Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

La Multi ani, Maya :toothy9; :bounce: :) B) si toti frumosi ,voiosi si plini de fericire.Dragoste nu-ti urez,c-am inteles ca si-asa o ai din plin din partea celor dragi dar si a pisicului.No' bine,sa-ti urez dara sa fie vesnica :floare:

Si la multi ani si lui Mister Mutti!La barbati nu ma prea pricep ce sa doresc,asa ca-i doresc sanatate,ca restul se fac.

Merci de urari , fetelor!

O sa fie o zi grea , ca terorista s-a trezit deja , a dormit o ora si ceva si gata ( in Weekend doarme aproape 3 ore !!!! ) asa ca peste vreo 2 ore o sa fie super-obosita si maraita......asta e!

Ma duc sa o iau jos ca numai prostii face , o aud cum da cu patul ( se propteste cu picioarele in perete si inpinge patul ).

Dimineatza l-o pupat pe tat'su si desi repetaseram amandoua cu e cu La Multzi Ani , a scos doar un sunet nedefinit .....tati s-a bucurat oricum :toothy9;

Anamaria , sa-ti traiasca jumatatea.

Gela, vin si eu sa ma aciuiesc in gradina ta frumoasa, colorata si plina de miesme minunate.

dar eu tanjesc si dupa alte bunaciuni ale apei, nu doar dupa zmeura...pe care i-o las zoazei :).

Eu am avut disdemorgen concert, am dus o tava maaare cu caramel shortbread, si am bucurat pe colegi ;)

acasa le-am facut o praji cu cioco, reteta familiala, si o salata de portocale cu mirodenii ( safran si scortisoara doar de data asta) preferata fiimei ;)

va-mpupez si va doresc o duminica placuta.

Buna dimineatza ,fete cucuiete!

Va salut din fuga , merg la treaba , azi e ziua sotzului si mai am una-alta de pregatit + ce trebuie sa-l ajut putzin in gradina ( a inceput ieri sa monteze o casutza de gradina si n-a terminat).

Si 2 prajituri pt servici vreau sa-i fac: una cu cioco si Ganache ( amestecul e in frigi) cealata cu un fel de lapte batut ( Buttermilchkuchen)

V-am pupat , pe mai tarziu !

Sa traiasca Herr Mutti! Alles Gute zum Geburtstag!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Buna seara,am trecut si eu pe la han sa va spun ce prostioara am facut.Pt weekend-ul asta a trebuit sa fac doua torturi:primul meu tort pt un botez si altul pentru ziua baiatului meu,asa ca joi m-am apucat de decoruri.Vroiam sa fac un bb asa cum am tot vazut pe la torturi si aveam un decor din plastic tare dragut asa ca m-am gandit sa il tai pe jumatate si apoi sa il umplu cu pdz si sa iasa bebele.Fiindca eram asa de entuziasmata am luat figurina de plastic in mana stanga(o tineam in palma) si cu un cutter m-am chinuit sa o tai.Atat de tare m-am straduit incat in loc de figurina mi-am taiat palma si m-am ales cu un decor in palma(a trebuit sa ma coase).Pana la urma a fost taiata si figurina si am facut si torturile,cam greu dar asta a fost invatatura de minte.

Buna seara,am trecut si eu pe la han sa va spun ce prostioara am facut.Pt weekend-ul asta a trebuit sa fac doua torturi:primul meu tort pt un botez si altul pentru ziua baiatului meu,asa ca joi m-am apucat de decoruri.Vroiam sa fac un bb asa cum am tot vazut pe la torturi si aveam un decor din plastic tare dragut asa ca m-am gandit sa il tai pe jumatate si apoi sa il umplu cu pdz si sa iasa bebele.Fiindca eram asa de entuziasmata am luat figurina de plastic in mana stanga(o tineam in palma) si cu un cutter m-am chinuit sa o tai.Atat de tare m-am straduit incat in loc de figurina mi-am taiat palma si m-am ales cu un decor in palma(a trebuit sa ma coase).Pana la urma a fost taiata si figurina si am facut si torturile,cam greu dar asta a fost invatatura de minte.

Vai,vai, :)

Trebuie sa ai grija pe viitor, ca sunt tare pacatoase taieturile astea.Am patiti si eu cu ani in urma si stiu ce rau e.

Bine ca pana la urma ai reusit sa termini torturile

;) ;)

Ella, cutter-ul este o unealta diabolica. nu-l mai folosi, ca e foarte periculos. fratele meu, cand

a fost la mine, tot asa a *mesterit* cu un cutter si si-a taiat coapsa.

Seara buna la toata lumea.

Olalalaaaaa, electiile franceze ...moama , discutii la TV franceza, parca am fi la sedintele de sindicat

La multi ani pe maine Maya draga:)

Merci, Stelluta! ;)

Va salut din fuga , merg la treaba , azi e ziua sotzului

Deci avem deodata? La multi ani!

La Multi ani, Maya :floare: :floare: :floare: :appl: si toti frumosi ,voiosi si plini de fericire.Dragoste nu-ti urez,c-am inteles ca si-asa o ai din plin din partea celor dragi dar si a pisicului.No' bine,sa-ti urez dara sa fie vesnica :floare:

Ellani, merci draguta! :D

Ella, tare pacatos e cutter-ul! Numai bine si multa atentie cînd lucrezi cu ustensile taioase :)

Buna dimineata la toata lumea

Astazi cu voiosie merg la orl(chestiune polipi doar) si apoi trebuie sa gasesc o clinica privata care sa ma adoarma cind imi introduce tubul endoscopic pina in stomac

Timpul ma preseaza sunt atitea de facut si aici alergatura e maxima!

ouff vreau sa dorm la endoscopie altfel nu o fac si basta!

pup hangitele!

Buna dimineata, La multi ani celor ce il au patron pe Sf Gheorghe, La multi ani lili, Geomy si Yandira.

La mine se anunta o zi mohorata, sper totusi sa apara si oleac de soare.

Va doresc tuturor, sarbatoriti au ba, o zi minunata si o noua saptamana cat mai placuta.

post-16-13351598172856_thumb.jpg

post-16-13351598299265_thumb.jpg

post-16-13351598439718_thumb.jpg

Carmen, ca sa nu mai editez, eu am facut si gastroscopie si coloscopie, doar cu un dormicom, nu am dormit , si a fost ok...

le-am facut una dupa alta :). cel mai penibil mi s-a parut sa beau lichidul acela infam.

Sa stiti ca v-am trecut pe toate pe pomelnicul de ajutor si sanatate cu familiie voastre ca altfel nu stiam cum sa scriu acolo ca sa fie bine, unde am stiut numele corect si am zis la final si la general"pe toti prietenii mei cu familiile lor" nu stiu daca o fi bine, eu am facut cum am crezut de cuviinta.

Gelutza, superb gestul tau. In afara de bogdaproste, nu stiu ce altceva sa zi, am ramas fara cuvinte! :)

ieri a fost ziua fiicei mele pe care a rapit-o prietenul si a dus-o intr-un loc frumos...stau si dau cu banul sa vad daca mi-o mai aduce inapoi!

La multi ani fetei! Ai recuperat-o, pana la urma? :)

Fetelor sa stiti ca va duc dorul... intru si eu cand pot. Va pupacesc!

Si mie mi-e dor de tine! :)

Neata!

Si eu m-am trezit disdemorgen vorba Stellinei noastre, am umplut un blat de tort, l-am dat la frigider.

Acum fac muffinsii cu morcov ai Corinei, dar se vede ca sunt adormita ca deja ceva am gresit. Dar nu-i bai, vor iesi oricum bine :(

Si, cum au iesit? In afara de minunati?

surpriza!!!! Cerrulina cu bezea!

E superba!

Da si mieeeeeeee!!!!!!!! :)

Doamne ce peisaje virgine am in jur, Raiul e langa noi.

