May 2, 201214 yr comment_146554 Caldura mari' bre! Sub geam la mine se lucra' la greu la pavaj Report
May 2, 201214 yr comment_146556 buna ziua https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gifgreu din nou la munci dupa mini-vacanta. mi-e un somn... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sleepy1.gifsalut intai pe toata lumea, cu pupaturi si toate cele. sa va fie de bine petrecareala de 1 mai. si noi am fost plecati. am fost la Geoagiu Bai si am facut copila fericita. doamne, cum se mai pot bucura copiii!!! si te umplu si pe tine de bucuria lor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gifmie mi-e groaza de ingramadeli si aglomeratie, asa ca am ales sa mergem luni, sperand ca nu e toata lumea libera. am plecat dis de dimineata si am prins o buna bucata de vreme destul de lejer. s-a aglomerat pe la pranz, dar, spre surprinderea mea, a fost ok, mult mai bine decat ma asteptam. nu m-a calcat nimeni pe picioare desi erau paturile foarte aproape unele de altele, nu mi-a zbierat nimeni in urechi, n-am auzit injuraturi si nici mitocanii... toata lumea a fost cat se poate de civilizata in conditii de ingramadeala. asa ca una peste alta a fost o zi reusita Bia, frumoasa excursie. tare imi place sa ma plimb cu voi (toti cei care postati imagini din calatorii) peste tot Maria, Oana, bine ati revenit. Any, nu cred ca m-ar deranja o soparlica din aceea pe balcon, dar in casa nu mi-ar placea sa stiu ca bantuie la fel cum nu suport nici insecte prea mari au ale lighioane in casa. daca suntem la iarba verde stiu ca acolo e casa lor si daca ne intalnim de dam la o parte (Maia mea inca se crizeaza, la fel cu mine cand eram mica ) dar in casa... brrrrrrr. dar nu le pot nici omori. noroc cu sotul ca le ia frumusel si le poftesete afara zerda, sa-ti fie de bine "prajeala". si noi avem nitel de tras dupa ziua de ieri. cand mergem la mare si stam 2 saptamani sunt eu grijulie cu pielile nostre, da' ieri nu ma asteptam la arsuri. nu-s grave, da' Maia se mai rasfata si zice "au" cand o iei in brate povesteam cu sotul despre mersul la mare de 1 mai si am ajuns la concluzia ca am imbatranit. nu as mai pleca acum la atata drum pentru asa putine zile... Gela, Foxyy, Georgi (m-ai omorat cu cheesecake-ul ala https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif), stella si restul hangitelor, va multumesc pentru tratatii. Gela, imi place tot ce oferi tu de baut frumos colorat si natural. Geany, ca de obicei, pusa pe glume. soparlica e totala. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif cine nu se vede numit mai sus sa ma ierte si sa primeasca un mare pup https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif ca eu inca sunt adormita si am avut mult de citit din urma.o zi frumoasa tuturor Report
May 2, 201214 yr comment_146557 Va citesc printre picaturi de la munci si vad ce gafa am facut de dimi, v-am pus doo poze cu placinta si cornuri Yoc, raman datoare pana ajung acasa...la mine sunt 33 de grade, ma sufoc, e totul pleostit de la caldura, m-am descaltat de cirapi ca nu-i mai suportam si de maine, gata, la piciorul gol , ca nu mai tine. Vai de viatza mea, maine avem porti deschise si m-a insarcinat sheful sa fac bunatati si dulci si sarate... cica plec acasa la orele 14 trecut de fix ca sa am timp...langa cuptor la ora asta! E nebunie la serviciu de cand a cazut guvernul sunt toti intorsi pe dos( pe mine ma doare la basca vin ai nostri, pleaca-ai nostri, noi ramanem tot ca ...)fug si va spun mai tarziu,ce mult mi-au placut pozele/impresiile voastre cu tot ce-ati petrecut zilelel astea, sa va fie de bine la toti! Report
