April 30, 201214 yr comment_146360 Hai maaaah, geko is asa de dulcici. Niste brotaci, unde mai pui folositori la casa oamei. Fa-i si tu o pozna. Vai, da-mi pace ma si rog! Sa ma vezi cum o zbughesc in casa de pe balcon si inchid geamuri, tot ! Anul trecut la mare, intr-o seara, am gasit unul mititel in casa pe perete. Am alertat socrii care stau gard in gard (eram singura acasa), au venit rapid si a trebuit sa mutam biblioteca sa-l gasim.Socrumiu vroia sa-l lase viu, soacramea cica nu, ca se intoarce. Le-am zis sa se hotarasca ei intre ei, numa' sa nu-l gasesc eu prin casa ! Poate grilam mîine, adica azi, dar mai tîrziu. La mine e deja 1 Mai Any, mi-s dragi toate animalele, dar de unele am oroare. Broastele, Geko... sopîrle de astea. Brrrrrrrrrrrrrr!Alaltaieri mi-a adus Dan o broscuta, sa mi-o arate. Ca e asa draguta, cica! El nu întelege de ce dau în balanganeala cînd le vad! A aranjat niste pietre afara si a gasit o întreaga familie. Locuiesc lînga zidul exterior al dormitorului nostru, sub pietre - în pamînt. Daca era singura, o ducea în padure, sa-si întemeieze o familie, dar asa, daca e gata întemeiata... ce sa fac? Cu toata panica le-am acceptat Am mai avut una mare si dolofana, ce locuia sub capacul care acoperea rezervorul de apa de ploaie. Ciudat ca de aia nu mi-era asa groaza Iaca si la mine s-a facut 1 mai!Maya, nu-mi zi de broaste ca m-apuca frisoanele. Nici sa ma uit la ele nu pot. Report
May 1, 201214 yr comment_146362 http://www.youtube.com/watch?v=ImAGvJ_iTqg&feature=related Buna dimineata si ''1 mai muncitoresc'' cat mai placut tuturor Eu am sarbatorit pana acum ca ai mei lucra azi si sotul si mama ,asa ca mi-am facut safteaua sa nu raman nisarbatorita' tocma' je' duoamni' feri' O zi minunata tuturor va urez Report
May 1, 201214 yr comment_146365 Buna dimineata si de la mine!Azi e tare frumos si planuri marete avem de iesit la o bere.Mai mult nu, ca maine iar munci!M-a distrat soparlita lul Any.Anusko, asta e? E tare simpatica si mie, la Braila, mi-ar fi taaare utila!Am d'a tzantzariiii!De rest, d-ale casei!Zerda, bun venitla baza!O zi frumoasa va doresc! Report
May 1, 201214 yr comment_146366 Neatza la lume...Anutza, in Puglia e plin de lucertole si gecko , dar iaca am si aici .mie astia nu-mi dau frisoane, la mine doar soarecii si serpii is cataclismici.Un 1 mai frumos la tulemond. o sterg la repetitii. Report
May 1, 201214 yr comment_146367 Neatza, la mine numai serpii imi dau frisoane, tip rastorn masa s-o iau la fuga, urlu ca sirena lui Roaita ca tot e Unu Mai Muncitoresc!!Cu geko de alea coabitez in pace! Report
May 1, 201214 yr comment_146397 Fetele!! salut!!Inainte sa citesc din urma am vrut sa va salut si sa zic ca mi-a fost dor de voi. Ma duc sa citesc... Pupici!! Report
May 1, 201214 yr comment_146403 .Mai vrea cineva un masaj?Wowww, ce Beutza, prima pe lista ca am nevoie... si eu vreau masaj!!Scumpa foc!! Report
May 1, 201214 yr comment_146404 Salut fetele! long time no see eu am o problema cu paianjenii, rau de tot mi se face uitandu-ma la ei. Dau toti painejenii mei pe cateva broscute si soparlici, mai ales daca-s fain colorate se ofera cineva sa facem schimb? Ah, primesc si soareci, chiar si soboloani sau lilieci. mai dau la schimb tot felul de insecte cu multe picioare sau fara picioare, iiih! Report
May 1, 201214 yr comment_146405 P.S Va povestisem de vara mea care in ciuda vointei mamii de a o tine langa ea cu o mana de fier a fugit la aproape 40 de ani cu iubirea ei in Austria si urma sa se casatoreasca,evenimentul a avut loc mi-a trimis foto si am vb. o gramada cu ea ,sunt tare fericita pt. ea ,ea spune ca e extrem de fericita cu sotul ei... Casa de piatra la verisorii tai!! Multa fericire si intelegere!! Report
