April 29, 201214 yr comment_146220 Pupam Bubul obosit, si noapte buna si vise placute.Azi aici a fost in fine o explozie de caldura si mi-au inflorit o parte din bujori...superbi..dar am buruienit la greu ( 4 saci mari si 2 mijlocii pliiiiiiiiiini cu buruieni, si inca nu am tuns iarba )maine am repetitii, sa vad cand apuc sa pozez bujorasii minunati . Report
April 30, 201214 yr comment_146230 Hello, banuiesc ca intre timp *puslamaua* s-a trezit si a dat iama-n "fursece"si eu am siestat , ca dimineata tare vrenica fusei si maturai frunze si alte buruieni...si acum sa vad daca ma duc sa mai smulg niscai buruieni, ca maine trec aistia ce "culeg" sacii cu gunoaie verzi din batatura.o duminica lina si gratareala placuta celor ce sunt la iarba verde .Normal ca a dat atacu'. Da' doar dupa ce-a mancat niste salata de rosii cu ardei si castraveti si-a golit un castron de piure cu carne de curcan (la gratar). Baloteaza omuletu' la piure... ceva de speriat! A primit si fursece la pachet, sa nu cumva sa se trezeasca pe drum spre casa (sau acasa) ca n-are ce rontai. Report
April 30, 201214 yr comment_146231 Hi hi! Azi tot plimbatz' ,parcuri etc.Peste tot parfum de copacei infloriti iarba proaspata ,floricele ,liliac Bub' a mancat, facut baita si a cazut la datorie Sssaatt! Sa nu-l treziti ,tre' sa-l transport in dormitor Altu'... Si nepot-miu a picat lat ieri. Da' el a venit la mine cu bicicleta. A facut ceva miscare..... S-a uitat un pic la Cenusareasa, apoi a anuntat-o pe mama: bunico, mi-e somn. Si-a luat directia dormitor..... L-am schimbat in pijama, am tras draperiile si-apoi am fost data afara, ca el tre' sa doarma. In 3 minute puteai sa tai lemne cu drujba pe el. Era prastie..... Numa' 3 ore a dormit......... Report
April 30, 201214 yr comment_146232 Pupam Bubul obosit, si noapte buna si vise placute.Azi aici a fost in fine o explozie de caldura si mi-au inflorit o parte din bujori...superbi..dar am buruienit la greu ( 4 saci mari si 2 mijlocii pliiiiiiiiiini cu buruieni, si inca nu am tuns iarba )maine am repetitii, sa vad cand apuc sa pozez bujorasii minunati .Astept poze! Report
April 30, 201214 yr comment_146233 Buna dimineata!Io-s pe baricade, la munci. E pustiu pe-aici. Dai cu tunu' si consumi ghiuleaua degeaba. Da' las' ca-i bine! Nu ma streseaza nimeni, n-am nica de facut, colind pe net si fac planuri. Las cate ceva de rontait, in caz ca-i careva dornic de-un mic dejun, sau pentru cei care fac ochisori mai tarliu: O zi frumoasa tuturor. Aici e cald, am venit in sandale si in camasa... dupa vreo juma' de ani de ghete, bocanci si pantofi... 17 grade erau la ora 8. Si nici un nor la interval. Report
April 30, 201214 yr comment_146234 Neata, mersi Foxule de tratatie. Si eu sunt la munci, dar cam stau degeaba ca e liniste de numa.Ieri am iesit si noi la tara, la gratare si leneveala, a fost super (toti ne-am tolanit care pe unde, cum se elibera vreun sezlong, hamac, ceva, rapid venea careva sa-l ocupe; numai picea mea a fost ca bagata in priza, a sarit, a fugit de nu stiu cate ori pana in fundul curtii si inapoi, a dansat cu matura, s-a leganat...nici o clipa de astampar n-o avut).Cam atat de la mine, sa aveti o zi frumoasa! Report
April 30, 201214 yr comment_146235 Preiau legatura, buna dimineata si de la Iasi, zi insorita si foarte calduroasa, nici la muncile mele nu e mare lucru la ora asta, vom vedea mai tarziu. Multumim de tratatie si pupam juniori zbenguiti! Report