May 2, 201214 yr comment_146560 BunaSunt dezamagita de pangile acelea unde iti bagi lucrurile si apoi tragi cu aspiratorul aerul afara.Nu tin vidul...ce porcarie..incet incet se reumplu cu aer:((De unde le-ai luat? La sor-mea rezista.am luat un vaucher mai demult...postavaria romana et 1scrie in italiana pe ele....dar or fi facute prin Burundi ca probabil alea chinezesti sunt de soi. Report
May 2, 201214 yr comment_146563 Va citesc printre picaturi de la munci si vad ce gafa am facut de dimi, v-am pus doo poze cu placinta si cornuri Yoc, raman datoare pana ajung acasa...la mine sunt 33 de grade, ma sufoc, e totul pleostit de la caldura, m-am descaltat de cirapi ca nu-i mai suportam si de maine, gata, la piciorul gol , ca nu mai tine. Vai de viatza mea, maine avem porti deschise si m-a insarcinat sheful sa fac bunatati si dulci si sarate... cica plec acasa la orele 14 trecut de fix ca sa am timp...langa cuptor la ora asta![b] E nebunie la serviciu de cand a cazut guvernul sunt toti intorsi pe dos( pe mine ma doare la basca vin ai nostri, pleaca-ai nostri, noi ramanem tot ca ...)[/b]fug si va spun mai tarziu,ce mult mi-au placut pozele/impresiile voastre cu tot ce-ati petrecut zilelel astea, sa va fie de bine la toti! Gelutza, cata dreptate ai, matalutza! Si la noi este cam aceeasi stare. Dar asta cu cuptoritul pe caldura asta, groaznic! sincer, te compatimesc! Macar sa faci si tu ceva ce nu trebuie prea multa coptura si sa nu stai prea mult pe langa cuptor. Dulce, gen o napolitana, Cheesecake fara coacere, asta mi-a venit in minte, dar iti trebuiesc foi, sarat, aici din pacate nu prea am idei! Report
May 2, 201214 yr comment_146566 noua ne-a prins perfect, si iesitul si soarele, mai ales marea!!!! eu iubesc marea! Report
May 2, 201214 yr comment_146569 Va salut si eu , ca azi am sarit peste han . Ieri am fost la o gradina botanica in Helsinki , au facut studentii de la biologie o prezentare , apoi copiii au putut planta diverse in ghivece si sa-si ia acasa ghiveciul . Iza a plantat 2 boabe de fasole rosie .Acum se uita la ghiveci din juma' in juma' de ora si ma intreba " a crescut floarea mea " Eu am facut si am lasat la crescut aluat de gogosi , ma bate la cap Iza de 2 zile da' nu prea am avut eu chef . Nici azi nu am , dar imi pare rau de ea Report
May 2, 201214 yr comment_146571 BunaSunt dezamagita de pangile acelea unde iti bagi lucrurile si apoi tragi cu aspiratorul aerul afara.Nu tin vidul...ce porcarie..incet incet se reumplu cu aer:((De unde le-ai luat? La sor-mea rezista.am luat un vaucher mai demult...postavaria romana et 1scrie in italiana pe ele....dar or fi facute prin Burundi ca probabil alea chinezesti sunt de soi.Alea din Ikea se pare ca-s bune. Report
May 2, 201214 yr comment_146572 Va salut si eu , ca azi am sarit peste han . Ieri am fost la o gradina botanica in Helsinki , au facut studentii de la biologie o prezentare , apoi copiii au putut planta diverse in ghivece si sa-si ia acasa ghiveciul . Iza a plantat 2 boabe de fasole rosie .Acum se uita la ghiveci din juma' in juma' de ora si ma intreba " a crescut floarea mea " Eu am facut si am lasat la crescut aluat de gogosi , ma bate la cap Iza de 2 zile da' nu prea am avut eu chef . Nici azi nu am , dar imi pare rau de ea Haha! Mi-o imaginez! Are ce te bate la cap pana rasare fasolea! Report
May 2, 201214 yr comment_146573 noua ne-a prins perfect, si iesitul si soarele, mai ales marea!!!! eu iubesc marea! Si eu iubesc marea, dar tare e departe Report
