May 18, 201214 yr comment_149234 Luna asta tot a fost cu descoperiri la mine si nu numai, am si slabit, arat mai bine si ma simt mai bine.Am mai descoperit uleiuri f f f bune pt ten si corp,nu ma mai dau cu prostii parfumate sau cu chimicale ca sa-mi atace pielea. Am ajuns la concluzia ca ce e natural e cel mai bun Eu care am o piele f sensibila si mai tot timpul cu cosulete,tot am fost la dermatologi, am bagat chimicale si degeaba! le-am facut lor procentul la reteta date si mie mai multe probleme cu cosurile. Mi-au iesit mai multe, mi-am facut fata mai rosie...etc.. Acum am descoperit uleiul de Catina, e super bun pt cosuri. Am deja 3 saptamani de cand il folosesc si am o fata super frumoasa, fara cosuri si luminoasa. Am sa incep sa iau si intern, ca sa-mi repare celulele ale pieli...Un alt ulei care il folosesc este cel de Argan, e f f bun pt pielea ridata, imbatranita de soare si e bun si pt tenul cu probleme - cu cosuri, enzema...Acest ulei este f f bun si pt par, sa-l folosesti ininte de spalare sau chiar si dupa. Mai folosesc si ulei de RICIN pt dureri de oase si musculate , este f bun pt asa ceva, pe mine chiar ma ajuta.Eu il foloseam doar pt par, imi aplicam cu 2 ore inainte de a ma spala pe cap...Uleiul de cocos este f bun si el, are multe calitati si chiar si pt bebelusi.Eu il folosesc ca si ulei de corp, imi aplic pe par inainte de a ma spala pe cap si chiar dupa spalare ma mai dau cu el. Este bun sa fie folosit si pt fata... Daca cititi de aceste uleiuri o sa vedeti cat de bune sunt la multe. Eu prefer sa ma ingrijesc mai natural, ca am bagat prea multe chimicale pana acum si nu am rezolvat nimic , doar mai multe probleme... Pt hidratarea pieli din jurul ochilor cica este bun uleiul de migdale dulci si nu numai pt hidratare si pt a reface ochi sa lacrimeze mai bine, ii stimuleaza, asa si uleiul de Catina luat intern ajuta ochi sa lacrimeze mai bine, sa nu mai fie asa uscati si sa se irite asa repede...Am sa incerc uleiul de migdale sa vad cum merge...Sper ca nu v-am inebunit de cap, eu una sunt bucuroasa de aceste uleiuri si ma bucur ca le-am descoperit, ca tot bagam prostii aiurea si fara efect. Multumesc fetelor pt urarile facute Zoazo, te pup si te imbratisez, mi-a fost dor de tine!Geany, te astept cu ostropelul!Hazel, la cat mai multe aniversari la alor tai!Geluta, am mancat eu clatite aseara dar cand le-am vazut pe ale tale, am salivat![b]Uma[/b], poate deschizi un subiect cu candida, poate mai sunt persoane care sufera de asa ceva si nu stiu. Nici nu am vazut cat e ceasul! Ma duc repede sa ma imbrac, am sedinta la gradi, Va pup!! Report
May 18, 201214 yr comment_149235 Fetelor va spun buna seara si cu ani lumina intirziere LA MULTI ANI GEORGI!Numai bucurii iti urez sa primesti de la fetita ta Valentina(pt Stella)Si incontinuare o viata serena si sanatate parintilor fetei noastre din dulcele tirg!Aici e frig si problemelor de sanatate cu inima li s au adaugat si o infectie alimentara de la yaourth ul local:((Miine plecam cu niste prieteni intr o excursie de 2 zile chef nu am pt ca ma deplasez cu sacosica de medicamenteAud ca unele fete pun de o intilneala...milles bravos!In rest deci urit , vremuri politice incerte pt bastinasiO seara placuta va urez si voi continua sa va citesc!Ps Oana eu mai in gluma mai in serios ma dau cu ulei de nuca pe fata si intr adevar.... miracol!Pup zinutele , pe Beuta, pe Bubuletz dar si pe micutii sau micutele mai putin prezente in scrierile mamicilor!Si pofta mare virtuala la claticele calarasencii noastre care ne incinta mereu cu verva ei culinara si nu numai! Report