May 1, 201214 yr comment_146407 Ha ha ce dulce e Beuta! Dii dii! Si sotul il culca mereu pe bub' eu pot sa stau fara nici o grija... asa si sotul meu o culca pe Bebe si tot el adoarme priumul , ha, ha!!Scump Bubuletu!! Pup la el! Report
May 1, 201214 yr comment_146408 Buna dimineata, cu soare si voie buna!O zi minunata va doresc tuturor.Va las oleaca rulada si fug, deja plec tarziu si cu emotii ca-s pe roata de rezerva...atunci cand am facut pana cauciucul mi s-a stricat asa de tare incat nu mai tine, l-am facut si iar sunt pe pana in locul acela.va tuc si fug la hartii! ce bine arata rulada! Report
May 1, 201214 yr comment_146410 Azi aici a fost sarbatoare, asa ca toata lumea la gratare!Noi iar la tara. Socrumiu a facut o minestra cu: bobi, naut, fasole, linte, morcov, dovlecei, la urma a pus ceva paste mititele si orez, foarte gustosAici a fiert afara Soacar-mea afacut miel cu cartofi si ceapa la cuptor Apoi gratar de porc, coaste, cotlet si carnati toscani Pizze (astea sunt numai o parte) Desertul l-am dus eu, tiramisù la care n-am poza si cannoli siciliani facuti de mine :D Arata prea bine! Report
May 1, 201214 yr comment_146413 buna dimineata! Am ajuns si eu la munci si voi incepe lucrul cu drag si cu lalelele lui Hazel in suflet, multumesc de incantarea matinala si bine ca esti bine, Lili!Promit azzi o noua portie de liliac!Va doresc tututror o zi faina, fara furtuni, va pupacesc si pe voi si pe pici si va las tortul nr doi de la Sf. Gheorghe sa-l taiati voi aici cum doriti, e de capsuni!Mai bine ca sunt si fructe pentru cei aflati la cura! debea astep si eu sa mai facu dulciuri Ce bine arata!! Report
May 1, 201214 yr comment_146414 Buna dimi'! Frumos si soare si la noi bub e liber asa ca s-a trezit cu noaptea-n cap normal (6,45 ) Cred ca o pun de plimbari. Va las cafea si fursecuri facute de je' O zi minunata tuturor va urez! ce-mi faci tu mie!! Report
May 1, 201214 yr comment_146415 Buna dimineata!!!! Se anunta o zi frumoasa astazi, pacat ca sunt la munci! Am mirosit liliacul lui Gelutza, tiza mea, cum zice ea, am gustat din tortul cu capsuni, din fursecurile lui Geany si am sorbit o gura de cafelutza, tare bune toate!!!! YAM!YAM! Eu va las o portile de budinca cu spaghete si branzica de tzara! Va pupicesc si o zi buna tuturor! vreu si eu!! mie imi plac la nebunie spaghete/macaroane cu branzica la cuptor sau simple, salivez deja.. Report
May 1, 201214 yr comment_146416 Va las si voua un pic de ceai negru, sa-mi tineti companie:Foxyy multumim de tratatie, ultima oara cand am baut la servici doua cani de ceai negru, m-am apucat de dat cu aspiratorul prin birou, ca aveam prea multa energie Buna treaba! Si, te-au platit suplimentar? Sau ai facut munca patriotica?Io ieri am baut 2 cani jumate.... da; n-am dat cu aspiratorul acasa. Numa' am facut gratar de curcan si-o salatoaie dintr-o salata verde, 2 rosii, 2 avocado, ceva fire de ceapa verde, vreo 2 de usturoi verde s-un ardei gras rosu. Bun-bun!!!!! Ne-am indopat ca purcelusii dupa aia... ustuoi verde!!! debea astept sa pap si eu cand ma duc in Ro cu cas proaspat..yummy! Report
May 1, 201214 yr comment_146418 Salut tuturor, la noi e o zi superba, Cristi a iesit cu fetele, eu am aranjat dulapurile, acum fac o pauza si cum m-am uitat la pozele din vacanta, v-am adus si voua cateva:- fetele fericite sa se vada la Disney - "pranzul" la turnul Eiffel - ne odihnim un pic, ca ne dor picioarele - la Sacre-Coeur (mi-a placut tare mult) - panorama din Pantheon - putin infrigurati, cu Domul invalizilor in spate - asta tare m-a impresionat - si intr-o nota mai vesela, eu cu "eleganta mea" geanta si cu Luis Vuiton in spate (nici nu stiu bine cum se scrie) V-am bombardat cu poze, dar mi-a placut tare mult excursia noastra si am vrut sa o impartasesc cu voi. Report
