May 1, 201214 yr comment_146438 Salut fetele! long time no see eu am o problema cu paianjenii, rau de tot mi se face uitandu-ma la ei. Dau toti painejenii mei pe cateva broscute si soparlici, mai ales daca-s fain colorate se ofera cineva sa facem schimb? Ah, primesc si soareci, chiar si soboloani sau lilieci. mai dau la schimb tot felul de insecte cu multe picioare sau fara picioare, iiih! Bine ai revenit! Chiar multe din noi ne intrebam de ce nu mai vii pe la Han?! Eu sa nu vad nici un specimen de care ai zis tu mai sus... te pup! Report
May 1, 201214 yr comment_146439 Salut tuturor, la noi e o zi superba, Cristi a iesit cu fetele, eu am aranjat dulapurile, acum fac o pauza si cum m-am uitat la pozele din vacanta, v-am adus si voua cateva:- fetele fericite sa se vada la Disney - "pranzul" la turnul Eiffel - ne odihnim un pic, ca ne dor picioarele - la Sacre-Coeur (mi-a placut tare mult) - panorama din Pantheon - putin infrigurati, cu Domul invalizilor in spate - asta tare m-a impresionat - si intr-o nota mai vesela, eu cu "eleganta mea" geanta si cu Luis Vuiton in spate (nici nu stiu bine cum se scrie) V-am bombardat cu poze, dar mi-a placut tare mult excursia noastra si am vrut sa o impartasesc cu voi. Incantatoare poze! Deja imi este dor de Paris si mie mi-a placut f mult. Jasu tot timpu zice ca a fost la Paris ca si Ratatouille(soricelul din desenul animat) Pup la fetele frumoase! Report
May 1, 201214 yr comment_146440 Buna la han2ut frumoase poze dar si mai frumoase doamna si domnisoarele din poze.Sa va traiasca domnisoarele si sa va bucure viata.Tu parca esti sora lor Azi am ptrecut 1 Mai la gratar .A fost o zi superba , cald , fara pic de vant si ne-am simtit foarte bine , am facut mai multe poze dar din pacate unele nu mi-au iesit bine , nu stiu de ce, cred ca telefonul meu are o problema ca am mai patit sa nu imi iasa pozele bine Apropo de lighione ,ieri cand veneam de la servici am vazut un sarpe pe trotuar, dar pana mi-am gasit eu telefonul in geanta s-a ascuns sub o masina , era un sarpe de apa cica ,mi-a zis un domn ca eu habar n-aveam de fel de sarpe era . Mie imie foarte frica de serpi , asa da 1 Mai! Report
May 1, 201214 yr comment_146442 Am ajuns la zi cu cititul eeeeeee !! Cata pofta mi-ati facut cu dulciuri, sunteti rele Sanatate la toti bolnaviori! Am fost placut incantata de florile aduse de voi la Han, foarte frumoase mai sunt in Romania si au un miros aparte! Geluta, eu nu am facut inca pana si sper sa nu ajung sa fac vreodata Eu cu pregatelile de plecare in Romania, debea astept sa ma duc, numar zilele La noi ploua tot, sper ca in w-end-ul asta sa fie soare ca sa mergem la Ocean ca ma dispera fetele - vor la apa Cam astea pe la mine... Va pup!! Report
May 2, 201214 yr comment_146469 Buna dimineta, natiune!Hai, treziti-va, vacanta s-a terminat, din pa-ca-te!A fost si frumos si adevarat!Va las cornuri proaspete si o placinta dulce, cu merisor si stafide la greu, citronada de visine si lamaie o zi buna!! Report
May 2, 201214 yr comment_146470 Buna dimi'! Ce frumos ati petrecut si voi! Gata cu sarbatoritul,deja ma intreb ce o sa le mai fac azi de mancare?! Ma bate gandul sa fac o varza cu rosii si ceva costita sa vad daca aproba conducerea' Bub' e la gradi' are piatlu' azi si ingletza' asa ca activitati grele se duc pe toate fronturile Report
May 2, 201214 yr comment_146472 Ce e piatlu??Neatza!Tiatru de papusi! Vine la scoala o data cam la 2 saptamani 5 roni biletul,copii sunt f. incantati si deabea-l asteapta Report
