Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Daaa urlaa!!! :) Numa' el stie de ce

;)

Azi merita sa-l cocolosesc dar sa nu se invete cu ideea

Cum de ce? nu intelegi chiar nimic din ce gandesc berbantii? :) La fazele de gol urla! parca ar fi ei antrenori sau ar castiga ceva din asta! Poate motanescu sa explice mai bine de ce?

hai lasa ca ii cocolosesti pe toti 3 in fiecare zi, le faci toate poftele! sunt invatati! parca aud peste cativa ani ca iti auzi vorbe dulci de la nurori ;) Doar si eu am un cocolosit acasa ...

Taci' bre' nik nu jdii' urla mai tare la fazele care nu e gol,ca cica se nevreaza'

;) ;) ;) ba tu! ba tu! ba tu nu jtii nik! fazele de gol nu tb sa se si finalizeze cu gol mai draga ...! faza de gol, e o aglomeratie pe langa poarta sau sut in directia portii ... nu musai gol! exprimare de ageamiu mai mare nu cred ca se iegzista! ia sa vina macar lili sa ne iegzplice! dar cred ca ea e deja asezata ep canapea cu cipsuri, alune si bericioaica in fata! :)

domn' moftanescuuuu! rares! dragos! dex! care ne iegzplica domne si noua de ce urla barbatii in timpul meciului, uitandu-se singuri in fata tv cum alearga 11 balerini pe gazon ;) ?

Daaa urlaa!!! :) Numa' el stie de ce

Azi merita sa-l cocolosesc dar sa nu se invete cu ideea

Cum de ce? nu intelegi chiar nimic din ce gandesc berbantii? :) La fazele de gol urla! parca ar fi ei antrenori sau ar castiga ceva din asta! Poate motanescu sa explice mai bine de ce?

hai lasa ca ii cocolosesti pe toti 3 in fiecare zi, le faci toate poftele! sunt invatati! parca aud peste cativa ani ca iti auzi vorbe dulci de la nurori ;) Doar si eu am un cocolosit acasa ...

Taci' bre' nik nu jdii' urla mai tare la fazele care nu e gol,ca cica se nevreaza' quote]

;) ba tu! ba tu! ba tu nu jtii nik! fazele de gol nu tb sa se si finalizeze cu gol mai draga ...! faza de gol, e o aglomeratie pe langa poarta sau sut in directia portii ... nu musai gol! exprimare de ageamiu mai mare nu cred ca se iegzista! ia sa vina macar lili sa ne iegzplice! dar cred ca ea e deja asezata ep canapea cu cipsuri, alune si bericioaica in fata! ;)

domn' moftanescuuuu! rares! dragos! dex! care ne iegzplica domne si noua de ce urla barbatii in timpul meciului, uitandu-se singuri in fata tv cum alearga 11 balerini pe gazon :) ?

Mnee! Nu ma pritzipesc ' ;) Faza e ca oricum urla si se-nerveaza ,deci el ;) ...io' si coptii dopuri in urechi, el inchis in dormitor sa urle in liniste ;) ;)

Eu las berea la microbiste, nu am nici cea mai mica intentie sa ma uit la meci, ba am sanse sa fiu la premiera la mignon la opera :)

si ceva de rontzait

post-16-1336582417001_thumb.jpg

post-16-1336582432108_thumb.jpg

post-16-13365824428603_thumb.jpg

post-16-13365824683476_thumb.jpg

post-16-13365824742989_thumb.jpg

post-16-13365828447443_thumb.jpg

post-16-13365828681141_thumb.jpg

post-16-13365828786803_thumb.jpg

post-16-13365828976723_thumb.jpg

post-16-13365829051063_thumb.jpg

Apropos de vara....eu am deja bilet de avion pe 1 sau 2 iulie , nu mai stiu exact , ce zicetzi , fetelor de o intalneala ín 6 sau 7 iulie , in weekend? In Bucuresti? Ca apoi plec la mama la tzara https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif .

Eu nu cunosc Bucuresti-ul deloc , asa ca orice zicetzi voi e bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif

Mutti, 6 iulie ar fi perfect, ca atunci vin din concediu!

