Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Va las si voua un pic de ceai negru, sa-mi tineti companie:

Foxyy multumim de tratatie, ultima oara cand am baut la servici doua cani de ceai negru, m-am apucat de dat cu aspiratorul prin birou, ca aveam prea multa energie :D

:D Buna treaba! Si, te-au platit suplimentar? Sau ai facut munca patriotica?

Io ieri am baut 2 cani jumate.... da; n-am dat cu aspiratorul acasa. Numa' am facut gratar de curcan si-o salatoaie dintr-o salata verde, 2 rosii, 2 avocado, ceva fire de ceapa verde, vreo 2 de usturoi verde s-un ardei gras rosu. Bun-bun!!!!! Ne-am indopat ca purcelusii dupa aia... :thumleft:

Foxyy multumim de tratatie, ultima oara cand am baut la servici doua cani de ceai negru, m-am apucat de dat cu aspiratorul prin birou, ca aveam prea multa energie :D

:D Buna treaba! Si, te-au platit suplimentar? Sau ai facut munca patriotica?

Io ieri am baut 2 cani jumate.... da; n-am dat cu aspiratorul acasa. Numa' am facut gratar de curcan si-o salatoaie dintr-o salata verde, 2 rosii, 2 avocado, ceva fire de ceapa verde, vreo 2 de usturoi verde s-un ardei gras rosu. Bun-bun!!!!! Ne-am indopat ca purcelusii dupa aia... :thumleft:

Sa va fie de bine gratarul si salata iam iam!

Normal ca munca patriotica hehe, dar gata, am taiat ceaiul negru de pe lista la servici :D

Sa va fie de bine gratarul si salata iam iam!

Normal ca munca patriotica hehe, dar gata, am taiat ceaiul negru de pe lista la servici :D

Sar'naaaaaaa! :thumleft:

Am scufundat io nitel canile de ceai - am 2 cutii cu ceai negru si una cu ceai alb. Acu' ma duc un pic pe-afara, intr-o plimbare, cu stacana de ceai alb.

post-46-13355079792116_thumb.jpg

'Neata.

Iau si eu budinca de paste de la Giorgi si fug la impletit sarmale , ca am adus varza murata de la mama si m-am saturat sa o tot ocolesc in frigider .

'Neata.

Iau si eu budinca de paste de la Giorgi si fug la impletit sarmale , ca am adus varza murata de la mama si m-am saturat sa o tot ocolesc in frigider .

Spor la sarmale!!!! Sa-mi trimiti si mie vreo doua pe firul de la internet! :thumleft:

Foxyy multumim de tratatie, ultima oara cand am baut la servici doua cani de ceai negru, m-am apucat de dat cu aspiratorul prin birou, ca aveam prea multa energie :thumleft:

:D :D

post-405-13355123175251_thumb.gif

Neata'si de la mine

Daniella concediu placut si sanatate la toata familia

Cafea am baut dar iau 2-3 furascuri, o felie de tort si o felie de budinca de branza si o cana cu ceai si gata micul dejun

E soare afara si am inteles ca azi or sa fie 21 grade , ce ma bucur :thumleft:

O zi faina sa aveti si mult spor in toate

Any, si eu am calcat aseara de mi-a venit acru ,aveam un cos intepenit de rufe ,bleah,prefer sa fac orice altceva decat sa calc

'neata. eu am mai spus o data azi da' am facut niste vraji si am pierdut mesajul, of :D incerc sa fac un rezumat:

Dani, concediu placut si fara peripetii. referitor la clinica de care iti zicea Carmen, da' o gugaleala ca imediat gasesti pagina lor si ai toate info acolo.

Gella, iti fur paharul cu continut verde (i love green https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif) si ma imbat cu liliacul tau. la noi abea acum se pregateste. s-au terminat magnoliile (prea putin au tinut anul asta. le-a prins frig si ploaie :D ), iar acum am pe langa drum (prin gradini) tot felul de pomi infloriti. dupa cum arata liliecii, vor exploda saptamana viitoare. vorba ta, trebuie sa multumim mereu pentru ceea ce avem in jurul nostru.

Hazel, m-ai amuzat cu energia ta. te si vedeam speedy, ca si Geany https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif

eu ceai alb inca nu am baut. verde imi place tare, rosu imi place tare, negru... e ok. trebuie sa incerc si alb.

eu fursecuri, budinci si alte torturi nu vad, ca de obicei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif

pupaturi si ganduri bune tuturor. sa aveti o zi frumoasa :thumleft:

Foxyy multumim de tratatie, ultima oara cand am baut la servici doua cani de ceai negru, m-am apucat de dat cu aspiratorul prin birou, ca aveam prea multa energie :thumleft:

Smorio! Chiar asa eram! Mai bausem si o cafea acasa dimineata! Se ofereau colegele sa ma ia acasa si sa ma trateze numai cu ceai negru :D

Smorio! Chiar asa eram! Mai bausem si o cafea acasa dimineata! Se ofereau colegele sa ma ia acasa si sa ma trateze numai cu ceai negru :D

:thumleft:

http://www.youtube.com/watch?v=v4s2AMKPHnE&feature=related

:D Scuze ,dar m-am amuzat teribil... :D

P.S Bub e inebunit sa vezi cum danseaza si ce figuri face ,e coma de coma :D daca nu ma mai vedeti am lesinat de ras...

P.S Bub e inebunit sa vezi cum danseaza si ce figuri face ,e coma de coma :D daca nu ma mai vedeti am lesinat de ras...

Bine ca nu ti-a mancat zilele.... :thumleft: !!!!

Nuu!! E obosit ca a fost la topogane acum a mancat bine (le-am facut friptura cu mamaliguta) si dupa ce a tzopait' bine pe melodia speedy gonzalez,acu' ii cad ochii in gura de somn :lol:

Hi hi hi! E dulce rau,sa spal vasele si fug sa-l duc la nani :unsure:

Voi aduceti la han liliac , lalele , eu va aduc ghiocei proaspat pozati in spatele blocului

Mama, ce in urma sunteti cu anotimpul! De abia ghiocei :unsure: , oricum tot frumosi sunt!

Hello la tot hanul!

Any, si eu am calcat aseara de mi-a venit acru ,aveam un cos intepenit de rufe ,bleah,prefer sa fac orice altceva decat sa calc

Lili, numai un cos :unsure: ?

Eu dupa ce-am calcat de-am rupt, acum iar am de calcat ca am spalat.

Lili, numai un cos :unsure: ?

Eu dupa ce-am calcat de-am rupt, acum iar am de calcat ca am spalat.

Cin' te-a pus sa speli??? :lol:

:lol:

Fox, vreau s-ajung la zi, sa vad daca reusesc. Am avut o perioada mai aglomerata si tot le-am lasat sa se adune.

Azi am stat mult pe afara intram si iesim intruna ca e un aer caldut si nu bate vant e perfect nu-i de stat in casa,acum am lasat basculanta'' lui bub de jucarie si lopatelele,am mancat si cred ca mai iesim o tura in fata blocului :rolleyes: