May 23, 201214 yr comment_149733 Hi hi!Ce dulce-i Bea' La noi iar a turnat acum am pizza la cuptor! Report
May 23, 201214 yr comment_149738 Am uitat sa va spun ca azi am avut inspectie de grad. Am dus platouri cu aperitive, din pacate nu am apucat sa fac poze dar va povestesc ce au continut: chec Stella, tarta cu morcovi si dovlecei Any- Anette, rulouri din foi de tortilla cu sunca,branza feliata si ardei rosii, galbeni si verzi, date prin susan prajit, crochete de cascaval, crochete din piept de curcan date prin pesmet cu parmezan, piept de pui cu bacon si prune( si eu am suplimentat cu caise) al Mayei, bacon cu prune reteta Adrianei, decoratii din rosii, ardei tricolori, ridichi si masline.Vedetele din primele 5 minute au fost checul Stellei si rulada Mayei, apoi n-a mai ramas nimic. Am primit complimente iar eu le-am spus adevarul, ca ma inspir de aici! Multumesc tuturor. Report
May 23, 201214 yr comment_149740 Mie-mi pare rau ca n-ai facut poze, tocmai ca stiu cum le aranjezi de frumos, ar fi fost o bucurie sa le vedem!! Report
May 23, 201214 yr comment_149743 Koralino, bravo , *sunt precisa* ca afost totul perfect, si in primul rand doamna profa. Report
May 23, 201214 yr comment_149746 Hmmm! cod galben in aproape toata tara,avertizare furtuni vijelii posibil chiar inundatii,doamne' feri' Report
May 23, 201214 yr comment_149750 Mie-mi pare rau ca n-ai facut poze, tocmai ca stiu cum le aranjezi de frumos, ar fi fost o bucurie sa le vedem!! Si mie imi pare rau , mai ales ca doream sa le arat celor care m-au inspirat ce eleva buna am fost, dar pur si simplu nu mi-au iesit planurile de acasa, in pauze imi pregateam repede clasa si materialele si nu am gasit nici un minut liber, desi am avut aparatul la mine... a fost o zi din aia contracronometru, dar las' ca le repet eu , nici o grija... Report
May 23, 201214 yr comment_149751 Uleiul de Catina il folosesc ... .Oana, iti multumesc mult ca ti-ai facut timp sa imi scrii , stiu cat esti de ocupata in perioada asta! Dupa ce dai pe fata, nu iti ramane tenul uleios si lucios? sau stergi cu un tonic, ceva? merci Iti ramane putin uleios, dar nu-ti incarca tenul, e ok pt tenul gras sau combinat- cum il am eu. Eu cand ma dau cu uleiuri stau in casa si daca vreau sa ma duc undeva, imi taponez tenul cu un servetel si mi se ia surplusul de ulei si sunt ok...Il poti sterge si cu un tonic, de ce nu! Pupici! Report
May 23, 201214 yr comment_149753 Am uitat sa va spun ca azi am avut inspectie de grad. Am dus platouri cu aperitive, din pacate nu am apucat sa fac poze dar va povestesc ce au continut: chec Stella, tarta cu morcovi si dovlecei Any- Anette, rulouri din foi de tortilla cu sunca,branza feliata si ardei rosii, galbeni si verzi, date prin susan prajit, crochete de cascaval, crochete din piept de curcan date prin pesmet cu parmezan, piept de pui cu bacon si prune( si eu am suplimentat cu caise) al Mayei, bacon cu prune reteta Adrianei, decoratii din rosii, ardei tricolori, ridichi si masline.Vedetele din primele 5 minute au fost checul Stellei si rulada Mayei, apoi n-a mai ramas nimic. Am primit complimente iar eu le-am spus adevarul, ca ma inspir de aici! Multumesc tuturor. Bravo! Daca vedeam poze salivam...suna bine ce ai pregatit! Pupici! Report