Noi nu ne uitam la meci!Asa de bine dorm la meciuri... De ce urla? Crezi ca ei stiu? Dl Zoazo nu urla, ca si el doarme bine.

Deci, iau neste crontzanele de la Stellina, o bere cu Zerda si fug!

Deci vestea buna e ca am dus tv-ul la reparat :) vestea proasta :) e ca am fost dupa el si nu e gata sa mergem iar dupa 5 (17),vestea buna e ca am facut revizia la centrala mai ieftin ;) vestea proasta e ca am gandaci ;) erau 2 in centrala,vestea buna s-a dus sot sa ia un gel cu seringa tocma' la ''ala'' in praznic (cu ala cica scapi sigur si repedea) vestea proasta :) e ca e scump...

Cam asta e la mine,azi ca la nebuni'.

Am facut snitele de pui si pe seara are sotul meci de meci de meci asa ca are bericioaica rece la frigi am facut sos ragu' sa-i fac paste ca asa fu' cererea,acum a venit tata pe la noi ;)

;) ;) ;) ;) Mii de pupicuri ca sa treaca vestile proaste si sa vine doar cele bune!

Deci tv.-ul s-a intors bine merci dupa operatie ;)

Ia cum merge el acolo fremos pe tv. paprika,mancal-ar mama pa' el de frumos si deshtept' care ieste' :)

post-405-13365768138341_thumb.jpg

Tata si cu sotul l-au carabanit' acum fug sa-i pregatesc sotului barul in dormitor ii fac paste(tip cochilie) cu sos de carne ragu' si parmigiano,cipsuri din cartofi (aia rondele de le frig in ulei)cucoshai' (pop corn :) ) bere rece si sa-nceapa meciul ;) (ca merita saracutul meu sot)

El sta inchis acolo si urla singur ca zabzaucul eu cu coptii' stam in sufragerie :)

;)

;) ;) Asa da veste! Ma bucur ca s a rezolvat cu Tv-ul.

Am ras de m-am prepadit la fraza zisa de tine :"El sta inchis acolo si urla singur ca zabzaucul eu cu coptii' stam in sufragerie" ;) ;)

Deci tv.-ul s-a intors bine merci dupa operatie ;)

Ia cum merge el acolo fremos pe tv. paprika,mancal-ar mama pa' el de frumos si deshtept' care ieste'

post-405-13365768138341_thumb.jpg

Tata si cu sotul l-au carabanit' acum fug sa-i pregatesc sotului barul in dormitor ii fac paste(tip cochilie) cu sos de carne ragu' si parmigiano,cipsuri din cartofi (aia rondele de le frig in ulei)cucoshai' (pop corn :) ) bere rece si sa-nceapa meciul ;) (ca merita saracutul meu sot)

El sta inchis acolo si urla singur ca zabzaucul eu cu coptii' stam in sufragerie :)

;) Asa da veste! Ma bucur ca s a rezolvat cu Tv-ul.

Am ras de m-am prepadit la fraza zisa de tine :"El sta inchis acolo si urla singur ca zabzaucul eu cu coptii' stam in sufragerie" ;) :)

;) Paii fiecare cu pasarica lui! Parca eu cand mormai singura prin bucatarie printre cratitile mele el se baga?! ;)

Salutare la Han!!

In sfarsit am ajuns la ultima pagina, am mai raspuns , am mai facut mancare, am mai mancat, am adus fata de la gradi ...etc si amd..

Eu nu sunt microbista si nici sotul,si ma bucura asta. :occasion14:

Prefer sa joc eu pase cu mingea decat sa ma uit la niste persoane cum se joaca cu mingea :rolleyes: Mda...fiecare cu pisicul lui

Incet, incet ajung la finalizarea bagajelor pt Ro, as vrea sa incape multe dar avem limita :blush:

Ati auzit de indepartarea parului cu ata? Astazi mergand pe la Mall am vazut ca s a deschis un salon nou si indeparteaza parul nedorit cu ata, si cica nu se irita pielea ca nu se ia strat de piele ca si la ceara si e pe durata mai mare decat la indepartarea cu ceara. Am sa ma duc si eu vineri sa-mi fac sprancenele si oi vedea ce o fi si cu asta!

