Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Auzi da ce ma fac daca invata restul versurilor?! Ca alea-s mai deocheate cu :''ne iubeam intinsi pe covor,si nush' ce cu perdeaua trasa :rolleyes: ...Muooaamma am beshtelit-o ca nu mai iese sotul cu noi din casa nici mort :toothy6: :)

;) ;) Cul!!!!!! ;)

Buna dimineata!

Si eu mi-am bagat nasul in lalelele aduse de Hazel si mi-am bagat si "botul" in tortul lasat de Gelutza.

Si noi avem liber luni insa lucram intr-o sambata, cam nasol dar asta e, o sa ma odihnesc si o sa ma plimb, am inteles ca o sa fie zile frumoase.

Acum va las cate ceva si ma duc cu drag si spor la munca!

post-88-13354199613635_thumb.jpg

post-88-1335419988165_thumb.jpg

post-88-13354200365284_thumb.jpg

O zi frumoasa va doresc, chiar daca se prevede a fi noroasa!

Buna dimineata dragele mele

Va pup si va multumesc de solidarizare !

Multumesc Stelle,Daniella,Gelutza mea si si toate fetele!

Fug si eu acum....dar ce chiftelute ,ce fotografii ce Bubuletzi ce sarbatoare pasnica cu corturi...sa ma scuzati am citit in bie dar revin

Am facut analiza aia si mi a iesit in coada de peste...deci mi au recomandat cu tarie endoscopia ..ce sa fac ..o s o fac!

Du ca se la naiba cu' malaiul'!

A Am un cort cauciucat nefolosit 6 pers de vinzare,intereseaza pe cineva cu 200 de roni??

:rolleyes:

Buna dimineata!

Cam mohorata vremea. Ieri cica a fost oares'ce furtuna pe aici. Io n-am vazut decat vantoasa. Ploaie - nema. Dimineata era un pic ud asfaltul, dar cred ca doar a burat, masina tot plina de nisip saharian era.

Spor la munci va doresc si-o zi insorita! :rolleyes:

Buna dimineata tuturor, la noi e o vreme superba azi, am inviat si eu (la paris aveam senzatia la un moment dat ca n-o sa mai vina niciodata vremea frumoasa...).

Am vazut si poftit o gramada de bunatati de pe-aici, parjoale, tort si alte cele.

Daniella, la picea mea i-a facut chestia aia cu gaurit timpanul si scos lichidul, avea numai 8 luni draga de ea, dar ea nu mai manca aproape nimic, urla cand ii dadeam sa suga, slabise de numai in cateva saptamani. Dar apoi a fost totul ok, n-am mai avut nici o treaba cu urechile.

In rest, pup bubulet fericit, urez spor tuturor care au nevoie si va aduc si eu niste lalele din ograda mea.

post-639-13354223069883_thumb.jpg

Azi aici a fost sarbatoare, asa ca toata lumea la gratare!

Noi iar la tara.

Desertul l-am dus eu, tiramisù la care n-am poza si cannoli siciliani facuti de mine

Desertul mi-a facut cu ochiul, arata tare bine!!! :rolleyes:

Daniella , eu asta n-o numesc febra. Elena are des seara aproape 38 in ureche pt ca fuge si topaie...sau ii e cald....

( aseara am jucat fotbal in camera la ea cu o minge de plaja , cred ca daca-i masuram temperatura WOW...!!! era calda bine , fotbalista lu' mama ! )

Va pup fetele mele!!

==========================================================================================================================================

Ziceti si voi nu e minunat totul??

Da, foarte minunat totul in tarisoara asta a noastra!

Inca odata iti spun ca imi pare rau ca ai atatea probleme! :rolleyes:

habar nu am, ca eu pe dr asta nu-l mai cred

deci: bacteria nu au localizat-o, asa ca el zice ca nu poa'sa fie decat de la urechi.ar fata nu a avut deloc dureri de urechi, stiti doar ce dureroasa e otita. Ok, are o urma de otita seroasa, nu s-a resorbit lichidul ala din spatele timpanelor. Daca nu mai face muci se resoarbe. Treaba e ca ea dupa 7 zile de antibiotic continua sa faca un puseu de 37,3 pe zi. Ceva pare cam in neregula. El crede ca e de la urechi si ca daca mai face febra, ne da trimitere la Victor Babes sa ii faca anestezie generala, sa ii gaureasca timpanele si sa.i scoata lichidul. Doamne fereste!

