Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Geany draga ce m-ai distrat :)

Ai sa vezi ca atunci cand o sa mai creasca Bubuletul no sa mai asculte nici de tine nici de tatasu.Cel putin la mine asa a fost,daca lui Cristi ii placea o freza sau o haina nu mai era chip sa faca cum voiam noi.

Adevarul e ca eu sunt mai usor de manipulat :hungry: si inainte de a implinii 18 ani cu vreo 3 luni i s-a casunat lui ca vrea tatuaj pe mana cu numele lui si m-am dus cu el la un tatoo sau cum ii zice si am semnat ca sunt de acord si apoi si-a facut tatuajul.Si anul asta cand a implinit 20 de ani a primit cadou de la prietena lui o sedinta de tatuaj si si-a facut un tatuaj (,e chiar frumos) de data asta mai ascuns .

Fiica-mea in schimb a avut boala percingurilor ,si-a pus unul in spranceana si unul in limba , dar la cel din limba a renuntat dupa un timp, aaa si se machia strident pfai cand o vedeam mereu o certam si ma enervam ,dar dupa 19 ani s-a potolit cu asta ,adica ia trecut .Acum se machiaza decent si de cele mai multe ori deloc ,doar rimel,tus sau dermatograf si luciu de buze

Si sotul meu mereu comenta dar dupa un timp s-a obisnuit si acum chiar nici nu mai baga de seama cu ce sunt imbracati sau cum se tund .

Lili eu vad tricoul :hungry:

Am dat un refresh cummi-azis Boni si il vad si eu acum.

E facut de Maya :)

Buei, bunicul meu matern era majur , comantant...era de belea , ca se credea mereu la armata.

Tata si el a fost o vreme, pana l-au scos in rezerva, ba si socrumeu tot asa si unchesul colonel si el...dar na nu s-a lipit deloc

ordinea si disciplina de Je :hungry:

:) Nu vreau sa monopolizez' discutia peaici' :hungry: dar maroiu si-a facut o gaura in ureche isi punea el un cercelus mic (de baieti) si a fost tragedie mare-mare cu sotul :) atata i-a facut capul damburi' ca nu-l mai vad sa-si mai puna nimic ,daca si-ar face tatuaj sau pircing leashna' barbat-miu in derect' :D :)

Nu mai spun ca mereu se ia de freza lui,sa fie barbierit spalat aranjat si iarna e un chin ca sta cu gura pe el sa-si faca bocancii (ca sa nu mai aud ii mai fac eu pe shest ' :) )''Istoria-i mare'' vb. lu' tanti' Aurica :D

Stella, merci de dedicatie. Absolut splendide floricelele si acasa si in parc! Doamne ce frumoase sunt! parca le simt parfumul!

dar stiu ca muncesti (in gradina) draga mea! ! bravo tie! si ce satisfactie!

Maya frumoasa rau japoneza si intr-adevar delicata!

2ut, sa dea DD sa nu ramana semne!

ati pus niste preparate si tratatii de m-ati facut cu capul!

bub te-ai tuns smechereste, nu te mai tunzi ca un bebe chilugit! incepe sa arate a domnisor! si eu ii pastram freza!

io nu am militari in neam, dar imi place mie sa fac militarie cu altii =))

Nu mai stiu ce mai era de spus, dar va doresc tuturor numai bine si un WE frumos!

Fox, esti bine?

Geany, eu sunt de parere ca nu conteaza ce tatuaje isi fac sau ce piercinguri poarta , atata timp cat sunt cuminti, respectuosi, cat de cat ascutatori si nu fac alte probleme mai mari , restul nu conteaza.Eu incerc sa fiu deschisa si foarte apropiata de copii mei si sa ii inteleg daca vor sa faca o schimbare doar sa nu sara calul prea tare.Vreau sa nu am mentalitatea bunicilor sau parintilor mei ca daca ma imbracam cu o fusta mai scurta , vai era belea mare.Acum vremurile s-au schimbat .

Mor de somn si maine merg la servici dar sunt curioasa cine castiga Romanii au talent asa ca mai bantui pe aici.

Buna dimineata. la mine azi iar a scazut temperatura =)), norocul ca am tras ieri tare si am terminat in mare ...mai am de smuls printre flori...cele buruieni.

O zi faina la doamnele si domnii ce trec pe la han ; aici maine e ziua mamei =))

Stellina, multumesc mult!Ce scaun regal mi-ai pregatit!Un adevarat regal de admirat!Toate florile astea atat de frumoase si delicate!

Pot sa ma mut la tine-n gradina? Promit sa fiu cuminte si sa ma joc frumos cu Fulgusorul!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Foxulina e bine, sanatoasa, doar ca ff ocupata!

Fetelor, un we frumos si bogat va doresc!

post-73-13368043354721_thumb.jpg

Zoazoooo, scaunul ala e intr-un parc in fata unei primarii, unde erau si rododrendonii =)) , la mine in gradina te asez frumusel pe un sezlong, sau un hamac, la alegere =))

Buna dimineata

La noi soare,frumos ,azi vor fi 27 de grade ,dar de maine cica se strica vremea

Despre castigatorul de la Romanii au talent nu-s ce sa zic :-?adevarul e ca au fost destui concurenti care meritau sa castige

O zi frumoasa va doresc =))

Eu incerc sa fiu deschisa si foarte apropiata de copii mei si sa ii inteleg daca vor sa faca o schimbare doar sa nu sara calul prea tare.

al meu e asa de alintat si temator de durere incat nici nu i-a trecut prin cap sa vrea tatuaje sau piercinguri. si e si f scarbos si pretentios la mancare/mirosuri ca nu poate sa guste niciun alcool sau tigara. aproape ca n-as crede daca nu l-as avea in casa!

in schimb la dulciuri...are mare curaj! =))

Da, nu mi-a placut cine-a castigat. Asta e.

da' cine-a castgat pana la urma? mie-mi placea maramureseanul ala care canta la vioara sau ce-o fi fost. ieri am vazut prima data si nu pana la capat.

Pot sa ma mut la tine-n gradina? Promit sa fiu cuminte si sa ma joc frumos cu Fulgusorul!

tu mai bine promite ca smulgi vreo 10 saci de buruieni si crengi!

hello, hello! ca uitai sa salut, rusine!

Zoazoooo, scaunul ala e intr-un parc in fata unei primarii, unde erau si rododrendonii https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif , la mine in gradina te asez frumusel pe un sezlong, sau un hamac, la alegere https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Si-n iarba, jos, pe-un tzol as sta la tine, Stellino,ca tare-i frumos!

tu mai bine promite ca smulgi vreo 10 saci de buruieni si crengi! = eeiii, 10 nu, dar 5 promit!

Azi cica 32*C in Bucuresti, luni cica 20*C.Cam brusc!

Geanny, azi o "bele", un "utza", ceva?

tu mai bine promite ca smulgi vreo 10 saci de buruieni si crengi! = eeiii, 10 nu, dar 5 promit!

Azi cica 32*C in Bucuresti, luni cica 20*C.Cam brusc!

Geanny, azi o "bele", un "utza", ceva?

Cred ca da ca ma duc la mama si poate iesim cu totii,dar m-a sunat sotul de la serviciu si a zis ca au emisa atentionare meteo de furtuna pe Bacau =)) Acum e frumos si ma pregatesc de plecare dar sper sa nu ma prinda vreo vijalaie' =))

O zi minunata tuturor va urez! =))

NU trag/imping cu aspiratorul :rolleyes:

NU duc gunoiul. :rolleyes:

Am mai spus-o, dar cred ca-si zice ca moartea incercare n-are.

ARE !:unsure:

Mai ales cand sunt intrebat:

- Nu vrei sa tragi cu aspiratorul?