May 2, 201214 yr comment_146474 M-am gandit la tot ce vrei, piata, piastru, plasture, numai la teatru nu!! Report
May 2, 201214 yr comment_146478 Buna dimineata la tot Hanul!!!! "Caldura mare, mon cher!, vorba lui Caragiale si a lui Hazel.Eu am sarbatorit zilele acestea pe langa casa cu activitati pasnice si casnice. Nu am fost nici la gratare, nici la balta, al meu a muncit toate zilele acestea, Alex avea de invatat, asa ca!De astazi la munci, inclusiv sambata, sa recuperam ziua de luni, nu imi place, dar asta e!In schimb Alex la scoala nu sunt nevoiti sa recupereze orele, cica o fac din mers. Va las cate ceva si ma apuc, cu drag si spor, de munca! Report
May 2, 201214 yr comment_146484 Buna dimineata la han, sa va fie de bine petrecerile. Tare bine arata tot ce-ati adus aici!Back in business, dar n-am nici un chef, me somn si e prea cald! Cat am cerut noi caldura si acum a venit toata deodata, daca in aprilie - mai sunt 30 si de grade, ce ne facem in iulie august? Report
May 2, 201214 yr comment_146497 Neata si de la mine, cald si soare si la noi (mie imi place tare caldura, niciodata nu e prea mult...).Georgi, multumim de bunatati, m-ai omorat cu cheesecake-ul ala. Mi-e pofta de cartofi prajiti, ca am vazut la Lili (sa va fie de bine) si ce sa mai zic de placinta Gelei (eu sunt la detox de ieri si numai la mancare imi sta capul).Sa aveti o zi faina! Report
May 2, 201214 yr comment_146502 Mergem la mare?? Mergem, mergem Eu am fost deja la mare si cum omul nu face plaja ca se arde oribil, nici nu stie sa inoate, sper doar sa-l mai conving de Rusalii! Il las la terasa si ma balacesc eu ca o foca! Report
May 2, 201214 yr comment_146512 Am citit si eu ce ati mai scris pe aici, m-au vrajit iar ochii lui Bub' a lui Geany, m-am plimbat prin Paris si Disney Land impreuna cu 2ut si mandrele ei si am savurat cu placere din placinta lui Gelutza alaturi de sucul acela racoritor. Acum iar ma duc la munca! Report
May 2, 201214 yr comment_146518 Salut tuturor, la noi e o zi superba, Cristi a iesit cu fetele, eu am aranjat dulapurile, acum fac o pauza si cum m-am uitat la pozele din vacanta, v-am adus si voua cateva:- fetele fericite sa se vada la DisneyV-am bombardat cu poze, dar mi-a placut tare mult excursia noastra si am vrut sa o impartasesc cu voi.Bun bombardamentul, mi-ai reamintit Parisul, multam! Clatite!! Vreau si eu! Am multe feluri de dulceturi si gemuri in frigider si trebuie sa le marit prin retete de dulciuri...clatite, rulade...mai stii ceva retete?Bafta la pregateala!Pai, treci si clatiteste! Termina dulceturile, ca acusi iei altele proaspete de-acasa...... Report
May 2, 201214 yr comment_146519 Buna ziua!Am citit din urma, zilele astea n-am apucat sa ating calculatorul. Ieri ne-am intrunit si-am petrecut la o nepoata. Numa' bunataturi ne-a servit..... Bruschette cu somon sau cu rosii cu busuioc..... mezeluri, branzeturi si cascaval, friptura buna-buna, o ditamai salatoaia, legume facute la cuptor. Ca desert - am dus eu prajituri si ea ne-a servit c-o prajitura pe cat de simpla, pe-atat de gustoasa!!!! alaturi cu niste inghetata si fructe. Yumiiiiiiii..... Vreo 3 zile cred ca nu mai mananca nimeni nimic! Azi, la munci din nou. Nimic nou la interval, tre' sa-mi fac eu de lucru, bag seama..... Oamenii inca-s in concediu, tot petrec.O zi frumoasa va doresc si sa aveti spor in toate! Report
