Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Ma uit la L'onore e il rispetto!

In timpul asta abia astept sa puna Any poze de la ziua mamei. Oare ce meniu a mai conceput :lol: ?

Poate te induri sa pui in curand cateva poze si cu peisaje, flori si mare de prin zona ta :lol: .

Gelutzo si eu am pofte azi. Am pofti tla greu la o praji ciocolatoasa. Dar nu imi fac, nu-mi fac, nu-mi fac ...si nu vad, nu vad, nu vad! :)

Nu am ce sa pun Dani, n-am mai facut nimic, pentru ca au avut alte planuri invitatii, mai importante: shopping.

Asa ca stau frumos linistita, pe net, la tv, fara sa ma obosesc.

oh, deci nu se supara mama soacra de discriminare! parca mi se parea mie ca esti prea activa astazi sa fii prinsa cu pregatirea mesei!

pai si pe cand ramane urmatorul meniu?

atunci cand ne pui foto cu peisaje de la tine?

ai vazut serialul de care zic? am tras un plans la episodul 1 :lol:

a plecat tati sa cumpere inghetata, dupa aceea ne uitam la episodul 2 :lol: abia astept! filmele cu mafia sunt febletea mea!

Nu am ce sa pun Dani, n-am mai facut nimic, pentru ca au avut alte planuri invitatii, mai importante: shopping.

Asa ca stau frumos linistita, pe net, la tv, fara sa ma obosesc.

oh, deci nu se supara mama soacra de discriminare! parca mi se parea mie ca esti prea activa astazi sa fii prinsa cu pregatirea mesei!

pai si pe cand ramane urmatorul meniu?

atunci cand ne pui foto cu peisaje de la tine?

ai vazut serialul de care zic? am tras un plans la episodul 1 :lol:

Ce discriminare? Doar am vrut sa fac, dar daca au avut alte planuri...

Nu stiu pe cand urmatorul meniu. Cand or sa vina ai mei, vreau sa-i dragalesc cu ceva bun in fiecare zi, dragii de ei.

Da, l-am vazut serialul.

Am mai pus poze pe aici, nu prea am cine stie ce.

Gradina mea nu e gata, am numai pomi fructiferi, maslini si palmieri.

Florile care sunt, cresc spontan.

Eu mi-am cumparat vreo doua perechi de sandale noi

sa vedem, sa vedem! sa le porti sanatoasa, inteleg ca le-ai si udat! :)

ce-as vrea si la noi niste ploaie!

Pe mine m-a luat o pofta de carnati home made cu mamaliga

tot de-aia facuti de mester? si tinuti in soba?

Gela, parca le simt gustul! si parca nu prea mai pofteam in ultimul timp :lol:

Dani, Bea e o scumpa, pe mine m-au amuzat tare pozele cu ea! sunt asa dragalasi cand se indoapa, cred ca doar la varsta asta le sta bine! pup Beutza!

in rest, minunat peisaj, culori si flori frumoase, lume destinsa...imi place!

Any, te simt dezamagita :lol: , hai sa vedem partea buna a lucrurilor: uite, suntem impreuna chiar daca asa de departe!

La multi ani, mamicilor, sa traim ca trebuim si sa ne traiasca!

Any :) ! nu fi necajitaa! lasa ca iti rodezi mana numaidecat!

multumim :lol: motzulina

si eu 2 per de sandale cumparat din Italia, dar nu am apucat sa le pozez. Cu toace inalteee, dar comode. Picea la magazin cand a vazut ca le probez mi le.a cerut sa le probeze si ea si nu le-a mai dat drumul din mana! :lol: Am incurcat-o! :)

mie imi plac toate, incepand de la Nasul continuand cu American gangster, Road to perdition, Scarface, Donnie Brasco, Gomorra, Goodfellas etc

Moatzo draga mea :lol: !

Dani, alea imi plac si mie, alea americane. Poate m-am exprimat gresit, in sensul ca: de ex de cate ori politia captureaza cate-un boss, iese imediat si un film, despre el, etc. Chestia e ca-i fac si vedete de cinema, dupa ce ca-s niste criminali. Asta nu-mi place.

Splendide poze Daniella

Pup blanos frumos

N-am citit tot sper sa fiti bine cu toate, fug sa fac cu aspiratorul in sufragerie ca azi e randul meu, de regula face sotul cu aspiratorul dar are o artrita la mana stanga si il doare si s-a umflat rau :lol:

Face fizioterapie de 3 zile dar tot il doare.

Va pup si intru mai tarziu sa mai vorbim

Eu mi-am cumparat vreo doua perechi de sandale noi

sa vedem, sa vedem! sa le porti sanatoasa, inteleg ca le-ai si udat! :)

ce-as vrea si la noi niste ploaie!

Pe mine m-a luat o pofta de carnati home made cu mamaliga

tot de-aia facuti de mester? si tinuti in soba?

