April 24, 201214 yr comment_145204 Neata sau noapte buna caci eu sunt sculata dela ora 3.....Ieri am fost la o ORLista mai mult de copiii,dar ce intelegere ,comunicare...SUPERB!Aparatura ca lumea si meserie.Uite ii spun numele doctorita VODA Alexandra de la clinica NOVA din spatele cinema GloriaMi a placut de ea!Dar la mine e complicat trebuie operatie(am vazut pe alte situri nu costa decit vreo 3000E)Pina una alta nici macar med pt nebulizator nu l am gasit.... ======================================Mai putin mi a placut de casa de asigurari de sanatate care dupa ce a primit banii( joi)...vineri si simbata eram asigurata,luni BA!Deci scoate 175 ronisori(fara chitanta...) pt orl(consult si endoscopie)Azi ma duc sa urlu putin la escrocii de la casa de sanatate Bucuresti ca sa reglementeze situatia ca de nu i sa i vedeti le stiriSi tot azi ma duc la spitalul Militar sa discut cu o doctorita care face endoscopii(vreau anestezie generala..)Cam astea sunt doar o parte din necazurile si stressul de ieri...asteptam azi cu drag dimineata!! Despre locatarii care au fost: au plecat toti eu raminind sa platesc sumele teribile la intretineri , la electricitate...mai constat ca nu mai sunt niste carti(le a placut literatura...) mai niste veioze, mai o zugraveala de refacut, mai niste alte cele demolate.Si mizerie crasa !Dar am si o veste buna: ma intinesc joi cu niste colegi..;trebuie eu sa gasesc o locatie mai in centru ceva aveti voi vreo idee??? O gradina ceva???(sper sa nu toarne cu galeata)Stiti undeva unde e placut?(nu caut fiteraie )Multumesc mult de idei! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Cam astea execut eu in Bucuresti(pup Nicoleta!)Va pup si va urez tot binele din lume la voi toate ce ma cititi acum ma duc sa mi fac o cafea ca sa ma apuc sa mai citesc si eu din urmaVreau si eu sejoururi ZEN in Romania! Report
April 24, 201214 yr comment_145205 In primul rind cu maxime scuze pt Mutti:LMA sotului tau!!Stelle,Foxy multumesc de precizare sa vad cum fac pt anestezieNicoleta stii unde sint..;in batatura!!Vreau si eu liliacul tau!!Oana pupic tie si zinisoarelor!Daniella sanatate multa micutei tale adorabile...ce bine ne fac uneori trandafiri NU??Ella 87 ...ai grija cu cutterul taie virtos!!Zerda si Nico ati fost la cumparaturi??Geluta imi vine sa pup BORCEA mea draga...ce as mai fi vrut sa vin macar pt o zi sa mai vad imprejurimile...dar saptamina asta sunt medicalocupata..;apoi trebuie sa fug la Campina sa rinesc apoi simbata sau duminica revin in buc,pe 7MAI sint ocupata cu niste vauchere apoi 8 plecarea si uite asa din alergatura in alergatura .Pozele tale mi au reamintit de peisajul copilariei mele dragi!Multumesc deasemeni pt acatist!Lili ai papat crapul?S ar putea sa fi uitat pe cineva dar ce vreti de la o 'baba batrina'?? Report
April 24, 201214 yr comment_145207 Buna ziua lumeeeeeeee! Gata, sunt fresh dupa trei zile de petrecarit si sa stiti ca nu v-am uitat , va las si voua cate ceva si pe mine obosita ieri la patru cand am venit la tara cu gandul asaltului final, ultima sarja de musafiri...eu...la a treia zi de sfint invingator...cam ciufulita, dar a mers!Nu stiu ce v-ar place, va las din toate...aperitivefripturi la gratarmuraturisalatici diversesalatica "poenita cu ciuperci"poate vreti..tort cu multa rulada in compozitie...o felie pentru voi din asta ca din nr doi va dau diseara ca nu mai am timp;nu mi-a ajuns un tort, ovcors,cum sa-l lungesc trei zile? .pupaceli si multumiriGela alias Georgeta Report
