Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Stella si al meu mi-a zis ca ar vrea sa mearga la pescuit ca are liber si luni si marti si ar vrea sa mearga macar luni la peste si marti cica sa ma scoata la o terasa undeva asa ca doi porumbei,acum sa vedem ce si cum ca s-ar putea ca marti sa avem musafiri ,adica fratele meu cu viitoarea cumnatica , acum sa vedem eu sper sa ramana cumnatica mea ,ma rog ,fratele meu e la prima tentativa de casatorie ca desi are 40 de ani el a fost un burlac convins,zicea ca nu se insoara niciodata dar se pare ca i-a trecut. :love7: El zice ca un an o probeaza si apoi se hotaraste :lol:.E de coma nu alta

Eu incep de azi,acum mergem la mama sa facem la ea mici la gratar ca a luat tata ,ca i-a fost pofta,apoi iesim cu totii la o terasa la o bere ducem bub' la utza :love7:

Afara e cald rau mergem cu maneci scurte :lol:

Distractie placuta Geany

Gianino, distractie placuta.

Lili, puteti iesi si in 4 la o terasa, si macar nu te dai peste cap.

cumnatica si fratele ii invitati apoi acasa la o cafea si o prajitura :lol:

Anutza, deja am strans un sac maaaare de papadie , si numai de pe o jumate de strat de flori :D...asa ca e de durata dezburuieneala :love7:

'Mna ziua, pe fuga. Am fost la piata, am venit cu traista plina de verdeturi, niste telemea, dar si cu 2 sticloante de laptic. Salatim zilele astea, daca tot e sezon, roadem ierburi.

Ma duc sa fac o ciorba de salata, apoi vedem noi...

Spor la munci sau plimbare placuta, in functie de caz! :rolleyes:

'Mna ziua si de la mine. Caldura mare monsher, am fost la ai mei si v-am adus floricele. Ies mai pe seara la o inghetata. Sper ca aveti un weekend grozav!

post-114-13356216223385_thumb.jpg

post-114-13356216306753_thumb.jpg

post-114-1335621638914_thumb.jpg

post-114-13356216474006_thumb.jpg

post-114-13356216552374_thumb.jpg

post-114-13356216621692_thumb.jpg

O zi superba,suntem franti .Ne-am hotarat pana la urma sa mancam pe malul garlei :rolleyes:

O portie ,mici si carnaciori.

post-405-13356318401087_thumb.jpg

Ginerele si cu soacra cor in cor' ,cele doua tabere adverse... :love7:

Ni' la ei ce fete au... :)

post-405-13356318452815_thumb.jpg

Bub' flamand.

post-405-13356318511683_thumb.jpg

Lumea se da in barci.

post-405-13356318623653_thumb.jpg

Bub' arunca cu pietroaie in apa.

post-405-13356318688939_thumb.jpg

Je' supravegheaza cu ochi de vultur (plesuv) di' pi' marginea santului asa cum ii sta bine la o duoamna ' :D

post-405-13356318759224_thumb.jpg

Caldura mari' bre' :rolleyes:

post-405-13356318880624_thumb.jpg

Ochisori.

post-405-13356318941426_thumb.jpg

Astea le-a rupt bub' dintr-un gard si mi le-a daruit,da' nu stie el sa rupa cu codita,dar asa de frumos miros a parfumat toata camera :rolleyes:

post-405-13356333720309_thumb.jpg

Geany mortali ochii de bub! Sa va fie de bine iesitul la iarba verde. Frumoase tare si parfumate zarnacadelele!

Geany mortali ochii de bub! Sa va fie de bine iesitul la iarba verde. Frumoase tare si parfumate zarnacadelele!

Hi hi! Sar-na ,acu' e in cada se balace ,si joaca (in cada) ca i-a dat maica-mea 2 zaruri mari unul galben si unul portocaliu si arunca cu ele si indiferent ce cade ,de ex. 2-4 ,striga cat il tine gura:'' EEEeee!!!! Am castigat,v-am rupt ,v-am spart pe toootiiii !!! :rolleyes: ..bicu' l-a invatat :rolleyes:

Stella sa vedem , poate o sa iesim la gratar la Pietrele lui Solomon , asa ne-am propus

Ce flori frumoase, Doamne le-as rupe si le-as pune in vaza . Am luat si eu din piata un buchet de narcise si atat de frumos miros de imi vine sa stau numai langa ele

Pup ochisorii lui Bub :rolleyes:

Fug la aragaz ca mai am treaba

Buna seara!

