April 24, 201214 yr comment_145292 Buna dimineata! Gela, magnific, ca de obicei. Iau si eu cate-un pic de ici-de colo, sa-mi astampar poftele. Ati petrecut pe cinste, se vede! Foxxy, am uitat sa raportez...d-nul Gelu mi-a coborat supiera din pod,am spalat-o frumusel si fiindca am avut cerere de ciorba de burta,( numai mancaciosi in jurul meu, parol!) am fost mandra s-o folosesc si ce bine-a fost ca unii au mancat trei portii, faceam bataturi la picioare ducandu-ma la oala, sa caut o dovada...deci misiune-ndeplinita!Nu se vede prea bine...Si o portie de ciorba, rupta din context sa nu poftesti si tu ca finu' preotelu! Report
April 24, 201214 yr comment_145294 Ei nici chiar asa... sa nu exageram. Era o gluma!Eu mi-am propus, in perioada cu slabeala sa nu depasesc 200g de branzeturi pe zi. Acum il depasesc cu siguranta sau nu, depinde de chef si ce-mi pica-n mana.Incearca si tu sa-ti pui o limita la cantitatea de branzeturi, sa zicem 100-150g si vezi daca functioneaza asa. Prin incercari vei vedea cu ce-ti merge slabeala mai bine. Dulciuri in F1 sunt si sunt chiar foarte bune... bine-inteles ca primele 3 luni ar fi bine sa te limitezi doar la ciocolata.Ma premiam duminica cu un dulce tip mousse de ciocolata sau de fructe, ori cu ceva pe baza de faina de migdale.Eu faina integrala am introdus-o tarziu in alimentatie, chiar foarte tarziu. Si nu de F2, ci de F1, asta inseamna ca a fost jumi-juma cu taratea de ovaz sau de grau.Sa nu-ti mai spun, ca de F2 eu am inceput sa folosesc faina integrala de acum cateva luni, si asa ca de o placere, din cand in cand. Da, taratea de ovaz am folosit-o si o mai folosesc asa cum e ea in punga. Tai punga, torn taratea in borcanelul de iaurt si incep sa savurez. O bunatate! Nu mai tin minte de cand stagnez, de ceva timp, dar vad ca in perioadele in care nu exagerez cu dulciuri, branzeturi si fainoase de F2 ajung imediat de la 75kg la 73kg. Aici ma invart. Si sunt multumita.Daca as manca cum mancam la inceput sunt sigura ca as incepe sa dau din nou jos. Dar mi-e prea bine asa... in consecinta imi savurez mesele linistita. Sa nu te mai prind ca zici ca am un metabolism prietenos ca vin si-ti mananc urechile... daca-l aveam prietenos nu ajungeam unde am ajuns. O pup pe Bea bolnavioara, da' tie-ti rontai bine urechile. Report
April 24, 201214 yr comment_145295 Buna dimineata tuturor! Geluta arata minunat tot ce ai pregatit O zi superba tuturor va urez! Azi sunt singura si am in plan olea' de curatenie,afara picura Pai, n-am aratat chiar tot ca nu a fost timp de pozat...dar iti dai seama ca am pus masa si duminica seara si luni la serviciu si luni seara acasa si am completat de la zi la zi cu cate ceva, atat cat mai puteam sa fac, nici nu ma gandeam ca voi reusi atat de mult din cat mi-am propus..., sar'na!Si la mine e nor, dar abia trag un pui de somn... Report
April 24, 201214 yr comment_145297 Hello la lume,Daniella , sanatate Beutei si un mare pupic...sper sa-i faca bine vacanta si ei si voua.Carmen bafta in alergaturile tale medico-chiriaso-prietenesti;Gela, ce bine de musafirii tai ca tare-i mai rasfeti.Gianino, lasa ca nu-i bai daca domnul Geany nu-i place la cumparaturi, da ce , e dupa el ??? ca doar se stie ca la femei punctul *g* e la sfarsitul cuvantului *shopping*o cafelutza , un ceai? la doamnele istovite?? sau o gustarica la domni?Gata cu rasfatzul, am terminat cu aniversarile si onomasticile pe anul asta, mai am un scorpion si gata, musafir( nu gazda) scrie pe fruntea mea de acum inainte!Dar cand li se face pofta de cate ceva ma suna, asa ca acum cu ciorba de burta si gasim noi prilej sa ne mai adunam, ca nu ne-om pocai! Ia uite cum stateau sticlele de vin cu fundu-n sus, nici nu au avut rabdarea sa le intoarca dupa ce le-au scos din beci...poftim, dovada... Report
April 24, 201214 yr comment_145298 Buna dimineata!Gela, magnific, ca de obicei. Iau si eu cate-un pic de ici-de colo, sa-mi astampar poftele. Ati petrecut pe cinste, se vede!Foxxy, am uitat sa raportez...d-nul Gelu mi-a coborat supiera din pod,am spalat-o frumusel si fiindca am avut cerere de ciorba de burta,( numai mancaciosi in jurul meu, parol!) am fost mandra s-o folosesc si ce bine-a fost ca unii au mancat trei portii, faceam bataturi la picioare ducandu-ma la oala, sa caut o dovada...deci misiune-ndeplinita!Nu se vede prea bine...Si o portie de ciorba, rupta din context sa nu poftesti si tu ca finu' preotelu!Sa va fie de bine! Si sa am grija sa nu vada jupanu' pozele astea, ca ma pune la munci.... Si nu prea am chef sa fac ciorba de burta. Imi place setul tau...... Report
April 24, 201214 yr comment_145299 BUNA DIMINEATA!!!! Ce de bunatati a adus Gelutza! YAM!YAM!!!! Si eu am doua sarafane si imi sunt tare dragi, pup o doamna frumoasa!!! Dani, pup dulce pe Bea, care se simte mai bine!!! Multumesc la toate fetele care s-au gandit la mine si mi-au transmis gandurile lor de fericire! Sar'na de tot ce ai lasat , dar eu astazi vreau ciorba de loboda, ca nu mai mergee...apropos de sarafane si mie imi plac, dar am facut burta si nici pantofi cu toc de 10 ca abia am ajuns acasa ieri...sa stapanesti sanatoasa si cadourile faine pe care le-ai prmit, pup tizo! Report
April 24, 201214 yr comment_145300 Buna dimineata! N-am reusit sa ajung la zi cu cititul, dar am zis sa va salut inainte, ca mi-a fost dor de voi. Noi ne-am intors duminica de la Paris, ieri am avut o zi tare grea la servici, de azi sper sa revin la normal. Cu exceptia vremii, care n-a fost prea prietenoasa cu noi, excursia a fost minunata (fain si la Disney, unde am stat aproape ore, iar de paris, ce sa mai zic). Fetele au fost foarte cuminti si intelegatoare, n-am avut chiar nici o problema cu ele, desi au fost rupte de oboseala, a fost super...concluzia finala: trebuie neaparat sa ne intoarcem acolo!Ma intorc la citit si va pup pe toate!Si io te pup pe tine ! Report
April 24, 201214 yr comment_145301 Buna dimineata .Plin de bunatati pe aici , ca de obicei .Pe mine ma doare gatul si tusesc Am o voceee....parca am vazut ursul. In rest , zi de stat in casa , dupa frumusetea de zi de ieri , azi ploua Teleportez niste propolis pentru cateva inhalatii sa treaca...sau poate trece cu o imbratisare! Report
April 24, 201214 yr comment_145303 buna dimineata. uf, Dani, imi pare rau de Beuta. draga de ea. eu zic ca ii va face bine schimbarea. sa se bucure de toate cele si sa uite de necazuri https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif si voi la fel. Lili, imi si miroase pestele ala. cred ca a venit pana la mine mirosul din cuptorul tau. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif (poate ca inca nici nu l-ai gatit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif) Carmen, imi pare rau de toate necazurile tale. iti tin pumnii sa ispravesti odata cu ele. Ela, ioi! mi s-a zbarlit parul! pupam sa treaca mai iute https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Gella, tie acum iti trebuie un concediu sa te refaci dupa atata petrecareala. Nuuu, ca imi pierd ritmul, cui pe cui se scoate, vreau sarmale, am avut si asta in gand, am facut compozitia de carne si nu am avut timp, trebuie-nvartite, joi cred!Sa stii ca am avut si niste bilute de branza cu struguri , ca de-alea ai voie si rulada de spanac cu somon a Mayei, merge ca si d-aia am avut... Report
April 24, 201214 yr comment_145304 Buna dimineata!Gela, magnific, ca de obicei. Iau si eu cate-un pic de ici-de colo, sa-mi astampar poftele. Ati petrecut pe cinste, se vede!Foxxy, am uitat sa raportez...d-nul Gelu mi-a coborat supiera din pod,am spalat-o frumusel si fiindca am avut cerere de ciorba de burta,( numai mancaciosi in jurul meu, parol!) am fost mandra s-o folosesc si ce bine-a fost ca unii au mancat trei portii, faceam bataturi la picioare ducandu-ma la oala, sa caut o dovada...deci misiune-ndeplinita!Nu se vede prea bine...Si o portie de ciorba, rupta din context sa nu poftesti si tu ca finu' preotelu!Sa va fie de bine! Si sa am grija sa nu vada jupanu' pozele astea, ca ma pune la munci.... Si nu prea am chef sa fac ciorba de burta. Imi place setul tau...... L-am primit acum pe acela prin curier de la niste prieteni ce nu au putut veni in primavara asta pe la noi, fiind in doliu (cadou de Florii si sf. Gheorghe) s imi place si mie ca e vesel...nu am unde sa le mai pun, prea multe farfuriii, facem cerere a treia casa.... Acum o sa caut ce mai am de la setul cu supiera, macar doua farfurii de ciorba vreau.Ciorba de burta am facut in oala de 20 de litri si mi-a ramas multa, am dat si la vecini fiindca nu aveam loc la frigi, am impartit-o, n-am stiut eu sa dau o strigare la jupan... Report
April 24, 201214 yr comment_145305 Buna dimineata[font=Arial Black] Gelafoarte faine pregatiri .Inca o data La multi ani Mai voiam sa zic ceva, da nu mai stiu ce ,in fine sa aveti o zi buna p.s.Azi si la noi e inorat si mai e si marti Si eu multumesc inca o data! Report
April 24, 201214 yr comment_145306 Vai fetelor mi-ati facut o pofta cu bunatatile ce ati postat voi pe aici de "imi ploua in gura" de parca nu ar fi destul ca ploua afara.Of si nu pot gusta nimic ca de ieri am inceput sa tin si eu o cura ca m-am cam rotunjit prea mult,dar sa vad daca reusesc sa ma abtin de la mancare si mai ales dulciuri si mai ales ciocolata-slabiciunea mea.Va pup pe toate si va doresc o zi buna!Izuk eu deobicei fac gargara cu apa sarata si apoi storc o lamaie intr-un pahar in care am pus o lingura de miere si iau inghitituri mici.Sper sa iti treaca repede!Ce frumos va sta impreuna! Si cum sa nu va pup si eu? Report
April 24, 201214 yr comment_145307 vai ce somn imi e! azi noapte nu stiu daca am dormit 4 ore! si de 3 luni tot asa ... sunt franta, imi vine sa ma culc cu capul pe birou!Si cin' nu te lasa? Incuie usa, trage jaluzelele, azvarle telefonu', inchide calcularetu' si treci la nani vreo 2-3 ceasuri!Da' ce faci mataluta noptile? De ce nu le dormi? Nu pot, ca mai am 3 colege in biurò! M-as duce acasa, dar ma ia soacra de buna si o sterge la ea la barlog lasandu-ma cu terorista, vorba lui Mutti!Noaptea? Ei, nu ma plang . La 22 culc fata. Incep sa fac ordine prin casa, ca este babilonie, desi strang la fiea cre 15 minute, degeaba. Bag 1-2 masini de rufe si una de vase. Rufele le astept si le si intind. Intre timp ii bag fetii 2 aerosoli, pe rand. In timp ce astept sa se termine astea rand pe rand, fie ma gandesc la teme de casa (gen nemurirea sufletului ori diverse alte filozofii), fie bantui pe net/forum, sau mai vb cu prietenii la tel sau pe mess. In jur de 1 pun capul jos, dar aseara dupa 2. Pe la 3 max se trezeste fata si vrea la noi in pat. Sunt prea obo sa ii opun rezistenta (nici vorba de tentative de a face educatie) si ultimamente nu am mai repus-o dupa ce adoarme la ea in pat, ca mai are o repriza de trezire si e prea mult ... pentru somnul meu.In ultimele 8 nopti am monitorizat-o si de febra cam toata noaptea.Cam asta fac noptile si la 7 max scularea si fugi de incalzeste laptele, apoi hopa sus ca vrem joaca... Acum dc u merge la gradi e f vioaie si plictisita...Mai vrea cineva un masaj? Report
April 24, 201214 yr comment_145308 .Mai vrea cineva un masaj?Wowww, ce Beutza, prima pe lista ca am nevoie... Report
April 24, 201214 yr comment_145312 Mai vrea cineva un masaj?ha ha ha, ce-l mai calareste pe tati https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gifdaca scoll-ui iute pagina in sus si in jos chiar o vad saltand pe acolo. ai aranjat bine pozele https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
April 24, 201214 yr comment_145313 Mai vrea cineva un masaj?Iooooooooo!!!!!! Ma trec si io pe lista! Se poate??? E superba picea! Report