May 23, 201214 yr comment_149754 Koralino, bravo , *sunt precisa* ca afost totul perfect, si in primul rand doamna profa. Copiii au fost mai faini, crede-ma! Comme d'habitude, de altfel, dupa atatia ani, tot ma surprind... :love7:Si eu le dau mereu premii in bomboane, biscuiti si napolitane, chiar ma gandeam la Laponica azi, ca daca as lucra in scoala ei, mi s-ar face zilnic observatii!In schimb, inspectorului meu de azi i-a placut ideea. In plus, a vazut ca toti ma ajuta si ma acapareaza si in pauze,asa ca , na, cu toata modestia mea ultrarecunoscuta ( ), eu cred ca ma iubesc... Report
May 23, 201214 yr comment_149755 Hmmm! cod galben in aproape toata tara,avertizare furtuni vijelii posibil chiar inundatii,doamne' feri' Ofof! Sper cand ma duc eu sa se calmeze vremea, asa ca nu stau mult sa mai si prind vreme aiurea, hm.. Report
May 23, 201214 yr comment_149756 Dani, scumpa tare Bea! Asa-mi plac copii care papa de nu-ti poti imagina!As vrea sa te vad si pe tine mai mult la ochisori, ai aparut doar intr-o poza... Pupici! Report
May 23, 201214 yr comment_149757 Bravo Kora' Multam, Geanina, mi-ai facut o bucurie, tatal meu imi spunea Cora...de fiecare data cand imi spune cineva asa, simt ca tati e din nou langa mine... Report
May 23, 201214 yr comment_149758 Am uitat sa va spun ca azi am avut inspectie de grad. Am dus platouri cu aperitive, din pacate nu am apucat sa fac poze dar va povestesc ce au continut: chec Stella, tarta cu morcovi si dovlecei Any- Anette, rulouri din foi de tortilla cu sunca,branza feliata si ardei rosii, galbeni si verzi, date prin susan prajit, crochete de cascaval, crochete din piept de curcan date prin pesmet cu parmezan, piept de pui cu bacon si prune( si eu am suplimentat cu caise) al Mayei, bacon cu prune reteta Adrianei, decoratii din rosii, ardei tricolori, ridichi si masline.Vedetele din primele 5 minute au fost checul Stellei si rulada Mayei, apoi n-a mai ramas nimic. Am primit complimente iar eu le-am spus adevarul, ca ma inspir de aici! Multumesc tuturor. Bravo! Daca vedeam poze salivam...suna bine ce ai pregatit! Pupici! Mersi, Oana, pup si eu cele 3 fete frumoase de peste rau... Report
May 23, 201214 yr comment_149761 Salutare!Sut taaare tare nervoasa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Fiindca ploua, fiindca-i frig, fiindca de azi, fix intr-o luna plec la mare si-i frig si ploua si va mai ploua si saptamana viitoare si ma scoate din sarite atata ploaie!Ieri, la Bolintinul din Vale fu si furtuna!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Norocul meu a fost c-am reusit sa iau capsune cu 4 lei/ kg.Doar 1 kg! Si cirese cu 4 lei/ kg.Tot 1 kg! Azi si-au "revenit":5 lei capsunile si 8 lei ciresele.N-am mai luat!Poate maine, iar, niste capsune!Nici nu-ndraznesc sa ma gandesc la dulceata!Maine-i sarbatoare!Inaltarea sau Ispasul!Pup Beuta! Report
May 23, 201214 yr comment_149762 Zozo, nu fii suparata, nici eu nu am mancat capsuni anul asta!! Si eu vroiam sa fac macar un borcan de dulceata, pentru pofticiosi!! Poate iau pana la urma cu nitel curaj!! macar de pofta!! Macar alea luate de tine nu erau de plastic! Report
May 23, 201214 yr comment_149763 Bravo Kora' Multam, Geanina, mi-ai facut o bucurie, tatal meu imi spunea Cora...de fiecare data cand imi spune cineva asa, simt ca tati e din nou langa mine... Ce poate fi mai satisfacator decat sa-ti fie apreciata munca ?! Probabil asi avea inima cat un dovleac vb. lui Fox!Apropo de fox:''FFFOOOXXUUULLLEEE!!!!'' (iar ti s-or infundat urechile?! ca ragusim aici la strigaturi ) Report
May 23, 201214 yr comment_149765 Zoazo nici eu nu am luat inca ,capasuni' la noi la magazin tot suta (10 roni )dar nu stiu in piata cat or mai fi ca erau 8 roni Report
May 23, 201214 yr comment_149767 Buna , fetelor. Vestile noi sunt...tot alea vechi. Daca-s atenta cu paracetamolul si nurofenul nu mai face 41 . Acum seara avea aproape 40 iar. Cu saculetzii aia ne chinuim....12 bucatzi am terminat si NIK. Stam pe olitza , ne jucam cu apa....cum o ridic cum face-n pantaloni. Maine iar la dr......acum au trecut 3 zile , sa vedem ce-o fi. Cred ca maine ne ia sange. El zice ca pare sa fie infectzie urinara daca-i febra asa mare dar nu avem urina pt analize!!!! Report
May 23, 201214 yr comment_149775 Hmmm! cod galben in aproape toata tara,avertizare furtuni vijelii posibil chiar inundatii,doamne' feri' Ofof! Sper cand ma duc eu sa se calmeze vremea, asa ca nu stau mult sa mai si prind vreme aiurea, hm..Speram sa prinzi vreme buna! Dar daca o ploua macar esti cu ai tai si oricum va fi minunat! deabea astept sa ne povestesti,sunt la fel de nerabdatoare ca si tine Report
May 23, 201214 yr comment_149776 Buna , fetelor. Vestile noi sunt...tot alea vechi. Daca-s atenta cu paracetamolul si nurofenul nu mai face 41 . Acum seara avea aproape 40 iar. Cu saculetzii aia ne chinuim....12 bucatzi am terminat si NIK. Stam pe olitza , ne jucam cu apa....cum o ridic cum face-n pantaloni. Maine iar la dr......acum au trecut 3 zile , sa vedem ce-o fi. Cred ca maine ne ia sange. El zice ca pare sa fie infectzie urinara daca-i febra asa mare dar nu avem urina pt analize!!!!Off! Simo' pupa Elenuta sa vedem ce o fi Report
May 23, 201214 yr comment_149778 Buna , fetelor. Vestile noi sunt...tot alea vechi. Daca-s atenta cu paracetamolul si nurofenul nu mai face 41 . Acum seara avea aproape 40 iar. Cu saculetzii aia ne chinuim....12 bucatzi am terminat si NIK. Stam pe olitza , ne jucam cu apa....cum o ridic cum face-n pantaloni. Maine iar la dr......acum au trecut 3 zile , sa vedem ce-o fi. Cred ca maine ne ia sange. El zice ca pare sa fie infectzie urinara daca-i febra asa mare dar nu avem urina pt analize!!!! Nu mi-a mers nici mie cu punguta , cand era mica Iza , am stricat o gramada .De ce nu incerci direct sa-i recoltezi , intr-un recipient din ala steril ...o pui cu picioarele in vana in apa calca , dai drumul la apa sa curga si poate reusesti sa pui recipientul intre picioruse cand face . Report
May 23, 201214 yr comment_149793 Am venit pana aici obosita rau de la repetitie, ca doar e miercuri...vazand pozele cu Biutza am plecat direct la masa, mi-a facut pofta, pofticioasa frumoasa! Koral, ce de dulcegarii si ce bine arata, ma gandesc sa profit si eu de 1 iunie de experienta ta si sa pregatesc mai dinainte multe, multe pentru niste copii institutionalizati, sar'na si sa-ti fie de bine actiunea si succesul!Boni, povestea ta e de poveste!Zoazo, pana pleci la mare tinem pumnii sa ai vreme buna, lasa ca si pe mine m-a exasperat presiunea atmosferica si nu dorm din cauza coloanei, dar m-am invatazat cu durerea si astept injectiile ca pe o dulceatza, eeeee, cu vremea nu te pui, m-am speriat atunci cu grindina si zic acum ca ceea ce este e mic pui.La problemele cu puiuti mici nu ma mai pricep sa dau sfaturi, cred ca experientele mele nu mai sunt de actualitate, asa ca tac... Report
May 24, 201214 yr comment_149802 Buna dimineata la toata lumea si o zi buna sa avem!!Pupici la greu pe toata lumea ;cu voiosie imi fac bagajele!( ) Report
May 24, 201214 yr comment_149807 Buna dimineata.azi e Inaltarea , dar cum aici a fost joia trecuta, e un pic *déjà vu* . O zi faina tuturor celor ce fac un popas la han. Report