May 18, 201214 yr comment_149238 Draga Oana nu am mai pozat ostropelul cu mamaliguta,ca era o intunericeala unica in casa din cauza de vreme si uoameni' la geam (ca am schele isi izoleaza unii vecini)iti dai seama ce fata ar fi facut sa ma vada ca pozez farfuria cu mancare,ar fi spus :''asta e dusa rau'' inca nu s-au invatat bine ai mei cu obiceiul asta pe seara am facut vinete alla parmigiana,acum bub' vrea gogosi sotul paine ,asa ca sa vad ii fac gogosi lui bub' si sotului ii fac o paine maine (e f. mandru ca mi-a adus caramizi si am pus in cuptor dedesupt, deci am scos tava aia de jos,si era gol acolo asa ca am captusit cu caramizi )sa vedem care-i jmecheria daca o coace mai bine ! Acu' la cat l-am batut la cap si pana mi-a facut rost de ele cum o fi tot ii zic,ca coace mai bine Nu am mai avut concert la geam asa ca am dormit toti ca inecatii ,desi galagie baraiala bocaneala si foiala au mai fost ! Seara faina tuturor! Report
May 18, 201214 yr comment_149244 Poze urate,m-am hotarat in ultimul moment sa le fac Vinetele' Painite. Cocosh' (sot' nu prea vrea cu zacar' asa ca doar putin vanilat,dar bub' vrea umplute cu nutella si mulllttt sacaarr'' ) Report
May 19, 201214 yr comment_149252 Buna dimineata la han Multumesc de urari Verber si Oana, ma bucur ca ai gasit leacul si te simti bine Oana, iti doresc multa sanatate. La Iasi e potopul! Ploua de asta noapte cu galeata, tuna si fulgera si iar ploua!!!Trebuie sa imi refac planul pe azi, era programata plimbare, dar cred ca in mall se poate plimba de asemenea, nu? Fortata de imprejurari, bineinteles Va urez un weekend relaxant, asa cum vi-l doriti! Report
May 19, 201214 yr comment_149253 Buna dimineata la han.Vazut cocosi, si restul. o painica iau si eu oentru micul dejun.o zi faina, la noi se arata premize de una relativ ok, ba chiar si o raza ratacita de soare .ia si de la mine vreo doua cocoase....si capsuni la micul dejun Report
May 19, 201214 yr comment_149254 Neata'! Oho s-a deschis sezonul la cocoshi' Si la noi a turnat torential azinoapte dar nu a tunat ,acum e intuneric de parca ar fi seara tarziu ,o fi si frig afara si eu tre' sa cobor la cumparaturi,bub' se va tine de mine vrea la bica' (maica-mea)dar i-am spus ca-i urat, frig ploua ,a zis ca nu-i minik luam acobusu' O zi faina tuturor! Report
May 19, 201214 yr comment_149255 Si la noi este vreme urata, dar la noaptea muzeelor tot vrem sa ne ducem. Vrem sa ajungem si la Muzeul Ceasului din Ploiesti. Am luat cate putin si din bunatatile lui Gelutza, Stella si Geany, niste harnicute, ce mai!Uma, si noi tot Antipa vrem sa vedem, sper sa reusim. Verber, multumesc pentru urari! Un week-end cat mai frumos va urez si eu! Report
May 19, 201214 yr comment_149256 Buna dimineataStella ,fur si eu niste capsuni de la tine din farfurie ca fain arata!Geany,iar ma omori cu gogoasele tale,imi lasa gura apa si nu stiu daca apuc azi sa fac, Gela, ceva detalii dai despre sosurile alea de capsuni ca arata asa de bine clatitele tale.Am facut si eu intr-o seara saptamana asta clatite ,fix 8 mi-au iesit dar eu le-am facut cu nutella ,nu ne-au ajuns nici pe o maseaSi la noi e frig si innorat si mie somnOana sa stii ca si eu folosesc uleiul de catina si e intr-adevar tare bun si nici eu nu mai dau banii pe alte produse ,ma mai dau pe fata doar cu nivea visace care imi face foarte bine la ten si ca demachiant folosesc decand ma stiu Doina .Mie imi face foarte bine la ten. O zi faina sa aveti Report
May 19, 201214 yr comment_149257 Raza aia ratacita de soare, red ca si-a reintregit septelul de raze, care lumineaza alte meleaguri, ca acum la mine-n sat e iar tare mohorat si rece, si ploaia bate la usa...cre'ca peste cateva minute incep rafalele.drept care stau si ma lalai oleac pe aici, ma joc la un joc de bile pe FB si mai raspund la niscai mailuri..in rest la pranz mai am minestrone de ieri si am pus la facut o tocanita din ciuperci, cartofi noi cu smantana si marar. yummi...sa fac si o tarta cu mere, ca socrul e tare amator, si pe maine una cu rabarbara ...ca om fi iar vreo 12 la masa o zi senina si pe cat posibil insorita va doresc Report
