Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hi hi hi! Daa... Fox! si ma mai bantuie ca am vazut pe tv. paprika niste cornuri cu unt (aluatul cu unt si smantana)umplute cu cascaval afumat,deasupra unse tot cu unt moale si presarate cu chimen ,wooaauu!! :)

Da nu le fac :)

cin' te crede? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

si noi avem in grila (nu de mult) tv paprika si e tare fain. cea mai mare placere a mea si a Maiei e sa stam si sa ne uitam impreuna la "ora de cafea" (asta e sambata si duminica. dupa masa de pranz urmeaza cafaua si desertul, pe canapea :) ) . nu-i nici un pericol ca suntem satule https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif asa ca ne putem uita in voie. si ne facem planuri ce si cum vom gati impreuna https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif

Hi hi hi! Daa... Fox! si ma mai bantuie ca am vazut pe tv. paprika niste cornuri cu unt (aluatul cu unt si smantana)umplute cu cascaval afumat,deasupra unse tot cu unt moale si presarate cu chimen ,wooaauu!! :)

cin' te crede? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Ala io, ala io..... :)

Ala io, ala io..... :)

Pe cuvant de honor' ca nu le fac :) ...Acu' :)

:( :)

Daaaaaaaa, eu stau cuminte cu o cafea, si le astept...ca sigur apar rumenite si imbujorate cornurile untoase, si parol ca maroiu le-o vrut sau sotul :)

Daaaaaaaa, eu stau cuminte cu o cafea, si le astept...ca sigur apar rumenite si imbujorate cornurile untoase, si parol ca maroiu le-o vrut sau sotul :)

:) :) Nttzz! Stau cuminte cuminte,imi incalzesc borsul de loboda il dreg cu lapte acru si un fir de ceapa :(

:) :) Nttzz! Stau cuminte cuminte,imi incalzesc borsul de loboda il dreg cu lapte acru si un fir de ceapa :)

Si marmotaaaaaaa....... :) :( :)

:( :) Nttzz! Stau cuminte cuminte,imi incalzesc borsul de loboda il dreg cu lapte acru si un fir de ceapa :)

Si marmotaaaaaaa....... :) ;) :)

Hi hi hi! Nu am absolut nici unul dintre ingredientele ce mi-ar trebui in casa asa ca nici o sansa :)

;)

Hi hi hi! Nu am absolut nici unul dintre ingredientele ce mi-ar trebui in casa asa ca nici o sansa :) :)

Si magazinul de la parter ce pazeste? :(

Tentatia e mare dar,nu! am zis ca stau cuninti'cuninti' vb. lui bub' :)

post-405-13352608668586_thumb.gif

La multi ani, Gio! :)

http://www.aaanything.net/wp-content/gallery/cute-animals/thumbs/thumbs_innocent_cat_with_flower.jpg

pfoooai cat e de frumos blanosul asta mic!!!

Daniella multa sanatate fetitei tale!

multumesc Ella! Puiutii tai ce fac? cel mare merge in colectivitate? palma ta e de acum refacuta?

acu' ma simt ca o sectanta :) cum erau cele de pe strada care te abordau intr-o vreme. dar tot vin si spun, ca poate te ajuta ;)

citeste aici despre metoda montignac, nu e grea deloc dupa ce o intelegi, nu faci foame si ai voie si ciocolata (de un anumit tip)

:( :) :) Cand a zis de ciocolata si eu am fost tentata sa-i raspund... bine ca ai facut-o tu. Rau am mai ajuns... :) :) ;)

branza , fara numar , fara numar Gianinoooo...

... Atunci imi aduc "portia" mea!

post-46-13352546471435_thumb.jpeg

post-46-13352546725685_thumb.jpg

post-46-13352546826067_thumb.jpg

"Portia ta" e raiul meu... nu exista masa fara branza. Daca ma intorc la suta e doar vina ei! Am zis!