April 24, 201214 yr comment_145209 Buna dimineata tuturor! In primul rand La multi ani tuturor celor ce si-au serbat numele si multa sanatate la mari si mici ! Bea Eu am umblat numai brambura ieri cu sotul si mai apoi si cu bub' toata ziua ,a fost o zi superba lumea s-a dat la tricoaie' dupa shopinguiala (adicalea hainute de primavara)ne-am cinstit la o terasa cu mici si cu bere am ajuns acasa franti si am mai iesit o tura ca bub' voia la utza' la tobogane . Geluta arata minunat tot ce ai pregatit Azi am iar bors de loboda cu ceapa verde leustean marar si patrunjel si pe seara le fac un pilaf cu ciupercute ,in rest am achizitionat fructe verdeturi si legume superbe ieri din piata ,nu ma mai saturam sa ma plimb si sa cumpar spre disperarea lui domnu' Geani' care nu prea e rabdator din fire,vrea sa cumpere repede si sa scape ca de' inghesuiala lume multa Da ce e dupa el?! ... O zi superba tuturor va urez! Azi sunt singura si am in plan olea' de curatenie,afara picura Report
April 24, 201214 yr comment_145210 Buna dimineata!Beuta, multa sanatate si sper sa scapi repede de pastilute. Daniella, da' voi n-ati luat antibioticu' in urma rezultatelor antibiogramei???? Gela, magnific, ca de obicei. Iau si eu cate-un pic de ici-de colo, sa-mi astampar poftele. Ati petrecut pe cinste, se vede! Geany, bine c-ati bantuit ieri prin targ. Am fost si io pe la Lidl, am luat n-spe mii de chinezarii (e saptamana asiatica la ei), dar s-un bonsai pentru jupan. E frumusel, are varfurile de-un verde-crud (io zic ca asta-i semn bun, creste.....), are bobocei de floricele (da' cine stie daca or inflori acum, ramane de vazut) si era si ieftin (comparativ cu ce-am vazut prin alte locuri). Asa ca l-am fericit aseara pe jupan. I-am zis ca plantuta aia e-n grija lui. El tre' s-o ude, s-o tunda, s-o aseze pe pervaz sau mai la umbra, nu ma intereseaza! Am facut o ora pe drum pana la munci, in loc de 30 de minute! Tu-i traficu' lu' mos peste!!!! Sapa omuletii niste gauri taman in mijlocu' drumului. Si de-am-boulea. Ca nu par sa schimbe conducte (pentru alea sapi santuri lungi cat strada, nu un patrat de 5x5....). nataraii de la pasajul Mihai Bravu stau si-o freaca mai rau ca mine (io n-am de lucru in ultima vreme). Pana acu', pasaju' ala trebuia sa fie gata de 5 ori!!!!!!! Daaaaaaaa, sigur...... si marmotaaaaaaaaaa..... Nu se mai merita sa merem cu masina la munci. Trecem inapoi la metroaie.No, va las acum, ma duc sa mai citesc pe la alte topice. O zi frumoasa va doresc. Pe aici e cam innorat, dar e caldut. Sunt vreo 15 grade acum. Sa vedem daca o sa ploua azi. Ne-ar cam trebui un pic de apa, sa se curete masina de nisipul din Sahara.... Ca noi nu dovedim sa ajungem la spalatorie. :D Report
April 24, 201214 yr comment_145212 Hello la lume,Daniella , sanatate Beutei si un mare pupic...sper sa-i faca bine vacanta si ei si voua.Carmen bafta in alergaturile tale medico-chiriaso-prietenesti;Gela, ce bine de musafirii tai ca tare-i mai rasfeti.Gianino, lasa ca nu-i bai daca domnul Geany nu-i place la cumparaturi, da ce , e dupa el ??? ca doar se stie ca la femei punctul *g* e la sfarsitul cuvantului *shopping*o cafelutza , un ceai? la doamnele istovite?? sau o gustarica la domni? Report
April 24, 201214 yr comment_145213 BUNA DIMINEATA!!!! Ce de bunatati a adus Gelutza! YAM!YAM!!!! Si eu am doua sarafane si imi sunt tare dragi, pup o doamna frumoasa!!! Dani, pup dulce pe Bea, care se simte mai bine!!! Multumesc la toate fetele care s-au gandit la mine si mi-au transmis gandurile lor de fericire! Va las sa mirositi niste lacramioare: Si va invit la masa! Pofta buna! Report
April 24, 201214 yr comment_145216 Buna dimineata! N-am reusit sa ajung la zi cu cititul, dar am zis sa va salut inainte, ca mi-a fost dor de voi. Noi ne-am intors duminica de la Paris, ieri am avut o zi tare grea la servici, de azi sper sa revin la normal. Cu exceptia vremii, care n-a fost prea prietenoasa cu noi, excursia a fost minunata (fain si la Disney, unde am stat aproape ore, iar de paris, ce sa mai zic). Fetele au fost foarte cuminti si intelegatoare, n-am avut chiar nici o problema cu ele, desi au fost rupte de oboseala, a fost super...concluzia finala: trebuie neaparat sa ne intoarcem acolo!Ma intorc la citit si va pup pe toate! Report
