Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata la doamnele si domnii ce trag la han.

Carmen draga , eu nu iau uniforma, ca nu-mi plac *strampii* aia albi, ingroasa picioarele :evil3:

in rest, am fost si eu vrenica, facui o ciorba de legume cu muuuuult leustean proaspat, legume si cartofi noi natur, alaturi de ceva pui fript...

si am facut si 2 tarte, una cu rabarbara si migdale, si una cu mere, si cum mai ramasesera ceva migdale feliate, le-am presarat deasupra :evil3:

In rest, a plouat cu spume toata noaptea, dar vad ca a iesit totusi o raza de soare.

o zi faina la toata lumea.

Azi "gateste" EL...costate de vita...iar eu la baieti le fac supa cu ravioli si ceva gen chec...numai daca in urmatoarele ore vreo gaina imi face un ou...numai unul imi trebuie' 3 le am de aseara...

Ploaie vine de la voi la noi...iar azi va ploua toata ziua. Pe de o parte ma bucur ca ploua (am semanat ieri niste porumb pt. astia mici, pepeni si floarea-soarelui) sa-mi ude si crizantemele pe care le-am replantat fiindca a trebuit sa le raresc pe cele batrane...

Apropo de leustean...al meu era cat p'aci sa se piarda tot...a ramas efectiv un fir iar firul ala l-am pus intr-un ghiveci nu l-am mai lasat in gradina...si a inceput sa renasca asa frumosssssssssss!!!! Astept sa se revigoreze bine si-mi trantesc o ciorbaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Azi relax total, eu sunt inca in pijama :evil3: !

Nici nu va zic meniul de azi ca n-am nimic deosebit.

Apoi dupa pranz vom iesi la o plimbare si cam atat.

Deci ne-a alungat vremea urata acasa :floare: am apucat sa halim rapid cas cu rosii si ridichi(m-am taiat la dejt')mici cu mustar paine parpalita si bere... :occasion14:

post-405-13363107213917_thumb.jpg

Bub' cu bicuta lui...

post-405-13363107281473_thumb.jpg

Dar venea din spate un plafon negru cu tunete si fulgere...

post-405-13363107360065_thumb.jpg

Haidi' bre' acas' ca s-a intunericit di tot...

post-405-1336310743604_thumb.jpg

Asa ca taxiu pan' la scara :violent1: a fost frumos ,cu peripetii :notworthy:

Sa va fie de bine Geanino, atat cat a fost!

Sar-na ! :violent1: Daca era dupa noi stateam pana se innopta :notworthy: acum e o intunericeala,toarna ,fulgera si tuna :occasion14:

Helloooo la toata lumea! :occasion14:

Nu stiu cand si daca am timp sa recuperez din urma, macar la 2-3 topice. Pana atunci va pup pe toti si toate, va multumesc tuturor de urari, flori, ganduri bune si rasfat!

Raport pe scurt:

M-am intors tare linistita, a fost totul bine. Doar ca-s tare obosita! Ati auzit de Duracel??? Bea este aceea!

Am prins o vreme super, am facut plaja in fiecare zi. Apa rece, dar picea ar fi intrat ...

Ne-a intepat albina in talpa pe rand, intai pe mine, apoi pe ea, la distanta de doua zile.

La munci si la doctori, am o saptamana urata si doua luni grele. Dar le duc pe toate, ca mi-s puternica.

Picea are varicela :notworthy: de ieri dimineata a inceput eruptia, acum e plina de pustule. :violent1: E vesela ca si-a regasit jucariile, vad ca i-au lipsit! :crying: Duce bine boala pe picioare, ma mir ca mai poate. Alte 2 saptamani in casa! Biata copila de la 15 martie incoace numai febra si tot felul de boli. Lasa ca ne calim noi! Macar pe asta nu a mai luat-o de la gradi :drool:

Va urez o seara de duminica frumoasa si o saptamana fructoasa! :floare:

Si la noi a pluat azi dupa masa si chiar ma bucur ca s-a mai racorit umpic si a pus mama in gradina si numa bine pica ploaia asta.

Daniella , sanatate Beiutei :occasion14: si multa putere, asa am si eu o luna infernala sper sa gasesc putere sa trec cu bine peste, ceea ce iti doresc si tie

Astia pe la horoscop tot zic ca taurilor o se le mearga bine dar sunt doar vorbe cel putin la mine nu se potriveste deloc :violent1: ,din contra

Pup Bubulet frumos si pe bica la fel :notworthy:

post-1233-13363192986049_thumb.jpg

hello, hello! sper sa vina ploaia si la noi, ca s-au prins doua salcii micute in fata balconului si-as vrea sa aiba si niste apa din ploaie.

am vazut ca sunteti ocupate -Sorina, ca tine-nimeni!- ati avut tot felul de peripetii-vai, Gela!- plimbarile v-au priit -chit ca Bea-i buboasa, trece!