May 19, 201214 yr comment_149261 O paine margareta inainte sa o bag la cuptor! Sii gaattaa!! Afara plouaaa!! Report
May 19, 201214 yr comment_149265 O paine margareta inainte sa o bag la cuptor! Sii gaattaa!! Afara plouaaa!! Geany, da ai energie nu gluma?Harnicuta mai esti fata draga,te-as imprumuta daca as putea Report
May 19, 201214 yr comment_149266 Geany, da ai energie nu gluma?Harnicuta mai esti fata draga,te-as imprumuta daca as putea Mnee! Asi veni cu mare drag la oricare dintre voi Mie imi place tare mult sa bucataresc o fac cu mare drag,doar ca sunt f. dezordonata in bucatarie asa ca dupa mine e macel,partea buna e ca sunt f. rapida si ca tot eu curat dupaia Acum fug sa bucataresc la mama ! Report
May 19, 201214 yr comment_149269 Mie imi place tare mult sa bucataresc o fac cu mare drag,doar ca sunt f. dezordonata in bucatarie asa ca dupa mine e macel,partea buna e ca sunt f. rapida si ca tot eu curat dupaia Acu' parca ai vorbit despre mine Asa-s si eu , jale in urma mea , dar vorba ta , tot eu curat in doi timpi si trei miscari . La noi soare si frumos , am facut o sesiune de cumparaturi , de-ale gurii , ca asa e obiceiul sambata , apoi am iesit la joaca - topogane si toate cele . Eu am fugit acasa ceva mai repede , ca sa pregatesc pranzul in liniste . Report
May 19, 201214 yr comment_149273 Azi si meniu de plaja pentru eu si o mogioro (unguroaica) si o croata. Oua hard core, adica bine fierte, tije de telina, morcov taiat bastonashe (no fuckin baby carrot ca nu suntem la romanian masterchef) ,supa bomba de minerale :1 lg de ulei de masline,varza,pastarnac,rosii,ceapa verde, ardei iute foc, morcov, telina, quinoa ( ce ne da quinoa noua? - lapte branza carne oua= proteine), zeama de vita si la final 3 pumni de patrunjel proaspat ..(manca-mi-as vitaminele).Numa' la ouale erotice le-am facut poze. Is inscriptionate si pe dedesubt pe englezeste si is cu dedicatie : Eat Me,I'm Raining Eggs, I'm Healthy and I Know It, WTF, Whatever Mai tre sa fac rapid un hummus si mojitos si is gata. Dorm pe plaja ca ii cald azi si maine. Report
May 19, 201214 yr comment_149280 Floricico bine ai venit cu energie si voie buna. Geanino, faina paine facusi fata mea. Report
May 19, 201214 yr comment_149288 Iaca si eu cu intarziere : Stella, La multi ani Valentinei!!!!! Georgiana,si tie La multi ani!!!!! Hazel, La multi ani parintilor tai! si felicitari prietenei - soferite a baiatului. Gela si Geany se tot invart de-un ban-doi si nu inteleg de ce nimeni nu ia nici o masura... Cofee, sper ca esti mai bine, ia Magne B6 cand simti ca esti prea stresata, sau ceai de sunatoare, ajuta la relaxare, desi solutia cu shopingul propusa de Hazel nu e de neglijat Eu , de obicei, ma duc la manichiura si la coafor, daca nu imi trece, intru in bucatarie si fac briose pentru tot blocul... Oana, sanatate! - si noroc cu Uma pentru informatiile primite, iar eu iti multumesc tie pentru explicatiile despre uleiuri, chiar luni o sa-mi cumpar cateva , ca trec pe langa un magazin de produse naturiste in drum spre job. Izuk si Lili, va pup si pe voi, sper ca sunteti bine, ca de gatit, vad ca nu va-ncurcati... Floricico, mi-ai inveselit ziua!!!! Vreau si eu cu tine la plaja!!!! Cu tot cu oua fierte! Daca am uitat sa pup pe cineva, inseamna ca nu mi-am luat pastilele de memorie azi, ma scuzemoati... Report
