May 4, 201214 yr comment_146951 'neata si de la mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.giffetelor, care sunteti necajite, toate trec si iese iar soarele https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif pupaturi la toata gasca. va doresc o zi frumoasa Report
May 4, 201214 yr comment_146953 Buna dimineata!!! Foxyy, am schimbat si eu de multe ori biroul in atatia ani de munca (25 batuti pe muchie), este un pic greu cu acomodarea, dar dupa aceea, totul in regula. Noi sa fim sanatosi, doar omul sfinteste locul! Bristena, imi pare bine sa te mai vad pe la Han! Geany, facusi cartofii, le pusesi mararul, ca vin la masa!!! Am ciugulit cate ceva din ce a lasat Bristena si Foxyy si ma duc la munca, nu la intins mana! Report
May 4, 201214 yr comment_146959 Neata la han! La noi cald, soare si frumos, deocamdata, ca pe dupa-masa au anuntat ceva ploi.Carmen, sanatate multa!Bris, ma bucur si eu ca mai dai cate un semn, cum mai merg lucrurile la tine?Foxy, tin pumnii sa fie bine dincolo si sa te acomodezi repede! E mai departe de casa ta noul sediu?Noi plecam dupa-masa la Sovata (nu tare am chef drept sa va spun, dar daca-i musai...cu placere), sper sa fie vreme frumoasa macar.Sa aveti un week-end super! Report
May 4, 201214 yr comment_146960 Hello si de la moa, e in fine soare, sa speram ca tine macar cateva zile, dar cica au zis ca deja de maine iar se strica merci la doamne de tratariseli. LMA Daniella si Diana.Carmen, toate trec in viata , Foxulino, nu pune la suflet, asa e societatea actuala, in vesnica miscare...e bine, nu e bine...om vedea mai hacana: deocamdata e in trend, si e peste tot asa.eu va las de baut in cinstea sarbatoritelor de azi Report
May 4, 201214 yr comment_146961 Foxy, tin pumnii sa fie bine dincolo si sa te acomodezi repede! E mai departe de casa ta noul sediu?E mai aproape de casa, insa n-am autobuz direct, trebuie sa schimb. Si se pare ca tre' sa incep mai tarliu (pe la 9)..... si cum jupanu' face ochisori la 6 jumate, o sa trebuiasca sa ma trezesc si io devreme. Plus ca io m-am cam obisnuit ca la 4 sa rup usa..... oi vedea ce program pot sa adopt. Report
May 4, 201214 yr comment_146962 Noi plecam dupa-masa la Sovata (nu tare am chef drept sa va spun, dar daca-i musai...cu placere), sper sa fie vreme frumoasa macar.Sa aveti un week-end super! Apropos de Sovata: "„Sovata, unde face Nicu armata”, „Du-mă, mama, la Sovata, ca să îl cunosc pe tata”, „Sovata, unde-i fericită fata”, sunt doar câteva din cimiliturile românilor când vine vorba de una dintre cele mai cunoscute staţiuni balneoclimaterice din Mureş." Sa aveti parte de un week-end calduros si frumos! Report
May 4, 201214 yr comment_146964 Ca sa ne ridem deci:coronografie la Buc la Delta 4000-4300 roni(cu o zi internare) si la greci 80e tot cu internare(la privat)Mai incolo va spun si cum stau belgienii... Report
May 4, 201214 yr comment_146966 Ca sa ne ridem deci:coronografie la Buc la Delta 4000-4300 roni(cu o zi internare) si la greci 80e tot cu internare(la privat)Mai incolo va spun si cum stau belgienii... Esti o fericita ca poti sa alegi! Lasa ca o sa fie bine totul! Report
May 4, 201214 yr comment_146983 Anutza , ce ospatz, eu in fuga alului, trecut, vazut, admirat, salivat si plec iar Sa ai spor ! Buna dimineata la hanTrec si eu in viteza sa va urez o zi usoara pana vine weekendul Any felicitari pentru toate bunatatile pe care le-ai facut, dar la tine totul pare asa de usor si de normal!!!! Sa va fie de bine petrecerea si inca o data la multi ani si buni! Ei, a fost asa ca de 1 mai, zic sa mai fie ceva pe langa gratar si pizze.Multumesc frumos Hazel ! Report
May 4, 201214 yr comment_146993 Ca sa ne ridem deci:coronografie la Buc la Delta 4000-4300 roni(cu o zi internare) si la greci 80e tot cu internare(la privat)Mai incolo va spun si cum stau belgienii... ;) Carmen, sanatate multa si sa treci cu bine peste toate!!!! Report
May 4, 201214 yr comment_146994 Carmen, sanatate, si cum zicea Hazel, bine ca poti sa alegi unde sa faci controalele. Report
May 4, 201214 yr comment_147021 Cu intarziere fac cinste la tot hanul!!! Super apetisant! Bravo! Report
May 4, 201214 yr comment_147023 Buna dimineata. Scos rapid din camara cate ceva de rontait si ma apuc sa strang de prin birou. De luni o sa lucrez in alt sediu..... Ieri am carat acasa o traista plina cu hartoage s-un ventilator, azi mai am de luat un caiet si cateva lucruri marunte...... Nu-s deosebit de incantata de modificare, da' nu-i dupa mine. Cica-i doar pentru cateva luni... din septembrie ar trebui sa ma intorc. Om trai si-om vedea.O zi frumoasa tuturor! Pana la urma este doar servici...Gandeste pozitiv! Pupici! Report
May 4, 201214 yr comment_147024 Neata la han! La noi cald, soare si frumos, deocamdata, ca pe dupa-masa au anuntat ceva ploi.Carmen, sanatate multa!Bris, ma bucur si eu ca mai dai cate un semn, cum mai merg lucrurile la tine?Foxy, tin pumnii sa fie bine dincolo si sa te acomodezi repede! E mai departe de casa ta noul sediu?Noi plecam dupa-masa la Sovata (nu tare am chef drept sa va spun, dar daca-i musai...cu placere), sper sa fie vreme frumoasa macar.Sa aveti un week-end super! sa ai parte de zile frumoase! O mini vacanta placuta! Report
May 4, 201214 yr comment_147025 Ca sa ne ridem deci:coronografie la Buc la Delta 4000-4300 roni(cu o zi internare) si la greci 80e tot cu internare(la privat)Mai incolo va spun si cum stau belgienii... :D Sanatate! Report
May 4, 201214 yr comment_147069 Buna seara, natiune!Incep prin a va marturisi ca mi-ati lipsit.Sunt foarte obosita, mi s-au spart niste vase de sange in ochiul drept.Pup sarbatoritele si aici imbratisandu-le cu toata caldura care m-a cotropit pe mine zilele astea( care au fost oricum fierbinti!)Any, n-am stiut sa sa iau mai intai din tratatia ta, toate arata ca de la any! Am si eu o groaza sa va arat, a fost la mine ca la laboratorul de cofetarie si nu mai vreau sa spal atatea castroane si blide intr-o perioada atata de scurta de timp ca mi s-au tocit unghiile pana in carne, la naiba si mie imi place sa-mi fac gigele pe unghii atunci cand imi fac manichiura, dar pe scurtaturile astea ce sa mai pictez...Carmen, vreau sa fii bine, maine cand trec la manastire sa las un pomelnic pentru tine special ( muncesc si maine sa recuperez ziua de luni) si-ti mai las o cascada de flori de la mine ca sa ai la rezerva de avatare, ai grija de tine, pup!Oana, placinta aceea era facuta cu aluat fraged facut de mine, reteta tot de la Laura Laurentiu, are si drojdie in aluat, e o nebunie, la aceea am pozat si pasii, nu stiu cand voi reusi sa o postez, foarte bune aluat,bun la orice!Boni, nu e zi la mine fara un cofer de suc de-ala fructe, cand vin de la munca asta e prima grija sa umplu coferul!Mai departe nu mai nominalizez, am raspuns cat de cat celor care mi-au adresat comentarii directe cat am lipsit...foxxy, sper sa te adaptezi noii situatii, sunt altele mai grele, asta sa fie baiul!Va tuc pe toate zgomotos, asa ca mine, tzoc, tzoc, tzoc si muah, muah, muah!Si va urez week. placut.Uitati-va ce-am inflorit de atata prajiturit !Carmen, asta e cu dedicatie pentru tine, sa te faci bine! Report
May 4, 201214 yr comment_147092 Gela, arati minunat! Esti tanara si ai un un suflet mare de tot ! Report
May 4, 201214 yr comment_147094 Gela draga, arati superb, si esti inconjurata de frumuseti .Am avut si eu ochiul rosu, dr oftalmolog, mi-a zis ca sunt spectaculoase dar nu primejdioase aceste spargeri de vase.Refacere rapida, si-ti doresc multe clipe de hodina. Report
May 5, 201214 yr comment_147099 Buna dimineata cu noaptea in cap, am venit sa va urez un weekend relaxant.Gelutza iti prieste primavara, intineresti si infloresti ca florile pe care le ai in jur!sanatate multa si ai grija si de tine Report
May 5, 201214 yr comment_147102 Buna dimineata!Geluta'! Si mama a patit cu ochiul rosu ,acum nu stim care o fi fost motivul,oboseala stres emotie ca eu si cu sor-mea ne-am maritat amndoua la diferenta de o saptamana,asa ca saraca mama nu mai stia nici pe lume e si nici cum o cheama daca o luai repede O zi minunata tuturor va urez! Eu sper sa fie frumos si soare la noi sa putem iesi la blimbari Am facut o salata de vanatai sa am acolo in frigi' ceva de care sa ne agatam ,cu rosii si branzuri destea,de gatit nu am in plan cel mult vre-un pui fript ,cartofi ,salata Report