May 1, 201214 yr comment_146430 O zi superba,suntem franti .Ne-am hotarat pana la urma sa mancam pe malul garlei O portie ,mici si carnaciori. Ginerele si cu soacra cor in cor' ,cele doua tabere adverse... Ni' la ei ce fete au... Bub' flamand. Lumea se da in barci. Bub' arunca cu pietroaie in apa. Je' supravegheaza cu ochi de vultur (plesuv) di' pi' marginea santului asa cum ii sta bine la o duoamna ' Caldura mari' bre' Ochisori. Foarte frumos!! O zi in familie, cu mancare, cu beutura si cu zambetul cald al lui Bubulet. Ai o mama foarte frumoasa! Multumesc de poze! M-au bucurat mult Report
May 1, 201214 yr comment_146432 Salut tuturor, la noi e o zi superba, Cristi a iesit cu fetele, eu am aranjat dulapurile, acum fac o pauza si cum m-am uitat la pozele din vacanta, v-am adus si voua cateva:- fetele fericite sa se vada la Disney ... V-am bombardat cu poze, dar mi-a placut tare mult excursia noastra si am vrut sa o impartasesc cu voi.Minunate poze Report
May 1, 201214 yr comment_146434 'Mna seara! Am aparut si eu pe aici, la spartu' targului.Am reusit sa fac ciorba de salata, i-a placut jupanului! Apoi am fost pe la mama, ca a venit incoa' pentru o vreme (scurta) si mi-a adus n-spe borcane si sticloante, care cu dulceturi (soc, trandafiri &Co), care cu siroape (visine), compot de zarzare (yumiii), must, zarzaveluri sau frunze de vita de vie. Daaaaa, stiuuuu.... le-a adus la spartu' targului, ca acusi apar alea de sezon. Da' cum au stat un an in camara, mai pot sta o vreme, in caz ca nu le consumam noi curand..... Cat am stat pe-acolo, ne-a servit si cu niste clatite (), iar acasa io am ajuns pe la 10 si ceva... jupanu' pe la 12 fara ceva, ca a mai avut niste intalniri in program.Am facut si ceva prajituri, maine le definitivez si sa vad daca mai fac si altele. Ar cam trebui... ca 2 sunt feluri cam putine. Si cum mi-am obisnuit gasca de nepoti (iar se intruneste fameleonu') cu n-spe feluri, cred ca mai fac maine inca 2. De am timp, poate 3. Sa ma gandesc. Si sa vad si cand fac ochisori dimineata, ca deja e 1 noaptea.Cred ca trag pe dreapta. Somnic pufos va urez si voua! Si o zi buna celor ce-s prin alte parti ale planetei! Clatite!! Vreau si eu! Am multe feluri de dulceturi si gemuri in frigider si trebuie sa le marit prin retete de dulciuri...clatite, rulade...mai stii ceva retete?Bafta la pregateala! Report
May 1, 201214 yr comment_146435 Buna la han2ut frumoase poze dar si mai frumoase doamna si domnisoarele din poze.Sa va traiasca domnisoarele si sa va bucure viata.Tu parca esti sora lor Azi am ptrecut 1 Mai la gratar .A fost o zi superba , cald , fara pic de vant si ne-am simtit foarte bine , am facut mai multe poze dar din pacate unele nu mi-au iesit bine , nu stiu de ce, cred ca telefonul meu are o problema ca am mai patit sa nu imi iasa pozele bine Apropo de lighione ,ieri cand veneam de la servici am vazut un sarpe pe trotuar, dar pana mi-am gasit eu telefonul in geanta s-a ascuns sub o masina , era un sarpe de apa cica ,mi-a zis un domn ca eu habar n-aveam de fel de sarpe era . Mie imie foarte frica de serpi , Report
May 1, 201214 yr comment_146436 Motzulino, ma bucur sa te vad, spor la munci, pofta mare baietilor la dezhidratate.eu am facut o tarta simpla cu mere ( aluat frantuzesc deja intins si mere, oleac de zahar si multa scortisoara).in rest de ieri pilaf cu urzici si pui la cuptor.salata , ridichi, ceapa verde...si iaca gata masa.gela draga, gratareala placuta si profita si tu, nu doar musafirii de iesire si hoinareala la iarba verde.Salutari lui domn Gelu si spor la pescuit in noul sezon. asa da masa rapida! cu de toate! Report
May 1, 201214 yr comment_146437 Hi hi! Azi tot plimbatz' ,parcuri etc.Peste tot parfum de copacei infloriti iarba proaspata ,floricele ,liliac Bub' a mancat, facut baita si a cazut la datorie Sssaatt! Sa nu-l treziti ,tre' sa-l transport in dormitor scump mic si obosit! Report