Chiar ca-i Raiul pe-acolo!!!! :( Saru' mana pentru poze! :D

Eu am un george in batatura si o Georgeta...

La multi ani sarbatoritilor! :D

Stella am liliac cat cuprinde de toate culorile, dar pozele is in fuga fiindca plecam cu bagajul la apa si am furat cateva cadre, nici nu am cum sa ma sucesc sa iau cadre mai frumoase din cauza de gard, liliacul e bagat in radacina gardului fiindca tine umbra si e destul de naltutz, copacel....si lalele inrourate va ofer si campul de margaritare ca sa fiu eu prima care va ofera flori azi, ce bine-mi pare!

Superbe poze, iar floricelele.. parca le simt mirosul! Mai ales la lacramioare si liliac! :D

Buna dimineatza ,fete cucuiete!

Va salut din fuga , merg la treaba , azi e ziua sotzului si mai am una-alta de pregatit

La multi ani sotului! :( I-a cantat Elena La multi ani!

Ups.... multa sanatate si multa grija pe viitor. Eu am reusit sa-mi infig cutitul intr-o bucata de palma.... Da' mi-a trecut (destul de) repede. Oricum, semnul a ramas.

Buna dimineata la toata lumea

Astazi cu voiosie merg la orl(chestiune polipi doar) si apoi trebuie sa gasesc o clinica privata care sa ma adoarma cind imi introduce tubul endoscopic pina in stomac

Timpul ma preseaza sunt atitea de facut si aici alergatura e maxima!

ouff vreau sa dorm la endoscopie altfel nu o fac si basta!

pup hangitele!

De gastroscopie cu anestezie generala n-am auzit.... Eu am facut cu anestezie partiala. Dar daca zici tu ca exista...... bafta multa si sa iasa analiza bine!

Buna dimineata!!!!

LA MULTI ANI!!!! si de la mine tuturor celor care poarta numele Sf..Gheorghe "Purtatorul de biruinti".

Si doamnele si domnii sunt serviti!

post-88-13351615500165_thumb.jpg

post-88-1335161555065_thumb.jpg

post-88-13351615646085_thumb.jpg

post-88-1335161572406_thumb.jpg

Buna dimineata!

N-am mai intrat zilele trecute pe aici, ca n-am apucat. Vineri seara am picat in pat la 8 jumate si-am facut ochisori dupa 13 ore..... Sambata dimineata, la 9 jumate! Ori am dormit, ori am dormit!

Am facut curat prin casa, inca mai am. Macar rufele am reusit sa le spal. Pe toate. Nu mai stiu cate ture am bagat la masina, da' a fost ceva de genul: fara numar, fara numar! :)

Am reusit sa fac si ceva cumparaturi, am iesit un pic din casa, am mers prin parc la diverse intalneli.... Azi sper sa plec repede de la servici (pe la 4 am prima masina, sper sa fiu in ea) si sa mai fac ceva cumparaturi, apoi sa termin (oare?????? :)) curatenia.

Stella si Giorgiana, saru' mana pentru tratatiuni! La multi ani inca o data sarbatoritilor! :(

O zi usurica si-o saptamana frumoasa va doresc! :)

Ella, cutter-ul este o unealta diabolica. nu-l mai folosi, ca e foarte periculos. fratele meu, cand

a fost la mine, tot asa a *mesterit* cu un cutter si si-a taiat coapsa.

Seara buna la toata lumea.

cu siguranta nu il mai folosesc,numai daca il vad parca mi se ridica parul in cap

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi, si tuturor celor dragi noua u acest nume.

Si-un maaare LA MULTI ANI Yandirei, de care mi-e dor!

Ella, ai mare grija cu lamele astea perfide!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif sa-ti treaca repede!

post-73-13351700443352_thumb.jpg

Georgiana , LA MULTZI ANI !!!!!!!!!!

Si LA MULTZI ANI si celorlatzi Gheorghi si Georgete :occasion15:

Tata si fratello sunt si ei Gheorghe...