April 26, 201214 yr comment_145807 Va tin pumnii, sa va intoarceti sanatosi!multummim mult pentru urari de sanatate, sa ne ai in vedere daca mai mergi la manastire si ai timp si de un gand bun Report
April 26, 201214 yr comment_145813 Any, superbe pozele. Cum e vremea la voi? Merge de plaja? Vremea e buna, dar in nici un caz nu e de plaja. Report
April 26, 201214 yr comment_145821 Am venit sa va salut si am sa va citesc cand mai am timp... Mai toata ziua ocupata, acum cu dieta detox, nu prea mai vreau sa stau in casa ca ma i-au diferite pofte, vreau sa fiu mai ocupata ca sa uit de alte mancaruri nepermise Pupici!! Report
April 26, 201214 yr comment_145828 merci mult Izuk ! cum e cu gatutul? ce face picea ta? Bine , mi-a trecut , doar noaptea mai tusesc putin .Asta sunt eu , tusea ma tine o luna daca ma prinde .Iza e bine , Doamne ajuta . Gata, gata, un brat si la tine...o sa tina pana va inflori al tau Esti draguta, ca de obicei . Multumesc Report
April 26, 201214 yr comment_145837 Daniella , i-am luat temperatura fetii de curiozitate dupa ce s-a linistit...37.6 in ureche. Si fata-i sanatoasa. La noi pana la 38 nu o considera febra. Nu-tzi spun asta ca sa te contrazic ci ca sa te linistesc , Bea nu mai are febra la 37,3 , ce a fost rau s-a dus Report
April 26, 201214 yr comment_145840 Va tin pumnii, sa va intoarceti sanatosi!multummim mult pentru urari de sanatate, sa ne ai in vedere daca mai mergi la manastire si ai timp si de un gand bun Ovcors, gandul bun e cu mine peste tot pe unde ma duc, dar la manastire in special! Report
April 26, 201214 yr comment_145841 Ce frumos e dupa ploaie, Doamne, toate rad!Am venit de la munca si nu am chef de nimic, norul asta ma trage la somn devreme.Haideti la un smothie cu kiwi si o portie de tort.Sau la o portie de liliac ...e splendid dupa ploaie.Eu vreau si tort si liliac!!!!!! Cum facem? Report
April 26, 201214 yr comment_145842 Am avut un munte de calcat, mai am jumatate.Nu ma invidiati, asa-i ?Eu daaaaaa, urasc sa calc, dar ii place legitimului si de multe ori calca el in timp ce eu bucataresc.Si peisajele alea sunt de invidiat, dar, na, ma multumesc si eu cu ce mi-a dat in jur DD. felicitari maxime pentru impartirea responsabilitatilor casnice! Domnu'Gelu jos palaria! bravo doamna Gela pentru educatia facuta! Nu i-am facut-o io, educatia, e autodidact!Isi coase singur orice nasture i se rupe si in plus, iarna, cand nu se duce la pescuit si trebuie sa stea mai mult prin casa dupa serviciu,ne impleteste sosete de lana la toti din casa,stie de la bunica lui, sa mi-l tina DD. sanatos! Report
April 26, 201214 yr comment_145843 Ce frumos e dupa ploaie, Doamne, toate rad!Am venit de la munca si nu am chef de nimic, norul asta ma trage la somn devreme.Haideti la un smothie cu kiwi si o portie de tort.Sau la o portie de liliac ...e splendid dupa ploaie.Eu vreau si tort si liliac!!!!!! Cum facem? Simplu, cum ai facut si tu cu nucile... Report
April 26, 201214 yr comment_145848 Bine , mi-a trecut , doar noaptea mai tusesc putin .Asta sunt eu , tusea ma tine o luna daca ma prinde .Iza e bine , Doamne ajuta .Ma bucur ca esti mai bine si Doamne Ajuta ca nu a luat si Iza! Nu i-am facut-o io, educatia, e autodidact!Isi coase singur orice nasture i se rupe si in plus, iarna, cand nu se duce la pescuit si trebuie sa stea mai mult prin casa dupa serviciu,ne impleteste sosete de lana la toti din casa,stie de la bunica lui, sa mi-l tina DD. sanatos! cinste domnului Gelu ca e harnic si te ajuta! brava tie ca ai stiut ce alegi si ca va meritati unul pe altul! O familie reusita! Imi place de voi! Report
April 26, 201214 yr comment_145849 Daniella , i-am luat temperatura fetii de curiozitate dupa ce s-a linistit...37.6 in ureche. Si fata-i sanatoasa. La noi pana la 38 nu o considera febra.Nu-tzi spun asta ca sa te contrazic ci ca sa te linistesc , Bea nu mai are febra la 37,3 , ce a fost rau s-a dus Doamne ajuta sa fie asa Mutti! Ca m-au disperat doctorii astia ce scrupulosi sunt!aici zice ca febra inseamna 38,0 intrarectal, 37,0 axilar, 37,5 in ureche. In primele zile mi-a facut 40,1 in fund. Acum dupa 7 zile de antibiotic intravenos fata tot face 38,3 intrarectal. Dar azi nu a mai facut. Sa dea DD sa fie bine, ca vesela, activa si cu fata sanatoasa arata! Doar ca inca nu prea mananca si duce mana la urechea dreapta cateodata. Report