April 24, 201214 yr comment_145217 Buna dimineata .Plin de bunatati pe aici , ca de obicei .Pe mine ma doare gatul si tusesc Am o voceee....parca am vazut ursul. In rest , zi de stat in casa , dupa frumusetea de zi de ieri , azi ploua Report
April 24, 201214 yr comment_145219 Hi hi hi! Da' Stelino asa e Hmm ce de bunatati aici,ia sa vad in ce mi-asi baga boticul asi rupe un colt din painea aia impletita lucioasa de la Stelina si asi fura o feliuta de salam crud uscat asi vrea si fresh de portocale de la Giorgi,si asi sorbi si miros de lacramioare Da o braza cu gauri?! Report
April 24, 201214 yr comment_145220 Buna dimineata .Plin de bunatati pe aici , ca de obicei .Pe mine ma doare gatul si tusesc Am o voceee....parca am vazut ursul. In rest , zi de stat in casa , dupa frumusetea de zi de ieri , azi ploua Fa din zeama de lamaie si miere un sirop si bea cu lingura din el ,o sa-ti ia ca cu mana Report
April 24, 201214 yr comment_145222 Sanatate Izuk, si aici e friiiiiiig si ploua,si centrala merge non stop de ast toamna...devreme, ca a inceput frigul prin sf de septembrie parca ...ofofof.Giorgi, splendide margaritarele/lacramioarele tale.2ut , adevarat ca timpul nu a fost grozav pe nicaieri de Paste ( doar peste garla, departe de noi) dar Parisul pe orice vreme e fascinant Report
April 24, 201214 yr comment_145223 Pe mine ma doare gatul si tusesc Am o voceee....parca am vazut ursul. In rest , zi de stat in casa , dupa frumusetea de zi de ieri , azi ploua Fa din zeama de lamaie si miere un sirop si bea cu lingura din el ,o sa-ti ia ca cu mana Eu folosesc si ghimbir ...de fapt rad cate o radacina pe razatoarea mica, amestec cu miere, si apoi pun in ceai sau in limonada fierbinte cate 1-2 linguri din amestec.daca ai curaj, fa infuzie de ghimbir ( tot radacina rasa si fiarta bine) si indulceste cu miere...te ajuta sa si transpiri mult. Report
April 24, 201214 yr comment_145224 Da o braza cu gauri?! branza , fara numar , fara numar Gianinoooo... Report
April 24, 201214 yr comment_145225 buna dimineata. uf, Dani, imi pare rau de Beuta. draga de ea. eu zic ca ii va face bine schimbarea. sa se bucure de toate cele si sa uite de necazuri https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif si voi la fel. Lili, imi si miroase pestele ala. cred ca a venit pana la mine mirosul din cuptorul tau. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif (poate ca inca nici nu l-ai gatit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif) Carmen, imi pare rau de toate necazurile tale. iti tin pumnii sa ispravesti odata cu ele. Ela, ioi! mi s-a zbarlit parul! pupam sa treaca mai iute https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Gella, tie acum iti trebuie un concediu sa te refaci dupa atata petrecareala.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Am ciugulit si eu de pe la tine, ca imi fac multe cu ochiul pe acolo. sar'na https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Georgi, multumesc pentru "miros" mie imi plac toate florile. dar lacramioarele si liliacul mi se par cele mai delicate. si cand ma uit la buchetelul tau ii simt efectiv mirosul. referitor la senzatiile olfactive. am in ultima vreme niste senzatii asa de reale!!! e fain cand vad flori sau prajituri mai nasol e cu altfel de imagini pup si restul gastii. va doresc o zi frumoasa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif EDIT: ca pana am scris eu s-a mai scris mult pe aici Bia, ma bucur tare ca v-a placut excursia. eu astept si niste poze Pe mine ma doare gatul si tusesc Am o voceee....parca am vazut ursul. In rest , zi de stat in casa , dupa frumusetea de zi de ieri , azi ploua Fa din zeama de lamaie si miere un sirop si bea cu lingura din el ,o sa-ti ia ca cu mana Eu folosesc si ghimbir ...de fapt rad cate o radacina pe razatoarea mica, amestec cu miere, si apoi pun in ceai sau in limonada fierbinte cate 1-2 linguri din amestec.daca ai curaj, fa infuzie de ghimbir ( tot radacina rasa si fiarta bine) si indulceste cu miere...te ajuta sa si transpiri mult.si scortisoara face bine. eu amestec miere cu suc de lamaie/portocala si pudra de scortisoara. face minuni multa sanatate izuk https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
