May 10, 201214 yr comment_147970 Stella,ca un colt de rai e la tine, acolo.In ultima poza sunt rododendromi? Superbe sunt toate (au inflorit si la mine irisii, tot mov). Report
May 10, 201214 yr comment_147971 In ultima poza e o azalee japoneza, rhodo au trecut aproape, si a suferit mult in iarna asta, s-a cam chelit...o sa-i fac o poza, si daca am timp merg intr-un parc vecin in care au superbi rododendroni si in altul o glicina splendida Report
May 10, 201214 yr comment_147981 Stella ,eu vin la tine sa te ajut la buruieni.Ma primesti?Chiar ca ai un colt de rai Zerda ;oho cate dezamagiri am trait si eu cu Steluta mea, dar ma uit la toate meciurile ,bune,rele ......asta e!Eu iubesc echipa ,pe conducatorul ei il ignor ,nu imi place deloc de el,bleah. "viata nu are atat de multe sa le putem refuza".....sunt de aceeasi parere Report
May 10, 201214 yr comment_147986 Stellina fumos la tine, frumoase flori!Iau o felie de tort de la Giorgi si spun sanatate tuturor, mari si mici! Report
May 10, 201214 yr comment_148010 'neata si de la mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Georgi, fain de tot. l-ai facut cumva cu faina integrala sau ceva asemanator? ca imi pare inchis la culoare. am luat o bucatica sa o mananc la cafea. bun-bun Da, nu a fost faina alba 000, putin mai inchisa, din aceea 600 parca, si am pus si scortisoara.Dar este foarte gustoasa, asta este cel mai important, iar cupilul a tot facut ture in camara (unde am pus-o la racit) si nu s-a lasat pana nu a taiat tortul, undeva la finalul meciului, pe la ora 24 si dupa aceea s-a culcat multumit si banuiesc, satul. Report
May 10, 201214 yr comment_148011 Si dupa ce am mirosit si mi-am clatit ochii cu florile lui Stella, pot sa ma apuc de treaba in continuare! Ce mi-ar place sa fiu acum in gradina lui Stella si a lui Gelutza, printre toate florile acelea minunate, OF! Report
May 10, 201214 yr comment_148024 Sport, fotbal si alte baloane... rotunde Pentru orice eventualitate, puteti activa pe aici : https://forum.artaculinara.ro/topic/43-sport/topic/43-sport/Sa va fac tricouri? Report
May 10, 201214 yr comment_148026 Sa ne mutam sau sa deschidem topic ,ca vine Maya cu facaletulDar un tricou tot as vrea Report
May 10, 201214 yr comment_148036 Deci m-am dus pe jos profitand de vremea faina, si am plecat cu juma de ora mai devreme, ca sa am timp sa pozez pentru doamne glicina si azalee&rododrendoni din vecinatate....( rhodo si azaleele sunt in fata unei primarii) si glicina intr-un parcusor micut ies intai cu splendoarea de glicina la inaintare... Report
May 10, 201214 yr comment_148038 A , uitasem ca am pozat si un scaun pentru zoaza, sa sada si sa admire in tihna florile... Report
May 10, 201214 yr comment_148039 Stella, ce drum frumos ai tu de parcurs! Plec si eu la plimbare, da' n-am nicio sansa sa ma desfat ca tine. Hello tuturor! Report
May 10, 201214 yr comment_148041 Vaii ce flori frumoase Stelinoo!! Eu am fost azi cu sotosenia la LIDL. Am vazut un salam crud uscat cu nuci la care visez dar sotul nici nu vrea sa auda a zis ca el nu mananca salam cu nuci nici mort Asta-i Acum bub' vrea la topogane ,e nervos dar eu vreau sa vad cireasa de pe tort,n-am chef sa mai ies Cred ca le fac o pizza ca nu stiu ce sa le mai fac de mancare,o seara faina tuturor va urez! Report
May 10, 201214 yr comment_148043 In ultima poza e o azalee japoneza, rhodo au trecut aproape, si a suferit mult in iarna asta, s-a cam chelit...o sa-i fac o poza, si daca am timp merg intr-un parc vecin in care au superbi rododendroni si in altul o glicina splendidaSi rododendronii mei, alb si lila, au suferit enorm iarna care a trecut! Cel alb e palid, abia ca a facut cîteva flori. Cel lila-violet înca nici n-a înflorit... [center]Japoneza mea, acum doi ani cînd am pus-o în gradina, era o mîna de tufita. Nici acum nu e babana, dar a crescut si e pliiiina de flori! [/center] Report
May 10, 201214 yr comment_148049 Ce flor frumoase aveti Sa am asa o gradina nu as mai avea nevoie de nimic . Report
May 10, 201214 yr comment_148050 Maya draga , e splendida japoneza ta. sunt asa delicate si gingase . Report
May 10, 201214 yr comment_148087 Sport, fotbal si alte baloane... rotunde Pentru orice eventualitate, puteti activa pe aici : https://forum.artaculinara.ro/topic/43-sport/topic/43-sport/Sa va fac tricouri? Io vreau, cu Germania si sa scrie pe el madam Ballack (si sa nu-i zici lu' nevasta-sa ) Report
May 11, 201214 yr comment_148096 Buna dimineata tuturor! O zi de vineri minunata va urez! La noi soare si frumos,bub' are ''culta''(= zi scurta in traducere) asa ca ne paste iar blimbari' si topogane,tre' sa-l duc si la tuns Report
May 11, 201214 yr comment_148097 Si picea mea vrea la tuns, dar cred ca o lasam pe saptasmana viitoare, ca azi avem si tenis in program.Am uitat sa va salut mai intai, deci buna dimineata tuturor, la noi zi superba, soare, cald.Stella, glicina e superba si foarte fain pusa in valoare pe suportul ala. Oare pe la noi rezista azaleele, ca as vrea si eu una (gradina mea e pe langa Somes, cu frig si vant iarna).Sa va mearga toate din plin azi! Report
May 11, 201214 yr comment_148101 Buna dimineata!!!! Intr-adevar este o zi frumoasa, cu mult soare si cu un week-end in fata care se prevede calduros si insorit. Mi-am delectat ochii cu florile frumoase a lui Stella, cu japoneza lui Maya si m-am odihnit pe scaunul oferit lui Zoazo, ca sa pot admira in liniste privelistea care se intinde la picioarele mele. Tort de mere nu mai am, dar va las totusi cate ceva! Si pe dumnealui sa spele vasele dupa ce ati terminat de mancat! O zi frumoasa va doresc si sanatate multa daca mai sunt bolnaviori pe la Han! Dany si Oana, ce fac copilasii vostrii, sper sa le fie mult mai bine! Report
May 11, 201214 yr comment_148103 Iui, Georgi, eu iau mamaliga, Pavlova si imprumut pisica. Pentru pisica, trebuie sa stai la coada! Report
May 11, 201214 yr comment_148104 Hello, eu iau carnatii si fug cu ei E soare si frumos, azi sper sa finalizez cu gradina ( macar asa de ochii soacrei) ca de lucru ar fi mult si bine.2ut , eu cred ca rezista, ca am vazut si in China, si acolo e frig tare iarna...intreaba si tu la magazin de specialitate.din cate am vazut la mine, cameliile nu au rezistat ( si tare-mi sunt dragi, si am tot plantat...dar nexam succes) si vad ca iarna asta si rododrendonul a suferit ...., azaleele au rezistat eroic.si nici macar nu le-am *impaiat/acoperit cu paie* Report
May 11, 201214 yr comment_148106 Mi-e dor de Foxxy, sper sa-i fie bine la noul sediu, sper din tot sufletul! Report
May 11, 201214 yr comment_148109 Pe lista de asteptare la pisica ma inscriu si eu Ziua buna . La mine ploua si eu m-am apucat de copt daca tot stau in casa . Sper sa iasa ceva bun , ca e prima data cand incerc un blat de prajitura fara strop de faina , dar cu pesmet si nuca in compozitie .Chiar , Foxyy sper ca e bine , nu am mai vazut-o pe aici . Report
May 11, 201214 yr comment_148112 O zi buna la toata lumea si din partea mea Izuk ,de abia astept sa-ti vad iar minunatiile Report