April 24, 201214 yr comment_145326 Pentru mine produsele stupului sunt de baza fiindca le am si nu ma costa nimic, bravo, daca ai incredere in propolis, e o minune, eu imi fac singura si tinctura!Ar trebui sa pun poze cu minunile naturii pe care o iubesc si o protejez (cat pot de mult)in fiecare zi, dar nu vreau sa va plictisesc...Asa o fi cu enrgia, nu stiu de unde vine.Referitor la pregateli, da, normal ca si eu merg atunci cand sunt chemata, dar se poarta semipreparatele sau bufetul cu tot cumparat, no, acum fiecare cu stilul...noi suntem gurmanzi de fel si acum vrem sa o carmim spre gourmet, e cam greu, dar cum eu sunt la carma cratitei, ma straduiesc.Am vazut acum in poza pusa aici si singura cu mine din aceste zile ca mi se remarca burta prin haine, nu stiu cum as suporta un regim/cura, Domne feri de mai rau!Mie mi-o face socrella tinctura , tot gratis ajunge si la mine. E buna si la orice taietura, dar uite ca nu m-am gandit sa dau fetii pe taieturilede pe fata, decat spre sfarsit, cand erau aproape cicatrizate deja. Se vad foarte tare santurile, oare o sa ramana semn ? Eu cred ca ar fi binevenit sa deschizi un topic depsre minunile produselor apicole.Nici mie nu imi place stilul cu semipreparate sau cumparate gata preparate.Cine e gurmand, tu? Nu se vede. Ai mai avut si criza de bila de nu ai mancat nimic vreo cateva zile. Lasa ca dai burtica jos imediat cu 3 dansuri... La noi e mai greu, cu fundul pe scaun! Report
April 24, 201214 yr comment_145327 pe pat si trebuie sa misti din sale, in timp ce ea striga di-di-di Cum ziceam.... daca-i musai.... cu placere! Mai ales daca drept multamire capat un ras sanatos ca asta din poza...... Pana acum era mai timida, vreo jum de ora analiza persoana si nu zicea nici pas, era foarte serioasa si foarte atenta. Acum de cand cu scurta experienta de la gradi (2 saptamani in 2 luni) e foarte prietenoasa. E drept nu chiar de la inceput. Acum ca vizitam clinica de 2 ori pe zi de lunia trecuta, rade la toate asistententele si la toti dr. Le face pa fiecaruia le si spune "pa-pa". Si lui mamaie cum ajung eu acasa ii zice pa-pa si ii face cu manuta semn sa o ia din loc .... A crescut ... face niste mutrite si niste zambete de te topeste!Azi dimi, inaintea noastra in cabinetul de tratament/recoltari unui baietel i-a luat sange. A urlat mititelul ca din gura de sarpe, dar ce a mai plans. Apoi a iesit si am intrat noi. Dupa vreo 3 minute intra si zice: si va log sa ma ieltati ca nu am fost cuminte . Sa-i dea lacrimile asistentei nu alta ! Report
April 24, 201214 yr comment_145337 Ma inscriu si eu la un masaj. Gela si eu sunt adepta produselor naturale, si a medicinii bunicii Pupam Beutza hlizita. Report
April 24, 201214 yr comment_145340 Dany, da' daca n-am pantofi ca ai tai ce ma fac? Ca vreau si eu un masaj...Pupaceste-o din partea mea, ca tare frumoasa mai e asa zambareata. Report
April 24, 201214 yr comment_145346 Aaaa, nu, Sorina, nu e bai! ca ia orice pantofi/ghete/cizme prinde in margine in dulap, sau la usa (Ai mei, ai lui tati, doesn't matter!) ii probeaza si defileaza mandra cu ei prin toata casa. La astia are predilectie insa, cel mai des ii ia si pe inca niste ghete foarte colorate de ale mele.Acum a primit ea 2 perechi de pantofi cu luminite, pe care i-am pus in dulapul meu si am scapat, ii ia pe ai ei. Singura treaba ca nu mai accepta sa o incalt in alti pantofi decat in cei cu luminite, mai ales ca toata lumea se mira de ei si o lauda si in vizite si pe la policlinica. Deci deja se vrea incaltata dupa placul ei, nu cum ma gandesc eu ... Multumim de pupaceli, am facut lista. Report
April 24, 201214 yr comment_145363 Daniella mindruta ta cea pititica E ADORABILA!Da sunt asigurata medical in FR,GR si eu nu am avut ce face si am platit si in RomanicaCe mizerii am indurat azi la casa de sanatate e de nedescris!!In fine am gasit la SANADOL analiza mea(endoscopie) cu anestezie ...ma costa 1300 roni(300 analiza,700 anestezia,si restul spitalizare 2 ceasuri)Am luat programare si culmea tocmai m a sunat matusa mea plingind ca are sentiment RAU RAUCum sunt fraiera si fricoasa am pus mina pe tel si am anulat(dar am luat un tranzit barital in schimbNu stiu de ce mi sa cerut sa fac asta cind doctorul de fapt nici inainte de op nu mi a cerut asa cevaSo maninc doar creta miine,nu inghit conducte:) Report
April 24, 201214 yr comment_145370 La cererea sotului... Am adunat tot ce aveam prin frigi... Am modificat tot tot,drojdie plic uscata,un galbenus in loc de smantana iaurt,unt aveam putin asa ca am pus si margarina,chimen nexam am pus mac si susan sunt la copt... Report
April 24, 201214 yr comment_145373 Geany, sotul tau nu cumva e de serviciu? Ai vrut sa zici a baietului cel mare nu? Report
April 24, 201214 yr comment_145374 Geany, sotul tau nu cumva e de serviciu? Ai vrut sa zici a baietului cel mare nu? Nop! A fost la unitate azi dar cu treburi, azi si maine e acasa poimaine e la 24 de ore,si zau ca deabea le asteapta Report
April 24, 201214 yr comment_145376 Cred ca isi da seama ca e la rand DUPA noi... Azi a avut la serviciu examen psihologic,alt examen de nush' ce categorie mi-a spus da' pe-o-ureche mi-a intrat pe una mi-o iesit sincer si probe sportive au bareme de genoflexiuni ,flotari si fuga,asa ca a venit clar cu febra musculara,a mancat ceva pilaf cu ciupercute si pui salata de sfecla rosie cu hrean si el imi povestea de ale lui eu de ale mele,i-am zis de cornurile ce ma bantuie,cum m-am hilizit cu voi,,pe seara a zis da nu le faci?! atata mi-a trebuit ii dau calde cu iaurt acum sunt gata Report
April 24, 201214 yr comment_145378 P.S Va povestisem de vara mea care in ciuda vointei mamii de a o tine langa ea cu o mana de fier a fugit la aproape 40 de ani cu iubirea ei in Austria si urma sa se casatoreasca,evenimentul a avut loc mi-a trimis foto si am vb. o gramada cu ea ,sunt tare fericita pt. ea ,ea spune ca e extrem de fericita cu sotul ei... Report
April 24, 201214 yr comment_145385 Ha ha ce dulce e Beuta! Dii dii! Si sotul il culca mereu pe bub' eu pot sa stau fara nici o grija... Report
April 25, 201214 yr comment_145413 Buna dimineata, cu soare si voie buna!O zi minunata va doresc tuturor.Va las oleaca rulada si fug, deja plec tarziu si cu emotii ca-s pe roata de rezerva...atunci cand am facut pana cauciucul mi s-a stricat asa de tare incat nu mai tine, l-am facut si iar sunt pe pana in locul acela.va tuc si fug la hartii! Report
April 25, 201214 yr comment_145416 Oho! Ce rulada frumoasa Va salut si eu din mers ca iar plec cu sotul in blimbatz' da cu treburi ,e tare frumos la noi cred ca va fi zi de maneca scurta Ma paste revizia la centrala o caruta de bani poate gasim o firma sa faca mai ieftin olea' Report
