo datorie duoamne' feri' ca ma si-nerveaza uneori' ca ma jumule' de bani,stai bre ca mai ai termen pan' la salar,el nexam o plateste repede Report
May 8, 201214 yr comment_147690 Geanino, si eu la fel ca sosul tau,platesc rapid facturile, ca sa stiu dupa aia cat pot sa ma intind la cheltuieli Report
May 8, 201214 yr comment_147692 Geanino, si eu la fel ca sosul tau,platesc rapid facturile, ca sa stiu dupa aia cat pot sa ma intind la cheltuieli Ai dreptate ca de obicei Stelino! E bine ca el e asa in felul asta ne putem chivernisi mai bine (da' tot' ma nerveaza'! ) Report
May 9, 201214 yr comment_147704 Buna dimineata pe fuga...raportez ploaie si timp mohorat si rece, o zi faina la doamnele si domnii ce fac popas la han Report
May 9, 201214 yr comment_147705 Vaiii stelluta ce flori frumoase mi-ai dedicat ! Laleaua aia e asa de sofisticato-delicato-meravigliosa! Si eu o pensulez pe Bea, e pictata peste tot, zici ca e un indian.Aseara a ramas mamaie sa doarma la noi, ca eu daca am vizite saptamana asta si eram beleuza nedormita de 3 nopti daca nu dormeam nici azi noapte dau chix, ca de exemplu luni am fost zombie, nimic nu am fost in stare sa fac din cele grele ... Ieri insa desi tot 2-3 ore daca am apucat sa dorm pe dimineata, am avut o zi buna si am rezolvat cam toate urgentele. Mai am o chestie tare neplacuta, care imi sta pe lingurica , pe care o tot aman, de la 30 aprilie trebuia sa o fac ... Sa aveti cu totii o zi frumoasa is usoara. Aici e nor si gri ?! Bea inca doarme si a adormit aseara de pe la 10 jum, dar nu a vrut decat cu mine. De cand vin aceasa seara pana reuseste sa adoarma nu ma lasa, e ca ursuletul koala. Aseara se uita la mamaie-sa si plangea, nu stia de ce a ramas aici, cred ca ii era frica sa nu plec. Am adormit-o eu si ea pe mine, dupa care a dus-o tati la ea in camera in patut. Doamne ajuta, ce bine ca a dormit:hug: , agitata, dar a dormit in camera ei, cu mamaie si noi ne-am odihnit dupa 3 nopti horror Geany, si eu platesc facturile imediat si acasa si la serviciu. Factura = contract, deci unde am semnat nu-i tocmeala. Alte "prostioare" de ale noastre le mai putem amana, dar facturile nu. Dupa platile acestea (pe care le calculez dinainte si stiu deja ce am de plata /luna), facem inventar la ce a mai ramas in portofel si vedem pe ce picior dansam si la ce trebuie sa mai renuntam. Oana, sanatate blondinei tale mici Si tie putere ! Report
May 9, 201214 yr comment_147707 Buna! Am fugit si eu cu sotosenia la dr. de tv-uri! O zi faina tuturor! Rece ca dupa ploaie si la noi,sper sa nu mai ploua acum! Report
May 9, 201214 yr comment_147708 Neata la han!La noi e o ceata de numa, drumul e in lucru si e groaznic, plin de cratere, nenumarate semafoare ca se circula pe o singura banda, e cumplit.Colac peste pupaza, ieri mergand catre casa m-am uitat la telefon ca ma suna sotul si am reusit, toanta de mine, sa intru in masina din fata (noroc ca n-a fost grav, am indoit numerele si un pic bara, dar mi-e ciuda de numa pe mine....azi am stat la un juma de kilometru de masinile din fata mea).In rest, toate bune, picea e mai bine, cred ca maine merge la scoala, ca vineri si sambata are ceva concurss, cica.Geany, nu stiu cum e la gust, dar de aratat arata tare bine tarta ta. Eu daca-s la detox numai prajituri, tarte si alte asemenea vad in fata ochilor (bine ca nu le si mananc, doar visez la ele...).Dani, eu zic ca de-acum o sa fie mai usor cu Bea, sa vezi!Incearca sa te odihnesti si tu cat poti, ca e prea mult.Sa aveti o zi faina! Report
May 9, 201214 yr comment_147712 Si la noi a plouat azi noapte, dar eu nu am auzit, asa ca am plecat in sandalete, deci oleak de racoare la chisere ...dar nu-i bai, ca e aer curat! Inca mai picura.La noi azi eveniment cu spaniolii, nu ma misc din birou. Maine, poimaine insa sunt calare pe matura cu sefulik ... 2ut, ieri seara erau mai retrase buboaiele. Si-n palma i-au iesit cateva. Are multeee, mai! nu am vazut asa ceva! cred ca nu e cm sa nu aiba o buba urata boni , te vad! O zi frumoasa tuturor! Report
May 9, 201214 yr comment_147717 'Mneatza , fetelor! Daniella , sanatate piticotului . Cum faci sa nu se scarpine? Mi-e teama de bolile astea.... La noi la cresa ieri mare afis: AVEM UN CAZ DE SCARLATINA !!! Am intzepenit! Am vrut sa nu o duc azi, dar ce rezolv ca nu o duc o zi? Oricum , cum s-a trezit umbla dupa mine cu geaca : Mama , aca , Enena copii....Mama , da-mi geaca , Elena vrea la copii. Asa ca am sunat la cresa si mi-au zis ca Bercan ( asa se numeste copilul care s-a imbolnavit , n-a mai fost de saptamana trecuta la cresa , l-au depistat in weekend. Si oricum , la cresa nu a avut febra , ultima data cand a venit. Si ca ele spala cu dezinfectant in fiecare zi....si de data asta au pulverizat si pe scaune si peste tot pe unde au apucat. Sa speram ca va fi bine............. Report
May 9, 201214 yr comment_147719 buna dimineata si de la mine.si la noi e nor si gri. dar nu ploua (inca). sper sa ramana asa. sunt cu bita si nu renunt, poa' sa ninga poa' a ploua Dani, tranta nu am luat-o cu bita. am cazut "pe loc drept". eram la Geoagiu Bai de 1 mai si m-am impiedicat de o bordura cand am traversat o strada. m-am "oprit" in genunchi noroc ca s-a intamplat cand am iesit de la strand si mergeam spre masina. asa ca a trebuit cam o saptamana sa astept sa se vindece nitel, ca nu ma puteam nici incalta decat cu cele mai decoltate sandale. acu' nu mai e asa de rau, m-am putut incalta cu adidas si pot sa trag un blug pe mine compatimesc cu tine si cu Beuta. e tare greu cand ai puiul bolnavior si nu ai cum sa-l ajuti sa treaca cat ma iute si sa va reveniti din oboseli. spor si la treaba la job. stiu cum e cand ai de rezolvat tone de treburi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifBia, multa sanatate picei tale. am omis ieri sa-i urez, da' tu stii ca de gandit m-am gandit Oana, si tu esti cu pui bolnavior, of multa sanatate si voua https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif steluto, bujorii tai sunt asa de delicati. il vreau pe cel din poza 2. l-am furat, chiar daca era pentru Dani. am vazut ca ea a luat lalelele Geany, degeaba zici tu ca nu-i buna tarta ia spune, daca faceam eu ceva , puneam o poza mirifica, apetisanta si ziceam ca nu-i bun, ma credeai? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gifbub, total cu "fundul" de platit cu facturile eram si eu asa degraba platitoare, dar intre timp mi-am mai revizuit prioritatile. nu le las sa treca de scadenta, dar nu mai sar sa le platesc din prima zi daca am nevoie de bani pentru alte alea. noi luam salariul de 2 ori pe luna, asa ca ne putem organiza mai usor din punctul asta de vedere. oare Foxxy ce mai face? se pare ca nu mai poate veni pe la han de la noul sediu EDIT: ca in timp ce am scris eu mesajul am avut t'spe telefoane.si vreau sa anunt ca la noi a iesit soarele https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Report
May 9, 201214 yr comment_147722 Buna dimineata .dani , imi pare tare rau de Beuta , eu am facut varicela la 13 ani si a fost ingrozitor .Ce greu tre' sa fie pentru un copil mic . Eu ma gandeam la un moment dat sa-i fac vaccin Izabelei anti-varicela , dar nu stiu daca e o solutie , trebuie repetat periodic , nu da imunitate pe viata .Geany , gata tv-ul?I-au gasit buba?Dulce de leche al meu s-a facut , am oprit dupa 4 ore si dupa racire s-a intarit putin si are consistenta dorita de mine . Acu' pot trece la treaba , am in plan niste fursecuri si o prajitura , in perioada urmatoare . Report
May 9, 201214 yr comment_147731 Dani, tranta nu am luat-o cu bita. am cazut "pe loc drept". eram la Geoagiu Bai de 1 mai si m-am impiedicat de o bordura cand am traversat o strada. m-am "oprit" in genunchi noroc ca s-a intamplat cand am iesit de la strand si mergeam spre masina. asa ca a trebuit cam o saptamana sa astept sa se vindece nitel, ca nu ma puteam nici incalta decat cu cele mai decoltate sandale. acu' nu mai e asa de rau, m-am putut incalta cu adidas si pot sa trag un blug pe mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif[/img] Boni , cum mai e la Geoagiu? N-am mai fost de catziva ani...Se merita sa-mi programez pt la vara? O sa se distreze picea acolo? Cum e amenajat pt copii? Report
May 9, 201214 yr comment_147733 Apropos de vara....eu am deja bilet de avion pe 1 sau 2 iulie , nu mai stiu exact , ce zicetzi , fetelor de o intalneala ín 6 sau 7 iulie , in weekend? In Bucuresti? Ca apoi plec la mama la tzara . Eu nu cunosc Bucuresti-ul deloc , asa ca orice zicetzi voi e bine Report
May 9, 201214 yr comment_147739 Boni , cum mai e la Geoagiu? N-am mai fost de catziva ani...Se merita sa-mi programez pt la vara? O sa se distreze picea acolo? Cum e amenajat pt copii?e frumos, sa stii. eu nu mai fusesem de vre-o 5 ani si am avut o surpriza placuta. au amenajat frumos, e curat (in limitele posibile ) au bazin pentru copii mici, loc de joaca... nu era foarte aglomerat cand am fost noi pentru ca era abea deschis. noua ne-a placut, Maia a fost incantata la culme. mai vrea asa ca vom mai merge dar trebuie sa asteptam sa scap de cruste. Report
May 9, 201214 yr comment_147747 Daniella , sanatate piticotului . Cum faci sa nu se scarpine? Mi-e teama de bolile astea.... La noi la cresa ieri mare afis: AVEM UN CAZ DE SCARLATINA !!! Am intzepenit! Am vrut sa nu o duc azi, dar ce rezolv ca nu o duc o zi? Oricum , cum s-a trezit umbla dupa mine cu geaca : Mama , aca , Enena copii....Mama , da-mi geaca , Elena vrea la copii. Asa ca am sunat la cresa si mi-au zis ca Bercan ( asa se numeste copilul care s-a imbolnavit , n-a mai fost de saptamana trecuta la cresa , l-au depistat in weekend. Si oricum , la cresa nu a avut febra , ultima data cand a venit. Si ca ele spala cu dezinfectant in fiecare zi....si de data asta au pulverizat si pe scaune si peste tot pe unde au apucat. Sa speram ca va fi bine............. Mutti, pt mancarimi, ii dam toata ziua buna ziua (cum iese o buba, sau cum se plange de mancarimi, ori e agitata) cu o mixtura camforata pe care ne-a recomandat-o dr si de 2 ori pe zi ia si un antialergic. In rest tb sa fim numai cu ochii pe ea, sa ne jucam, sa-i dam activitati, sa o tinem non-stop ocupata. Cand nu e prea obosita merge, e cuminte si arata cu mana la burtica sau la spate ca o mananca. Daca o apuca plansul (mai ales seara cand trebuie sa mergem la nani) ca are mancarimi mari pe toate partile, devine mai greu. Oricum e pictata toata din crestet (Da si pe scalp are o groaza) pana-n talpi si haine lungi ca daca se scarpina sa nu suprainfecteze rana (Se sparg pustulele) de la unghiute. Eu nu cred ca astea o sa se vindece si sa dispara semnele in doar 3 saptamani. Avand in vedere ca eruptia a inceput sambata dimineata, trag nadejde sa se fi terminat macar faza asta violenta, dar cica pana la 7 zile tine faza eruptiva.La scarlatina, vezi ca perioada de incubatie e 2-7 zile si debuteaza doar cu febra 39-40 si durere in gat.Mutti, acum sau mai tarziu oricum e mai bine sa le faca pe toate pana la 6 ani.succes sa nu o ia acum, ca e micuta.Mie nu ca mi-e teama, acum am luat o frica, brrrr ! eu si nici tati nu ne aducem aminte sa fi avut asa multe, mari si urate bube! ca mananca tare, aia da, dar parca erau cateva, nu sute! Izuk, nu cred ca e o solutie vaccinarea, pentru ca la adulti bolile copilariei sunt