Eu cred ca fata a avut virusul de mi l-a dat si mie: cu racaiala urata in piept, muci si tuse productiva, ca doar eu raceala de asta urata nu am avut de peste 20 ani. Clar am luat-o de la ea, cam la o saptamana dupa ce a debutat ea.

Dani, imi pare rau ca aveti inca probleme! Dar sigur o sa se rezolve totul cu bine! Sanatate multa va doresc la amandoua! Si pupici! :rolleyes:

Auzi da ce ma fac daca invata restul versurilor?! Ca alea-s mai deocheate cu :''ne iubeam intinsi pe covor,si nush' ce cu perdeaua trasa :toothy6: ...Muooaamma am beshtelit-o ca nu mai iese sotul cu noi din casa nici mort

;) ;) Cul!!!!!! ;)

Asta vara erau caldurile alea mari si sambata sau duminica seara ieseam cu sotul cu maica-mea si cu taica-miu si bineinteles cu bub' la o terasa la o halboaca de bere rece,bub' era super incantat ca se intreceau care mai de care sa-i ia ce dulciuri erau pe la bar sau prin imprejurimi,inghetata etc,asa ca el spunea tuturor cu cine se intalnea (vecini..)ca el a fost(sau respectiv ca va merge) cu tati cu bica,cu bicu la o bele' ,bineinteles ca persoana respectiva se amuza,asa ca sotul i-a zis intre 4 ochi sa nu mai spuna ca a fost la o bere ci ca a fost la plimbare,la un suc,bub' s-a conformat si spunea,am fost cu tati la un tzuc',dupa care se intorcea la tac-su si zicea :''nu-i acea ca e secletul notztru ca am fost la o bele?!... Ssssttt tzeclet mallee mdaa :rolleyes:

;) :)

hello, hello!

v-am mai citit da' inca n-am timp sa mai stau si la palavre.

ma prezint cand m-oi mai elibera.

sanatate si numa' bine, noapte buna!

Moatza, sanatate si tie si alor tai! Si te asteptam! :rolleyes:

buna dimineata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

moata, hazel, ma bucur sa va "vad". astept sa va mai linistiti si sa popositi iar pe aici la o poveste mai lunga :rolleyes:

Bia, frumoasa "ograda" :) la noi inca nu e soare si frumos, dar nici ca ieri vijelie nu mai este.

Geany, bub' e total, ca de obicei. parca il si aud cantand in gura mare ;)

noi avem liber luni pentru ca ne luam o zi din concediu. eu am noroc de sef tare de treaba (locul de munca e foarte convenabil dpdv program) si cand Maia mea are liber de la scoala atunci pot si eu sa imi iau, fara prea multe programari sau alte alea. la scoala vor recupera intr-o sambata, asa ne-a anuntat Maia. da' cica vor face 5 ore https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif ei nu au niciodata 5 ore intr-o zi... ma rog... ea e incantata ;)

pupaturi la tulemond. va doresc o zi frumoasa si fara complicatii :toothy6:

Daniella te ce nu te duci cu papusica ta si la doctorita VODA de la policlinica NOVA

Este pt copii,tipa e calma iti explica e o dulceata si este f profa

nemaispunind ca au o dotare!!

Asta vara erau caldurile alea mari si sambata sau duminica seara ieseam cu sotul cu maica-mea si cu taica-miu si bineinteles cu bub' la o terasa la o halboaca de bere rece,bub' era super incantat ca se intreceau care mai de care sa-i ia ce dulciuri erau pe la bar sau prin imprejurimi,inghetata etc,asa ca el spunea tuturor cu cine se intalnea (vecini..)ca el a fost(sau respectiv ca va merge) cu tati cu bica,cu bicu la o bele' ,bineinteles ca persoana respectiva se amuza,asa ca sotul i-a zis intre 4 ochi sa nu mai spuna ca a fost la o bere ci ca a fost la plimbare,la un suc,bub' s-a conformat si spunea,am fost cu tati la un tzuc',dupa care se intorcea la tac-su si zicea :''nu-i acea ca e secletul notztru ca am fost la o bele?!... Ssssttt tzeclet mallee mdaa :thumleft:

:thumleft: :cheers:

Ceva similor a facut si nepot-miu: a zbierat dupa ma-sa, intr-un hypermarket:

- Mami, asta-i berea ce-o bei tu??? :crying:

- Nu, nu-i asta. Du-te si mai cauta! :( :(

Buna dimineata tuturor, la noi e o vreme superba azi, am inviat si eu (la paris aveam senzatia la un moment dat ca n-o sa mai vina niciodata vremea frumoasa...).