April 25, 201214 yr comment_145417 Buna dimineata, cu soare si voie buna!O zi minunata va doresc tuturor.Va las oleaca rulada si fug, deja plec tarziu si cu emotii ca-s pe roata de rezerva...atunci cand am facut pana cauciucul mi s-a stricat asa de tare incat nu mai tine, l-am facut si iar sunt pe pana in locul acela.va tuc si fug la hartii!Sar'na pentru masa! S-au anuntat furtuni si vijelii, incepand de azi la pranz, cam in toata tara. N-am umbrela la mine, am lasat acasa si gluga de la geaca si am venit si cu metroul azi...... Mda, buna treaba! Ne-am si gasit cand sa renuntam la masina..... Bine ca e caldut, sunt vreo 15 grade acu'.Ma apuc sa mai studiez nitel, maine am curs si cica dam test...... Report
April 25, 201214 yr comment_145419 Buna dimineata, cu soare si voie buna!O zi minunata va doresc tuturor.Va las oleaca rulada si fug, deja plec tarziu si cu emotii ca-s pe roata de rezerva...atunci cand am facut pana cauciucul mi s-a stricat asa de tare incat nu mai tine, l-am facut si iar sunt pe pana in locul acela.va tuc si fug la hartii!Sar'na pentru masa! S-au anuntat furtuni si vijelii, incepand de azi la pranz, cam in toata tara. N-am umbrela la mine, am lasat acasa si gluga de la geaca si am venit si cu metroul azi...... Mda, buna treaba! Ne-am si gasit cand sa renuntam la masina..... Bine ca e caldut, sunt vreo 15 grade acu'.Ma apuc sa mai studiez nitel, maine am curs si cica dam test...... Spor la studiat si bafta sa obtii nota mare Report
April 25, 201214 yr comment_145420 Mai vrea cineva un masaj? Si eu, si eu, si eu!!!! Asa un masaj, cum sa nu vrei!!!!! Report
April 25, 201214 yr comment_145422 Dar, ca sa aveti succes tb sa scoateti la iveala pantofi pt defilare, asta e pasiunea ei! Am si pantofi de acestia cu toc de 10 cm. si cum ii port atat de rar ii dau sa-i probeze cu draga inima!!!Pupici lui Bea! Report
April 25, 201214 yr comment_145423 Ce mizerii am indurat azi la casa de sanatate e de nedescris!!In fine am gasit la SANADOL analiza mea(endoscopie) cu anestezie ...ma costa 1300 roni(300 analiza,700 anestezia,si restul spitalizare 2 ceasuri)Am luat programare si culmea tocmai m-a sunat matusa mea plingind ca are sentiment RAU RAUCum sunt fraiera si fricoasa am pus mina pe tel. si am anulat(dar am luat un tranzit barital in schimb)Nu stiu de ce mi s-a cerut sa fac asta cind doctorul de fapt nici inainte de op. nu mi-a cerut asa ceva.Sa maninc doar creta miine,nu inghit conducte:) Nasol! Imi pare rau ca treci prin astfel de probleme!Dar daca endoscopia trebuie sa o faci neaparat, ar fi bine sa nu renunti la ea. Oricum tu stii cel mai bine ce ai de facut, eu iti tin pumnii sa fie totul in regula! Report
April 25, 201214 yr comment_145424 Ma apuc sa mai studiez nitel, maine am curs si cica dam test...... Succes si tin pumnii sa treci cu bine de test!!!! Report
April 25, 201214 yr comment_145425 Buna dimineata! Astazi au anuntat o zi calduroasa, dar si cu furtuni pe diseara, acum om vedea ce o fi! Am gustat putin din cornurile lui Geany si rulada lui Gelutza si ma duc sa ma apuc cu drag si spor de munca. O zi buna si frumoasa va doresc! Report
April 25, 201214 yr comment_145427 Si sotul il culca mereu pe bub' eu pot sa stau fara nici o grija... Ce draguti sunt amandoi!!!! Report
April 25, 201214 yr comment_145429 Buna dimineata .Iau o felie de rulada de la Gelutza si un corn de la Geany , ca tare bine arata ambele .Foxxy , bafta .Eu tot ragusita , durerea a mai cedat , dar am gatul uscat , senzatie enervanta . Report