extrem de violente in majoritatea cazurilor, ceeea ce nu e neaparat sa se intample si la copii, multi fac forme usoare.Cel mai bun prieten al meu a primit vaccin cu gamaglobulina cand era mic si nu a mai facut nici o boala a copilariei. La 20 de ani a facut oreion si a fost ceva extrem de naspa, cu repercursiuni urate: aproape de impotenta.O alta colega de-a mea de serviciu a facut varicela cu 3 luni inainte de nunta, pe la 29 ani si a fost horror.Macar picea habar nu are ca e urata si plina de buboaie, stie doar ca nu se simte bine si o mananca toate alea, ceea ce oricum constientizeaza mult mai tare si un adult, pe langa restul legat de psihic... La femeia gravida e foarte periculos sa faca varicela. Deci, e foarte recomadnat sa o fi facut-o deja femeia, inainte de a ramane insarcinata. Eu cred ca e bine sa le faci pe toate pana la 6 ani, altfel imagineaza-ti ca le vor lua de la copii lor, daca pana atunci scapa.Totusi, un coleg de al meu a facut vaccinul antivaricela copilului si a facut varicela la 4 ani o forma usoara. Asta o vad o solutie, comparativ cu ce are Bea acum. insa Iza e deja mare si ar fi bine sa scape de toate pana la 6 ani. Ea nu a intrat in colectivitate, insa la un moment dat tot o sa dea nas in nas cu virusii astia. Report
May 9, 201214 yr comment_147748 Apropos de vara....eu am deja bilet de avion pe 1 sau 2 iulie , nu mai stiu exact , ce zicetzi , fetelor de o intalneala ín 6 sau 7 iulie , in weekend? In Bucuresti? Ca apoi plec la mama la tzara . Eu nu cunosc Bucuresti-ul deloc , asa ca orice zicetzi voi e bine in principiu, cu mare placere organizam ceva sa ne vedem, doar sa nu fiu plecata din Bucureti ori vreo nazbatie, dar sa dam strigare pt toata lumea, sunt sigura ca oricum se vor aduna ceva fete! Tu sa spui in ce zona esti tu, ca noi restul ne descurcam mai usor cu deplasarile. Daca esti cu picea, cel mai bine la o terasa intr-un parc, pe unde o sa stai tu. by the way: Foxyyy! inca in mutari? ori ce-i? Report
May 9, 201214 yr comment_147753 Apropos de vara....eu am deja bilet de avion pe 1 sau 2 iulie , nu mai stiu exact , ce zicetzi , fetelor de o intalneala ín 6 sau 7 iulie , in weekend? In Bucuresti? Ca apoi plec la mama la tzara . Eu nu cunosc Bucuresti-ul deloc , asa ca orice zicetzi voi e bine in principiu, cu mare placere organizam ceva sa ne vedem, doar sa nu fiu plecata din Bucureti ori vreo nazbatie, dar sa dam strigare pt toata lumea, sunt sigura ca oricum se va aduna ceva lume! Tu sa spui in ce zona esti tu, ca noi restul ne descurcam mai usor cu deplasarile. Daca esti cu picea, cel mai bine la o terasa intr-un parc, pe unde o sa stai tu. Socrii stau in Drumul Taberei , dar pot sa ma misc , nu? Picea cred ca o las cu bunicii....sa am si eu liniste Report
May 9, 201214 yr comment_147755 Astept telefon de la nenea sa-l luam cica e ceva (condesantor nush' ce ) de tranzit acum e nenea cu revizia la centrala isi da sotul cu opinia peacolo ' 90 de roni' centrala mai ieftin decat ne asteptam... Tarta e buna dar nu m-a dat pe spate ,le place la coptii,e aluat mere scortisoara caramel ...mmm..cui ii place,aia e Gata am fugit... Report
May 9, 201214 yr comment_147787 Hello hello, la mine e cald si soare si abia astept sa merg la mare! Duminica era lume la plaja, dar oricum e prea devreme, eu m-arat pana la sfarsitul lunii ! Report
May 9, 201214 yr comment_147797 Apropos de vara....eu am deja bilet de avion pe 1 sau 2 iulie , nu mai stiu exact , ce zicetzi , fetelor de o intalneala ín 6 sau 7 iulie , in weekend? In Bucuresti? Ca apoi plec la mama la tzara . Eu nu cunosc Bucuresti-ul deloc , asa ca orice zicetzi voi e bine Da, da , mie una mi-ar place, sper sa termine pana atunci cupilul meu cu examenele si eu am sa-ti dau ceva, daca mai tii minte! Report