Ce rasfatz floral, Hazel... :rolleyes:

Geany, rasfatzul vostru cu di tati nici nu stiu cum sa-l mai categorisesc, brava, v-ati facut de cap cum au vrut muschii vostri! :rolleyes:

Eu raportez curatenie prin tot locul, mutat haine groase dintr-o parte-n alta, drumuri dute-vino cu masina, zi trecuta in mod plictisitor, urmeaza varful in urmatoarele doua zile, prea cald, am stat in pantaloni scurti azi!

Zile frumoase va doresc, oriunde le veti petrece in continuare!

'Mna seara! Am aparut si eu pe aici, la spartu' targului.

Am reusit sa fac ciorba de salata, i-a placut jupanului! :rolleyes: Apoi am fost pe la mama, ca a venit incoa' pentru o vreme (scurta) si mi-a adus n-spe borcane si sticloante, care cu dulceturi (soc, trandafiri &Co), care cu siroape (visine), compot de zarzare (yumiii), must, zarzaveluri sau frunze de vita de vie. Daaaaa, stiuuuu.... le-a adus la spartu' targului, ca acusi apar alea de sezon. Da' cum au stat un an in camara, mai pot sta o vreme, in caz ca nu le consumam noi curand..... :)

Cat am stat pe-acolo, ne-a servit si cu niste clatite (:love7:), iar acasa io am ajuns pe la 10 si ceva... jupanu' pe la 12 fara ceva, ca a mai avut niste intalniri in program.

Am facut si ceva prajituri, maine le definitivez si sa vad daca mai fac si altele. Ar cam trebui... ca 2 sunt feluri cam putine. Si cum mi-am obisnuit gasca de nepoti (iar se intruneste fameleonu') cu n-spe feluri, cred ca mai fac maine inca 2. De am timp, poate 3. Sa ma gandesc. Si sa vad si cand fac ochisori dimineata, ca deja e 1 noaptea.

Cred ca trag pe dreapta. Somnic pufos va urez si voua! Si o zi buna celor ce-s prin alte parti ale planetei! :rolleyes:

Neatza la han. Foxulino , da fusesi vrenica rau.

Pupa fameleonul reunit si duminica placuta.

O duminica minunata va doresc tuturor.

eu de maine pe baricade, azi e innourat si recisor...probabil ca continui cu buruienile, ca suuuuuuuuuuuuuuuntttt o groaza

in special papadia, a invadat peste tot.

post-16-13356783222401_thumb.jpg

post-16-13356783312409_thumb.jpg

post-16-13356783511766_thumb.jpg

Sar-na!

Buna dimineata tuturor! Iar o zi cu soare la noi nu-i un nor pe cer ! :rolleyes:

O zi minunata va urez si voua! :rolleyes:

hello, hello!

frumos si la noi, da' ce folos, ca omu-i la munci! a fost si ieri...eee, o fi si vreo parte buna in munca asta!

asa ca si eu am avut si voi avea program administrativ.

spor la munci care aveti, distractie placuta celorlalti, ne mai vedem!

Fox, ce de prajituri! astia ma bombane de numa' ca nu le mai fac nika. le-am luat fructe deshidratate, sa le tina de dulce, eee!

Buna dimineata la tot natul de "culi-artisti" de pe mapamond!

Soare, frumos, voie buna si astept musafirii...dar nici pe departe nu am fost asa harnica precum foxulina gospodina;doar minipizza pana in prezent, nu am chef sa mai arunc nimic asa cum am facut si dupa Florii si dupa Paste si dupa Sf. Gheorghe...grattarul sa-si faca si el treaba si pe urma mai vedem cu ce se completeaza, sa vina oamenii, ii astept din moment in moment...