- Nu, vreau sa citesc, sa vad un film, sa ascult o opera, sa gatesc ceva interesant, sa fac piata, sa ma plimb, sa pierd vremea pe net, ... sa fac vocalize :D - You name it. Aspirarea nu face parte din vrutele mele. Daca spuneai:

- :lol: Du, gunoiul ca te ia mama :lol: :) ... poate...

Sau, nu.

Chestie de exprimare.

Daca ati vazut - din nou - cu ce pramatii s-au captusit altele mai ghiniostite, mergeti la Conexiunile voastre mai harnice, sarutati-i pe gura (or more), de sa se mire ca ce v-a apucat.

Moatzo, a castigat iluzionistul.

aaa, exact la numarul lui am plecat din bucatarie, cand adusese dr si asistenta. a fost asa grozav? pe mine m-a cam plictisit cum incepuse si cum terminasem si cu treaba, am plecat la dus.

Daca spuneai:

- :rolleyes: Du, gunoiul ca te ia mama :rolleyes: :lol: ... poate...

Sau, nu.

Chestie de exprimare.

pai da! se zice asa: ce faci mai intai? duci gunoiul sau dai cu aspiratorul? si mai repede! executarea!

al meu zice ca abia s-a obisnuit cat de cat cu mine, dupa aproape 25 de ani. nu pleaca nici mort de-acasa, s-o ia de la-nceput cu alta? no way! cica: lasa, mama, imi fac treaba cu tine, asa cum pot! :unsure:

La mine, intrebarilor cu SAU li se raspunde cu DA! Asa ca-l iau la sentiment:"Stii ca esti CINEVA pentru mine, nu? Si mai stii ca CINEVA tre' sa duca gunoiul! Deci?" De dus gunoiul nu ma plang, ca ghena e in bloc, pe palier.Cu mentinutul ordinii si curateniei avem noi probleme! Gianny, atentie: dupa ce scapa de armata, ai pus-o!O sa URASCA ordinea! Asa-i la mine de 4 ani!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Ziua buna .

Scurt si eu pe la han , sa iau o pauza scurta . Azi a dat harnicia in mine , am facut luna-bec bucataria , dupa ce am tras o oala de gulas . Barbat nu am ...acasa ...de azi dimineata umbla tot aiurea in tramvai , ba cu unu sa-l ajute cu nu stiu ce , ba cu masina sa-i faca nu stiu ce ...deh . Bine ca l-am trimis dimineata la magazin (pentru ca daca plec eu nu scap de Iza si pierd prea mult timp pe drum ) sa-mi cumpere patrunjel si a venit cu ...tadammmmm....hrean :rolleyes: Bun si ala , dar nu la supa mea , care a sarit din figura din lipsa de ingrediente necesare si plus de alte ingrediente , necesare cu alta ocazie . Aici se ambaleaza in folie , altfel poate ii rupea nasul mirosul si isi dadaea seama ca nu e ce trebuie ...poaaate .

Izuk :lol: scuze dar nu am putut sa ma abtin

Cred ca asa sunt majoritatea barbatilor, eu l-am trimis acum ceva timp pe al meu in piata sa imi ia leustean si a venit cu patrunjel si tarhon

Si mai are un defect , e mult pana se urneste sa merga la piata ca apoi nu se mai opreste din cumparat, degeaba ii dau eu lista ca el cumpara si pe langa lista si apoi zice : lasa mama ca ne trebuiau sau lasa mama ca faci tu ceva din ele :scratch:

Hellau everybody! acum m-am sculat si eu din cei adormiti!

sper ca aveti un we frumos, ca vad destula liniste pe aici! ori trebaluiti?! ori va plimbariti?! ori va odihniti! eu nici una din ele, eu zac, fusai k.out!!!