Oare daca se decreteaza branzeturile ilegale am si eu vreo sansa sa ma 'curat' de microb/dependenta? :)

:) :) :) Cand a zis de ciocolata si eu am fost tentata sa-i raspund... bine ca ai facut-o tu. Rau am mai ajuns... :) :) :)

Oare daca se decreteaza branzeturile ilegale am si eu vreo sansa sa ma 'curat' de microb/dependenta? :)

sa stii ca nu am raspuns din prima :D am stat in cumpana, tocmai pentru motivele enumerate. dar pana la urma am zis: fie ce-o fi.

ma bazez pe faptul ca totusi pe aici ma mai stie lumea, si nu ma crede "habotnica". sper :D

daca s-ar scoate branza in afara legii cred ca eu am toate sansele sa devin "delicvent recidivist" :P

daca s-ar scoate branza in afara legii cred ca eu am toate sansele sa devin "delicvent recidivist" :)

Nu-i bai, ne luam de manuta si mergem fericite in puscarie.

Pina una alta nici macar med pt nebulizator nu l am gasit.... :)

======================================

Mai putin mi a placut de casa de asigurari de sanatate care dupa ce a primit banii( joi)...vineri si simbata eram asigurata,luni BA!

Deci scoate 175 ronisori(fara chitanta...) pt orl(consult si endoscopie)

Azi ma duc sa urlu putin la escrocii de la casa de sanatate Bucuresti ca sa reglementeze situatia :) ca de nu i sa i vedeti le stiri

Vreau si eu sejoururi ZEN in Romania!

ce ti-a dat pentru nebulizator de nu ai gasit? E ceva ce se da pentru polipi?

vreau si eu o zi ZEN macar in Romania ... dar e greu ...

Ce trebuie sa dea casa de asigurari ca sa ai consultatia la ORL gratuita? ai medic de familie? Daca da, ala iti da trimiterea la ORL si asa ai consultatia gratuita. Altfel, nu stiu cum functioneaza cu casa de asigurari, nu am fost niciodata. Pe acolo imi mai lipsea sa umblu, si pe la 3 doctori pentru o consultatie, e un sistem sanitar falimentar. Nu esti asigurata la tine?

Buna dimineata!

Beuta, multa sanatate si sper sa scapi repede de pastilute. Daniella, da' voi n-ati luat antibioticu' in urma rezultatelor antibiogramei????

nu, pentru ca nu au localizat bacteria: la exudat nimic, la antigen nimic, urocultura nimic (sumar urina nu am facut, ca nu au reusit colectarea nici la policlinica, 3 zile la rand am incercat), la radiografie plamani nimic. Avand in vedere ca in scurt timp am luat si eu de la ea, le-am zis ca stiu ce e: senzatie de sticla pisata pe trahee si tuse, la mine doar putin a curs nasul si totul a trecut cu tinctura de propolis. Mai am putina tuse dar trece si aia. Deci nu a fost la ce antibiograma, dar rezultatele de la hemoleucogramei si proteinei C reactive au indicat clar prezenta unei bacterii. Asa ca au dat la ghici zinnat, care e un antibiotic cu spectru larg, insa avand in vedere ca dupa 5 zile de intravenoase la 12h ea tot mai face cate un puse de febra de

37.4 /zi, sambata inca mi-a facut 39,1, dupa 4 doze, e clar ca nu a mers prea bine pe bacterie. Eu cred ca mai degraba cu siropurile luate de capul meu si cu aerosolii am pus-o pe picioare, decat cu antibioticele lor.

Azi dimi i-au luat sange iar prin branulica. Asteptam rezultatul dupa 14. Daca a fugit bacteria scapam de branula, daca nu, ne mai da 3 zile inca 1 antibiotic in afara de zinnat. :)

si noi avem in grila (nu de mult) tv paprika si e tare fain. cea mai mare placere a mea si a Maiei e sa stam si sa ne uitam impreuna la "ora de cafea" (asta e sambata si duminica. dupa masa de pranz urmeaza cafaua si desertul, pe canapea :P ) . nu-i nici un pericol ca suntem satule asa ca ne putem uita in voie. si ne facem planuri ce si cum vom gati impreuna

Maia-Boni :) ce frumos!

ce e tv paprika asta? numai culinar? asa ma uitam eu la Alice, prindeam acu vreo 10 ani, dar se duse ... era absolut super relaxant, toata ziua bucatarea numai arta si delicii... :) Asa de rau mi-a parut cand l-au scos din grila.

cand ai incredere in ceva anume e normal sa sustii cu tarie acel lucru (monti), nu-i ca sectanta. Eu te inteleg, ca si eu sustin cu patos/argumente cand cred intr-o idee.

Geany--Bub :) Asteptam cornurile pufoase cu sunca afumata :)

"Portia ta" e raiul meu... nu exista masa fara branza. Daca ma intorc la suta e doar vina ei! Am zis!

deci te mentii cu branza la fiecare masa? sau slabesti? sau te ingrasi?

pana la urma perioada ta de slabeala maxima cu ce ai tinut, ca parca ai mentionat de gratar + salata. Doar atat ai consumat?

eu vad ca nu pot slabi de cand am introdus branza, ori o fi o intoleranta, ori nu stiu ... :)

nu, pentru ca nu au localizat bacteria: la exudat nimic, la antigen nimic, urocultura nimic (sumar urina nu am facut, ca nu au reusit colectarea nici la policlinica, 3 zile la rand am incercat), la radiografie plamani nimic.

Azi dimi i-au luat sange iar prin branulica. Asteptam rezultatul dupa 14. Daca a fugit bacteria scapam de branula, daca nu ne mai da 3 zile inca 1 antibiotic in afara de zinnat. :)

Nasol asa, cu antibioticu' dat dupa urechea stanga a nu-s-carui individ. Sper sa va puneti repede pe picioare!

si noi avem in grila (nu de mult) tv paprika si e tare fain. cea mai mare placere a mea si a Maiei e sa stam si sa ne uitam impreuna la "ora de cafea" (asta e sambata si duminica. dupa masa de pranz urmeaza cafaua si desertul, pe canapea :) ) . nu-i nici un pericol ca suntem satule asa ca ne putem uita in voie. si ne facem planuri ce si cum vom gati impreuna

Maia-Boni :) ce frumos!

ce e tv paprika asta? numai culinar? asa ma uitam eu la Alice, prindeam acu vreo 10 ani, dar se duse ... era absolut super relaxant, toata ziua bucatarea numai arta si delicii... :) Asa de rau mi-a parut cand l-au scos din grila.

E un canal cu emisiuni despre mancaruri pregatite live (si nu numai) ce se prinde de scurt timp in grila alora de la RCS&RDS. Nu stiu de cand se vede in alte retele, dar canalul exista de ceva timp, am auzit de el de acu' vreun an-doi.

[i]Cred ca facem lista de asteptare.... :)[/i]

Dany, eu am mancat branza si pe perioada in care am slabit, dar am redus cantitatea. In schimb, acum, nu prea tin cont de cantitati. Daca-mi place si am chef pap, daca nu, nu.

Ce-mi place de mine, ca variez. Dimineata 'mucegaiuri', la pranz Asiago, seara tomini... nu ma repet, Doamne fereste. Asa ca pot spune, cu mana pe inima si sub juramant, ca nu consum mai mult de 200g de branza... de fiecare fel de branza.

Asta sa fie baiu, la mine. Dar la tine, sa stii, ca sigur branzeturile te ajuta la stagnat. Reduce cantitatea pt inceput si vezi daca merge asa.

Eu mancam carne si salata (varii) +/- branza la pranz, seara gateam ceva mancarica +/- branza, iar dimineata iaurt cu tarate de ovaz sau ceai cu Wasa 24% fibre cu dulceata facuta de mine. Asta a fost pentru o buna perioada de timp. Daca mancam branza la pranz nu mai mancam seara.

Si la sfarsit de saptamana dulce.

A si un fruct, maxim doua in jur de ora 10.

Dani erau umplute cu cascaval afumat deaici si nebunia branzurilor' :)

Da' nu le fac,de azi tre' sa ma prezint iar la Dex' :) mi-am facut un bors bun de loboda cu ceapa verde leustean marar patrunjel asa ca la amiaza sunt ok. pt. cateva zile iar seara salate diverse cand cu carnita cand cu branza slaba de vaci ,mai vad eu .

Pup Bea :) :)

Hmm! :) Pai cum asi mai face eu asa pizza fara branza?!Nu sa' poate.. :) Doamne feri' de unde va mai vin asa idei malefice?! :)

:) :)

Sorina, 200 g branza x 3 mese ai tu in prezent!???? Ai un metabolism foarte bun. Eu mananc monti 100% acum si degeaba, de vineri de cand am bagat branza variez sus-jos, dar nu mai scad. Am redus-o, am izolat-o de acrne, tot degeaba.

Tarate de ovaz normale? :) No, pai tu ai mancat bine, nu a fost restgrictiv. Si dulce ??? ! La F1 zic ca nu-i voie :)

Eu tot zic ca ai un metabolism prietenos. :) Bravo tie! Acum stagnezi de 1 an? sau ai mai slabit?

Vai fetelor mi-ati facut o pofta cu bunatatile ce ati postat voi pe aici de "imi ploua in gura" de parca nu ar fi destul ca ploua afara.Of si nu pot gusta nimic ca de ieri am inceput sa tin si eu o cura ca m-am cam rotunjit prea mult,dar sa vad daca reusesc sa ma abtin de la mancare si mai ales dulciuri si mai ales ciocolata-slabiciunea mea.

acu' ma simt ca o sectanta :) cum erau cele de pe strada care te abordau intr-o vreme. dar tot vin si spun, ca poate te ajuta :)

citeste aici despre metoda montignac, nu e grea deloc dupa ce o intelegi, nu faci foame si ai voie si ciocolata (de un anumit tip) :)

Multumesc Boni,inca nu am citit sa vad despre ce e vorba pentru ca acum nu am timp,am intrat in fuga sa vad ce e pe aici si fug sa ma apuc de treaba pana dorm puisorii.Posibil sa citesc la noapte,ca si in noaptea trecuta pe la 3 eu bantuiam forumul cu o durere de masea care cred ca nu mai are chef sa stea unde-i e locul,daca nu ma lasa durerea maine o scot.

Dani erau umplute cu cascaval afumat deaici si nebunia branzurilor' :)

Da' nu le fac,de azi tre' sa ma prezint iar la Dex' :) mi-am facut un bors bun de loboda cu ceapa verde leustean marar patrunjel asa ca la amiaza sunt ok. pt. cateva zile iar seara salate diverse cand cu carnita cand cu branza slaba de vaci ,mai vad eu .

Pup Bea :) :)

retinusem si ceva de sunca afumata, se vede treaba ca era mintea plecata cu sorcova ...

pai nu faci pentru ai casei? sau poti proceda ca seful, gusti 1 bucatica si ... nu inghiti... :)

vai ce somn imi e! azi noapte nu stiu daca am dormit 4 ore! si de 3 luni tot asa ... sunt franta, imi vine sa ma culc cu capul pe birou!

Daniella multa sanatate fetitei tale!

multumesc Ella! Puiutii tai ce fac? cel mare merge in colectivitate? palma ta e de acum refacuta?

Daniella puiutii mei sunt bine multumesc lui Dumnezeu,dar cam agitati astazi ca ploua si nu putem iesi afara asa ca intorc casa cu susul in jos.Vladut abia la toamna merge la gradi ca numai sambata a implinit 3 ani iar palma mea e mult mai bine,mai ma doare foarte putin si joi o sa imi scoata atele.

vai ce somn imi e! azi noapte nu stiu daca am dormit 4 ore! si de 3 luni tot asa ... sunt franta, imi vine sa ma culc cu capul pe birou!

Si cin' nu te lasa? Incuie usa, trage jaluzelele, azvarle telefonu', inchide calcularetu' si treci la nani vreo 2-3 ceasuri!

Da' ce faci mataluta noptile? De ce nu le dormi? :)