Imi este tot dor de voi, sa mai pun poze cu ce am gatit, dar nu prea mai am timp si am si o lene de a descarca pozele facute ...eu cred ca din cauza emotie de a merge in Romaniaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Debea astept!! sa-mi vad bunici , surorile, parinti,nepoti ...!!

In rest...sunt cuminte acum si ma feresc de a manca prea multe si prea mult, vreau sa-mi mentin kg slabite, ca asa mi-as bate joc de mine. Fac mai mult sport, miscare, e tare bine asa! Sper sa o tin asa...ca eu mai am si lene mare si cand vine, e de naspa! :biggrin:

Pupici !!

Mr. Daniella urla numai cand joaca rapiduletu. Si acum e cu fiica-sa si ii canta ce are de facut la un meci: Hai Rapiduuu' TU-DU, TU-DU-DU-DU! :biggrin: :lol:

Oana, spor la facut bagajele!

eu in final m-am abtinut de la berici si crontaneli, dar am bagat ceva inghetata si 2 foite de pringles!

i-am luat lui tati o sacose de surprize pt meci, beri si pringles de cate 2 feluri, caju, inghetata de 3 feluri, maxi-mix etc ... O fost incantat, tocmai vroia sa plece sa isi ia bere. Merci de idee jeanetutza mea :rolleyes:

Cine crederti ca era in Carrefour la cumparat de rontaieli si berici? numai femei :occasion14: !!! Deci asa merge? cu spaga ... :blush:

Imi cer scuze ca m-a prins rasul.... si amd.. asta imi aduce aminte de bancul cu seful politiei Bucuresti care dispune sa se refaca parcul auto: motociclete, masini, s.a.m.d

Rezultat final = s-au cumparat Renault Chamade pentru nevorbitorii de franceza

Nu trebuie sa va placa fotbalul, daca nu va place, facem un subiect separat, nu tuturor ne place sa vorbim doar despre boli si despre probleme, de gustibus!

Si daca vrei sa stii dau mai multe goluri decat toti colegii de facultate, asa ca ma simt lezata de discriminarea ta!

Imi cer scuze ca m-a prins rasul.... si amd.. asta imi aduce aminte de bancul cu seful politiei Bucuresti care dispune sa se refaca parcul auto: motociclete, masini, s.a.m.d

Rezultat final = s-au cumparat Renault Chamade pentru nevorbitorii de franceza

Nu trebuie sa va placa fotbalul, daca nu va place, facem un subiect separat, nu tuturor ne place sa vorbim doar despre boli si despre probleme, de gustibus!

Si daca vrei sa stii dau mai multe goluri decat toti colegii de facultate, asa ca ma simt lezata de discriminarea ta!

Nu trebuie sa te simti in nici un fel, eu mi-am expus pararerea mea si cum paririle sunt impartite, nu prea conteaza ce am spus...

si cum am zis; fiecare cu pisicul!

Nu trebuie sa o iei personal :occasion14: :rolleyes:

Te pup!

Acum recidivezi deja, eu am fost politicoasa!!!

Orice referinta la pisicul meu arata ca ori n-ai fost pe forumul asta, ori iti bati joc de mine, faci trimitere la pisicile mele si nu accept! Ori ca pisicul este forma ta de a zice psihic si atunci te raportez pentru ce ai spus!

Nu puteai sa-ti vezi de treaba ta nemicrobista si sa ne lasi si pe noi sa ne distram?Adica pe mine si Uma?

Nu e ca era mare multa miscare pe topic, ca sa te importunam noi cu niste comentarii! Nu conteaza ce ai spus , conteaza ca ai gasit cu cale sa spui!

Acum recidivezi deja, eu am fost politicoasa!!!

Orice referinta la pisicul meu arata ca ori n-ai fost pe forumul asta, ori iti bati joc de mine, faci trimitere la pisicile mele si nu accept! Ori ca pisicul este forma ta de a zice psihic si atunci te raportez pentru ce ai spus!

Nu puteai sa-ti vezi de treaba ta nemicrobista si sa ne lasi si pe noi sa ne distram?Adica pe mine si Uma?

eu am scris mai de mult aici la Han ca are un mod de a spune mami meu: "fiecare cu pisicul" - adica fiecare cu psihicul lui...nu am nimic cu pisicile..