April 30, 201214 yr comment_146236 Buna dimineata, e iar inourat la mine, da' nu-i bai ; o sterg la munci.Pupam nepotelul frumos, felicitari foxulino, si maxima zilei, pentru doamne ... o zi minunata tuturor Report
April 30, 201214 yr comment_146240 'Neata si de la mineAm luat micul dejun , mulsumesc Foxyy , am luat si fursecuri de la Geany si ma dau si eu pe net ca si la mine la munca e pustiu Report
April 30, 201214 yr comment_146241 Buna dimi'! Am fursecit iar de dimineata...Nu-mi faci pohte, ca am mursecit si io aseara..... Report
April 30, 201214 yr comment_146244 Bine v-am gasit!! Eu am fugit pana la mare samabata dimineata si m-am intors ieri seara! Arat ca o rosie autohtona la fata si pe gat! A fost superb, m-am distrat tare o sa va pun poze cu animalutzele de pe plaja!Ma rog o sa apara si umani, ca nu pot decupa pozele asa de tare.Dar nu-s cunoscuti, doar asa , de ambient! Report
April 30, 201214 yr comment_146249 Buna , fetelor! Intru numai in fuga cu o intrebare: vreau sa fac mici pt maine , pt 5 persoane din cata carne? 2 kg o fi de ajuns? Nu mai fac altceva , decat mici. O sa-i mancam cu paine si mustar , si o berica , doar e 1 Mai muncitoresc Report
April 30, 201214 yr comment_146251 Daniella , i-am luat temperatura fetii de curiozitate dupa ce s-a linistit...37.6 in ureche. Si fata-i sanatoasa. La noi pana la 38 nu o considera febra.Nu-tzi spun asta ca sa te contrazic ci ca sa te linistesc , Bea nu mai are febra la 37,3 , ce a fost rau s-a dus Doamne ajuta sa fie asa Mutti! Ca m-au disperat doctorii astia ce scrupulosi sunt!aici zice ca febra inseamna 38,0 intrarectal, 37,0 axilar, 37,5 in ureche. In primele zile mi-a facut 40,1 in fund. Acum dupa 7 zile de antibiotic intravenos fata tot face 38,3 intrarectal. Dar azi nu a mai facut. Sa dea DD sa fie bine, ca vesela, activa si cu fata sanatoasa arata! Doar ca inca nu prea mananca si duce mana la urechea dreapta cateodata. Noi iar suntem acasa . A inceput de alaltaieri sa fie maraita si caldutza dar parca fara febra. Ieri aproape 40. Azi noapte am stat de paza. Azi nu mai are , 37.7 ( in ureche). Am fost la dr.....plamanii-s liberi...poate sa fie ori o infectzie virala ( bacterie nu crede sa fie ca secretzia din nas e incolora , nu-i colorata) ori or fi dintzii. Ca de o luna se vad caninii , TOTZI , dar nu mai ies. Se simte gingia tare dar nu au strapuns. De mancat nu mancam mai nimic ...daca nici laptele nu l-a baut azi-noapte?! Cred ca-i premiera! Report
April 30, 201214 yr comment_146257 Buna , fetelor! Intru numai in fuga cu o intrebare: vreau sa fac mici pt maine , pt 5 persoane din cata carne? 2 kg o fi de ajuns? Nu mai fac altceva , decat mici. O sa-i mancam cu paine si mustar , si o berica , doar e 1 Mai muncitoresc Mutti . eu am facut din cca . 1 kg de carne si mi-ai iesit vreo 16 bucati .Acu' depinde si cat de mancaciosi sunt oamenii Sanatate fetitei . Report
April 30, 201214 yr comment_146258 Dap' si eu am cumparat tavita mici formati din comert 10 buc. avea intre 600 si 700 de gr. Report
April 30, 201214 yr comment_146335 Cam gol hanul in seara asta, Ma pregatesc si eu de mers la gratar maine.Pana la urma schimbare de plan, nu mai vine fratele meu la noi , mergem noi la Crizbav. M-a sunat ca au semanat in gradina si au terminat in seara asta destul de tarziu si mai au una alta de facut asa ca luam catelul si mergem noi.Sper sa nu uit sa fac niste pozeO seara frumoasa si odihna placuta /distractie placuta . Report