April 24, 201214 yr comment_145226 Sunt lacramioarele de pe biroul meu si imi incanta si sufletul si nasul! 2ut, bine ati venit de pe meleaguri parisiene si sa va fie de bine excursia!!! Poate cand te mai aduni ne arati si niste pozne. Pupici la voi fetele! Izuk, al meu sontz se drege cu cate o ridiche neagra, scobita si umpluta cu zahar si bea siropul care se formeaza. Si se zice ca ai vazut lupul, nu ursul! Carmaw, si mie imi pare rau ca ai necazuri, dar iti tin pumnii sa treci peste toate si sa rezolvi totul cu bine! Report
April 24, 201214 yr comment_145229 Buna dimineata[font=Arial Black]Carmen,Boni[/font], nu am gatit inca pestele ,aseara l-am primit pe la 9 si sotul meu l-a curatat si l-am bagat in frigider si in seara asta il fac la cuptor eu as vrea cartofi natur langa el dar ai mei deja mi-au trasat sarcina : mamaliga , mujdei ...Daniella, sanatate multa fetitei ,off,offGelafoarte faine pregatiri .Inca o data La multi ani Mai voiam sa zic ceva, da nu mai stiu ce ,in fine sa aveti o zi buna p.s.Azi si la noi e inorat si mai e si marti Report
April 24, 201214 yr comment_145230 De vazut . am vazut ceva ...dar nu stiu ce Urs , lup , treaba e nasoala , abia vorbesc . Multumesc pentru sfaturi , ghimbirul nu-l prea agreez , dar la scortisoara ma bag .Boni , sa stii ca si mie imi plac liliacul si lacramioarele cel mai mult Report
April 24, 201214 yr comment_145231 De vazut . am vazut ceva ...dar nu stiu ce Urs , lup , treaba e nasoala , abia vorbesc . Multumesc pentru sfaturi , ghimbirul nu-l prea agreez , dar la scortisoara ma bag .Boni , sa stii ca si mie imi plac liliacul si lacramioarele cel mai mult Inseamna ca te captusisi c-o laringita. N-ar strica ceva maliguta calda si saraaaaaaaataaaaaaaa pusa intr-un stergar si tinuta pe gat pana se raceste. Plus vechile ceaiuri calde... (nu fierbinti, ca-ti fac mai rau!!!!).Multa sanatate! Report
April 24, 201214 yr comment_145232 Vai fetelor mi-ati facut o pofta cu bunatatile ce ati postat voi pe aici de "imi ploua in gura" de parca nu ar fi destul ca ploua afara.Of si nu pot gusta nimic ca de ieri am inceput sa tin si eu o cura ca m-am cam rotunjit prea mult,dar sa vad daca reusesc sa ma abtin de la mancare si mai ales dulciuri si mai ales ciocolata-slabiciunea mea.Va pup pe toate si va doresc o zi buna! Report
April 24, 201214 yr comment_145236 Da o braza cu gauri?! branza , fara numar , fara numar Gianinoooo... Hi hi hi! Daaa!! Report
April 24, 201214 yr comment_145238 Vai fetelor mi-ati facut o pofta cu bunatatile ce ati postat voi pe aici de "imi ploua in gura" de parca nu ar fi destul ca ploua afara.Of si nu pot gusta nimic ca de ieri am inceput sa tin si eu o cura ca m-am cam rotunjit prea mult,dar sa vad daca reusesc sa ma abtin de la mancare si mai ales dulciuri si mai ales ciocolata-slabiciunea mea.acu' ma simt ca o sectanta cum erau cele de pe strada care te abordau intr-o vreme. dar tot vin si spun, ca poate te ajuta citeste aici despre metoda montignac, nu e grea deloc dupa ce o intelegi, nu faci foame si ai voie si ciocolata (de un anumit tip) Report
April 24, 201214 yr comment_145239 Da o braza cu gauri?! branza , fara numar , fara numar Gianinoooo...Hi hi hi! Daaa!! :hug Iote cum te-am prins ca te-ai uitat la Ratatouille sambata seara..... Da' mie nu-mi lasi ceva branza????? Ca vreau si euuuuuuuu!!!!!! :) Atunci imi aduc "portia" mea! Report
April 24, 201214 yr comment_145240 Hi hi hi! Daa... Fox! si ma mai bantuie ca am vazut pe tv. paprika niste cornuri cu unt (aluatul cu unt si smantana)umplute cu cascaval afumat,deasupra unse tot cu unt moale si presarate cu chimen ,wooaauu!! Da nu le fac Report