April 25, 201214 yr comment_145599 am scris ditamai mesajul, dar in final, l-a "aranjat" Bea!Ne-a scos in seara asta branula, continuam 5 zile de antibiotic oral. Ala amarul ... Stella, cu avionul. Report
April 25, 201214 yr comment_145603 Da chiftele coapte vrei?Uite-aici!Calde! O vazui pe Moatza!Cred ca citeste!Io fug la somn!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif Report
April 25, 201214 yr comment_145605 hello, hello!v-am mai citit da' inca n-am timp sa mai stau si la palavre.ma prezint cand m-oi mai elibera.sanatate si numa' bine, noapte buna! Report
April 25, 201214 yr comment_145611 Buna fetelor! Moatza , pupici! Daniella , pupam Beutza cea dulce si cocheta Nicoleta , azvarle o chiftea cu prastia incoace ca tare bine arata! Carmen , te intzeleg , si eu am avut chiriasi , vai de mama lor.......... Vrem sa va anuntzam ca papusa numita PUPU face pipi la olitza. O dezbracam de pampers ( are nush ce chilotzi tricotatzi , de fapt e toata tricotata) o punem la olitza ( are PUPU olitza ei ) , Elena se screme si Pupu face ce trebe. O imbracam si dezbracam de 1000000000000000000000000000000000000000000000 de ori. Elena se screme cu sarguintzta !Si cand ii spun: Acum face Elena pipi zice Nu, nu nu...Pupu!!! Elena Ihhhhhhhhhhh si se screme. Fiecare cu sarcina lui , d'le! Ma duc sa va citesc si pe restul din urma. Pana atunci , pup boboru' Report
April 25, 201214 yr comment_145613 Da chiftele coapte vrei?Uite-aici!Calde!vreau chiftele sub orice forma si le prefer psihic pe cele coapte! Am tras farfuria la mine , ca apetisante le mai facusi! multumesc pt masa! Report
April 25, 201214 yr comment_145614 hello, hello!v-am mai citit da' inca n-am timp sa mai stau si la palavre.ma prezint cand m-oi mai elibera.sanatate si numa' bine, noapte buna!sanatate si numai bine si tie! te pupam Abia astept sa te eliberezi! Report
April 25, 201214 yr comment_145615 Zoazo, arata fain parjoalele tale.motzulino ; Daniella, macar e ok fata acum cu urechile?Mutti, mama-mpunge si eu trag , ce mai iisoara-mi fac...parca era o poezioara pe vremuri, asa si Elena cu Papusa ei Report
April 25, 201214 yr comment_145616 Mutti, vroiam sa te felicit, cu o usoara urma de invidie constructiva, adica sa aflu cum ai procedat.La noi Bea spune pisshhh, se dezbraca, scoate tot de pe ea si se pune pe olita. 30 de secunde, apoi se ridica si pleaca in treaba ei, fara sa fi facut ceva. Dupa aceea nu e chip sa o mai imbrac, vrea sa stea (si sa doarma mai ales) la PUPU gol! Insa nu uita sa ia toacele in picioare, iar mai nou se urca pe masa si defileaza (fara toace deocamdata ...vedem ce idei ii mai vin de maine ... )... Report
April 25, 201214 yr comment_145618 Zoazo, arata fain parjoalele tale.motzulino ; Daniella, macar e ok fata acum cu urechile?habar nu am, ca eu pe dr asta nu-l mai creddeci: bacteria nu au localizat-o, asa ca el zice ca nu poa'sa fie decat de la urechi.ar fata nu a avut deloc dureri de urechi, stiti doar ce dureroasa e otita. Ok, are o urma de otita seroasa, nu s-a resorbit lichidul ala din spatele timpanelor. Daca nu mai face muci se resoarbe. Treaba e ca ea dupa 7 zile de antibiotic continua sa faca un puseu de 37,3 pe zi. Ceva pare cam in neregula. El crede ca e de la urechi si ca daca mai face febra, ne da trimitere la Victor Babes sa ii faca anestezie generala, sa ii gaureasca timpanele si sa.i scoata lichidul. Doamne fereste!Eu cred ca fata a avut virusul de mi l-a dat si mie: cu racaiala urata in piept, muci si tuse productiva, ca doar eu raceala de asta urata nu am avut de peste 20 ani. Clar am luat-o de la ea, cam la o saptamana dupa ce a debutat ea. Report
April 25, 201214 yr comment_145619 Azi aici a fost sarbatoare, asa ca toata lumea la gratare!Noi iar la tara. Socrumiu a facut o minestra cu: bobi, naut, fasole, linte, morcov, dovlecei, la urma a pus ceva paste mititele si orez, foarte gustosAici a fiert afara Soacar-mea afacut miel cu cartofi si ceapa la cuptor Apoi gratar de porc, coaste, cotlet si carnati toscani Pizze (astea sunt numai o parte) Desertul l-am dus eu, tiramisù la care n-am poza si cannoli siciliani facuti de mine Report
