Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Giorgi, sa fereasca DD de asa parinti ...ofofof.

Zerda, sa nu cumva sa-mi oferi vreodata vreun hamster pleaseeeeee , ca stii ca mi-s fobioasa cu tot ce aduce a soarece ....aiaiai.frumos gestul, si cred si eu ca profa a fost impresionata.

Zerda, sa nu cumva sa-mi oferi vreodata vreun hamster pleaseeeeee , ca stii ca mi-s fobioasa cu tot ce aduce a soarece ....aiaiai.frumos gestul, si cred si eu ca profa a fost impresionata.

"Doamna" Stella, corect se spune...mi-s "nevricoasa"!!!! :floare: :rolleyes:

Doamna Giorgi, e mai rau ca nevricoasa, am de-a dreptul fobie la soareci :((

deci mentin neologismul :(

Hi hi hi! :lol: Ia sa o sperii un pic pe Stelina:

'' Bu!!''

post-405-13379444790965_thumb.jpg

Daca vrei sa te razbunezi' zi-mi ca ai auzit ca va fi cutremur si ma albesc,ca varul :rolleyes:

Nu am mai iesit nicaieri ca nu a vrut sotosenia ca e frig si bate vantul asa ca am facut o supita de rosii (am cumparat rosii pt. gatit ,mai lovite ashea,5 rosioare 1 ron :floare: )

Doamna Giorgi, e mai rau ca nevricoasa, am de-a dreptul fobie la soareci :lol:

deci mentin neologismul :((

Sa traiti "doamna", am inteles! :rolleyes: :floare: :( :(

pai profa nu avea fobie si stiam toti asta!

Stella, nu-ti fac eu glume din astea! Stii ca si eu am fobie la serpi, sar ca arsa daca dau pe canalele cu animale si vad unul in prim plan

Ziua buna si frumoasa la tutlemond!

Nu-mi merge citare multiquote, asa ca am uitat ce vroiam sa spun, ca aveam mai multe ... ehehehe ... ca de obicei nevoia mea de comunicare/socializare e maxima :lol: Sunt satula sa vorbesc numai de serviciu h /zi. Si noaptea visez!

BTW, Giorgi, nici eu nu am putut dormi azi noapte: m-am trezit la jum am bagat vase si rufe la spalat :rolleyes: ... am facut ture prin casa, am meditat ...

Ca sosi si ziua adevarului, vreau sa marturisesc cu maxima rusine ca nu am reusit sa ma las de fumat! Hazel, nu am reusit inca sa citesc cartea, decat pana la jum, dar sper sa ma reapuc de ea cand va trece nebunia de la serviciu, adica prin august probabil...

Mutti, ati descoperit sursa febrei Elenei?

Gelutza, fetita seamana izbitor cu fetita unei foste colege de a mea, sunt in Spania amandou in prezent. Cati ani are blonduta? M-a impresionat cum ai zis ca o si vezi prin bucatarie zglobie si degustand din bunatatile facute de tine. Daca iti reuseste va fi un copil norocos si iubit! Sa iti dea DD sa iti implinesti dorinta! Cum nu faci tu calcule si planuri decat optimiste, te ador! Eu deja m-as fi gandit, ca o tauroaica nebuna: unde o culc, cu cine sta cat sunt eu la serviciu, l ani, a ce gradinita o duc, ce o sa fie cand va fi mare .... :floare: Bine ca m-am hotarat sa am un copil la 37-38 ani, ca era cat pe ce sa raman fara, din cauza planificarii excesive!

Va pupez pe toate!

Lasa ca ai voinic flocos langa tine si te apara de toti soriceii!!!