Las si la han un platou cu pizza si fug sa scot muraturi din beci, cineva stiu ca o sa pape singur un borcan de gogosari umpluti, m-a intrebat la telefon daca mai am, asa ca sa nu uit, sa-i adaug la bagaje.

Zi frumoasa indiferent cu cine si unde v-o petreceti!

post-1400-13356857090084_thumb.jpg

Motzulino, ma bucur sa te vad, spor la munci, pofta mare baietilor la dezhidratate.

eu am facut o tarta simpla cu mere ( aluat frantuzesc deja intins :notworthy: si mere, oleac de zahar si multa scortisoara).

in rest de ieri pilaf cu urzici si pui la cuptor.

salata , ridichi, ceapa verde...si iaca gata masa.

gela draga, gratareala placuta si profita si tu, nu doar musafirii de iesire si hoinareala la iarba verde.

Salutari lui domn Gelu si spor la pescuit in noul sezon.

Stella sa vedem , poate o sa iesim la gratar la Pietrele lui Solomon , asa ne-am propus

Lili, daca mergi fa poze.Multe, multe pentru mine.Au fost Junii?

Ne ducea si pe noi tata la gratar la Pietre.Ce-mi placea drumul ala pe malul paraului pana sus. :notworthy:

Ziua buna .

Ce de flori frumoase :love7:

Pup ochii Bubuletului , faina zi ati avut Geany . Mi-e dor de o iesire la iarba verde , anul asta nu am apucat cand am fost acasa , a plouat .

Eu am trimis pitica afara in parc cu tac-su si au am ramas sa fac putina ordine in jucariile ei . Are o gramada pe care le-a stricat si nu le pot arunca daca ea ma vede . Asa ca am avut liniste sa sortez si sa duc la gunoi tot ce nu mai este bun .

Foxyy , trimite si mie ceva ceva dulce , eu nu am mai facut nimic , ieri am cam umblat brambura . Am luat capsuni bune , asa ca asta e desertul :notworthy: Le-as face o spuma de capsuni , da' mi-e mila de ele , ca-s asa frumoase.

Duminica frumoasa sa aveti !

Buna ziua tuturor!

Intr-o scurta pauza de prajiturit, am intrat sa va salut. Io trisez un pic.... a venit si mama sa-mi dea o mana de ajutor, ca altfel ma prindea noaptea si iar ma macanea jupanu' la melodie ca stau si bucataresc non-stop.... :love7:

Gata, v-am vazut, v-am salutat, va multumesc pentru urari si fug sa pregatesc compozitia de cornulete.

Puslamaluta doarme acum, dar cand se trezeste tre' sa fie fursecurile gata (ctc-u'.... =(() si eu mai trebuie sa termin si de aranjat niste lucruri in camera.... Ziua mea va fi destul de lunga..... :notworthy:

Hello, banuiesc ca intre timp *puslamaua* s-a trezit si a dat iama-n "fursece"

si eu am siestat , ca dimineata tare vrenica fusei si maturai frunze si alte buruieni...si acum sa vad daca

ma duc sa mai smulg niscai buruieni, ca maine trec aistia ce "culeg" sacii cu gunoaie verzi din batatura.

o duminica lina si gratareala placuta celor ce sunt la iarba verde .

Hi hi! :) Azi tot plimbatz' ,parcuri etc.Peste tot parfum de copacei infloriti iarba proaspata ,floricele ,liliac :P

Bub' a mancat, facut baita si a cazut la datorie :)

post-405-13357271072084_thumb.jpg

Sssaatt! Sa nu-l treziti ,tre' sa-l transport in dormitor :P

Lili, daca mergi fa poze.Multe, multe pentru mine.Au fost Junii?

Ne ducea si pe noi tata la gratar la Pietre.Ce-mi placea drumul ala pe malul paraului pana sus. :)

Daca ajungem o sa fac poze.

Junii au fost in prima duminica dupa paste,dar noi anul asta din pacate nu am ajuns

Si noua ne place sa mergem la Pietrele lui Solomon , desi de cele mai multe ori e o aglomeratie de numa numa

post-1233-13357274454805_thumb.png

post-1233-13357274613438_thumb.png