April 24, 201214 yr comment_145315 Buna dimineata .Plin de bunatati pe aici , ca de obicei .Pe mine ma doare gatul si tusesc Am o voceee....parca am vazut ursul. In rest , zi de stat in casa , dupa frumusetea de zi de ieri , azi ploua Teleportez niste propolis pentru cateva inhalatii sa treaca...sau poate trece cu o imbratisare! Si eu tot cu tinctura de propolis tratez orice afectiune a cailor respiratorii si/sau raceala. Inclusiv bacteria luata de la picea s-a dus, astfel dupa 1 zi de propolis am scapat de cioburile pisate de pe trahee si de tusea productiva. Nimic altceva nu am luat, nici macar un paracetamol. Picei nu am putut sa ii dau, ca cica nu e voie pana la 2 ani, oricum e cu alcool. Dar cat s-a chinuit ea cu branula saracuta, ce bine era daca ii puteam administra tinctura de propolis.Sa va fie de bine bunataturile, ca tare esti harnica si mult ii mai rasfeti pe toti. Auzi, dar ei (mutzafirii) nu te mai cheama si pe la ei ? sau si atunci pregatesti tot tu?Pozele cu dunarea, cu lalelele, cu liliacul si cu margaritarele m-au uns pe suflet! Divin! Ce as vrea sa traiesc si eu asa intr.un coltisor de rai. De acolo iti tragi tu energia, cred. Report
April 24, 201214 yr comment_145316 Fetele pup de complimente!Boni, asa a fost ordinea instantaneelor, nu le-am aranjat. Se vede si manuta cu branula bandajata. Deja duminica se obisnuise si nu mai tinea mana teapana, o folosea.Gelutza si Foxyy pe lista de masaje. Deocamdata face scoala pe noi ... Dar, ca sa aveti succes tb sa scoateti la iveala pantofi pt defilare, asta e pasiunea ei! Report
April 24, 201214 yr comment_145319 Fetele pup de complimente!Boni, asa a fost ordinea instantaneelor, nu le-am aranjat. Se vede si manuta cu branula bandajata. Deja duminica se obisnuise si nu mai tinea mana teapana, o folosea.Gelutza si Foxyy pe lista de masaje. Deocamdata face scoala pe noi ... Dar, ca sa aveti succes tb sa scoateti la iveala pantofi pt defilare, asta e pasiunea ei!No, daca-i musai, cu placere.... Scoatem bocancii pentru masat!Oricum, masajul se face pe-un pat, nu? Ca dupa el, sa poti dormi bine-bine! Report
April 24, 201214 yr comment_145321 Buna dimineata .Plin de bunatati pe aici , ca de obicei .Pe mine ma doare gatul si tusesc Am o voceee....parca am vazut ursul. In rest , zi de stat in casa , dupa frumusetea de zi de ieri , azi ploua Teleportez niste propolis pentru cateva inhalatii sa treaca...sau poate trece cu o imbratisare! Si eu to tcu tinctura de propolis tratez orice afectiune a cailor respiratorii si/sau raceala. Inclusiv bacteria luata de la picea s-a dus, astfel dupa 1 zi de propolis am scapat de cioburile pisate de pe trahee si de tusea productiva. Nimic altceva nu am luat, nici macar un paracetamol.Sa va fie de bine bunataturile, ca tare esti harnica si mult ii mai rasfeti pe toti. Auzi, dar ei (mutzafirii) nu te mai cheama si pe la ei ? sau si atunci pregatesti tot tu?Pozele cu dunarea, cu lalelele, cu liliacul si cu margaritarele m-au uns pe suflet! Divin! Ce as vrea sa traiesc si eu asa intr.un coltisor de rai. De acolo iti tragi tu energia, cred.Pentru mine produsele stupului sunt de baza fiindca le am si nu ma costa nimic, bravo, daca ai incredere in propolis, e o minune, eu imi fac singura si tinctura!Ar trebui sa pun poze cu minunile naturii pe care o iubesc si o protejez (cat pot de mult)in fiecare zi, dar nu vreau sa va plictisesc...Asa o fi cu enrgia, nu stiu de unde vine.Referitor la pregateli, da, normal ca si eu merg atunci cand sunt chemata, dar se poarta semipreparatele sau bufetul cu tot cumparat, no, acum fiecare cu stilul...noi suntem gurmanzi de fel si acum vrem sa o carmim spre gourmet, e cam greu, dar cum eu sunt la carma cratitei, ma straduiesc.Am vazut acum in poza pusa aici si singura cu mine din aceste zile ca mi se remarca burta prin haine, nu stiu cum as suporta un regim/cura, Domne feri de mai rau! Report
April 24, 201214 yr comment_145322 pe pat si trebuie sa misti din sale, in timp ce ea striga di-di-di Report
April 24, 201214 yr comment_145323 Gata, pauza de han a luat sfarsit, ne vedem diseara dupa ce fac turul gradinilor sa vad ce mai e nou in floare! Report
April 24, 201214 yr comment_145324 pe pat si trebuie sa misti din sale, in timp ce ea striga di-di-di Cum ziceam.... daca-i musai.... cu placere! Mai ales daca drept multamire capat un ras sanatos ca asta din poza...... Report