Gela succes mult!! Puiul de om merita sa aiba o mama ca tine :rolleyes:

A iesit soarele, uraaaaaaaa

Apropo de hamsteri.Cand erau copii mei mici au avut si ei 3 hamsteri si ii tineam intr-un acvariu cu rumegus si cu tot ce trebuia.Si intr-o zi era asa de frumos afara si ce zic eu, hai sa ii scot pe balcon la aer.No,zis si facut.I-am scos in balcon de dimineata si am plecat la servici ,copii la scoala .Si cand a venit de la scoala ,Cristi s-a dus in balcon sa ia hamsterii si cand colo murisera

Toti trei, vai nu va spun ce a fost la noi in casa?Cristi era in clasa 1 si nu le zicea hamsteri ,le zicea gamsteri

Si m-a sunat la servici si printre suspine mi-a zis ca au murit gamsterii.Si Andreea la fel, a plans toata dupa masa si noaptea si eu pe langa ei.Eu nu am stiut ca ei se deshidrateaza si fiind cald afara ,va dat seama.Toti trei erau cu piciorusele in sus :rolleyes: Ce tristete,si cum m-am simtit eu,brrrr

Si ca sa imi repar greseala le-am cumparat porcusorii de guineea , o pereche,Shiba si Soso,asa ii chemau,erau niste dulci,au trait 7 ani si au murit de batranete ,

Si la noi a iesit soarele, dar parca se strang alti nori! :rolleyes:

Lili, cred ca a fost mare tragedie la voi cand au murit hamsterii si pe mine ma afecteaza tare animalutele astea. Insa si porcusorii de guineea sunt tare dragalasi, iar acum o aveti pe Cora, asa ca.....!

Si eu am plans tare si a fost o mare tragedie cand aveam 5 ani si mi-au luat hingherii cel mai bun prieten si tovaras de joaca.

Cu rasuflet nou...salutare tuturor!!

Tocmai am revenit de la experienat coronografie

Sunt rupta caci azi noapte nu am dormit(vizite dese de infirmiere etc)plus ca eram intr un salon cu 6 barbati:((

Ca sa ma internez am asteptat 8 ore :floare:(si apoi in viteza la examen

A da si prima mea injectie a fost cu strapungere de vena si in carne.

Halal asistenta

Dar etapa asta s a terminat cu bine... astept continuarea

Va pup si iar la puricat hanul cind fac ochi!

:rolleyes:

Sanatate multa verber! Inteleg ca ai probleme cu inima, sper sa fie totul bine!

Cu venele, ce experiente am avut si eu, de cosmar e putin spus!

Si la noi a iesit soarele, dar parca se strang alti nori! :rolleyes:

Lili, cred ca a fost mare tragedie la voi cand au murit hamsterii si pe mine ma afecteaza tare animalutele astea. Insa si porcusorii de guineea sunt tare dragalasi, iar acum o aveti pe Cora, asa ca.....!

Si eu am plans tare si a fost o mare tragedie cand aveam 5 ani si mi-au luat hingherii cel mai bun prieten si tovaras de joaca.

Da ce tragedie......

Ultimii puisori ai porcusorilor i-am dus la un magazin de animalute si am luat-o pe Moti ,o nimfa foarte frumoasa pe care am avut-o aproape 11 ani , dar din pacate anul trecut a zburat pe usa din sufrageri si dusa a fost .Si tot eu am lasat usa deschisa ,deci nu iti spun cat am plans si daca eram mai atenta si trageam perdeaua o aveam si azi ,dar asa........ :floare: .Si acum cand ajung acasa astept sa vina sa ma intampine.

Cora e un catel special,Doamne sper sa traiasca multi ani ca nu mai vreau sa sufar si dupa ea,ca tare rau e cand iti dispar animalutele dragi :lol:

Koralina e super si ca mama si ca profa si ca tot :lol:.

Eeeeei, nici chiar asa...

Numai eu am voie sa ma laud ca sunt perfecta, ca stiu ca nu ma crede nimeni... :lol:

Si eu sufar de murofobie, adica fobia de animalele alea care incep cu litera sh- eu nici macar nu le pot spune numele, de aia folosesc termenul medical.

Din pacate, stiind care este metoda de tratament, prefer sa mor cu fobia asta decat sa mor de infarct in timpul tratamentului... :lol:

Multumesc mult de tot fete dragi( :lol: Lili,Zerda,Stella,dna prof Koral)

Numai bine va urez si voua si multa sanatate voua si puiutilor vostri!

:lol: :lol:

PS Ziceam ca ma culc dar ami a fost mila de florile mele ...saracutele cu vintul de aici erau prea uscate.