Bris si Geany, merci de intrebare, Bea e mai bine de ieri, au trecut primele 7 zile de eruptii vulcanice si incep sa se usuce. Am niste poze cu bubele ei de pe spate, dar nu le pun, ca va oripilez si lumea-i pe aici la dixtractie si sa curga beuturile ... ca doar e han!

barbatu-mi e bine, munceste din ce in ce mai mult. Sper in curand sa ne tina el si sa nu mai trebuiasca sa merg eu la munci :lol: , desi sunt constienta ca m-ar lua capul sa stau acasa, ca nu-s obisnuita, sunt prea activa!

al meu e asa de alintat si temator de durere incat nici nu i-a trecut prin cap sa vrea tatuaje sau piercinguri. si e si f scarbos si pretentios la mancare/mirosuri ca nu poate sa guste niciun alcool sau tigara. aproape ca n-as crede daca nu l-as avea in casa!

in schimb la dulciuri...are mare curaj! :scratch:

Moatzo, seamana fiul-tau cu al meu din batatura. Prea bine seamana, ca sanu zic identic! Fa-i de acu' instructajul, cum esti tu dibace, sa nu mai fie asa de scarbos/pretentios la mancare, sa nu se puna pe invers cu consoarta dupa ce trece orbeala dragostei! Sau poate are noroc si gaseste una la fel ... va trebui sa le gatesca mamitzele :) !

- Nu vrei sa tragi cu aspiratorul?

- Nu, vreau sa citesc, sa vad un film, sa ascult o opera, sa gatesc ceva interesant, sa fac piata, sa ma plimb, sa pierd vremea pe net, ... sa fac vocalize :( - You name it. Aspirarea nu face parte din vrutele mele. Daca spuneai:

- Du, gunoiul ca te ia mama ... poate...

Sau, nu.

Chestie de exprimare.

Daca ati vazut - din nou - cu ce pramatii s-au captusit altele mai ghiniostite, mergeti la Conexiunile voastre mai harnice, sarutati-i pe gura (or more), de sa se mire ca ce v-a apucat.

Sefu'esti foarte tare, dar dumneata gatesti si faci piata, deci juma' din munca e impartita!

Si mie imi plac exact, dar exact aceleasi activitati ca si tie! Nu e de ajuns pentru o singura persoana? :) Eu mai trag si de rufe si de vase ...de nevoie..., ca de la o varsta mai tb sa facem si ce trebuie, nu doar ce ne place :)

pai da! se zice asa: ce faci mai intai? duci gunoiul sau dai cu aspiratorul? si mai repede! executarea!

al meu zice ca abia s-a obisnuit cat de cat cu mine, dupa aproape 25 de ani. nu pleaca nici mort de-acasa, s-o ia de la-nceput cu alta? no way! cica: lasa, mama, imi fac treaba cu tine, asa cum pot! :

eu am incercat cu vorba buna, ca mamaroata ...si la fel succes am avut! o sa incerc cu vorba dumitale, sa vedem ...

al meu duce gunoiul si tumbaraul e la 25 m mai incolo de poarta. Ma mai chibiteaza cateodata: nu duci tu gunoiul! dar are succes la mine, ca si eu la el! in schimb nu doar ca nu trage cu aspiratorul, dar nici alte chestii legate de curatenie nu face, iar in bucatarie nu intra. De cele mai multe ori si mananca in picioare langa frigider te miri ce ... In schimb observa si comenteaza orice fir de praf sau par de pe jos... :(

Sunt curioasa: moatza ,cum se ajunge la un asemenea succes ...chiar si dupa 25 ani tot e bun!?

acum, sincer si eu as vrea sa nu mai fac nika...

izuk, la mine e si mai hilar, daca ii dau lista de cumparaturi imi zice ca eu il pun sa ia numai chestii care nu se gasesc/ciudate ...deci vine daor cu chestii clare pe care le cunoaste: carne, oua, portocale, banane etc ... orice inseamna cautat pe la raft zice ca nu a gasit asa ceva ...

and finally, va urez tuturor un weekend frumos, asa cum vi-l doriti!