Sper ca repetitia a iesit bine Stellina, Any s-o fi schimbat de pijamale?- lu' Giani i-a priit berea pe fuga, lu' Carmen i s-o prins leusteanu', lu' Lili o sa-i mearga mai bine - e bine!

la mine s-au mai linistit apele, da' tata tot nu-i bine si nici n-o sa mai fie, dar macar sa se mentina pe-o linie de plutire. in rest, cam ocupata si eu, nu mai apuc sa va citesc nici de la birou, iar daca va citesc, nu pot sa postez nimic, au pus astia o protectie, fi-le-ar!

asteptam vremuri mai bune, va pup!

N-am prea inteles, Carmen-grecoaica din Campina are pb cu inima? sanatate, Carmen!

Am citit si eu acum rapid asa pe diagonala.

Aici e mare ajitatzie cu alegerile din vecini la frantzuji....aiaiaiai.

Gianino, am admirat Bub&Bica, Dani , ce sa mai zis , sanatate fatucii si tie curaj la cele 2 luni grele ce vin.

Pusha, ii doresc si eu tatalui tau recuperare si sanatate.

in rest urez la tulemond o seara placuta.

Salutari hanului si mai pe seara!

Bun venit, Daniela, sanatate Biutei, i se potriveste proverbul cu "bubele rele in fundul babei mele":floare:)

Moatzo, bine ca te-am vazut, incepusem sa-mi fac griji si pentru tine, sanatate tatalui!

Geany, sa-ti fie de bine plimbarea atat cat a fost, daca a fost si cu peripetii, e si mai fain, se tine minte!

Eu, cum ma laudai, am decretat ziua ruladelor, 5 blaturi ruladoase am copt azi si unul de prajitura, mi-au iesit de poveste, asa mi-a fost drag sa ma joc cu ele pe norul care a strajut toata ziua si s-a dezlantuit mai pe seara.

Sa las si la han cate ceva bun...

Rulada cu gem si nuca

post-1400-13363313150111_thumb.jpg

Rulada cu afine

post-1400-13363315223509_thumb.jpg

Rulada cu visine

post-1400-13363317012878_thumb.jpg

Daca vreti sa beti o bere va las si rulada sarata umpluta cu pate de ficat de pasare, m-a starnit any si daca tot a fost ziua ruladei, am comis-o si p'asta!

post-1400-13363334019816_thumb.jpg

Buna dimineata, multumim Stella de cafeluta, de ruladele Gelei ce sa mai zic, io imi iau din alea dulci (Gela, sper ca esti mai bine cu dantura, nasol de tot cu intamplari din astea nefericite).

Moatzo, ce bine ca mai dai pe-aici, sper sa se linisteasca lucrurile la voi, sa ai si tu mai multa tihna.

Daniella, pup Bea cu bubite, las ca mai bine face acum decat cand e mai mare, acum si trece mai usor peste.

Noi ne-am intors aseara de la Sovata, pe cat de groaza mi-a fost sa ma duc, pe atat de fain a fost (am facut excursii cu harta, cu indicii, cu puzzle ca sa gasim comoara ingropata sub un bolovan, comoara care era o cutie mare plina cu dulciuri - bucuria copiilor, am facut concurs de construit catapulte si apoi de incercat, am fost in parc cu corzi, cu catarat, tiroliana, fetele au fost super fericite).

Va pun si cateva poze:

- catapulta noastra

post-639-13363769077776_thumb.jpg

-si fetele cocotate pe sarme

post-639-13363769177775_thumb.jpg

post-639-13363771418375_thumb.jpg

Singura chestie rea e ca Ioana s-a trezit dimineata cu febra mare si durere de gat, are puroi, deci antibiotic, stat in pat, sper sa-i treaca repede ca miercuri si sambata are concurs la scoala si n-ar vrea sa le rateze. Mi-e tare mila de ea cand o vad asa!

Va pup!

Sorina, editez ca sa-ti zic ca-ti tin pumnii sa faci fata cu brio programului asta infernal(asa e programul tau de lucru si dimineata si dupa-masa?).

Buna dimineata,

Am mancat din ruladele Gelei :hungry: , am baut cafea de la Stella :hungry: si acum cu burta plina ma apuc de treaba.

O saptamana buna si usoara la toata lumea de la han si nu numai

Buna dimineata!!!!

Cu mult soare si cu flori frumoase (mi-a inflorit crinul de la birou! :hungry: )

post-88-13363761784852_thumb.jpg

Dupa ce am gustat din ruladele lui Gelutza,

va las cate ceva si ma duc sa ma apuc de lucru!

post-88-13363772021905_thumb.jpg

post-88-13363772085338_thumb.jpg

post-88-13363772151415_thumb.jpg

post-88-13363772220481_thumb.jpg

post-88-13363772289875_thumb.jpg

post-88-13363772378566_thumb.jpg

post-88-13363772520551_thumb.jpg

post-88-13363772590262_thumb.jpg

post-88-13363772676932_thumb.jpg

Sanatate multa,multa la bolavioare/ori (Gelutza, Bea lui Daniella, taticul lui Moatza si Ioana lui 2ut)!!!! :hungry:

O zi buna si usoara, va doresc! :D

Buna dimi'!

M-am adunat si eu de pe drumuri acum fug sa fac papa la huni,pui fript si piure salata,supa de rosii pt. je',pachet sot sa-l iau si pe bub(poate scap de topogane ,sa vedem :hungry: )

O zi minunata tuturor si sanatate la bolnaviori mari si mici :hungry:

Am citit aseara tot pe diagonala, ca tot nu am dormit azi noapte cu picea, face febra maricica 40 in poponeata. Are niste buboaie saracuta, peste tot si pe cap si pe fata si pe la ochi, vai lume! Si ies buboaie, tot ies, in valuri! Oare cand se opreste avalansa ca are 1 milion deja, daracuta si cred ca o mananca rau ... . Nu mai pot de mila ei. Cand o dezbrac sa o dau cu mixtura imi vine sa plang. Urata boala!

Nu mai tin minte sa raspund la tot ce am citit, dar pe toate si pe toti :( va iubesc si va imbratisez cu mult drag si ofer alinare celorlalti bolnaviori! Doamne Gela ce sa patesti tu cu dantura! Merci de dor :( Sa gasesti o solutie buna sa repari dantura. Te ador si cum scrii de pitoresc si ca oricate probleme ai avea si cat de obosita si muncita ai fi, esti mereu optimista! Bravo tie! da si mie :(

sanatate Ioanei de 2ut.

sanatate multa tatalui Moatza, stiu cum e si al meu tatic e intr.o stare ... :(

Carmen multa sanatate! ce a patit inimioara? pupam tare fata!

in rest ati pus poze splendide cu flori, natura, Paris/Disney, bubuleti si mai ales cu bucateeeeeeeeee :( . Vroiam sa intreb de cateva dinter ele, dar nu mai stiu de care. Stella cum faci tarta cu foietaj frantuzesc si mere cu scortisoara? merge si cu foietaj de la noi?

Any, speachless! Eu nici nu apucai sa fac o cinste, noroc ca a adus Stella de baut in locul meu :( !

Nu am dormit de 2 nopti, la serviciu am treaba de mor si numai chestii grele, sau nasparlii rau de tot, care necesita multa concentrare, nervi intinsi, termene, solutii si stres, dar abia ma tarai, nu-s in stare de mare lucru. Sa vedem cum o fi noaptea asta si sper sa fie maine o zi mai usoara, ca asa inainte de we am iar vizita prezidentiala si trebuie sa fac cumva sa ma remontez!

Ella, te cred ca cu 3 copiii esti franta! eu numai cu unul! nu am nici un drept sa ma plang!

Sorina, multa putere sa rezisti acestui ritm! te cred si eu ca ai cauzt lata la 9 jum! eu nu cred ca as rezista! nu cred? sunt sigura! esti puternica! brava! :thumleft:

voi toate sunteti niste harnicute cum nu am pomenit! si inimoase ! va felicit si va imbratisez pe toate si va tin strans sa schimbam multa afectiune :(

Sorina

Geany, ia partea buna a lucrurilor: mai mult timp sa stai pe forum si in bucatarie!

precis coci ceva! :(

parca suntem pe valea plangerii pe aici ... :(

ce liniste azi! :thumleft:

Buna dimineata. Nu mai da nimeni pe la han, se vede ca e frumos afara.

eu ieri am reusit sa *tund* o parte din iarba, sper ca azi sa termin, sa nu vina iar ploaia, ca e tare greu sa mearga masina de tuns pe ud.

in rest nimic nou, azi am relache, si mari planuri de gradinarit.

va las cativa bujori, care se delectau de soare in sfarsit :)

post-16-13364583604642_thumb.jpg

Neata tuturor!

Stella, superbi bujorii, eu iubesc florile astea (avea bunica im gradina si cand vad bujori automat imi aduc aminte de ea si de casa de la tara). Mi-as pune si eu, au nevoie de ceva special?

Dani,tin pumnii sa rezisti la toata nebunia din jur, din cate imi aduc eu aminte o zi-doua dureaza eruptia, dupa-aia se mai linistesc treburile si nu mai face nici febra. Cel putin la ale mele asa a fost.

Geany, te astept cu tarta facuta de tine :)

La noi ploua astazi, e destul de frig, n-am chef de treaba.

Ntz! :) la noi ploua e o intunericeala in casa :) am azi planuri marete ,relax relax si iar relax pe toate planurile :)

Aspir olea,sterg praful si cam atat,imi fac un sote de mazare cum imi place mie cu salata ,coptii mai au piu-piu de ieri ,cam asta e in mare planul meu maret :)