Gela, parca le simt gustul! si parca nu prea mai pofteam in ultimul timp :lol:

Dani, Bea e o scumpa, pe mine m-au amuzat tare pozele cu ea! sunt asa dragalasi cand se indoapa, cred ca doar la varsta asta le sta bine! pup Beutza!

in rest, minunat peisaj, culori si flori frumoase, lume destinsa...imi place!

Any, te simt dezamagita :lol: , hai sa vedem partea buna a lucrurilor: uite, suntem impreuna chiar daca asa de departe!

La multi ani, mamicilor, sa traim ca trebuim si sa ne traiasca!

Motzulino, le-am pozat, o sa le descarc acum si vi le arat, sunt de-alea de stat in ele toata ziua, de piele, off course...

Carnatii facuti de nenea nu mai sunt demult. Dar am facut inainte de Paste o gramada sa fie de gratare, am pozat ce am mancat, dar rade lumea de poza, am papat afara pentru ca se incalzise in bucatarie...o sa descarc pozele mai tarziu si le pun...ce e rau, acum mi-e foame iar, nus' ce sa mai zic, mi-aduc aminte dimineatza cand vad ca nu incap in fuste, dar tot degeaba, daca intru pe aici poftesc la de toate!

poti sa-ti faci poftele, Gelo, ca tu mai tragi o invartita si-ai scapat de doi carnati. si-apoi si-o batuta si-ai uitat si de rulada. sa fii sanatoasa si cu chef!

te vad, te vad, Floricico! ia mai zi-ne si tu ceva? ce-ti fac:1-prietenii? 2-pacientii?

Prietena isi coloreaza unghiile pe balcon, eu stau si va citesc ca sunt colorata deja. Abia m-am intors din Cayo Coco- Cuba :)In sfarsit am putut evada. Acuma-mi vine sa plec iar pe undeva.

post-56-13369201893992_thumb.jpg

poti sa-ti faci poftele, Gelo, ca tu mai tragi o invartita si-ai scapat de doi carnati. si-apoi si-o batuta si-ai uitat si de rulada. sa fii sanatoasa si cu chef!

Hi, hi, hi!

sandale

Am editat si am scos poza...

carnatii si mamaliga...la masa au mai fost si branzici si smantanici

post-1400-13369222798332_thumb.jpg

Hai ca nu am micsorat pozele,las sandalele putin si le scot apoi, ca o sa creada lumea ca fac reclama la incaltaminte!

Seamana modelele, dar mi-au venit asa de bine, ca nu am renuntat la niciuna, tocul este cam de cinci la cele crem si patru la celelate, dar foarte comode si bune la pret.

sa le porti sanatoasa, sunt niste pantofi de vara mai mult, nu? cu aia nude m-as vedea si pe mine.

si sa stii c-avem topic dedicat. ia sa te prezinti mai des la raport! :thumleft:

carnati n-am vazut, n-am vazut. doar ceva miros sa fi fost.

Floricico, stiam eu ca n-ai sa rezisti sa nu vezi ceva valuri inspumate...sa-ti fie de bine vacanta? tot asa esti pictata la picioare?

plec ca tre sa termin niste hartii, poate vin mai pe seara!

sa le porti sanatoasa, sunt niste pantofi de vara mai mult, nu? cu aia nude m-as vedea si pe mine.

si sa stii c-avem topic dedicat. ia sa te prezinti mai des la raport! :thumleft:

carnati n-am vazut, n-am vazut. doar ceva miros sa fi fost.

Floricico, stiam eu ca n-ai sa rezisti sa nu vezi ceva valuri inspumate...sa-ti fie de bine vacanta? tot asa esti pictata la picioare?

plec ca tre sa termin niste hartii, poate vin mai pe seara!

Am vrut sandale cu barete sa ma aerisesc, dar nu mi-a placut ce am gasit, talpa ortopedica nu o suport si m-am oprit la astea fiindca se potriveau stilului meu vestimentar; am vazut topicul respectiv, da...nu mai ajung si pe acolo cu ei de frica sa nu-i pierd pe drum! :tongue3:

V-am adus niste tarte cu fructe poate va e pofta.

Am termiant toata treaba, am facut baie si acum ma uit la televizor si ma relaxez .Ce bine imi prinde !

Off, e urat afara si ploua , ce nu imi place vremea asta

post-1233-13369310024943_thumb.jpg

lili, ce de mancaruri bune ai facut in we (am vazut si la ce am gatit azi!) yummy tartele cu fructe arata super!

gelutza, sa porti cu placere si sanatoasa sandaletele! vreau si eu carnati :thumleft: Pe astia ii vad! :tongue3:

moatzo, ai bagat grupa mare mancare pt baiet! respira si tu!

floricicoooo, ce mare exotica ai tu acolo!!!

am vazut topicul respectiv, da...nu mai ajung si pe acolo cu ei de frica sa nu-i pierd pe drum! :floare:

hai, ma Gelutzo! nu trebuia sa scoti poza. eu doar ti-am zis de topic, m-am gandit ca nu stiai de el. aici atacam orice subiect, nimic nu-i in plus!

moatzo, ai bagat grupa mare mancare pt baiet! respira si tu!

pai gata cu Marghiolitza! acum a intrat cuconitza :thumleft:

trebuia sa scriu niste facturi, nu puteam rata placerea asta :tongue3:

pai gata cu Marghiolitza! acum a intrat cuconitza :thumleft:

trebuia sa scriu niste facturi, nu puteam rata placerea asta :tongue3:

:floare: ia-le banii !!!