April 26, 201214 yr comment_145851 Am zis ca ma culc devreme, dar nu pot...lucrez la PC si ascult muzica...dupa ploaie eu debordez de energii creative si daca nu le consum pocnesc Ascult Cargo si din cand n cand poposesc la han.http://www.youtube.com/watch?v=LokZmCTj9n8&feature=fvsr Report
April 26, 201214 yr comment_145853 Ce frumos e dupa ploaie, Doamne, toate rad!Am venit de la munca si nu am chef de nimic, norul asta ma trage la somn devreme.Haideti la un smothie cu kiwi si o portie de tort.Sau la o portie de liliac ...e splendid dupa ploaie.Eu vreau si tort si liliac!!!!!! Cum facem? Simplu, cum ai facut si tu cu nucile... Era o gluma, da? Report
April 26, 201214 yr comment_145859 Foxule, ce ai facut la examen?te pup! Era un test, nu cine stie ce examen. Fac, de vreo luna, un curs, o data pe saptamana. Si tante profa s-a gandit ca vrea sa vada la ce nivel am ajuns. O sa vada.... Report
April 26, 201214 yr comment_145867 va pupez si sa va gasesc sanatosi si pe voi si pe ai vostri! Sa reusiti tot ce va propuneti intre timp! Report
April 27, 201214 yr comment_145878 Danielle uite aceata policlinica privata este in spatele cinematografului Gloria linga IOR intreprindereaDeci policlinicqa se numeste NOVA si e linga o alta policlinica...care nu stiu cum se numestetrebuie sa ai trimitere ca sa platesti putin la mine chiourile s a conatata ca nu eram asigurata...desi era invers si pina atunci tot facusem diverse medicaleDeci eu am platit numai consultatia 100 roni dar iti spun ca merita pt tipa stie multa carte,stie sa se apropie de oameni si policlinica are cea mai buna dotareIn plus de asta tipa isi da interesul...eu m am dus cu un cd belgian...ea sa uitat peste tot a inteles mi l a interpretat si pe asta ca sa nu ma isterizez total....ce sa spun bravo.acum nu sunt acasa dar o sa incerc o miscare ca sa navighez mai bine pe net si sa ti dau linkul....sorry daca nu reusescsanatate micii minuni si la cit mai multe plimbari cu condurii mamicii Report
April 27, 201214 yr comment_145879 Buna dimi'! Frumos si soare si la noi bub e liber asa ca s-a trezit cu noaptea-n cap normal (6,45 ) Cred ca o pun de plimbari. Va las cafea si fursecuri facute de je' O zi minunata tuturor va urez! Report
April 27, 201214 yr comment_145881 Buna dimineataBuna cafea ai facut Geany, iam iam! Drum bun si distractie maxima Daniella, te asteptam cu poze multe si povesti frumoase!Sa aveti o zi usoara fetelor, weekendul e dupa coltz! Report
April 27, 201214 yr comment_145882 va pupez si sa va gasesc sanatosi si pe voi si pe ai vostri! Sa reusiti tot ce va propuneti intre timp! Drum bun, sa va simtiti bine si sa va intoarceti sanatosi, mai ales sanatosi!!! Report
April 27, 201214 yr comment_145883 Buna dimineata!!!! Se anunta o zi frumoasa astazi, pacat ca sunt la munci! Am mirosit liliacul lui Gelutza, tiza mea, cum zice ea, am gustat din tortul cu capsuni, din fursecurile lui Geany si am sorbit o gura de cafelutza, tare bune toate!!!! YAM!YAM! Eu va las o portile de budinca cu spaghete si branzica de tzara! Va pupicesc si o zi buna tuturor! Report
April 27, 201214 yr comment_145888 Buna dimineata!Drum bun, Daniella, sanatate multa si sa aveti o vacanta minunata!Geany si Giorgiana, saru' mana pentru tratatie! Rontai cate ceva, apoi fug sa-mi fac un ceai negru. Am gasit 3 sortimente la Lidl, asa ca am ce bea o vreme.... Moatza, Hazel, ma bucur sa va re-vad!Io pe baricade, astept niste vesti, oamenii sunt asa "politicosi" ca nu catadicsesc sa raspunda la mesaje (mail-uri legate de servici, nu personale). Ma gandesc sa retrimit mail-ul, poate-poate s-o prinda fiinta cu pricina ca se asteapta s-un raspuns, desi am scris clar ca vreau sa-mi zica ce si cum. Deh..... de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! Spor la munci celor ce-s pe baricade.Distractie placuta celor ce pleaca pe undeva si concediu minunat celor ce-si iau liber pentru mai multe zile! Report
April 27, 201214 yr comment_145889 Va las si voua un pic de ceai negru, sa-mi tineti companie: Report
April 27, 201214 yr comment_145891 Va las si voua un pic de ceai negru, sa-mi tineti companie: Foxyy multumim de tratatie, ultima oara cand am baut la servici doua cani de ceai negru, m-am apucat de dat cu aspiratorul prin birou, ca aveam prea multa energie Report