May 2, 201214 yr comment_146584 Haideti la gogosi calde ...inimioare , pisicute si rotocoale cu ciocolata Report
May 2, 201214 yr comment_146590 Haideti la gogosi calde ...inimioare , pisicute si rotocoale cu ciocolata Iau una pe fuga, ca plec acasa! Pupici la o harnicutza! Report
May 2, 201214 yr comment_146591 Haideti la gogosi calde ...inimioare , pisicute si rotocoale cu ciocolata Iau una pe fuga, ca plec acasa! Pupici la o harnicutza! Si mai multe , ca sunt destule Report
May 2, 201214 yr comment_146592 Haideti la gogosi calde ...inimioare , pisicute si rotocoale cu ciocolataIau una pe fuga, ca plec acasa! Pupici la o harnicutza! Si mai multe , ca sunt destuleAtunci plec de la biuro si vin la tine! Am iesit, in 4 minute am autobuzu'! Report
May 2, 201214 yr comment_146594 Clatite!! Vreau si eu! Am multe feluri de dulceturi si gemuri in frigider si trebuie sa le marit prin retete de dulciuri...clatite, rulade...mai stii ceva retete?Bafta la pregateala!Pai, treci si clatiteste! Termina dulceturile, ca acusi iei altele proaspete de-acasa...... daaaaaaaaa!! debea astept sa pap ceva dulce si sa ma duc si acasaaaaaaaaaaaaa!!!! Report
May 2, 201214 yr comment_146595 BunaSunt dezamagita de pangile acelea unde iti bagi lucrurile si apoi tragi cu aspiratorul aerul afara.Nu tin vidul...ce porcarie..incet incet se reumplu cu aer:(( depinde de care cumperi... Eu am unele care le-am primit si sunt cele mai ieftine, si inca nu am intrat aer in ele, am cojoacele care nu le-am purtat de 3 ani si inca sunt in pungi...Am avut si experienta ta, am cumparat mai scumpe si tot asa a intrat aer in ele ... Pupici! Report
May 2, 201214 yr comment_146596 Haideti la gogosi calde ...inimioare , pisicute si rotocoale cu ciocolata nu vad nimic Report
May 2, 201214 yr comment_146597 Geluto, ma inebunesti cu placintele tale! Este facuta cu aluat fraged? Debea astept sa-mi fac si eu o placinte cu branzica, imi este f dor! Va pup!! Report
May 2, 201214 yr comment_146603 Hello si de la mine, in fine a iesit oleac de soare. mai voi va plangeti de 30 si de grade in casa, eu inca am caldura care merge non stop , asa ca ...undeva la mijloc ar fi ideal.Azi am facut o tarta cu rabarbara, care s-a lichidat rapid( am avut doua prietene la masa si un tanar muzician thai )ce nu au terminat ( o bucata ) au luat la pachet...plus facut un simili *chow main* dar fara taitei, ci cu orez alaturi...tanarul thai a fost incantat deci era mancabil.poze niet, ca nu avusei timp.ma duc sa ma siestez oleac ( somn de frumuseatza cum zice gianina).pup tulemond.Felicitari pentru pozele cu bunaciuni. Report
May 2, 201214 yr comment_146604 Haideti la gogosi calde ...inimioare , pisicute si rotocoale cu ciocolataIau una pe fuga, ca plec acasa! Pupici la o harnicutza! Si mai multe , ca sunt destuleAtunci plec de la biuro si vin la tine! Am iesit, in 4 minute am autobuzu'! Mai, dar linie lunga mai are autobuzul tau! Izuk, si eu vreau! Arata fantastic! Helllouu, Hanu! Va pup pe toate! Report
May 2, 201214 yr comment_146605 Eu scot masuta si scaune pe balcon , azi e soare si e placut .Va astept cu gogosi Report
May 2, 201214 yr comment_146606 Eu ,cu toata rusinea marturisesc ca nu stiu sa fac gogosi Am incercat mai demult sa fac si mi-au iesit ca bolovanii de tari Report
May 2, 201214 yr comment_146610 Eu scot masuta si scaune pe balcon , azi e soare si e placut .Va astept cu gogosi Nu ne mai tenta ca amu' ma sui in avion ! Report