Azi mi-am cumparat uleiul de catina de care spunea Oana, un flacon de 20 ml cu 10 ron, este de uz intern si extern. Am luat deja primele 20 de picaturi ( se iau de 3 ori pe zi) , de la firma Hofigal.

Am vazut si ulei de migdale dulci, flacon de 200 ml, cu 27 lei, dar n-am avut cash la mine si nu puteam plati cu cardul, asa ca acela ramane pe luni.

Kora, am luat si eu uleiul de catina 100 ml cu 46 lei (supliment alimentar 20 pic x 3 / zi :lol: ) si uleiul de migdale 30 lei 100 ml (pe asta cred ca o sa-l dau pe la ochi in loc de crema contur de ochi). Citesc diseara prospectele dc am timp ... Am o plasa de sticlute. Stiti ce se intampla cand ajung acasa? Am o madam cotrobaiala care va verifica totul bucata cu bucata, rupand cutiile si prospectele! hm...cred ca mai precaut e sa le las la birou .... :lol:

vezi ca am deschis un topic, unde va astept cu completari si experiente:

https://forum.artaculinara.ro/topic/3865-uleiuri/page__pid__150115__st__0entry150115

ploua cu caini si pisici =)) si nu pot sa pleca acasa ca o sa ma faca ciociofleak!

verber, sanatate si recuperare grabnica! imbratisare calda si de la mine :lol: ! o sa fie bine!

Doamne, ce m-ati si distrat, m-ati bucurat si m-ati si-ntristat!

Uuuff, iar ploua!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif

Verber, multa, multa sanatate si-o imbratisare calda si de la mine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Am multa treaba, dar tot mai trec sa va citesc!

Va pup mult pe toate!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Verber , sanatate multa !

Azi am mai trecut in graba , dar nu prea am avut timp de sezut la han .

Maine am zi plina , ducem picea la un parc de distractii si e la vreo 200 km de noi , asa ca plecarea de dimineata si intoarcerea seara .

Week-end placut sa aveti .

Seara buna!

As fi vrut sa va anunt soarele si la mine, dar din pacate a plouat toata nopatea si azi pana la pranz, dupa care norii tot bosumflati si eu la fel.M-a mai incalzit putin hei-rupul de wek.

Cu proxima ocazie intru si eu la plafar si iau uleiuri ca sa intaresc clubul, vedem ce-o iesi.

Pana una, alta mi-am facut azi o mascuta cu banana si capsune, miros ca o capsunica, Doamne feri' sa nu ma pape legtimu' :lol:

Verber, pup la tine cu nadejde ca-mi vei da numai vesti bune, tzoc, tzoc, tzoc! Doamne-ajuta si-mplineste!

Izuk, plimbaceala placuta, daca nu era cum este si noi plecam la mare, asa ramanem la vila plapumioara si ne oblojim oasele si ne desfatam cu tador si antiimflamatoare...

Si cu toate astea am cantat in bucatarie cat am stat pe langa dulceatza de au duduit peretii, am trecut in revista tot repertoriul, ce basca mea, doar n-o sa capitulez in fatza ploii, nu, nu e o pisacioasa, :lol: nu merita, ma intalnesc eu si cu soarele, vede el daca nu l-oi incuia! :lol:

Stella, ce-mi place ca traiesti in lumea civilizata! Ca nu ai fost nevoita sa treci prin caznele mamei de absolvent al oricarui ciclu de invatamant din Romania! Foarte frumos cum ai povestit tu ca s-a intamplat la Vale. Tocmai ce am auzit azi dupa masa de niste reclamatii pe aici privitor la prea multii bani ceruti absolventilor in unele scoli.Un prieten care lucreaza in presa face o ancheta pe tema asta si e obstructionat, a fost trimis de o directoare sa se ocupe de campanie ca ala-i subiect generos, nu ce se intampla in scoala, astept cu sufletul la gura finalul.

Mi-e pofta de ceva bun, bun, bun si nu am avut chef de piatza, sa vad maine daca ies din casa, am nevoie de smantanica proaspata si branzica, urda, d'astea, ca in rest am provizii.

Seara buna si wek. fain!