May 19, 201214 yr comment_149293 Floricico bine ai venit cu energie si voie buna. Geanino, faina paine facusi fata mea.Hi hi ! Sar-na painea proaspata e teribila,cine-i poate rezista?! Deaia ma cam feresc sa fac ,acum am facut-o si am fugit la mama, sotul in schimb s-a delectat cu ea a halit aproape jumate (eii nu chiar jumate 1/3)si mi-a spus sa o ascund undeva sa nu o mai poata gasi nici prin cap nu-mi trece a ramas acolo pe masa acoperita cu un servet,a vrut paine sa o pape ,ca doar n-o s-o mananc eu nu?! Asta seara fac din nou cartofi noi cu marar am luat si usturoi verde branza de oiule' dar si smantana ,ceva costita si mi-a dat mama o salata de gradina de la o femeie pe care o cunoaste mi-a spus ca are mult pamant sa o spal bine,sincer eu numai la salata aia ma gandesc ,si bineinteles painea proaspata Astaseara are sotul meci de meci ca el e mare fan Baern asa ca i-am pus berea la rece si ii fac iar popcoarne' vrea sa-l vada aici la calculator cu castile pe urecle' asa ca deaia o sa fiu lipsa la apel asta seara sper sa gasesc ceva de vazut la tv. pe bub' il catapultez in baie asa ca o ora va fi ocupat! Report
May 19, 201214 yr comment_149305 Poze urate,m-am hotarat in ultimul moment sa le fac Vinetele' Painite. Cocosh' (sot' nu prea vrea cu zacar' asa ca doar putin vanilat,dar bub' vrea umplute cu nutella si mulllttt sacaarr'' ) tot ai pozat ceva! Yummy! Gospodina de gospodina! Tu ce ai papat de aici? Report
May 19, 201214 yr comment_149306 Buna dimineata la han Multumesc de urari Verber si Oana, ma bucur ca ai gasit leacul si te simti bine Oana, iti doresc multa sanatate. La Iasi e potopul! Ploua de asta noapte cu galeata, tuna si fulgera si iar ploua!!!Trebuie sa imi refac planul pe azi, era programata plimbare, dar cred ca in mall se poate plimba de asemenea, nu? Fortata de imprejurari, bineinteles Va urez un weekend relaxant, asa cum vi-l doriti! multumesc Noroc de Han, am atalnit persoane asa dragute si am invatat multe de la ele. Report
May 19, 201214 yr comment_149307 Buna dimineata la han.Vazut cocosi, si restul. o painica iau si eu oentru micul dejun.o zi faina, la noi se arata premize de una relativ ok, ba chiar si o raza ratacita de soare .ia si de la mine vreo doua cocoase....si capsuni la micul dejun yummy! Report
May 19, 201214 yr comment_149308 Fetelor va spun buna seara si cu ani lumina intirziere LA MULTI ANI GEORGI!Numai bucurii iti urez sa primesti de la fetita ta Valentina(pt Stella)Si incontinuare o viata serena si sanatate parintilor fetei noastre din dulcele tirg!Aici e frig si problemelor de sanatate cu inima li s au adaugat si o infectie alimentara de la yaourth ul local:((Miine plecam cu niste prieteni intr o excursie de 2 zile chef nu am pt ca ma deplasez cu sacosica de medicamenteAud ca unele fete pun de o intilneala...milles bravos!In rest deci urit , vremuri politice incerte pt bastinasiO seara placuta va urez si voi continua sa va citesc!Ps Oana eu mai in gluma mai in serios ma dau cu ulei de nuca pe fata si intr adevar.... miracol!Pup zinutele , pe Beuta, pe Bubuletz dar si pe micutii sau micutele mai putin prezente in scrierile mamicilor!Si pofta mare virtuala la claticele calarasencii noastre care ne incinta mereu cu verva ei culinara si nu numai! am sa citesc si eu sa vad ce e si cu uleiul de nuca, nu strica informatia deloc! Multumesc de informatie. Pupici si multa sanatate! Report
May 19, 201214 yr comment_149309 Oana sa stii ca si eu folosesc uleiul de catina si e intr-adevar tare bun si nici eu nu mai dau banii pe alte produse ,ma mai dau pe fata doar cu nivea visace care imi face foarte bine la ten si ca demachiant folosesc decand ma stiu Doina .Mie imi face foarte bine la ten. O zi faina sa aveti pacat ca nu l-am descoperit mai devreme, zic de uleiul de Catina, acum am inceput sa iau si intern, ca sa-mi ajut ochii sa lacrimeze mai bine si sa-mi refaca celulele ale pieli. Sora mea care locuieste in Ro, ii da la copilulvcare are aprope 2 ani sirop de catina ca si multi-vitamine.Ha,ha! Doina! haha! si eu foloseam cand eram in RO, ca si demanchiant si chiar ma mai dadeam si pe par , o foloseam ca si hidraytant pt par Report