April 25, 201214 yr comment_145620 M-am intors de la dansuri transpirata toata, plina de nervi ca mi-a schimbat partenerul si mi-a dat in grija un mototol, vai dansul lui, e pila lu' peste!Am mancat sarmale cu mare pofta si am baut si un spritz, acum nici vorba sa dorm cu burta plina asa ca navighez...veghez asupra hanului.Carmen astept cu sufletul la gura vesti bune de la tine, atat in ceea ce priveste sanatatea dar si linistea cu fostii chiriasi. Bine ca a ciripit si moatza ceva. Hazel mi se termina liliacul, de cate ori il privesc imi amintesc si de tine, stiu ca-ti place, arata-te pentru ca maine fac iarasi poze liliacului de anul asta.Zoazo, de 1 mai e cu dus intors si la noi, bugetarii, fiindca vom recupera intr-o sambata. Eu ma voi duce la iarba verde duminica si luni, daca e timpul frumos plecam cu corturile si instalam tabara de vara, abia astept, sa caut o pozica sa va arat cam cum arata tabara noastra de corturi la balta...Am gasit una, aici am fost cu personal de la televiziunea KanalD.In poza urmatoare e reporterul lor de la stiri, George Mihai, moatzo, e buzoian de fel! Report
April 25, 201214 yr comment_145622 Any, am mancat la miezul noptii si iar mi-e foame, brava, sa va fie de bine!Mai e putin si gratarim si noi, tocmai ce spusei, doar timp bun sa dea DD. Report
April 25, 201214 yr comment_145626 Mutti, vroiam sa te felicit, cu o usoara urma de invidie constructiva, adica sa aflu cum ai procedat.La noi Bea spune pisshhh, se dezbraca, scoate tot de pe ea si se pune pe olita. 30 de secunde, apoi se ridica si pleaca in treaba ei, fara sa fi facut ceva. Dupa aceea nu e chip sa o mai imbrac, vrea sa stea (si sa doarma mai ales) la PUPU gol! Insa nu uita sa ia toacele in picioare, iar mai nou se urca pe masa si defileaza (fara toace deocamdata ...vedem ce idei ii mai vin de maine ... )... Ce am reusit Daniella? Ca nici Elena nu face nik, Pupu sta pe olitza , nu ea !!!!!!!!!!!!!!! Ea numai se screme!!!! Pupu e papusa violeta , asa i-a pus ea nume. Aia cu paru' alb/blond valvoi e Pupa . Aia-i tare urata , saraca , da' aia nu face pipi ca n-o putem dezbraca Mie mi-a dat d-ra azi cu niste cuburi in cap ca am zis ca nu mai am chef sa ma joc. Cum am indraznit????? Am zis sa-i ceara scuze , si-a cerut , am zis sa pupe , a pupat....si pe cand ii tot explicam ca nu-i frumos s-a plictisit. M-a luat de mana sa ma duc in alta parte : Mama , komm!!! Sa ne jucam cu altceva. Report
April 25, 201214 yr comment_145627 Hoinareala placuta pe net , Gela draga; eu ma duc la nani, ca am restante la capitolul asta.Daniella, cum mai sa-i *gaureasca* timpanele ? e dus cu pluta ??Anutza, mielul ara si gratarele arata wow...frumosi si canolii tai *fisticosizatzi* ( sau asa par din poza) Report
April 25, 201214 yr comment_145628 Desertul l-am dus eu, tiramisù la care n-am poza si cannoli siciliani facuti de mineasa ceva nu se poate! Eu reusesc in general sa ma abtin la dulciuri, dar la profiteroale si cannoli, NU vreau sa ma abtin! Am strans farfuriile si am fugit sub plapuma sa ma infrupt! Abia astept sa mananc canolli sapt urmatoare! Sapt urmatoare iar aveti bairam luni si marti, adunat cu sambata si duminica, mese peste mese o sa aveti! Sa va fie de bine si spor la idei pentru urmatoarele sarbatori! Report
April 25, 201214 yr comment_145629 Zoazo, arata fain parjoalele tale.motzulino ; Daniella, macar e ok fata acum cu urechile?habar nu am, ca eu pe dr asta nu-l mai creddeci: bacteria nu au localizat-o, asa ca el zice ca nu poa'sa fie decat de la urechi.ar fata nu a avut deloc dureri de urechi, stiti doar ce dureroasa e otita. Ok, are o urma de otita seroasa, nu s-a resorbit lichidul ala din spatele timpanelor. Daca nu mai face muci se resoarbe. Treaba e ca ea dupa 7 zile de antibiotic continua sa faca un puseu de 37,3 pe zi. Ceva pare cam in neregula. El crede ca e de la urechi si ca daca mai face febra, ne da trimitere la Victor Babes sa ii faca anestezie generala, sa ii gaureasca timpanele si sa.i scoata lichidul. Doamne fereste!Eu cred ca fata a avut virusul de mi l-a dat si mie: cu racaiala urata in piept, muci si tuse productiva, ca doar eu raceala de asta urata nu am avut de peste 20 ani. Clar am luat-o de la ea, cam la o saptamana dupa ce a debutat ea. ce puseu , Daniela la 37.3? sau ai scris gresit? Otita se vede cand se uita cu lampa in ureche. E dureroasa dar ei nu pot spune. Nu stiu ce-i doare.....saracutzii. Report