Am vazut si poftit o gramada de bunatati de pe-aici, parjoale, tort si alte cele.

Daniella, la picea mea i-a facut chestia aia cu gaurit timpanul si scos lichidul, avea numai 8 luni draga de ea, dar ea nu mai manca aproape nimic, urla cand ii dadeam sa suga, slabise de numai in cateva saptamani. Dar apoi a fost totul ok, n-am mai avut nici o treaba cu urechile.

In rest, pup bubulet fericit, urez spor tuturor care au nevoie si va aduc si eu niste lalele din ograda mea.

Trei cuvante: mi-nu-nat!!!! :thumleft: Ai niste lalele superbe.

Hello la han!

2ut m-ai dat gata cu lalelele, cand o sa am si eu gradina mea, o umplu de lalele.

Eu ieri am mancat mult prea mult decat trebuia, abia mai puteam sa ma ridic de pe scaun. Portia mea de tiramisù nici n-am reusit s-o termin :thumleft: , ca niciodata.

A fost frumos si bine, timp excelent si va pun vreo doua poze pe-nserat

post-13-13354291959175_thumb.jpg

post-13-13354292159029_thumb.jpg

post-13-13354292344215_thumb.jpg

Buna dimineata,

No, am mancat si parjoale ,am mancat si tort si gratare ,am baut si cafea ,deci pot sa ma apuc de treaba ca am burta plina.

Geany, am ras cu o pofta si imi vine sa il mananc pe Bubulet frumos si ochios :thumleft:

La noi e urat si ma nerveaza vremea asta ca mi-e somn si n-am chef de nimic

Pfai , as fura toate lalelele alea , ce frumoase sunt

Multumesc fetelor si mie mi-s dragi tare (sotul meu tot ia, le planteaza, le muta, ii place tare mult sa gradinareasca, e felul lui de a se deconecta).

Any, m-ai dat gata cu peisajul, e minunat acolo la tine (m-ai terminat si cu canoli, sincera sa fiu).

Ma bucr ca va place fetelor, asa o priveliste minunata era...O sa va innebunesc cu poze de rasarit si apus de soare cand ma voi muta, o sa stau cu aparatul legat de maini :thumleft: .

Ma bucr ca va place fetelor, asa o priveliste minunata era...O sa va innebunesc cu poze de rasarit si apus de soare cand ma voi muta, o sa stau cu aparatul legat de maini :thumleft: .

vrem, vrem, vrem!

Superbe imagini! :thumleft:

Cand va mutati? Ca sa stiu sa stau mai aproape de calcularet, sa-mi rasfat si io ochisorii cu peisaje frumoase! :thumleft:

Asta vara erau caldurile alea mari si sambata sau duminica seara ieseam cu sotul cu maica-mea si cu taica-miu si bineinteles cu bub' la o terasa la o halboaca de bere rece,bub' era super incantat ca se intreceau care mai de care sa-i ia ce dulciuri erau pe la bar sau prin imprejurimi,inghetata etc,asa ca el spunea tuturor cu cine se intalnea (vecini..)ca el a fost(sau respectiv ca va merge) cu tati cu bica,cu bicu la o bele' ,bineinteles ca persoana respectiva se amuza,asa ca sotul i-a zis intre 4 ochi sa nu mai spuna ca a fost la o bere ci ca a fost la plimbare,la un suc,bub' s-a conformat si spunea,am fost cu tati la un tzuc',dupa care se intorcea la tac-su si zicea :''nu-i acea ca e secletul notztru ca am fost la o bele?!... Ssssttt tzeclet mallee mdaa :thumleft:

:cheers: :crying:

Ceva similor a facut si nepot-miu: a zbierat dupa ma-sa, intr-un hypermarket:

- Mami, asta-i berea ce-o bei tu??? :(

- Nu, nu-i asta. Du-te si mai cauta! :( :(

Ha ha ! Tare asta :( pustii astia sunt tare dulci,uneori periculos de dulci,te face sa-ti doresti sa fi fost predati din maternitate insotiti de instructiuni de folosire :thumleft: