Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Ma bucr ca va place fetelor, asa o priveliste minunata era...O sa va innebunesc cu poze de rasarit si apus de soare cand ma voi muta, o sa stau cu aparatul legat de maini :thumleft: .

Superb Anutza! :thumleft:

Buna dimineata,

No, am mancat si parjoale ,am mancat si tort si gratare ,am baut si cafea ,deci pot sa ma apuc de treaba ca am burta plina.

Geany, am ras cu o pofta si imi vine sa il mananc pe Bubulet frumos si ochios :thumleft:

La noi e urat si ma nerveaza vremea asta ca mi-e somn si n-am chef de nimic

Pfai , as fura toate lalelele alea , ce frumoase sunt

Hi hi! Si pe mine ma amuza uneori de numa' :thumleft:

La noi cam soare cu nori bate un vant ,nu se stie...

Imi aduc aminte si de al meu cand era mic si vorbea cum se pricepea si el mai bine si pocea cuvintele

La inghetata ii zicea catata( n-am caciulita pentru a)

la biscuiti le zicea cubiti

la masini le zicea pasini( in loc de m el zicea p)

la pietre le zicea bolotlefioi :notworthy:

la picior ii zicea pocioiu

il intrebam cum il cheama si nu putea sa zica Cristian si zicea Catian

doamne ce imi placea cum vorbea .Si acum mai vorbim uneori asa cum vorbea cand era mic :hungry:

Lili , imi aduci aminte acum de o faza cu Izabela , cand doar incepuse sa vorbeasca , pocea tot . Scandal mare intr-o zi "da dala" si plangea ca nu stiam ce sa-i dau . Vroia telecomanda de la tv sa se joace cu ea .

Sunteti totale, ce mai, am ras cu lacrimi tragand cu ochiul pe aici!

La mine ploua cu caldarea si articulatiile mele au luat-o razna, toate ma dor!

Bine ca m-am veselit aici o tara, ca doar d'aia trag la han, ziceti, hangitelor , ca-mi place cum curg povestile...Fug, ca mi-o iau! :notworthy:

Lili , imi aduci aminte acum de o faza cu Izabela , cand doar incepuse sa vorbeasca , pocea tot . Scandal mare intr-o zi "da dala" si plangea ca nu stiam ce sa-i dau . Vroia telecomanda de la tv sa se joace cu ea .

Ha ha! Dapai bub'?! :notworthy: Se batea cu manutele pe genunchi si facea tac-tac,si se invartea si cu manutele prin aer si plangea isteric,ca nu-l intelegeam ce vrea nici eu nici sotul si el tot "tac-tac'' si se batea pe genunchi si se invartea si cu manutele prin aer era nostim rau desi plangea isteric ,ca nu intelegem ce vrea :floare:

Acum ceva timp daduse pe tvr 1 duminica desene cu little ainstains' si gesturile lui si tac-tac imi sunau familiar da' nu stiam de unde cat mi-am mai stors creierii cu sotul pana ne-am dumirit, :hungry: :-*

http://www.youtube.com/watch?v=DIXggNJAYzs

Izuk , :notworthy: si al meu cerea unele chestii de nu le intelegeam si il luam cu altele sa uite

Bub e total :floare:

In materie de desene imi aduc si eu aminte de scuby doo nu stiu cum se scrie,doamne le stia pe de rost si tot se uita si la Masca da el nu putea sa zica bine si zicea sa ii dau drumu la televizor ca incepe

du mesc , doamne ce mai radeam

Imi aduc aminte ,parca ieri s-a intamplat ca era intr-o sambata si era afara si se juca cu alti copii, cred ca avea vreo 3 anisori si vine in casa tot un suflet si imi zice :

mama,mama hai repede afara ca Bobita si Scuter au cozile inodate si sa vii sa le deznozi :hungry: (Bobita si Scuter erau niste maidanezi blanzi si buni si noi aveam grija de ei pana intr-o zi cand au venit si i-au luat hingherii, doamne cat au mai plans dupa ei)

Eu te invidiez ...ca muntele meu e intreg :lol:

:-*

Fac orice numai sa ma indepartez de masa de calcat: mai trag cu ochiul pe aici, mai beau apa, schimb canalele la tv :)

Ce frumos e dupa ploaie, Doamne, toate rad!

Am venit de la munca si nu am chef de nimic, norul asta ma trage la somn devreme.Haideti la un smothie cu kiwi si o portie de tort.

post-1400-13354529708307_thumb.jpg

Sau la o portie de liliac ...e splendid dupa ploaie.

post-1400-13354533057396_thumb.jpg

Splendid e liliacul tau Gelutza, parca-i simt mirosul. Incepe sa infloreasca si la noi, trebuie sa ma duc in weekend la ai mei sa imi aduc un brat!

Daniella te ce nu te duci cu papusica ta si la doctorita VODA de la policlinica NOVA

Este pt copii,tipa e calma iti explica e o dulceata si este f profa

nemaispunind ca au o dotare!!

Buna Carmen,

imi poti spune, te rog, cum se ajunge la aceasta dr.? Programare? e clinica privata?

Merci!

Bia, merci de informare, e linistitor sa aud ca mai exista cazuri rezolvate.

Mutti, in ureche se considera ca are febra, daca temperatura masurata depaseste 37.5 grade C. A noastra are 38,3 intrarectal, adica un 37,3 de la normalitatea ce o stie lumea. Nu se ia temepratura imediat dupa ce copilul intra in casa de afara, dupa ce se zbenguie, sau face efort, caci nu are relevanta.

Azi nu a mai facut febra pana acum :lol: .

Stella, nu mai ajung si la cealalata clinica, suntem pana-n gat de doctori, 2-3 medici de 2 ori pe zi au consultat-o, in doua drumuri zilnice la clinica. A fost foarte cuminte. Daca o intrebi: unde a fost "fluturasul" sau branula, imediat arata manuta si rade. S-a imprietenit cu toti dr si asistentele, la toti radea si le facea pa-pa. Sambata nu mai vroia sa plecam acasa. Daca ne internau, cred ca le demola spitalul :)

Sper maine pe drum sa ne aiba DD in paza, sa nu contacteze nici un virus. Va rog tineti pumnii.

Hazel, 2ut superbe lalele

Bub, cel cantaret :)

Any, superbe pozele. Cum e vremea la voi? Merge de plaja? :-*

Ha ha ! Tare asta :-* pustii astia sunt tare dulci,uneori periculos de dulci,te face sa-ti doresti sa fi fost predati din maternitate insotiti de instructiuni de folosire :lol:

crezi sau nu, mie asa mi-au predat-o pe picea! cred ca aveam o mutra nestiutoare! hahaah! asa dadeau toturor tiparit instructiuni de ingrijire si ce faci in variate situatii...

Splendid e liliacul tau Gelutza, parca-i simt mirosul. Incepe sa infloreasca si la noi, trebuie sa ma duc in weekend la ai mei sa imi aduc un brat!

Mi-am mai pus si eu o tura prin vaze, ca incepe sa se treaca la mine.E intradevar splendid, eu am in trei nuante, am pus la flori din fiecare cate unul.Tleportez cu drag si catre tine un brat virtual, sa te parfumeze pana ajungi la ai tai.

picea zice dai, dai si gesticuleaza cu mainile si indica, ce ar dori ... :lol:

Vreau si eu liliac , dar mai am de asteptat , aici abia-abia au dat cateva frunzulite la liliac

Gata, gata, un brat si la tine...o sa tina pana va inflori al tau :lol:

post-1400-13354557760744_thumb.jpg

splendid liliacul, dar tu Gelutza, tu faci niste praji si torturi care am lasa cu gura plina de apa mereu! mai ales ca sunt cu fructe si cu cioco! vreau si eu!

Sper maine pe drum sa ne aiba DD in paza, sa nu contacteze nici un virus. Va rog tineti pumnii.

Va tin pumnii, sa va intoarceti sanatosi!

Am avut un munte de calcat, mai am jumatate.

Nu ma invidiati, asa-i :-* ?

Eu daaaaaa, urasc sa calc, dar ii place legitimului si de multe ori calca el in timp ce eu bucataresc.

Si peisajele alea sunt de invidiat, dar, na, ma multumesc si eu cu ce mi-a dat in jur DD. :lol:

Am avut un munte de calcat, mai am jumatate.

Nu ma invidiati, asa-i :-* ?

Eu daaaaaa, urasc sa calc, dar ii place legitimului si de multe ori calca el in timp ce eu bucataresc.

Si peisajele alea sunt de invidiat, dar, na, ma multumesc si eu cu ce mi-a dat in jur DD. :lol:

felicitari maxime pentru impartirea responsabilitatilor casnice! Domnu'Gelu jos palaria! bravo doamna Gela pentru educatia facuta! :)