April 30, 201214 yr comment_146336 Hello hello!Se chinuie sa vina caldura la mine. Inca nu e cald cald cum ar trebui sa fie in perioada asta, dar s-a incalzit.Maine e 1 mai muncitoresc si mergem iar la tara la gratar si pizze.Casa inca nu-i gata, dar bine ca avem gratar si cuptor ,o masa cu scaune o chiuveta si o baie. E deajuns. Si voie buna. Asa ca am o tarta dulce la cuptor, mai vreau sa fac inca ceva dulce si ceva sarat pentru gustare.Voi ce faceti maine? Report
April 30, 201214 yr comment_146338 Hello hello!Se chinuie sa vina caldura la mine. Inca nu e cald cald cum ar trebui sa fie in perioada asta, dar s-a incalzit.Maine e 1 mai muncitoresc si mergem iar la tara la gratar si pizze.Casa inca nu-i gata, dar bine ca avem gratar si cuptor ,o masa cu scaune o chiuveta si o baie. E deajuns. Si voie buna. Asa ca am o tarta dulce la cuptor, mai vreau sa fac inca ceva dulce si ceva sarat pentru gustare.Voi ce faceti maine?Any, distractie placuta Sa stii ca iar am facut profiterolul tau, dar inca nu am apucat sa fac poze.Maine duc si la gratar la ai mei. Report
April 30, 201214 yr comment_146341 Anutza eu maine am doua repetitii, si o sedinta intre asa ca mananc ceva asa rapid la sedinta , sa vad poate imi iau niscai sushi.de facut nu fac nika, maine seara oi manca ce o fi prin frigider.+ mai muncitoresc si festiv tuturor. eu una il serbez prin munca Report
April 30, 201214 yr comment_146342 Any, distractie placuta Sa stii ca iar am facut profiterolul tau, dar inca nu am apucat sa fac poze.Maine duc si la gratar la ai mei. Merci la fel Lili. Si eu cred ca-l fac pe duminica, sa vedem, inca nu m-am hotarat. Anutza eu maine am doua repetitii, si o sedinta intre asa ca mananc ceva asa rapid la sedinta , sa vad poate imi iau niscai sushi.de facut nu fac nika, maine seara oi manca ce o fi prin frigider.+ mai muncitoresc si festiv tuturor. eu una il serbez prin munca Chiar ca mai muncitoresc de-atat nu se putea!Imi place si mie sushi, am mancat de cateva ori, acasa n-am avut curaj inca sa fac. Report
April 30, 201214 yr comment_146344 Am in balcon o lighioana mica geco ii zice, sta pe tavan, pe pereti si vaneaza tantari.Mi-e oroare de el, e micut, dar sa nu-l vad! Vine in fiecare an in perioada asta, pleaca prin octombrie si se arata numai seara, cand da intunericul.Eu de fiecare data cand ies in balcon, invart capu' si ma uit in sus, mi-am strambat gatul de-acum. Report
April 30, 201214 yr comment_146349 Hai maaaah, geko is asa de dulcici. Niste brotaci, unde mai pui folositori la casa oamei. Fa-i si tu o pozna. Report
April 30, 201214 yr comment_146357 Poate grilam mîine, adica azi, dar mai tîrziu. La mine e deja 1 Mai Any, mi-s dragi toate animalele, dar de unele am oroare. Broastele, Geko... sopîrle de astea. Brrrrrrrrrrrrrr!Alaltaieri mi-a adus Dan o broscuta, sa mi-o arate. Ca e asa draguta, cica! El nu întelege de ce dau în balanganeala cînd le vad! A aranjat niste pietre afara si a gasit o întreaga familie. Locuiesc lînga zidul exterior al dormitorului nostru, sub pietre - în pamînt. Daca era singura, o ducea în padure, sa-si întemeieze o familie, dar asa, daca e gata întemeiata... ce sa fac? Cu toata panica le-am acceptat Am mai avut una mare si dolofana, ce locuia sub capacul care acoperea rezervorul de apa de ploaie. Ciudat ca de aia nu mi-era asa groaza Report