In scris se mai intelege si gresit...

:occasion14:

Mr. Daniella urla numai cand joaca rapiduletu. Si acum e cu fiica-sa si ii canta ce are de facut la un meci: Hai Rapiduuu' TU-DU, TU-DU-DU-DU! :blush: :P

Oana, spor la facut bagajele!

eu in final m-am abtinut de la berici si crontaneli, dar am bagat ceva inghetata si 2 foite de pringles!

i-am luat lui tati o sacose de surprize pt meci, beri si pringles de cate 2 feluri, caju, inghetata de 3 feluri, maxi-mix etc ... O fost incantat, tocmai vroia sa plece sa isi ia bere. Merci de idee jeanetutza mea :biggrin:

Cine crederti ca era in Carrefour la cumparat de rontaieli si berici? numai femei :rolleyes: !!! Deci asa merge? cu spaga ... :lol:

multumesc :occasion14:

Foarte bine ai facut ca te-ai abtinut!

Te pup!

Am venit si eu cu drag sa-mi spun impresia despre meci, dar...mi-a pierit cheful. Noapte buna!

Imi pare rau ca te-a suparat si pe tine cu comentariile mele :occasion14:

Te pup!

Buna dimineata!

Eu nu m-am suparat, numai ca ma feresc de teren minat si-l ocolesc...sunt sigura ca astazi toata lumea a iesit de sub tensiunea meciului si zambeste.

Va doresc o zi buna si daca pot, incerc sa v-o inseninez cu o cascada de trandafiri galbeni din fatza casei mele.

post-1400-1336624407744_thumb.jpg

Sau poate va place trandafirul albastru...

http://www.youtube.com/watch?v=WEKdvHLL0vY

Buna dimineata!!!!

Haideti sa zambim, este o zi frumoasa astazi, a iesit soarele!!!! :pupic:

Eu va servesc cu cateva bucati din tortul de mere al lui Any, foarte bun, foarte bun!!!!

post-88-13366328213655_thumb.jpg

post-88-13366326978081_thumb.jpg

Si va doresc o zi buna si scaldata de razele calde ale soarelui! :P

'neata si de la mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Georgi, fain de tot. l-ai facut cumva cu faina integrala sau ceva asemanator? ca imi pare inchis la culoare. am luat o bucatica sa o mananc la cafea. bun-bun :D

Gelutzo, intr-o vreme, cand eram mai tanara si mai "aspra", trandafirii galbeni erau florile mele preferate. imi plac si acum tare, asa ca multumesc :pupic:

va doresc o zi frumoasa tuturor :P

Georgi, pe unde intru dau nas in nas cu tortul tau....nu-i corect :pupic:.

Dani, n-o sa-i ramana urme , stai linistita, si fetele mele au avut la bubite ca nu aveai unde sa pui un deget, mai ales picea si au trecut. La Ioana prima bubita a aparut pe spate si s-a facut urata tare, s-a infectat, acolo a ramas un semn mic, dar in rest au trecut de tot, normal ca nu dispar in 2-3 saptamani fara urma, mai dureaza un pic, mai ales la cele foarte mari. La Ale nu i-a ramas nimic, a avut tot asa o bubita sub nas care a fost mai mare, dar a disparut si aia, deci nu-ti face griji.

Eu n-am avut curent ieri la servici, asa ca imi fac acum treburiel ramase (se vede, nu?), afara cald si soare, foarte frumos.

O zi faina sa aveti toate!

Heleu la lume. Eu am plecat cu trebi disdemorgen, si acum e soare si la noi...poate reusesc sa tund si restul de gradina ( v-am zis nu, ca am bulit tondeuza ) ...ia sa va pun si poze cu partea chelita si ce a mai ramas, plus buruieni fara numar fara numar printre flori...deci nu am timp de somat .

si pentru Daniella si doamnelor amatoare de flori, va pun cateva gingasarii sa va bucure ochii...

post-16-13366420392615_thumb.jpg

post-16-13366420518451_thumb.jpg

post-16-1336642085246_thumb.jpg

post-16-1336642110263_thumb.jpg

post-16-13366421363942_thumb.jpg

post-16-13366421841634_thumb.jpg

post-16-13366422328424_thumb.jpg