May 2, 201214 yr comment_146534 :drool: Arata prea bine! Merci Oana! Salut tuturor, la noi e o zi superba, Cristi a iesit cu fetele, eu am aranjat dulapurile, acum fac o pauza si cum m-am uitat la pozele din vacanta, v-am adus si voua cateva:V-am bombardat cu poze, dar mi-a placut tare mult excursia noastra si am vrut sa o impartasesc cu voi. Sa-ti fie de bine vacanta, arati super si fetele tale la fel! Azi am ptrecut 1 Mai la gratar .A fost o zi superba , cald , fara pic de vant si ne-am simtit foarte bine , am facut mai multe poze dar din pacate unele nu mi-au iesit bine , nu stiu de ce, cred ca telefonul meu are o problema ca am mai patit sa nu imi iasa pozele bine Bravo Lili, vad ca a fost cald, catelul tau sta si el la umbra dragul de el. Buna dimineta, natiune!Hai, treziti-va, vacanta s-a terminat, din pa-ca-te!A fost si frumos si adevarat!Va las cornuri proaspete si o placinta dulce, cu merisor si stafide la greu, citronada de visine si lamaie o zi buna!! Ce bine arata placinta Gela!!!!! Report
May 2, 201214 yr comment_146535 Buna dimineata si de la mine!Azi e tare frumos si planuri marete avem de iesit la o bere.Mai mult nu, ca maine iar munci!M-a distrat soparlita lul Any.Anusko, asta e? Nu Zoazo, uite asa sunt astia de aici Neatza la lume...Anutza, in Puglia e plin de lucertole si gecko , dar iaca am si aici .mie astia nu-mi dau frisoane, la mine doar soarecii si serpii is cataclismici.Un 1 mai frumos la tulemond. o sterg la repetitii. De soareci si serpi nu mai vorbesc brrrrrrrrr!!!!Da si lucertole sunt, ieri la tara am vazut cateva. Neatza, la mine numai serpii imi dau frisoane, tip rastorn masa s-o iau la fuga, urlu ca sirena lui Roaita ca tot e Unu Mai Muncitoresc!!Cu geko de alea coabitez in pace! Bine atunci ti-i trimit tie! Ce-aveti bre' cu mine?! Sunt un tip simpatic zau ashea' Cand am vazut prima poza, am zis ca fac pe mine de ras ! Esti teribila, fata hai!!!!!!!!!! Report
May 2, 201214 yr comment_146541 Si noi am gratarit ieri, va pun poze mai tarzior, de fapt nici nu le am pe toate.Dupa ce am halit toata bateria telefonului lui dl.Any cu facutul pozelor, am trecut la telefonul cumnatei . Si la mine timp bun, m-am si bronzat pe maini si pe decolteu, in forma de v . Report
May 2, 201214 yr comment_146543 Salut fetele! long time no see eu am o problema cu paianjenii, rau de tot mi se face uitandu-ma la ei. Dau toti painejenii mei pe cateva broscute si soparlici, mai ales daca-s fain colorate se ofera cineva sa facem schimb? Ah, primesc si soareci, chiar si soboloani sau lilieci. mai dau la schimb tot felul de insecte cu multe picioare sau fara picioare, iiih! Bine ai revenit! Chiar multe din noi ne intrebam de ce nu mai vii pe la Han?! Eu sa nu vad nici un specimen de care ai zis tu mai sus... te pup! Oana, am avut o perioada... foarte ocupata sa zicem. de aia n-am mai intrat. Acum suntem cu totii mai bine si eu incep sa-mi revin, asa ca sper sa mai apar Report
May 2, 201214 yr comment_146546 BunaSunt dezamagita de pangile acelea unde iti bagi lucrurile si apoi tragi cu aspiratorul aerul afara.Nu tin vidul...ce porcarie..incet incet se reumplu cu aer:(( Report
May 2, 201214 yr comment_146547 BunaSunt dezamagita de pangile acelea unde iti bagi lucrurile si apoi tragi cu aspiratorul aerul afara.Nu tin vidul...ce porcarie..incet incet se reumplu cu aer:((De unde le-ai luat? La sor-mea rezista. Report
May 2, 201214 yr comment_146552 Hi hi ! Anutz' ma bucur ca te-am amuzat Eu ma lupt cu varza (am o groaza sa o toc,sare peste tot ,ca eu is' dezastru din punctul asta de vedere in bucatarie,f. rapida si de 2 ori mai dezordonata ) in plus cald in bucatarie de mori,uuff!! Report