April 25, 201214 yr comment_145630 Mutti, am inteles ca doar papusa face pipi si Elena se screme, de aia am zis ca doar vroiam sa te felicit. Oricum incepem sa intelegem ce e cu olita. Macar stiu amandoua ca trebuie dezbracate... Si pe mine ma mai loveste, apoi ma ia in brate si pupa, dupa care ma ia de mana si vrea la alte jocuri. Stella, cica in cazurile grave cand presiunea lichidului e asa de mare, perforeaza timpanele si se scurge lichidul. La ea nu a perforat si nu sunt semne de asa ceva. De aia el banuieste ca motivul febrei pe care nu l-au localizat e tot lichidul ala. Dus cu pluta cam e... , adica are fixuri si e f rigid. Mutti, nu am gresit 37 cu 3 normal, adica 38,3 cu in poponeata. Nu cred ca o doare, ca nu duce mana la ureche si nu zice nimic cand o cauta la urechi sau cand apasa pe oasele alea din spatele urechii, care se bombeaza la otita si nici macar nu s-au bombat in cazul ei. Report
April 26, 201214 yr comment_145637 Buna dimineata feteleIs pe aici, cu una calda, una rece, mult de munca la servici, ma lupt si eu cu minunatul sistem sanitar romanesc al lu peshte! (privat!), fac planuri de calatorie si mai trag cu ochiul si pe aici din cand in cand,Gelutza liliacul tau e superb, culorile mele preferate, ii simt si parfumul mmmmm! Mai vreau, mai vreau! Sanatate la toti puiutzii bolnaviori, smotoceli la Beutza, Bub si Elela! Sanatate si la mamicile lor si la toate fetele de la han.Daniella sa ai o vacanta superba si fara problemutze, asteptam pozici cand te intorci.Eu ieri m-am plimbat prin oras, sa-mi limpezesc mintea, si chiar m-a racorit bine vantoasa care a fost haha! Si v-am adus lalele din fata primariei, nu ma mai saturam sa le privesc si sa le fac poze!va pup pe toate! Report
April 26, 201214 yr comment_145638 buna dimineata! Am ajuns si eu la munci si voi incepe lucrul cu drag si cu lalelele lui Hazel in suflet, multumesc de incantarea matinala si bine ca esti bine, Lili!Promit azzi o noua portie de liliac!Va doresc tututror o zi faina, fara furtuni, va pupacesc si pe voi si pe pici si va las tortul nr doi de la Sf. Gheorghe sa-l taiati voi aici cum doriti, e de capsuni!Mai bine ca sunt si fructe pentru cei aflati la cura! Report
April 26, 201214 yr comment_145639 Buna dimineata. Mi-am bagat si eu nasul in toate lalelele lui Hazel, am admirat si capsunescul tort.O zi faina la tulemond. Daniella vacanta cat mai placuta si hodinitoare.Intreaba totusi de dr tau in care ai incredere daca e ok sa voiajeze copila cu samaliotul . Eu azi ajung in sfarsit la coiffeur sa ma tund.domnul fiocco a sters-o aseara pe coclauri, si a facut o noapte de vagabond prin mahala, a venit acum de dimineata, si dupa ce a mancat a cazut istovit pe o canapea, si acum le soileste la greu.O zi faina la tulemond . Report
April 26, 201214 yr comment_145640 O zi faina tuturor! Si la noi se anunta frumoasa cu soare Am uitat sa va povestesc,bub' e mai nou disperat dupa A.S.I.A http://www.youtube.com/watch?v=0XEjg46GboI Merg pe strada cu el si canta cat il tine gura Ia cu tine ci' imima' imima'mea Ci' atzcunde-o-n bagage' pe undeva Ia-o cu tine-n Amelica' tzau' in Atzia' Si o ia de la capat ,se uita uoamenii' dupa noi Report
April 26, 201214 yr comment_145643 Si o ia de la capat ,se uita uoamenii' dupa noi Pai zi-le sa plateasca bilet, daca tot se uita asa lung..... Ce, bub face spectacole moca?????? Report
April 26, 201214 yr comment_145645 Auzi da ce ma fac daca invata restul versurilor?! Ca alea-s mai deocheate cu :''ne iubeam intinsi pe covor,si nush' ce cu perdeaua trasa ...Muooaamma am beshtelit-o ca nu mai iese sotul cu noi din casa nici mort Report