V-am adus niste tarte cu fructe poate va e pofta.

Am termiant toata treaba, am facut baie si acum ma uit la televizor si ma relaxez .Ce bine imi prinde !

Off, e urat afara si ploua , ce nu imi place vremea asta

Brava,lili!

Dieci' 50 de ani a lui unchiu' a fost cu peripetii :( sa va spui...

Ouri' eu am crosetat la ele :hungry:

post-405-13369355832455_thumb.jpg

post-405-13369355885458_thumb.jpg

post-405-13369355952006_thumb.jpg

Cartofi noi cu mairar'

post-405-13369356138543_thumb.jpg

post-405-13369356230685_thumb.jpg

Sala'

post-405-13369356007949_thumb.jpg

Unchiu :( va saluta, si matusa mandra de checul ei Marlena apreciat...

post-405-13369356354533_thumb.jpg

Bub' rupt...

post-405-13369356415831_thumb.jpg

Acuma peripetia,am iesit la sf. la un barulet finut ca sa ne luam gudbay' inainte de plecare ,intim curat,cand a venit unul si a spart geamurile :( normal ca ne-am speriat,a venit politia imediat ,era scapat de la psihiatrie saracul,fugise,si cica nu era prima oara ,mna! cu peripetii dar a fost frumos!

Gianino, sa-ti traiasca unchesu, si sa mai faceti bairamuri inca multi ani.

Bub terminat dragutzl de el, cum doarme :hungry:.

na , peripetii de astea , te lipsesti, dar asta-i viata.

Gianino, sa-ti traiasca unchesu, si sa mai faceti bairamuri inca multi ani.

Bub terminat dragutzl de el, cum doarme :hungry:.

na , peripetii de astea , te lipsesti, dar asta-i viata.

Daa!! Stelino multumesc :( , cu incidentul la inceput am fost revoltata,apoi mi-a fost mila de el :(

Culmea ca sotul il vazuse ca dadea tarcoale si-i ceruse o bere si sotul a vrut sa-i dea,voia si tigara(noi nu fumam), mie mi s-a parut suspect si nu l-am lasat pe sot,acum cand vad, ma bucur, ca cine stie ce tratament avea omu' si doamne' feri' poate nu avea voie alcool...nu stiu,lui bub' i-am zis ca s-au spart geamurile ca s-a izbit de la curent ,nu l-am lasat pe el sa vada si sa inteleaga ce se intampla afara ca s-ar fi speriat,omul se si taiase la mana si sangera,duoamne' feri ' ca era si om in varsta saracul daca-l vedeai nu ai fi spus :( Mna,asta e ,ni s-a intamplat tocmai noua ,chiar atunci ,asa om tine minte ziua asta,au zis si politistii ca e client mai vechi si-l duc inapoi :(

merci Bris, merci Stella!

da, in Sicilia, Taormina :( . Am facut repetir, ca ne place mult de tot. Nu stiu daca mai e un loc asa de frumos in Sicilia cu munte, mare, isola Bella, riviera dei ciclopi, Castelmolla, Forza d'Agro, si tot ce inconjoara Taormina, dar noi ne.am indragostit de zona asta.

Acum de 27 aprilie- 1 mai, in timp ce pe plaja era lume mai multa decat pe 4 septembrie, cand te sufocai de cald si era considerata alta stagione, pe Etna era inca zapada, doar ce o vedeai din Taormina:

[center]

post-685-13369027155727_thumb.jpg

post-685-1336902736358_thumb.jpg

iar Bea e disperata dupa paste, oricat ar fi de satula cand le vedea intra in fibrilatii. Zici ca e copila nascut la mama pastelor:

aici ii zicea tati sa pape mai incet ca nu i le ia nimeni, ca isi umplea gura pana nu mai putea mesteca:

a mancat pana si din cele cu nerro di sepia, desi initial s-a speriat de ele, cand a gustat si a vazut ca sunt tot paste nu o mai puteam opri sa picteze tricoul ... se uitau niste englezi oripilati la ea ... :hungry:

[/center]

mai am multe poze faine, dar nu vreau sa monopolizez topicul. Poate am timp o data sa le pun la topicul de Sicilia. Daca ne tine DD sanatosi si putem ne ducem si la final de august, inainte sa faca Bea 2 ani, cat mai are gratuit pe avion, dar cred ca tare cald trebuie sa fie atunci. :( Acum, cu protectie de 50 si ne-am parlit, stand la plaja numai sub umbrela.

pupicei multi multi pt pofticioasa micuta!!